2014 Kasım Anneleri

canım zaten acayip hareketli bir bebek 4330 doğdu,her ayda 1er kilo alıyordu..bu ay ben ondan şaşırdım

Evet çok kullanışlı fiyati da fena değilmiş. Canım kizinin poposuna Hametan kullansan bence çok faydasi olur tabi çatlak dış kısımda ise.
Valla bu aşı meselesi kafamı karıştırdı bi daha arayıp sorayım bari

sevgili anneler merhabalar :) dr bugun klomen verdi yumurta takibi dedi, bu ilaçın yan etkisini yaşayan oldumu bas dönmesi vb.

Kesinlikle yapmalıyız :)
2,5 aylıkken niye yapmış ki. 2. ay aşılarının üzerinden 30 gün geçmesi gerekliydi. Arada aşı mı olurmuş ? Şaşırdım doğrusu.

Arkadaslar herkese merhaba. Benim bir sorum olacak yeni fark ettim bebeğim 4 bucuk aylik sağ gözü digerine gore küçük . Acaba her bebekte olur mu böyle ..zamanla düzelir mi. Şu an sadece benim dikkatimi çekti kimse demedi böyle bişey . Mesela çok masum ve bugulu bakiyor. Anlamadım sizin bebeklerin gozlerinde böyle bişey dikkatinizi çektimi acaba lütfen cevaplarını benim için çok önemli

canım zaten acayip hareketli bir bebek 4330 doğdu,her ayda 1er kilo alıyordu..bu ay ben ondan şaşırdım
MasallahBirsey olmaz endiselenme 6. aydan sonra daha da az alacaklar hareketti disti derken...istahı nasıl günde 500 cc nin altına düsmüyorsa sorun etme.

Canım sıkıntı etme valla benim de bebeğim bugün sağlık ocağındaydık 7000 gram boyu desen bi arap saçı oldu... Bi 62 diyolar bi 65 diyolar : )

Bana da sol gözü öyle küçük geliyor nedense dediğin gibi bi tek ben farkediyorum sanırım anne olarak çok mu pimpirikliyiz ne : )

biz teramisin göz kremi kullanndık bşr hafta günde 3 defa çabuk iyileştirdi.pipinin ucuna bol miktarda sıktık.sakın elle dokunma mikrop kapar.aslında küçük köpük bardaklardan bulabilirsen pipiye altını kesip geçiyorsun hiç kaka falan bulaşmıyor.bşz şanlıyız galiba doktorumuz krem bardak fitil herşeyi verdi .

bizde ayni durumdayiz eşimi ikna ettim nisan ayin da yaptircaz mevlut okutcaz zaten hic kuran filan da okutmamistik simdiye kadarsehzade tarzi kiyafet fikri de cok hoşuma gitti:) zaman yaklastikcada kiyamiyorum kuzuma cok korkuyorum

Kızlarrrrrrr
Az önce geldik aşımızı olduk ve panik bir haldeyim ben... Bekliyorum her an ağlayacak gibi geliyor... Calpol u hemen ver dedi hemşire ama ben beklicem... İnşallah bir sıkıntı yaşamaz bebeğim... Şimdi uyuyor... Kan ilacını tutuşturdular elime günde 4 damla diye doktorunu arayıp danışıcam ben de..

Sizlere bişi sorucam... Uyku tulumu alan olmuş muydu bilmiyorum ben almayı düşünüyorum şimdi... Bebeğim üstünü çok açmaya başladı tepine tepine gece bakıyorum ki üstü hep açık üşümüş.. Malum soğuk bir ildeyiz.. Sizden tavsiye isteyecektim alan ya da kullanan varsa nasıl bişi alayım marka ya da önereceğniz bir şey var mı?

Uyku arkadaşını da daha sonra almayı düşünüyorum...

Bnmkininfe gozu kayiyo
Kafayi yicez yakinda
Buyuk kuckluge bakmadm
Bi ara bi gozu faha kisik duruo gibi gelmisti

Gecmis olsun calpol vermemekle iyi yaptin umarm cikmaz atesi
Tulum ben kullanmadm bilmiyrm ama az kaldi duzelecek havalar sanki

Geçmis olsun canim:) bence hemen ver calpolu hem acisi diner hem ateşi yukselirse calpol 20 dk sonra etki gösteriyo tabi yine de en iyisini sen bilirsin annesi.ben denedim uyku tulumunu oglum hic rahat edemedi kullanamadik..

Gecmis olsun calpol vermemekle iyi yaptin umarm cikmaz atesi
Tulum ben kullanmadm bilmiyrm ama az kaldi duzelecek havalar sanki

İnşallah canım... Hemen vermek iyi değil diye konuşuldu ya hep o yüzden vermedim inşallah sorun olmaz... Valla burda tam yaz geldi havalar ısındı dememiz 19 mayıs ı buluyor : )

Geçmis olsun canim:) bence hemen ver calpolu hem acisi diner hem ateşi yukselirse calpol 20 dk sonra etki gösteriyo tabi yine de en iyisini sen bilirsin annesi.ben denedim uyku tulumunu oglum hic rahat edemedi kullanamadik..

Sağol canım... Hemen vermek iyi değil diye konuştuk ya ne bilim vermek istemedim... Uyku tulumu da öyle kullanışsız mı? Üstünü çok açıyor nasıl bi çözüm bulabilirim ki o halde

Biz fermuarli battaniye almistik ama onu da çok az kullabildik o guzeldi deneyebilirsin bir de bizimki artik cook terliyo gunde 4 kez ust degistiriyoruz bi defa da gece sizinki nasıl bilmiyorum tabii terlemiyosa oyle bişey alabilirsin

Oda dogru cnm

Ben onun kirmizi yanaklari yerim ama ne kadar tatli cikmis fotoda yerim

Geçmiş olsun. 4. ay aşınızı oldunuz sanırım. 2. ay aşısında ateşlendi ise bundada ateşlenirmis. 2 ayı nasıl geçirdiniz bilmiyorum ama ben ateşi çıkana kadar vermezdim. Netice de aşı bağışıklığı kuvvetlendirmek için yapılıyor. İlaç o bağışıklığa bir darbe vuruyor. Ateşi çıkarsa tabi ki yapacak bişi yok. Ama sen rahat davran ki bebeğinde strese girmesin. Ateşsin ağrısız atlatırsınız inş Allah.

Tecrübeli anneler. Bebişim oğluşum bu gün tam 92 günlük. Ben işe başladım 2. günüm. Annem bakıyor. 200 cc süt içmiş bu saate kadar. Sabah 7 de emzirdim çıktım. bu saate kadar 200 cc çok az değil mi. 2 kere de içmiş. Normalde emzirdiğim için kaç cc içiyordu hesaplayamıyordum ama 200 az geldi. Dün 350-400 cc arası içmişti. Ne kadar içmesi gerekir ki günde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…