cnm ben sadece icten citcitli atlet. ustune tek bir pijama takim ama ayaklar acik olacak kapali giydirmiyorum epeydir. besige battaniye cok bunaltici olmaz mi yuz tarafini da mi kapatiyorsun anlamadim ama. bir de gunduz evde su siralar hala soguk oldugu icin alta iki penye pijama. uste tek penye ve ince yelek tarzi bir seyler giydiriyorum. bir de ne yaparsan ne kadar inceltirsen incelt kimi cocuk yapisal olarak cok terler. bnm kizim oyleydi. buyudu hala oyle dr a goturmustum yapisi oyle yapacak bir sey yok demisti. simdi oglum onun kadar terlemiyor mesela.Battanıye dedıysem ınce canım. Kalın ortuyodum oncesınde havalar ısınınca ınceye gctım. Pekı normaldede altına içlik gıydırmımmı. Ayaklı gıydırmıyorum artık cunku buyukte tamda olsa kucaga alınca falan ayak parmakları büzüşüyo içinde. Azda olsa hareket etmesıde kısıtlanıyo. Uyuma dışında normalde nasıl gıydırmelıyım pekı.
Bir bakayim canim o siteye
Biz Şali günü yedinci ayimiza baslayacagiz o yüzden çok heyecanliyim silikon klasik aldim birde cam rende alayim bugün
Tek korkum memeden sogumasi
inanirim çünkü bende seni ve daha bir kaç arkadasimin neler yaptigini çok merak ediyordum bebisim hayatimin tam orta yerine geldi oturdu ve hayatin ta kendisi oldu o yüzden ben benden geçtim :) sen nasilsin canim bebis nasil
Canımm ben geçenlerde yazmıştım. Playgro oyuncak seti var. E bebek ten 40 tl ye aldım. Arkadaşlar da aldılar, memnunuz yazmışlardı. Hatya teşekkür ettiler kii ben de çok mutlu oldum :) sana da tavsiye ederim. 2 çeşiti var. Tam hatırlamıyorum ama morhipo da görmüştüm aynı seti 24 tl yazıyodu :/ gerçi onlar çok geç gönderiyo.meraba kizlar. bebeklerinize oyuncak olarak su pelus dislik ve cingirak ayni oyuncakta olanlar var unlu markalarin cok guzel titreyen muzikli vs. cingiraklari var bebek arabasina falan takma yeri var. almayi dusunuyorum da var mi kullanan. memnun musunuz tavsiye eder msniz bebeginiz severek oynuyor mu merak ettim :)
Ben pusetin e takıyorum iyi oluyor eline oyuncak verince bir zaman sonra düşürüyor ama pusete aşınca en azında çekiyor Ama gelmiyo tabi onada Hırs yapıyor kızıyormeraba kizlar. bebeklerinize oyuncak olarak su pelus dislik ve cingirak ayni oyuncakta olanlar var unlu markalarin cok guzel titreyen muzikli vs. cingiraklari var bebek arabasina falan takma yeri var. almayi dusunuyorum da var mi kullanan. memnun musunuz tavsiye eder msniz bebeginiz severek oynuyor mu merak ettim :)
Battanıye dedıysem ınce canım. Kalın ortuyodum oncesınde havalar ısınınca ınceye gctım. Pekı normaldede altına içlik gıydırmımmı. Ayaklı gıydırmıyorum artık cunku buyukte tamda olsa kucaga alınca falan ayak parmakları büzüşüyo içinde. Azda olsa hareket etmesıde kısıtlanıyo. Uyuma dışında normalde nasıl gıydırmelıyım pekı.
Yok canım yuz tarafını kapatmıyorum ışık vuran yerıne kadar kapatıyorum ışık cıddı vuruyo çunku. Bırde yatak odamda ıkı buyuk cam var ben bıle ışıktan rahtsz oluyorum storlar kapalı halde bırde. Beşigı nereye alsam ışık gelıyo.caktrmadan lambayı taşlamam lazım kırılsın dıyecnm ben sadece icten citcitli atlet. ustune tek bir pijama takim ama ayaklar acik olacak kapali giydirmiyorum epeydir. besige battaniye cok bunaltici olmaz mi yuz tarafini da mi kapatiyorsun anlamadim ama. bir de gunduz evde su siralar hala soguk oldugu icin alta iki penye pijama. uste tek penye ve ince yelek tarzi bir seyler giydiriyorum. bir de ne yaparsan ne kadar inceltirsen incelt kimi cocuk yapisal olarak cok terler. bnm kizim oyleydi. buyudu hala oyle dr a goturmustum yapisi oyle yapacak bir sey yok demisti. simdi oglum onun kadar terlemiyor mesela.
Tatlım bizde tiny love oyun halısı var ordaki oyuncakları çıkarıp oto koltuğunun tutma yerine takıyorum arabada oyalanıyor zürafası dişliği hepsi ayrı ayrı satılıyor almak istersen ama kızımın en sevdiği ördeğini oraya takamıyorum sallanınca kafasını çarpar diye sende hangi marka alacaksan içinde çıngırak olan yumuşak oyuncak seç derimmeraba kizlar. bebeklerinize oyuncak olarak su pelus dislik ve cingirak ayni oyuncakta olanlar var unlu markalarin cok guzel titreyen muzikli vs. cingiraklari var bebek arabasina falan takma yeri var. almayi dusunuyorum da var mi kullanan. memnun musunuz tavsiye eder msniz bebeginiz severek oynuyor mu merak ettim :)
Tabı canım burda eşinde olan bişey yok. Kızda enteresanlık var. Aklıma tek gelen kv nın yönelttıgı olabilir. Kız gercekten ufak nekadar olgun olabilir 17 yasında. Kv her turlu parmagında oynatr onu. Ah kaderdaşım kv bıter gorumce başlar eltı başlar. o bıter başka bişey başlar. Bıtmıyo bu kocamın ailesı sendromu. Bakalm benı neler beklıyo ilerleyen zamanlarda. Yarın kv ye gıdıcem en buyık sıkıntım bu şuanda. Kızımın durmamasını ümit edıyorum sadece. Kp evdeyse hayatta gıtmemde zaten bakalım yarın maraton başlıyo bende. Bır altın takar torununa yarın akşama kadAr bak altın taktım dıye peşimde dolaşır kesın.:) cnm esimin yaptigi bi samimiyet yok eger olsa ztn kızin yaptignda mantik aramam direk esimle muhattap olurm..ztn ben kestm muhabbetimi coktandir cvp vermedgm halde yazmasina optm falan demesine takildm esim o gun aricam kardesimi bu ne boyle dedi ben aratmadm dedm dur adamin midesini bulandirma ortada bisey yok 17 yasndaki kizi gelin diye alirken dusunseydiniz dedm..
Hani bu durumda esim de mesela cuma msji atms cvp verse esimle de bozusuruz..
Smdi burda konu esim hic bi bayanla konsmayacak dgl adam polis ztn en pis bayanlarla bile muhattap oluyolar ama beni kızın davranslari sinir ediyor..bende tahammul edemiyorm hatta tartstik ztn bikac kere ama ztn esimin annesi beni istemiyo sevmiyo smdi boyle bi malzeme verirsem ellerine daha cok kullanmaz mi?
Aaa bizimde öyle taze yara gibi hemde kabuk var üstünde de normal sanırım kontrolde onuda sorucamVerem aşısınin üstünden 4ay geçiyor nerdeyse hala geçmedi hala kırmızı kabuklu gibi. sizlerin ne durumda..
Bizde gezmelerdeydik bi kesit paylaşmak istedim ikea dan mama sandalyesi aldık teyzenin biri küçücük çocuğu alıp dışarı çıkmışsin ne işin var dedi bana eve hapis mi olalım teyze dedim biz olduk olacaksin dedi. Attı tepem sert bi şekilde ben olamam valla dedim sert olunca iyi yapıyorsun gez tabi alışsın o da dedi.
sagol cnm hemen arastiriyorum cok tesekkur ederim. son zamanlarda her sayfayi okuyamiyorum ama hatirladim yazdiginda
hangisi canim seninkiBen pusetin e takıyorum iyi oluyor eline oyuncak verince bir zaman sonra düşürüyor ama pusete aşınca en azında çekiyor Ama gelmiyo tabi onada Hırs yapıyor kızıyor
meraba kizlar. bebeklerinize oyuncak olarak su pelus dislik ve cingirak ayni oyuncakta olanlar var unlu markalarin cok guzel titreyen muzikli vs. cingiraklari var bebek arabasina falan takma yeri var. almayi dusunuyorum da var mi kullanan. memnun musunuz tavsiye eder msniz bebeginiz severek oynuyor mu merak ettim :)
Canımm ben geçenlerde yazmıştım. Playgro oyuncak seti var. E bebek ten 40 tl ye aldım. Arkadaşlar da aldılar, memnunuz yazmışlardı. Hatya teşekkür ettiler kii ben de çok mutlu oldum :) sana da tavsiye ederim. 2 çeşiti var. Tam hatırlamıyorum ama morhipo da görmüştüm aynı seti 24 tl yazıyodu :/ gerçi onlar çok geç gönderiyo.
Simdi bnm sinirlerim pofuduk pogaca gibi oldu..ben bastırıyorum o geri kabarıyo..
bi kac arkadas hatrlar esimin ailesiyle görüşmeme karari almıstm..sonra esim yeni evlenen oglan kardesi vardi iste onlarla bi problemimiz yok demsti bana..Smdi Allah var ben kardesinden yana ne bi laf duydum ne bi söz cocuk ztn seviyeli toplum insani(kb cekmis)..ama evlendigi kız hem ergen(17yasnda) hem kv altlı üstlü oturuyolar...simdi bu kızla samimi oldugumda bana laf gelmeyecek bi durum var mi?yok kesin bana laf getirecek dedm esime o gene kafayi bi yere odaklayip ama kardesmle aramizda bisey olmadi kiiiiii demsti...
Neyse gunlerden bi zmn bu bana laflari getirmeye basladiiii...whtspp knusmalarini direk esime attim...esim oooo kükreyen küheylan misali annesini aramis anneside bu kiza "tahminince bak cnm tatlm eltini gömüyoz ama aramizda kalsin"tarzi bi konusma yapmis...bu kiz o konusmadan snra napmis gitmis bnm esimi aramis direk...
(Bendeniz 2 yıldr 1 kez konusmadm telde esimin oglan kardesyle izinlerde meraba meraba o kdr di) ana dedm cesarete bak neyse..esimde buna demski bu sekilde senin araman uygun dgl bi daha beni arama bisey olursa esine soyle bana soylesin dms...
Bi erkek bana bunu dese yerin dibine girer bidaha cikamam...
Neyse esim bana bidaha betulun fotolarini falan atmican dedi bana ...bu kızda bana yazdi iste hic yollamiyn falan normalde soylemem boyle biseyi ama ozellikle soyledim iste x istemiyor atmami dedim..
Snra bu esime whtspp tan yazmis...
-X abi tgc ablaya sen mi soyledn betulun fotoraflarini atma die..babam betulun fotgrflarini soruyor..
-Evet ben dedim..babam bi sorusu oldugunda bana sorsun..
-Iyi!!
Birincisi beni esime gambazliyo hani yalan mi soyluyorm die ikncisi sanki kocasina trip yapar gibi iyi!! Yazmsti estgfrllah dedm esime bu 2 ucuncude dedm ben daha napayim ne diim kardesimimi arayim dedi..dedm oda olmaz neyse ole kalmsti konu..
Esim bunu engellems whtsppta annesine de soylemis yazmasin bana uyar o kizi dems...
Gecenlerde whtspptan bana yazdi naslsn tgc abla die cvp vermedm...
2 gun gevti yine yazdi cvp vermedim
Sonra bi cuma esime cuma msji atmis normal msjla...
Bi sonraki cuma bana atmis altinada optm yazms
Gecen cuma yine atti..
Smdi uzun oldu ama bu kızın amaci ne ? Bide normalde hic muhabbetimz yok ztn..
Dugunleri oldu ertesi gun ciktk geldik ztn snra bu tartsmalar oldu ben keatm muhabbetimi dogumdu derken bi samimiyetm yok..
Simdi yine yazms whtsptan nasilsin die..
Ki cvp vermedigimi biliyo..
Kv mi attiriyo acaba esimde 2 aydr knsmuyomus annesiyle haber mi almaya calisiyolar..
Kv seytana pabucuni ters giydirir o kızi alir eline oynatir haberi olmaz...
Ama o kızda saf dgl yani 17 yasnda ama bi 17 de icinde var belli..
Not:bizim aileyle kotu olmamizin nedeni esim evlenrken annesine bnm icin bu kizla evlenebilirmiyim demems evleniyorm dems..annesi ona kendi tarikat grubundan bakiyorms bide kendi memleketinden istyrms..ben 7 aylik hamileyken gönlum uoktu sende hala da yok dedi ondan snra bende kopardm baglari...
smdi bu kizi kendi buldu kv kendi tarikat grubndan kendi memleketnden..dusunun aralarindaki muhabbeti bagi...
Esimim kardesi de kiz arkadasi cok olan bi tipti sirf annesinin isratiyla evlendi evlenmek amacli cocukta 22 yasnda ztn..
ama dedgm gibi efendi biri..
Kızlar ben bebeğime mama takımı almak istiyorum tabağı kasesi kaşığı ayrı olsun diye var mı bir öneriniz
Kızlar bebeğim doğduğundan beri ilk defa muhteşem bir haftasonu geçirdik hiiiç bitmeseydi keşke ama bittiUzun saçlarımı kısacık kestirdim rengini değiştirdim bakım yaptırdım eve bir iki değişiklik olsun diye bişeyler aldım kızıma sonunda antilop aldım ikeanın kaşık setini ve uyku arkadaşını aldım...
Ek gıdayla ilgili bir arkadaş gurmebebek sitesini önermişti gerçekten güzel şeyler var şimdi onları okuyorum az kaldı 6. Aya
Bu arada kızlar ek gıdaya geçenlere avakado öneririm ezin içine istediğiniz meyveyi koyup tatlandırarak bebeğinize verebilirsiniz sizde kendinize sarımsaklı zeytinyağlı pul biberli mezesini yapabilirsiniz çoook faydalıymış hele ki bebişlere
Bizden haftasonu haberleri bunlar
Sitesine baktım da hiçbişi anlamadım canım mama takımı olarak var mıay bende istiyorum ve paşabahçede çok güzel takımlar vardı kaç çeşit bardağıyla kaşık çatalıyla ve çok çok uygundu fiyatları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?