Aaa dogru bak aklima gelmedi bazen tukurugu bile bogazina kaciyo bogulcak gibi oluyo buarada cok tukuruyo cunku zaten arkada tek birakmakta icime sinmiyodu dusunurken ertleyelim bizde buyuyene kadarBen gerçekten düşüncelerini önemsiyorum biizm aile yapımıza uygun paylaşımları var yavaş yavaş bütun kitaplarını okuyacagım İnşallah
brn korkuyorumya kızım kusuyo arada boğazına falan kaçıyo büyüyene kadar tek gidemem heralde.s
baktirdim canim fazlasiyla catlak varmis cerraha yonlendirmisti bizi.. Size ne dedi doktor krem fln verdi mi Catlak icin?
E canın saglık ocagındakı hemşire ay sonu kontrole gel dedı. Aşı varmı dedım var dedı. Ya zaten bişeyden anlamıyo hiç guvenmıyorum onlara. Afedersınız mal gibi ya ne konuşabılıyo be duzgun bışeye cvp verebiliyo. Yoldan cevirip oraya koymuşlar kadını sankı.
Günaydın hanımlarr
Rota aşısının ikinci dozunu bu ay mi olacaz gelecek ay mi ? Yani iki aşı arasında iki ay mi olacak üç ay mı ?
canim ucuncu ayda asi yok boy kilo icin cagirmistir biz de gitmistik.. Rota asisi ozel oldugundan ben rotayi ucuncu ayinda yaptirmistim baska asi yok diye..E canın saglık ocagındakı hemşire ay sonu kontrole gel dedı. Aşı varmı dedım var dedı. Ya zaten bişeyden anlamıyo hiç guvenmıyorum onlara. Afedersınız mal gibi ya ne konuşabılıyo be duzgun bışeye cvp verebiliyo. Yoldan cevirip oraya koymuşlar kadını sankı.
yaa bize niye bu cerrah hicbir sey vermedi ki.. Sabah aksam oturma banyosu dedi o kadar.. Bir de gliserinli fitil ver uc gunde bir dedi ben de hi hii dedim icimden.. Bazen bu doktorlar nasil doktor olmus sasiriyorum yaa cocuk zaten yapiyor hergun kakasini niye fitil veriyim ki bos yere.. Ki zaten doktorlar fitil en son care diyorlar.. Zaten konusurken icinden konusuyordu.. Diger kremin adini musait olunca yazabilir misin canim bizim catlak gececegine cogaldi gibi.. Sonra doktorumu arayip sorarim Kullanayim mi diye..verdi canım iki krem verdi biri hametan diğerini hatırlayamadım.ikisini karıştırıp süreceksin dedi
Carputi oyuncak konusunfa seni zevkli buluyrm
Bbegenmen ve alman beni cok mutlu etti
İyiki almisim dedim :)
İns sevecek kuzularimiz
bencede ertelemk mantıklı Allah korusun yavrularımızıAaa dogru bak aklima gelmedi bazen tukurugu bile bogazina kaciyo bogulcak gibi oluyo buarada cok tukuruyo cunku zaten arkada tek birakmakta icime sinmiyodu dusunurken ertleyelim bizde buyuyene kadar
canim ucuncu ayda asi yok boy kilo icin cagirmistir biz de gitmistik.. Rota asisi ozel oldugundan ben rotayi ucuncu ayinda yaptirmistim baska asi yok diye..
yaa bize niye bu cerrah hicbir sey vermedi ki.. Sabah aksam oturma banyosu dedi o kadar.. Bir de gliserinli fitil ver uc gunde bir dedi ben de hi hii dedim icimden.. Bazen bu doktorlar nasil doktor olmus sasiriyorum yaa cocuk zaten yapiyor hergun kakasini niye fitil veriyim ki bos yere.. Ki zaten doktorlar fitil en son care diyorlar.. Zaten konusurken icinden konusuyordu.. Diger kremin adini musait olunca yazabilir misin canim bizim catlak gececegine cogaldi gibi.. Sonra doktorumu arayip sorarim Kullanayim mi diye..
Ayy bu çok güzelmiş biz yer sofrasında yiyoruz bize çok uygun bu. Fiyatı ne kadar acaba?Guzelmis canim gule gule kullansin kuzun.. Bu uyku arkadaslari niye boyle duz anlamadim ben eline fln mi takiliyor? Ucreti ne kadar canim?
Bak ben de sunu buldum mama sandalyesi yerine bundan mi alsam karar veremedim cok amacli kullanilir..Eki Görüntüle 1442370
Olduğunuz aşının markasına göre değişiyo. Eğer 2 dozluk olandan yaptırdıysanız 2 ay olacak arası.
ilkini 3.ayda olduysanız diğeri 5.ayda olacakAnaLucia
Dün kandırma çalısmalarına basladım bu ayı bitirelim de bakarız dedi
Canımmm çok sağol inşallah kolaylıkla atlatırız. Bence de eşini kandır sen, şimdi sünnetini yapalım, sonra istediği zaman eğerlencesini, Mevlüdünü yaparız de. Eren paşaların sünnetini beraber yaptıralım
Cok amacli kullanilir diye dusundum canim oturmaya basladiginda koltuga iki buklum oturmaktansa orda oturur yemek yerken sandalyenin ustune fln koyariz diye dusundum guzel dimi? 180 liraydi fiyati sanirim dun trendyolda gormustum..Ayy bu çok güzelmiş biz yer sofrasında yiyoruz bize çok uygun bu. Fiyatı ne kadar acaba?
Efsunkar geçmiş olsun diskisinda kan olmasi alerji değilde makat çatlagimiymis ?
Tşk ederim arkadaşlar. Oğlum iki buçuk aylıkken oldu ilk dozu ikinci dozu beş buçuk aylıkken olacak dedi doktor o zaman üç ay geçmiş oluyor acaba doktor yanlış mi hesapladi ? Aşının markaai rotarix.
bende almayı düşünüyorumKızlar merhaba ben bu ara zayiflamaya taktım 15 kilo fazlam var ve kendimi kötü hissediyorum yediklerime dikkat ediyorum bol su hareket ve yoğurt kürü uyguluyorum 2 kilo gitti eşim çok zayıf yanında yarmagul gibiyimbirde ben 5. Ay bitince oğluma bu sandalyeden alicam bi arkadasda buna benzerini söylemiş bence çok kullanışlı masada mutfak tezgahinda banyoda gittiğin restoranlarda heryerde kullaniliyo
Evet canım öyleymis dün konustuk netliğe kavustu durum.Kaka da saç çıkması da insanın aklına kırk yıl düsünse gelmeyecek birsey bakalım daha neler görüp öğrenicez miniklerden.geçmiş olsun
Geçmis olsun avaz avaz ağlamıs belli ki ondan olmus korkma sende diycem ama hemsire de olsan anne olunca isin rengi değisiyor.Bizim de bugün 4.ay aşımız oldu 4 saat sonra inanılmaz bir şekilde ağladı bi ara nefesi gitti bos boş suratima bakıp kaldı kabus gibiydi çok agladim Rabbim bir daha yasatmasin bende bi tane uyku arkadaşı aldım minnosuma çok üzüldü bugün
kızlar bu arada tuna bu ay sadece 600gr almışhep 1er kilo aldığı iiçin ben şaşırdım üzüldüm [/QUOTE]
üzülme canım aylar ilerledikçe kilo alısları azalacak zaten hareketlenmeye basladıysa ondan da olur.
kızlar uyku arkadaşı alanlar var sanırım nsıl kullanıcz onu bende almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?