2014 Kasım Anneleri

Kızlar 4. Ay aşısı birtanemı. Yanı bir yerındenmı olucak. 3. Ay aşısı kaçtane. Bızım ay sonu 3. Ay aşımız var. Üç yerınden olunca yavrum kaldırmıyo ya. Bunyesı alt üst oluyo kuzumun

Masallah iyi yiyomus melis bizimki az yiyor ama kilo alimi iyi ayda bir kilo ortalama
Yuzmeye basladinizmi melisle nasil gidiyor

Yiyor valla canım, arada az bişey bıraktığı oluyor tabi. Aman sağlıklı olsunlar da az çok fark etmez. Biz yüzmeye başladık hatta bu hafta sonu son kez gidiyoruz bitiyor. İlk gün çok ağladı hatta doğru düzgün durmadan çıktık. Zaten ders yarım saat falan sürüyor, çok eğlendik ama bizim için hoş oldu.

Annem derdi bana cigerim yaniyor kizim anne olunca anlarsin
Ona en ufak bisey oldugunda, agladiginda cigerim yaniyor, anliyrm artik annemi
Zayiflamaya calissamda annemin beni acliktan olecekmisim gibi dusunerrk onume yemek yigmasini hala, oyle iyu anliyrm kii

Bide sen biara arabaya puseti nasil koysam diye yol ariyodun hani yanliz melisle biyere gidebilmek icin
Cozum buldunmu napiyisunuz banada lazim artik yanimda biri olmadan bebisle yolculuk yapmak icin

Evet yarim saat suruyomus bende bakmistim nasil ogrendimi melis yuzmeyi
grupta sadece annelermi var babalarda varmi

Ogluma baby fehn kuzu uyku arkadasi aldim
Trendyoldan
Nasil sizce?Eki Görüntüle 1442172 Eki Görüntüle 1442172
Çok güzelmiş uyku arkadaşınız. Bende bakayım ama geç kalmış olma ihtimalim biraz fazla
KEsinlikle karşılaşmısızdır ama tanımayınca. Evet evet aycan çok iyi olur :) evlerde yakın zaten ihtiyaç olurssa bir koşu eve gidip geliriz :)
Ahh kaderdaşım ahhh. İyiyiz çok şükür sen nasılsın. Senin bebiş nasıl ? Aramızda 3 gün varmış :) Gelirim artık daha sık.
İşe başlayınca geldim hemen :) Senin daha varmış ne güzel.
Yıldırım Doruk ta Evren özboyacı ya gidiyorum ama hastalık geçirmeden doktorun iyi olup olmayacağını pek anlayamayacağız. Şimdilik açıklama falan yapıyor memnunuz. Cepten istediğim zaman ulaşıyorum. Siz kime gidiyorsunuz ?
Oğlum da iyi maş allah. Senin ki nasıl ?

yeni doğduğunda bizim başımıza gelmişti. Rengi gitmişti resmen kuzumun. Eşimle elimiz ayağımız dolaşmıştı. Kendine gelince oturup ağlamıştık hep birlikte Allah korusun tüm bebişleri. Bir daha yaşatmasın çok kötü bir şey.
Maş Allah bebeğine kilosu çok iyiymiş. Nazar değmesin.
ne zormuş bebek bakıp büyütmesi..atom karınca gibi hissediyorum kendimi..önceden ne kadar boş vakit varmış
Aynen önceden vaktimizi değerlendirmeyi bilmiyormuşuz.

Günaydın hanımlarr

Rota aşısının ikinci dozunu bu ay mi olacaz gelecek ay mi ? Yani iki aşı arasında iki ay mi olacak üç ay mı ?

Günaydın hanımlarr

Rota aşısının ikinci dozunu bu ay mi olacaz gelecek ay mi ? Yani iki aşı arasında iki ay mi olacak üç ay mı ?
Olduğunuz aşının markasına göre değişiyo. Eğer 2 dozluk olandan yaptırdıysanız 2 ay olacak arası.

Ucte asi yok cnm
E canın saglık ocagındakı hemşire ay sonu kontrole gel dedı. Aşı varmı dedım var dedı. Ya zaten bişeyden anlamıyo hiç guvenmıyorum onlara. Afedersınız mal gibi ya ne konuşabılıyo be duzgun bışeye cvp verebiliyo. Yoldan cevirip oraya koymuşlar kadını sankı.

Bide sen biara arabaya puseti nasil koysam diye yol ariyodun hani yanliz melisle biyere gidebilmek icin
Cozum buldunmu napiyisunuz banada lazim artik yanimda biri olmadan bebisle yolculuk yapmak icin

Canım bir kere ön koltuğa koydum ama polis çevirdi yasak dedi. Şimdi ceza yazmıyorum ama görürse başka polis ceza yazar dedi. Arka koltuğa koyuyorum artık ağlamıyor zaten arada kırmızı ışıkta bir mıkırdanıyor o kadar.

Evet yarim saat suruyomus bende bakmistim nasil ogrendimi melis yuzmeyi
grupta sadece annelermi var babalarda varmi

Karışık canım bizim de bir hafta ben hastaydım eşimle girdiler. Valla suyun altında gidiyor ama nasıl desem kurbağa gibi, tabi suyun üstüne çıkmayı bilmiyor sen tutup çıkartıyorsun çok şirin ama :)) aslında devamı var kurşun ama pahalı tekrar o kadar para veremem.

KEsinlikle karşılaşmısızdır ama tanımayınca. Evet evet aycan çok iyi olur :) evlerde yakın zaten ihtiyaç olurssa bir koşu eve gidip geliriz

Hatta süper olur :) biz kahve içeriz miniklerde hava alır :)

Kizlar pedagog adem gunesi facede begenjn cok guzel yazilar paylasiyor
Ben gerçekten düşüncelerini önemsiyorum biizm aile yapımıza uygun paylaşımları var yavaş yavaş bütun kitaplarını okuyacagım İnşallah
brn korkuyorumya kızım kusuyo arada boğazına falan kaçıyo büyüyene kadar tek gidemem heralde.s

Puset sabitleniyomuki koltuga ya duserse

Kızlar merhaba ben bu ara zayiflamaya taktım 15 kilo fazlam var ve kendimi kötü hissediyorum yediklerime dikkat ediyorum bol su hareket ve yoğurt kürü uyguluyorum 2 kilo gitti eşim çok zayıf yanında yarmagul gibiyimbirde ben 5. Ay bitince oğluma bu sandalyeden alicam bi arkadasda buna benzerini söylemiş bence çok kullanışlı masada mutfak tezgahinda banyoda gittiğin restoranlarda heryerde kullaniliyo

Eklentiler

• unnamed.webp
    4 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…