2014 Kasım Anneleri

Ben daha başlayamadım hem zamansizliktan hemde yamanin biraz bagirsak sorunu var ama başlıcam dun az yoğurt verdim yalanip durdu pek beceremedi alisacaklar yavaş yavaş endişe etme onlarda acemi
öyle tabi de çok zorlandım ben artık sabır edemiyorum bazen

Ben daha başlayamadım hem zamansizliktan hemde yamanin biraz bagirsak sorunu var ama başlıcam dun az yoğurt verdim yalanip durdu pek beceremedi alisacaklar yavaş yavaş endişe etme onlarda acemi
Bizim de 5.ay bitmesine az kaldi daha hicbir sey tattirmadim.. Sut urunu yiyemez.. Sebzeyle baslarim ek gidaya sanirim ama simdi ne tattirsam ki acaba agzina ne sursem.. Bu arada tabisiii ben nobetciyimm hatta daha nobet icin cok erken :)

Bunu yazarken dedim inşallah efsunkarr yazmaz bu cimcime seni yordu yerim ben onu :KK46:elma armut suyu ile baslayabilirsin
Bizim de 5.ay bitmesine az kaldi daha hicbir sey tattirmadim.. Sut urunu yiyemez.. Sebzeyle baslarim ek gidaya sanirim ama simdi ne tattirsam ki acaba agzina ne sursem.. Bu arada tabisiii ben nobetciyimm hatta daha nobet icin cok erken :)

Kızlar ben arzum'un Bebbe diye yoğurt makinası var ondan aldım. Daha önce kendim mayalardım tutardı ama son dönemlerde olmadı yoğurdum. Bu makineyi de çok övdü arkadaşım aldım bende. Ama aklıma şey takıldı 1 yaşına kadar inek sütü yasaksa neyle mayalıcam ki nasıl olacak kafam basmadı hiç.

Ya kızım bugun hiç kaka yapmadı ve cok zorluyo aglıyo madaj falan yaptım yok. Napsamkıya. Oyle aglıyokı dayanamıyoru

Kızlar ben arzum'un Bebbe diye yoğurt makinası var ondan aldım. Daha önce kendim mayalardım tutardı ama son dönemlerde olmadı yoğurdum. Bu makineyi de çok övdü arkadaşım aldım bende. Ama aklıma şey takıldı 1 yaşına kadar inek sütü yasaksa neyle mayalıcam ki nasıl olacak kafam basmadı hiç.
ben keci sutu diye biliyorum

Biogaia kullandık biz 3 ay tavsiye ederim.. Şuan çok sorunsa pamuklu cubugu z.yagina batir azcik makatini uyar bacaklarını karnına bastir yapar inşallah ben iki defa boyle yaptırdım yüzüstü yatır bide
Ya kızım bugun hiç kaka yapmadı ve cok zorluyo aglıyo madaj falan yaptım yok. Napsamkıya. Oyle aglıyokı dayanamıyoru

Biogaia kullandık biz 3 ay tavsiye ederim.. Şuan çok sorunsa pamuklu cubugu z.yagina batir azcik makatini uyar bacaklarını karnına bastir yapar inşallah ben iki defa boyle yaptırdım yüzüstü yatır bide
İlksefa bukadar zorlandı. Sagol canım. Buarada baya nöbetçi anniş varmış benım gibi bizimkinin uyku saatı 12 zaten. Bugun kaka yüzünden 1i bulcak gibi Kolay gelsın herkeze meleklerıyle

Annisler 4.ay fotomuz:KK45:bi de dislik yeni aldım onuda paylaşayım herkese iyi geceler:KK25:

Eklentiler

• CYMERA_20150306_151510.webp
    CYMERA_20150306_151510.webp
    20 KB · Görüntüleme: 173
  • 20150309_082526.webp
    20150309_082526.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 154
bende bütün gün bunu araştırıp durdum bi yoğurda bütün günümü verdim aama halen düzgün bişey bulabilmş değilim kafamda deli sorular var bu konuda şimdi inek sütü yasaksa bu bebelere nasıl inek sütünün yoğurdunu vereceğiz? sonra nasıl hangi kapta mayalayacağız ilk ne kdarla başlayacağız bide yoğurt tattıran arkadşlar ilk hazır yoğurt mu kullandınz yoksa kendniz mi yapıp verdnz

Ay benim kız bugün bildiğin delirtti beni:( meme görmek istemiyor resmen her emzirme değişik pozisyonda oldu yakında amuda kalkçam galiba:) hiç bu kadar ağlamamıştı herşeyden korkuyor deli deli ya. Çiğlik çığlığa ağlıyor eşim öğlen eve geldi giderken Allah sana sabır versin aşkım deyip gitti.inşallah normale dönmüş vaziyette uyanır yarın yoksa ben anneme geri dönüş yapar:)

Bunu yazarken dedim inşallah efsunkarr yazmaz bu cimcime seni yordu yerim ben onu :KK46:elma armut suyu ile baslayabilirsin
ah ahh teyzesi sorma.. Ne yapalim kahkahalarini duydukca unutuyorum yorgunlugumu.. Suan gozleri sabahkinden cok daha acik ne zamana uyur bilemem :) yaman beyimize iyi uykular olsun.. Elma armut tatli ya bu sefer sebzeleri yemez diyorlar ama.. :(

Annisler 4.ay fotomuz:KK45:bi de dislik yeni aldım onuda paylaşayım herkese iyi geceler:KK25:
ay ben sizi yerim yerr.. Yakisikli mi gordum ne..

Back
X