Evet çok kullanışlı fiyati da fena değilmiş. Canım kizinin poposuna Hametan kullansan bence çok faydasi olur tabi çatlak dış kısımda ise.Cok amacli kullanilir diye dusundum canim oturmaya basladiginda koltuga iki buklum oturmaktansa orda oturur yemek yerken sandalyenin ustune fln koyariz diye dusundum guzel dimi? 180 liraydi fiyati sanirim dun trendyolda gormustum..
Bizim kan catlaktanmis ama sut alerjisi de varmis ikisi karisti
Bu arada bizim de asi rotarix ti canim ben 13ocakta yaptirmistim 3.ayin dolmasina birhafta kala simdi 13martta yaptiracagim 5.ayin dolmasina bir hafta kala.. Nirmalde iki ay oluyor arada senin doktor yanlis soylemis olabilir..
Bnm ogumkızlar bu arada tuna bu ay sadece 600gr almışhep 1er kilo aldığı iiçin ben şaşırdım üzüldüm
Kesinlikle yapmalıyız :)Canım bir kere ön koltuğa koydum ama polis çevirdi yasak dedi. Şimdi ceza yazmıyorum ama görürse başka polis ceza yazar dedi. Arka koltuğa koyuyorum artık ağlamıyor zaten arada kırmızı ışıkta bir mıkırdanıyor o kadar.
Karışık canım bizim de bir hafta ben hastaydım eşimle girdiler. Valla suyun altında gidiyor ama nasıl desem kurbağa gibi, tabi suyun üstüne çıkmayı bilmiyor sen tutup çıkartıyorsun çok şirin ama :)) aslında devamı var kurşun ama pahalı tekrar o kadar para veremem.
Hatta süper olur :) biz kahve içeriz miniklerde hava alır :)
2,5 aylıkken niye yapmış ki. 2. ay aşılarının üzerinden 30 gün geçmesi gerekliydi. Arada aşı mı olurmuş ? Şaşırdım doğrusu.Ayy bu çok güzelmiş biz yer sofrasında yiyoruz bize çok uygun bu. Fiyatı ne kadar acaba?
Efsunkar geçmiş olsun diskisinda kan olmasi alerji değilde makat çatlagimiymis ?
Tşk ederim arkadaşlar. Oğlum iki buçuk aylıkken oldu ilk dozu ikinci dozu beş buçuk aylıkken olacak dedi doktor o zaman üç ay geçmiş oluyor acaba doktor yanlış mi hesapladi ? Aşının markaai rotarix.
Masallahcanım zaten acayip hareketli bir bebek 4330 doğdu,her ayda 1er kilo alıyordu..bu ay ben ondan şaşırdım
canım zaten acayip hareketli bir bebek 4330 doğdu,her ayda 1er kilo alıyordu..bu ay ben ondan şaşırdım
Arkadaslar herkese merhaba. Benim bir sorum olacak yeni fark ettim bebeğim 4 bucuk aylik sağ gözü digerine gore küçük . Acaba her bebekte olur mu böyle ..zamanla düzelir mi. Şu an sadece benim dikkatimi çekti kimse demedi böyle bişey . Mesela çok masum ve bugulu bakiyor. Anlamadım sizin bebeklerin gozlerinde böyle bişey dikkatinizi çektimi acaba lütfen cevaplarını benim için çok önemli
biz teramisin göz kremi kullanndık bşr hafta günde 3 defa çabuk iyileştirdi.pipinin ucuna bol miktarda sıktık.sakın elle dokunma mikrop kapar.aslında küçük köpük bardaklardan bulabilirsen pipiye altını kesip geçiyorsun hiç kaka falan bulaşmıyor.bşz şanlıyız galiba doktorumuz krem bardak fitil herşeyi verdi .Bizim Sünnet'i Dr ameliyathanede yaparsam narkoz veririm, gerek yok dedi. Bizi hastanenin sağlık memuruna yönlendirdi. Sünnetleri yıllardır o yapıyormuş. Eve gelip, lokal anestezi uygulayacak. Bugün eşim görüştü kendisiyle, eczaneden emla uyuşturucu krem ve iğne falan aldırmış. Yani sünnet
sonrası için bir krem henüz aldırmadı. Ben de onu merak ediyorum. Sonrasında neler yapabiliriz, ne kullanabiliriz. Çok ağlarsa fitil veya calpol veririm diye düşünüyorum ama pipiye ne Sürerim bilemiyorum. Bu arada mutlaka haber veririm canım.
bizde ayni durumdayiz eşimi ikna ettim nisan ayin da yaptircaz mevlut okutcaz zaten hic kuran filan da okutmamistik simdiye kadarDün kandırma çalısmalarına basladım bu ayı bitirelim de bakarız dediSen ne yapmayı düsünüyorsun canım eğlence falan var mı bir planın daha pek minicikler ama ben sünnetlik giydirmek isterim seviyorum sehzade tarzı sünnetlikler hosuma gidiyor ama simdi kestirip ilerde eğlencesini yaparsak da olmaz gibi geliyor nasıl yapıcaz o isi
Bnmkininfe gozu kayiyoArkadaslar herkese merhaba. Benim bir sorum olacak yeni fark ettim bebeğim 4 bucuk aylik sağ gözü digerine gore küçük . Acaba her bebekte olur mu böyle ..zamanla düzelir mi. Şu an sadece benim dikkatimi çekti kimse demedi böyle bişey . Mesela çok masum ve bugulu bakiyor. Anlamadım sizin bebeklerin gozlerinde böyle bişey dikkatinizi çektimi acaba lütfen cevaplarını benim için çok önemli
Gecmis olsun calpol vermemekle iyi yaptin umarm cikmaz atesiKızlarrrrrrr
Az önce geldik aşımızı olduk ve panik bir haldeyim ben... Bekliyorum her an ağlayacak gibi geliyor... Calpol u hemen ver dedi hemşire ama ben beklicem... İnşallah bir sıkıntı yaşamaz bebeğim... Şimdi uyuyor... Kan ilacını tutuşturdular elime günde 4 damla diye doktorunu arayıp danışıcam ben de..
Sizlere bişi sorucam... Uyku tulumu alan olmuş muydu bilmiyorum ben almayı düşünüyorum şimdi... Bebeğim üstünü çok açmaya başladı tepine tepine gece bakıyorum ki üstü hep açık üşümüş.. Malum soğuk bir ildeyiz.. Sizden tavsiye isteyecektim alan ya da kullanan varsa nasıl bişi alayım marka ya da önereceğniz bir şey var mı?
Uyku arkadaşını da daha sonra almayı düşünüyorum...
Geçmis olsun canim:) bence hemen ver calpolu hem acisi diner hem ateşi yukselirse calpol 20 dk sonra etki gösteriyo tabi yine de en iyisini sen bilirsin annesi.ben denedim uyku tulumunu oglum hic rahat edemedi kullanamadik..Kızlarrrrrrr
Az önce geldik aşımızı olduk ve panik bir haldeyim ben... Bekliyorum her an ağlayacak gibi geliyor... Calpol u hemen ver dedi hemşire ama ben beklicem... İnşallah bir sıkıntı yaşamaz bebeğim... Şimdi uyuyor... Kan ilacını tutuşturdular elime günde 4 damla diye doktorunu arayıp danışıcam ben de..
Sizlere bişi sorucam... Uyku tulumu alan olmuş muydu bilmiyorum ben almayı düşünüyorum şimdi... Bebeğim üstünü çok açmaya başladı tepine tepine gece bakıyorum ki üstü hep açık üşümüş.. Malum soğuk bir ildeyiz.. Sizden tavsiye isteyecektim alan ya da kullanan varsa nasıl bişi alayım marka ya da önereceğniz bir şey var mı?
Gecmis olsun calpol vermemekle iyi yaptin umarm cikmaz atesi
Tulum ben kullanmadm bilmiyrm ama az kaldi duzelecek havalar sanki
Geçmis olsun canim:) bence hemen ver calpolu hem acisi diner hem ateşi yukselirse calpol 20 dk sonra etki gösteriyo tabi yine de en iyisini sen bilirsin annesi.ben denedim uyku tulumunu oglum hic rahat edemedi kullanamadik..
Biz fermuarli battaniye almistik ama onu da çok az kullabildik o guzeldi deneyebilirsin bir de bizimki artik cook terliyo gunde 4 kez ust degistiriyoruz bi defa da gece sizinki nasıl bilmiyorum tabii terlemiyosa oyle bişey alabilirsinİnşallah canım... Hemen vermek iyi değil diye konuşuldu ya hep o yüzden vermedim inşallah sorun olmaz... Valla burda tam yaz geldi havalar ısındı dememiz 19 mayıs ı buluyor : )
Sağol canım... Hemen vermek iyi değil diye konuştuk ya ne bilim vermek istemedim... Uyku tulumu da öyle kullanışsız mı? Üstünü çok açıyor nasıl bi çözüm bulabilirim ki o halde
Oda dogru cnmİnşallah canım... Hemen vermek iyi değil diye konuşuldu ya hep o yüzden vermedim inşallah sorun olmaz... Valla burda tam yaz geldi havalar ısındı dememiz 19 mayıs ı buluyor : )
Sağol canım... Hemen vermek iyi değil diye konuştuk ya ne bilim vermek istemedim... Uyku tulumu da öyle kullanışsız mı? Üstünü çok açıyor nasıl bi çözüm bulabilirim ki o halde
Ben onun kirmizi yanaklari yerim ama ne kadar tatli cikmis fotoda yerimEvet çok kullanışlı fiyati da fena değilmiş. Canım kizinin poposuna Hametan kullansan bence çok faydasi olur tabi çatlak dış kısımda ise.
Valla bu aşı meselesi kafamı karıştırdı bi daha arayıp sorayım bari
Geçmiş olsun. 4. ay aşınızı oldunuz sanırım. 2. ay aşısında ateşlendi ise bundada ateşlenirmis. 2 ayı nasıl geçirdiniz bilmiyorum ama ben ateşi çıkana kadar vermezdim. Netice de aşı bağışıklığı kuvvetlendirmek için yapılıyor. İlaç o bağışıklığa bir darbe vuruyor. Ateşi çıkarsa tabi ki yapacak bişi yok. Ama sen rahat davran ki bebeğinde strese girmesin. Ateşsin ağrısız atlatırsınız inş Allah.Kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?