- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Cnm ikinci dozlari karma asininKızlar 4. Ay aşısı birtanemı. Yanı bir yerındenmı olucak. 3. Ay aşısı kaçtane. Bızım ay sonu 3. Ay aşımız var. Üç yerınden olunca yavrum kaldırmıyo ya. Bunyesı alt üst oluyo kuzumun
Ucte asi yok cnmKızlar 4. Ay aşısı birtanemı. Yanı bir yerındenmı olucak. 3. Ay aşısı kaçtane. Bızım ay sonu 3. Ay aşımız var. Üç yerınden olunca yavrum kaldırmıyo ya. Bunyesı alt üst oluyo kuzumun
Carputi oyuncak konusunfa seni zevkli buluyrmTrendyol evet hemde ne nazlilar valla
Masallah iyi yiyomus melis bizimki az yiyor ama kilo alimi iyi ayda bir kilo ortalama
Yuzmeye basladinizmi melisle nasil gidiyor
Cnm cok gecmis olsunCanimm Allah razi olsun cok sagol cok mutlu oldum.. Aynen oyle onun caninin yandigini dusundukce icimden parcalar kopuyor.. Rabbim acilarini gostermesin.. Sizin de sunnetiniz kolay gecer hemencik atlatirsiniz insallah..
Bide sen biara arabaya puseti nasil koysam diye yol ariyodun hani yanliz melisle biyere gidebilmek icinYiyor valla canım, arada az bişey bıraktığı oluyor tabi. Aman sağlıklı olsunlar da az çok fark etmez. Biz yüzmeye başladık hatta bu hafta sonu son kez gidiyoruz bitiyor. İlk gün çok ağladı hatta doğru düzgün durmadan çıktık. Zaten ders yarım saat falan sürüyor, çok eğlendik ama bizim için hoş oldu.
Evet yarim saat suruyomus bende bakmistim nasil ogrendimi melis yuzmeyiYiyor valla canım, arada az bişey bıraktığı oluyor tabi. Aman sağlıklı olsunlar da az çok fark etmez. Biz yüzmeye başladık hatta bu hafta sonu son kez gidiyoruz bitiyor. İlk gün çok ağladı hatta doğru düzgün durmadan çıktık. Zaten ders yarım saat falan sürüyor, çok eğlendik ama bizim için hoş oldu.
Çok güzelmiş uyku arkadaşınız. Bende bakayım ama geç kalmış olma ihtimalim biraz fazlaOgluma baby fehn kuzu uyku arkadasi aldim
Trendyoldan
Nasil sizce?Eki Görüntüle 1442172 Eki Görüntüle 1442172
KEsinlikle karşılaşmısızdır ama tanımayınca. Evet evet aycan çok iyi olur :) evlerde yakın zaten ihtiyaç olurssa bir koşu eve gidip geliriz :)Gerçekten ya, Allah bilir birbirimizin yanından da geçiyoruzdur. Neredeyse her akşam Şaypa'ya gidiyoruz artık orası ikinci evimiz oldu. Havalar düzelsin biraz buluşalım gerçekten Aycan'da otururuz bebişleri alıp, bir kahve içeriz.
Ahh kaderdaşım ahhh. İyiyiz çok şükür sen nasılsın. Senin bebiş nasıl ? Aramızda 3 gün varmış :) Gelirim artık daha sık.Unutmadım seni kaderdaşım :) nasılsın? bebiş nasıl?evet çok zor bebişlerden ayrılmak. ben de başladım. 2. haftamdayım.. benimm oğluşum da 94 günlük olduu :)
işe başladığına göre daha sık gel aramıza olur mu
İşe başlayınca geldim hemen :) Senin daha varmış ne güzel.Ooo kimler gelmiş hoşgelmiş
Bende fazla giremiyorum artık 1nisan işbaşı ondan sonra aktif olurum
Bebişin nasıl canım birde hangi doktora gidiyorsunuz?
Benim oğlum standart canım geceleri 5 kez uyanıyor halaemmek istiyor
Sizde durumlar nasıl geceleri
yeni doğduğunda bizim başımıza gelmişti. Rengi gitmişti resmen kuzumun. Eşimle elimiz ayağımız dolaşmıştı. Kendine gelince oturup ağlamıştık hep birlikteBizim de bugün 4.ay aşımız oldu 4 saat sonra inanılmaz bir şekilde ağladı bi ara nefesi gitti bos boş suratima bakıp kaldı kabus gibiydi çok agladim Rabbim bir daha yasatmasin bende bi tane uyku arkadaşı aldım minnosuma çok üzüldü bugün
Maş Allah bebeğine kilosu çok iyiymiş. Nazar değmesin.Tek tek alinti yapamiyrm bana cevap veren arkqdqslarimfan Allah razi olsun
Doktordan geldik o agzkndaki
Kabarcik gibi seyler fizyolojik seylermis
3,5 aylik 8000kg 67,5 cm ( 3 ay kontorlunde 7600 ve 66 cmdi)
Emmiyor diyorum emmez diyor disi cikacak diyor
Ac kaliyor diyorum nasil anlicam doydugunu zaten istahi yok ise basladm diyorm gayt iyi o doyuyo merak etme sekkz kilo dedi
Gece cok terlio dedik terler biz terlemiyoz mu dedi
Herseye normal
Dedi yolladi
Besdeki lekeyi sormqdim bida olmadi su verdik
Aynen önceden vaktimizi değerlendirmeyi bilmiyormuşuz.ne zormuş bebek bakıp büyütmesi..atom karınca gibi hissediyorum kendimi..önceden ne kadar boş vakit varmış
Olduğunuz aşının markasına göre değişiyo. Eğer 2 dozluk olandan yaptırdıysanız 2 ay olacak arası.Günaydın hanımlarr
Rota aşısının ikinci dozunu bu ay mi olacaz gelecek ay mi ? Yani iki aşı arasında iki ay mi olacak üç ay mı ?
E canın saglık ocagındakı hemşire ay sonu kontrole gel dedı. Aşı varmı dedım var dedı. Ya zaten bişeyden anlamıyo hiç guvenmıyorum onlara. Afedersınız mal gibi ya ne konuşabılıyo be duzgun bışeye cvp verebiliyo. Yoldan cevirip oraya koymuşlar kadını sankı.Ucte asi yok cnm
Bide sen biara arabaya puseti nasil koysam diye yol ariyodun hani yanliz melisle biyere gidebilmek icin
Cozum buldunmu napiyisunuz banada lazim artik yanimda biri olmadan bebisle yolculuk yapmak icin
Evet yarim saat suruyomus bende bakmistim nasil ogrendimi melis yuzmeyi
grupta sadece annelermi var babalarda varmi
KEsinlikle karşılaşmısızdır ama tanımayınca. Evet evet aycan çok iyi olur :) evlerde yakın zaten ihtiyaç olurssa bir koşu eve gidip geliriz
Ben gerçekten düşüncelerini önemsiyorum biizm aile yapımıza uygun paylaşımları var yavaş yavaş bütun kitaplarını okuyacagım İnşallahKizlar pedagog adem gunesi facede begenjn cok guzel yazilar paylasiyor
brn korkuyorumya kızım kusuyo arada boğazına falan kaçıyo büyüyene kadar tek gidemem heralde.sBide sen biara arabaya puseti nasil koysam diye yol ariyodun hani yanliz melisle biyere gidebilmek icin
Cozum buldunmu napiyisunuz banada lazim artik yanimda biri olmadan bebisle yolculuk yapmak icin
Puset sabitleniyomuki koltuga ya duserseCanım bir kere ön koltuğa koydum ama polis çevirdi yasak dedi. Şimdi ceza yazmıyorum ama görürse başka polis ceza yazar dedi. Arka koltuğa koyuyorum artık ağlamıyor zaten arada kırmızı ışıkta bir mıkırdanıyor o kadar.
Karışık canım bizim de bir hafta ben hastaydım eşimle girdiler. Valla suyun altında gidiyor ama nasıl desem kurbağa gibi, tabi suyun üstüne çıkmayı bilmiyor sen tutup çıkartıyorsun çok şirin ama :)) aslında devamı var kurşun ama pahalı tekrar o kadar para veremem.
Hatta süper olur :) biz kahve içeriz miniklerde hava alır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?