Cok sagol ya bise daha sorayim baslarda gogsum dolgun dolgun olurdu artik degil sut yok diye dusunuyorum ama bi yazi okudum uc aydan sobra goguslerinizin dolgunlugu kalmaz diyor boyle olan warmi pompayla cekiyom gelmiyor eskisi gibi pompa sutu azaltir diyor netteHumana sut artirici icecek ve bol su meyve suyu yogurt nar ya da nar suyu. Kolay gelsn.
Olmaz galiba kokuna alisti benim kizimda oyle bazen kotu bisey yaptigimi dusunuyorum ise basladigimda napar diyeKızlar bebeğime takviye olarak 3 kez mama veriyorum ama onu içsede peşinden beni emmek istiyo memede uyuyo başka türlü uyumuyor mamanın arkasından beni emse bi problem olurmu
ne kv varmisayy bunlar hep aynı valla keşke çöpe atmayaydım da bende çkeip buraya ibret olsun diye ataydım seninki yine dikilmiş bnnmkilerin yırtığı vardı bildiğin
bende ayni dertten muzdaribimBenim sanırım sol göğsümün sütü çekiliyortabi sağ sağ nereye kadar dedi herhalde gün içinde çok çok az çıakr oldu anca geceden sabaha dolarsa doluyo oda eskisi gibi değil böyle bişey başına gelen var mı çoğalr mı sizce eskisi gibi olur mu
iyi cesaret kiz kocan bise demedimiYa resmen hepsı aynı. Benımkıde evlendıgımızde yapmıştı bıze yorkan hem kokuyodu hemde oyle bır nevresım takmışkı rengı solmuş agzı dıkılmemiş kırlı. Dırek gozunun onunde attım çöpe valla
cok iyi bilirimmm Allah kolaylik versin dua oku nazar olmustur ozamanda cok huysuzlaniyorlarKızım 5 ten berı kucagımda bayılıcam artık yarınca kıyametı kopartıyo. Evı turluyoruz akşamdan berı totomu yere koymadmya. Eşimde müşterıye gıttı 12 den önce gelmez bayılmazsam ıyıdır
Anne sütü tutmuyormus diye okumuştum byboda[/ QUOTE]
geçen ay a göre boyu 3cm uzun görünüyor ama 300 gram nedir yaaa. emek emek süt üretiyor benim ikiz kızlar gece gündüz demeden cuk cuk kendilerini sündüren çeken isiran şahıs ise 300 gram alıyor. reva mi yani.Kızlar bende aynı dertten muzdariBim. Şuana kadar hep anne sütüyle gittik ama bu ay 450 500 gram almış ve boyu 1 cm uzamış bugün sağlık ocağında aşı sırasında ölçtüler . Şuan istanbulda annemdeyim normalde izmirde yaşıyorum burdaki Dr sürekli takip edilen yeri baz al dedi aklım allak bullaksizin boy durumu nasıl
eşim geç geliyor işten evde yemek yemiyor ben de çoğu zaman basit ogunlerle geciştiriyorum bazen de sağlam yemek yiyorum ama kahvaltı ve yumurta her gün sabit. ne yapmalıyım
canım o kişi bendim, 4-6 ay arası 18 gr/gun yazıyor sadece anne sütü alanlar için. bizde de durum benzer. 2370 ile hastaneden çıktık. ilk ay 1300, ikinci ay 1200, üçüncü ay 800 gr aldı (ki o ay sünnet oldu bilmiyorum bunun etkisi var mı). bizde de şu an inanılmaz bir kilo sıkıntımız var, alıyor mu almıyor mu diye. sanki sütüm de azaldı( offfffff offff. doktorun ek gıda dese bile bence bu işi emzirmeyle, ama sürekli emzirmeyle atlatabiliriz. ben artık sürekli sağma, emzirme, sağdığımı verme modundayım. akşam sütüm gitti diye o kadar ağladım ki hala sersem gibiyim. ben ki ciddi ciddi sağıp stok yapmıştım, o kadar çoktu sütüm. ama bu son gafta ne olduysa azaldı. senin süt durumun nasıl?
Hehe benimkide öyleydi canım dalga geçyrdm hatta ama hep kucakta olunca yapamyrlr yere battaniye falan serip üstüne yatryrdm ben çırpına çırpına biaktm dönüyp sürünüyo hatta baya yer değiştryor yani
hareketliyse ondan dır belki benim oğluşumda bu ay az almış benimki zayıflamış ben işe girdiğimden dolayı bence emdiği olmuo süt sağmak valla.ii oluo makine ama emmek farklı zayıflamış çünkü daha 1 hafta oldu
şimdi bilemiyorum ama nar ilk zamanlarda bende acayip gaz yapmıştı bebekte çok huzursuzduNar gaz yapar mi bizim hala gaz sorunumuz var da
Biz 3 - 4 gündür dönüyoruz ama yüzümüzün üstüne geliyoruz ordan sırt üstü donemiyoruz yüz üstü cirpiniyor. Hareketler arttıkça işimiz zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun
Bende emmeden uyumaya alıştırmak için uğraştım ama çok ağlıyo emzikte almıyo nasıl bıraktırcam bilmiyorum göğsümü emzik niyetine kullanıyoOlmaz galiba kokuna alisti benim kizimda oyle bazen kotu bisey yaptigimi dusunuyorum ise basladigimda napar diye
ne kv varmis
bende ayni dertten muzdaribim
iyi cesaret kiz kocan bise demedimi
cok iyi bilirimmm Allah kolaylik versin dua oku nazar olmustur ozamanda cok huysuzlaniyorlar
Mayalayacak kadar sutu olan oluyormuymus masallah
Ah ahh ayni dertten muzdaribim.. Saatlerdir emiyor.. Yok arkadas saat ikiyi gormeden uyumuyor ne yapsam..Bende emmeden uyumaya alıştırmak için uğraştım ama çok ağlıyo emzikte almıyo nasıl bıraktırcam bilmiyorum göğsümü emzik niyetine kullanıyo
benimki 300 almış ama teyzesiiiiCanim.artik günde 18 gr civari diye biliyorum 500 600 gr almaları ortalama sanırım
Allahım sana geliyorum
Te böle kaldım yeminlen
Bizde dördüncü ay 600 gr aldık canım normalmişYa bizde hep 1000 gr aldik ilk 3 ay..4.ayda 600 gr duyunca şok olmustum..birde emziriyorux iyi güzel alıyorlar diye acaba yeme içmemizi mi ayarlayamadik diyorum
Annelikle alakası yok canım kendini sorgulama sadece her çocuğun huyu farklı bunu kabullenmeliyizBen artik cok yoruldum.. On yas yaslandirdi beni bu cocuk.. Neyi nerde yanlis yapiyorum.. Anneligi mi beceremiyorum.. Yok olmuyor.. Cok mutsuzum.. Hic boyle hayal etmemistim...
Calismayi dusunseydim ne yapacaktim bilemiyorum.. Geceleri cok sabirsiz oluyorum agliyorum o agladikca.. esim geliyor aliyor o uykusuz kalacak diye daha fena oluyorum.. Niye bu kadar sabirsiz oluyorum bilmiyorum.. Sonra cok nankorum diye kendime kiziyorum aynen dedogon gibi sukurler olsun ki saglikli bir evladim var.. Destegin icin sagol canim..Annelikle alakası yok canım kendini sorgulama sadece her çocuğun huyu farklı bunu kabullenmeliyiz
Yapabileceğimiz en büyük hata başka bebeklerle kıyaslamak olur nacizane tavsiyem onu yapma sadece
Ben kabullendim artık uykusuz her geceeee
Tabi tek derdimiz bu olsun binlerce kez şükür sağlıklı oğlum
Ne demek canım hepimiz birbirimize her konuda destek oluyoruzCalismayi dusunseydim ne yapacaktim bilemiyorum.. Geceleri cok sabirsiz oluyorum agliyorum o agladikca.. esim geliyor aliyor o uykusuz kalacak diye daha fena oluyorum.. Niye bu kadar sabirsiz oluyorum bilmiyorum.. Sonra cok nankorum diye kendime kiziyorum aynen dedogon gibi sukurler olsun ki saglikli bir evladim var.. Destegin icin sagol canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?