2014 Kasım Anneleri

cnm ben sadece icten citcitli atlet. ustune tek bir pijama takim ama ayaklar acik olacak kapali giydirmiyorum epeydir. besige battaniye cok bunaltici olmaz mi yuz tarafini da mi kapatiyorsun anlamadim ama. bir de gunduz evde su siralar hala soguk oldugu icin alta iki penye pijama. uste tek penye ve ince yelek tarzi bir seyler giydiriyorum. bir de ne yaparsan ne kadar inceltirsen incelt kimi cocuk yapisal olarak cok terler. bnm kizim oyleydi. buyudu hala oyle dr a goturmustum yapisi oyle yapacak bir sey yok demisti. simdi oglum onun kadar terlemiyor mesela.

Arada uğra ama yaa
Ben ve oğlum iyiyiz şükür.
Bir hızlı geçip gidiyor günler yaa, onun şaşkınlığındayım

Canımm ben geçenlerde yazmıştım. Playgro oyuncak seti var. E bebek ten 40 tl ye aldım. Arkadaşlar da aldılar, memnunuz yazmışlardı. Hatya teşekkür ettiler kii ben de çok mutlu oldum :) sana da tavsiye ederim. 2 çeşiti var. Tam hatırlamıyorum ama morhipo da görmüştüm aynı seti 24 tl yazıyodu :/ gerçi onlar çok geç gönderiyo.

Eklentiler

• lPLG-0182809_1.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 158
Ben pusetin e takıyorum iyi oluyor eline oyuncak verince bir zaman sonra düşürüyor ama pusete aşınca en azında çekiyor Ama gelmiyo tabi onada Hırs yapıyor kızıyor

yok canım uyurken tek kat giydir..
ben şimdi hala uyanıkken içine içlik giydiriyorum ama havalar biraz ısınsın uyanıkkende tek kat giydircem tatlım

Yok canım yuz tarafını kapatmıyorum ışık vuran yerıne kadar kapatıyorum ışık cıddı vuruyo çunku. Bırde yatak odamda ıkı buyuk cam var ben bıle ışıktan rahtsz oluyorum storlar kapalı halde bırde. Beşigı nereye alsam ışık gelıyo.caktrmadan lambayı taşlamam lazım kırılsın dıyeGunduz evın ıçınde bende ınce ıkı kat gıydırıyorum. Ama gece ınceltmemştım kiç bu geceden başlım bakalm okadar terlıcekmı. Tesekkur ederım cvbn için canım buarada.

Tatlım bizde tiny love oyun halısı var ordaki oyuncakları çıkarıp oto koltuğunun tutma yerine takıyorum arabada oyalanıyor zürafası dişliği hepsi ayrı ayrı satılıyor almak istersen ama kızımın en sevdiği ördeğini oraya takamıyorum sallanınca kafasını çarpar diye sende hangi marka alacaksan içinde çıngırak olan yumuşak oyuncak seç derim

Tabı canım burda eşinde olan bişey yok. Kızda enteresanlık var. Aklıma tek gelen kv nın yönelttıgı olabilir. Kız gercekten ufak nekadar olgun olabilir 17 yasında. Kv her turlu parmagında oynatr onu. Ah kaderdaşım kv bıter gorumce başlar eltı başlar. o bıter başka bişey başlar. Bıtmıyo bu kocamın ailesı sendromu. Bakalm benı neler beklıyo ilerleyen zamanlarda. Yarın kv ye gıdıcem en buyık sıkıntım bu şuanda. Kızımın durmamasını ümit edıyorum sadece. Kp evdeyse hayatta gıtmemde zaten bakalım yarın maraton başlıyo bende. Bır altın takar torununa yarın akşama kadAr bak altın taktım dıye peşimde dolaşır kesın.

Aaa bizimde öyle taze yara gibi hemde kabuk var üstünde de normal sanırım kontrolde onuda sorucam

Kızlar bebeğim doğduğundan beri ilk defa muhteşem bir haftasonu geçirdik hiiiç bitmeseydi keşke ama bitti Uzun saçlarımı kısacık kestirdim rengini değiştirdim bakım yaptırdım eve bir iki değişiklik olsun diye bişeyler aldım kızıma sonunda antilop aldım ikeanın kaşık setini ve uyku arkadaşını aldım...
Ek gıdayla ilgili bir arkadaş gurmebebek sitesini önermişti gerçekten güzel şeyler var şimdi onları okuyorum az kaldı 6. Aya
Bu arada kızlar ek gıdaya geçenlere avakado öneririm ezin içine istediğiniz meyveyi koyup tatlandırarak bebeğinize verebilirsiniz sizde kendinize sarımsaklı zeytinyağlı pul biberli mezesini yapabilirsiniz çoook faydalıymış hele ki bebişlere
Bizden haftasonu haberleri bunlar

arkadaşın gösterdiği köpekçiği aldım be nde çok memnunum çok hoş dediğin gibi arabaya da takabilirsin anakucağına da hoş bişi..

Kız keşke yazdığınızda görseydim yaaa ben böyle set olarak bilmiyordum ben sadece içindeki köpeğine 50 tl verdim aldığım yer ne kadar kazıkçıymışş şok oldum ve üzüldüm gerçekten...

ben olayı anladım canım öncesini de biliyodum..sen o kıza hiç cevap verme hiç muhatap olma sen meraba bile desen onların eline koz geçer niye öyle merhaba demedi de böyle dedi diye..hiç iletişim kurma eşin ne diyosa onu yap belliki kv haber almaya ve aranıza girmeye çalışıyo bi şekilde..boşver sıkma canını..
o kendi içlerinden buldukları gelin onlara çok çektirir merak etme..

Saçlarını güle güle uzat canım, prensesinde güzel güzel mamasını yesin o sandalyede ve mışıl mışıl uyusun uyku arkadaşıyla ben de ikeaya gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Antalya'da yok malesef. Bursa'da var. 20 gün sonra ailemin yanına gidicem inşallah. Memleketimde ikeada doya doya gezmek istiyorum. Uyku Arkadaşı ve Kaşık seti nasıl canım, güzel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…