2014 Kasım Anneleri

Humana sut artirici icecek ve bol su meyve suyu yogurt nar ya da nar suyu. Kolay gelsn.
Cok sagol ya bise daha sorayim baslarda gogsum dolgun dolgun olurdu artik degil sut yok diye dusunuyorum ama bi yazi okudum uc aydan sobra goguslerinizin dolgunlugu kalmaz diyor boyle olan warmi pompayla cekiyom gelmiyor eskisi gibi pompa sutu azaltir diyor nette

Kızlar bebeğime takviye olarak 3 kez mama veriyorum ama onu içsede peşinden beni emmek istiyo memede uyuyo başka türlü uyumuyor mamanın arkasından beni emse bi problem olurmu
Olmaz galiba kokuna alisti benim kizimda oyle bazen kotu bisey yaptigimi dusunuyorum ise basladigimda napar diye
ayy bunlar hep aynı valla keşke çöpe atmayaydım da bende çkeip buraya ibret olsun diye ataydım seninki yine dikilmiş bnnmkilerin yırtığı vardı bildiğin
ne kv varmis

bende ayni dertten muzdaribim

iyi cesaret kiz kocan bise demedimi

cok iyi bilirimmm Allah kolaylik versin dua oku nazar olmustur ozamanda cok huysuzlaniyorlar
Mayalayacak kadar sutu olan oluyormuymus masallah
Anne sütü tutmuyormus diye okumuştum byboda[/ QUOTE]

geçen ay a göre boyu 3cm uzun görünüyor ama 300 gram nedir yaaa. emek emek süt üretiyor benim ikiz kızlar gece gündüz demeden cuk cuk kendilerini sündüren çeken isiran şahıs ise 300 gram alıyor. reva mi yani.

Herkese merhaba
Yazamadım bir süredir. Evime döndüm iki cocuklu yasamım basladı. annem sağolsun cook rahattım

4.ay asısını olduk ates ya da huzursuzluk yapmadı. Henuz dpktora gıtmedık ama pantolonsuz 7600g 65 cm ölçtü hemşiremiz.

Yogurt konusu konusulmuş hertürlü sütten yogurt denemiş bir anne olarak yazmak ıstedim:) en guzel inek sutu ile tutuyor ben bir şarkuterıdrn alıyorum kendı çiftşiklerınden geliyor. Mama ile tutturamamıştım ben ve çok kötü kokuyordu. Gınluk sut ile de cok sıvı oldu. Doktorumuz da onaylamıştı ınek sutunu. İlk zamanlar gunluk yapıyordum zamanla ıkı gunluk uc gunluk derken şimdi haftalık yapıyorum. Oğlum için gunluk yapmaya başlıcam tekrar. Alışınca cok kolay oluyor hem sağlıklı hem lezzetli :)

Son düzenleme:

Ya bizde hep 1000 gr aldik ilk 3 ay..4.ayda 600 gr duyunca şok olmustum..birde emziriyorux iyi güzel alıyorlar diye acaba yeme içmemizi mi ayarlayamadik diyorum

Canim yerdeyken altina kaç kat giydiriyorsun

Evet çokkk hareketli canım benimki

Biz 3 - 4 gündür dönüyoruz ama yüzümüzün üstüne geliyoruz ordan sırt üstü donemiyoruz yüz üstü cirpiniyor. Hareketler arttıkça işimiz zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun

Benimkide döndü 1,5 hafta oldu ama ogun bugundur dahada dönmedi ehhehee bebeğim benim ya..yere yatirmaliyim battaniye koyup sanirim..onda da usuturum diye korkuyorum

Bende emmeden uyumaya alıştırmak için uğraştım ama çok ağlıyo emzikte almıyo nasıl bıraktırcam bilmiyorum göğsümü emzik niyetine kullanıyo

Bende emmeden uyumaya alıştırmak için uğraştım ama çok ağlıyo emzikte almıyo nasıl bıraktırcam bilmiyorum göğsümü emzik niyetine kullanıyo
Ah ahh ayni dertten muzdaribim.. Saatlerdir emiyor.. Yok arkadas saat ikiyi gormeden uyumuyor ne yapsam..

Ben artik cok yoruldum.. On yas yaslandirdi beni bu cocuk.. Neyi nerde yanlis yapiyorum.. Anneligi mi beceremiyorum.. Yok olmuyor.. Cok mutsuzum.. Hic boyle hayal etmemistim...
Annelikle alakası yok canım kendini sorgulama sadece her çocuğun huyu farklı bunu kabullenmeliyiz
Yapabileceğimiz en büyük hata başka bebeklerle kıyaslamak olur nacizane tavsiyem onu yapma sadece
Ben kabullendim artık uykusuz her geceeee
Tabi tek derdimiz bu olsun binlerce kez şükür sağlıklı oğlum

Calismayi dusunseydim ne yapacaktim bilemiyorum.. Geceleri cok sabirsiz oluyorum agliyorum o agladikca.. esim geliyor aliyor o uykusuz kalacak diye daha fena oluyorum.. Niye bu kadar sabirsiz oluyorum bilmiyorum.. Sonra cok nankorum diye kendime kiziyorum aynen dedogon gibi sukurler olsun ki saglikli bir evladim var.. Destegin icin sagol canim..

Ne demek canım hepimiz birbirimize her konuda destek oluyoruz
Sabırsızlığı uykusuzluk yapıyor emin ol bende bazen çok kötü oluyorum sinirleniyorum ağlıyorum falan ama seninde yazdığın gibi o gülüş yokmu ömre bedel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…