2014 Kasım Anneleri

canimm masallah oglusuna yaa tam isirmaliktir o..

Bugun keci sutu arastirdim sanirim
Bulabilcem
Alti ay bitinxe yogurt yapcam
Yogurt mayalanip
Gunluk
İki saat icinde veriliomus
canimm bizim inek sutune alerjimiz var ben de keci sutu alabilmek istiyorum ama nasil bulacagim kizim icin bilmiyorum ben ancak onun yogurdunu yedirebilirim ek gidaya gecince..

Doktora ulasamadim ben gec oldu icim rahatladi sagol canim esim de icimi rahatlatmisti.. Aynen ben de gun icinde eline kac defa baktim haddi hesabi yok yeleginde tuy var mi yataginda var mi arastirmaci oldum..
canimm cok cok gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasin ya.. Allah korusun yavrularimizi.. Bende bebegim dustugunde oyle kotu olmustum ki cok zor cok..

Ben onlar biara piyassdan toplandı diye biliyorum bi araştrsana canım almadan baya oluuo okuyalı ben nedenini faln blmiyorum almam diye dikkatimi çekmemişti
aa toplanmis mi neden acaba bir arastirayim sagol canim.

hmm bu arada bizim bugün doktor kontrolü vardı canım makatta çatlak gördü ipliksi kan oradan kaynaklı dedi.sende bir makatına baktır bebişin

Bizim Sünnet'i Dr ameliyathanede yaparsam narkoz veririm, gerek yok dedi. Bizi hastanenin sağlık memuruna yönlendirdi. Sünnetleri yıllardır o yapıyormuş. Eve gelip, lokal anestezi uygulayacak. Bugün eşim görüştü kendisiyle, eczaneden emla uyuşturucu krem ve iğne falan aldırmış. Yani sünnet sonrası için bir krem henüz aldırmadı. Ben de onu merak ediyorum. Sonrasında neler yapabiliriz, ne kullanabiliriz. Çok ağlarsa fitil veya calpol veririm diye düşünüyorum ama pipiye ne Sürerim bilemiyorum. Bu arada mutlaka haber veririm canım.

ne zormuş bebek bakıp büyütmesi..atom karınca gibi hissediyorum kendimi..önceden ne kadar boş vakit varmış

geçmiş olsun

canım ateşı nasıl yükseldımı? sımdı nasıl huzursuz mu? benımde yarın ALLAH yardımcımız olsun

Aynı gün aşımız cnm:) yarın burda nöbet tutarız beraber ben sabah götürcem inşallah kolay atlatırız. Bakalım ne kadar oldu bebişlerimiz:)

evet evet üzülme artık ben 6 7 kere görmüşümdür her gün istisnasız çarşarı vb herşeyini silkiyorum gene de görüyorum arada.doktor önemli değil olur dedi.ama sen gene de dikkat et dedi canım

Kıyamam minnoşa ya. Seni çok iyi Anlıyorum. Bizimde 2. Ay aşımız aynen anlattığın gibi geçmişti. Eşimle ne yapacağımızı şaşırmıştık. Saatlerce Öyle bir ağladı ki ben de dayanamadım AğladımAllahım bir daha o ağlamaları yaşatmasın, yavrularımızın acılarını göstermesin. Bu arada o uyku arkadaşını trendyoldan aldınız demi. Bende bakayım ona. Güle güle kullansın Nazlı Paşa'lar.

Benim oğlum dogdugu ilk gunler olmustu aynisi sutum gelmemis ve acliktan dedi dr tam beslenmemis olabilirmi bugun devam ederse dr a sor
Benim kızımda da bir kere oldu doktor annenin hormonlarını vücudundan atıyor normal dedi... sende bi doktoruna sor istersen

Benimki geceleri uyumuyor hiç sabaha karşı yatıyor doğdu doğalı aynı hiç değişmedi gündüzleri en az oda aralıklı toplasan 2 saat uyur oda uyana uyana.. Sende çok yoruluyorsundur eminim Allah güç versin hepimize

Trendyol evet hemde ne nazlilar valla

Sen istanbuldamiydin

hmm bu arada bizim bugün doktor kontrolü vardı canım makatta çatlak gördü ipliksi kan oradan kaynaklı dedi.sende bir makatına baktır bebişin
baktirdim canim fazlasiyla catlak varmis cerraha yonlendirmisti bizi.. Size ne dedi doktor krem fln verdi mi Catlak icin?

baktirdim canim fazlasiyla catlak varmis cerraha yonlendirmisti bizi.. Size ne dedi doktor krem fln verdi mi Catlak icin?

Allah'ım acil şifalar versin, insan kıyamıyor yavrusuna. Gerçekten annelik Bambaşka bir duygu, eşi benzeri yok. Insanın Gözünü kırpmadan Canını verebileceği tek kişi evlâdıdır bence.

Allah'ım acil şifalar versin, insan kıyamıyor yavrusuna. Gerçekten annelik Bambaşka bir duygu, eşi benzeri yok. Insanın Gözünü kırpmadan Canını verebileceği tek kişi evlâdıdır bence.
Canimm Allah razi olsun cok sagol cok mutlu oldum.. Aynen oyle onun caninin yandigini dusundukce icimden parcalar kopuyor.. Rabbim acilarini gostermesin.. Sizin de sunnetiniz kolay gecer hemencik atlatirsiniz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…