2014 Kasım Anneleri

O durumuda yasadm cnm biliyosn bebisler yoruyo insani bazen cvp vermek istemiydm anlamsz seyler cikariyodu..ztn 17 yasinda ben onun haline uzuluyodm yazk diyodm kv bitti bu basladi..esim cvp verme ltfen engelle whtspptan ddi..engelledm bende artk..
Insanin cok zoruna gidiyo..bazen goruyorm boyle hastanede falan kv gelin gelmisler birlikteler..özeniyorm inanki..
Dogum esnasinda esimin annesi cok musaitti..kendi yigenlerini falan buyutmus..kardesimn okulu oldugundan annem kısıtlı sure kalıcakti bunu herkes biliyodu..2 yil durdu durdu tam dogum yaklsti olay cikardi..o ilk 1 ay oyle zorlandm ki annemde yoktu yanimda onlarn yaninada gidemedk enfksyn riskinden doktoru izin vermedi..böylesi hayirliymis diyorm ama insanin ici burkuluyo yinede..

Günaydın kızlar hepinizi bebişleriyle mutlu ve huzurlu haftalar diliyorum. Sizlere bir sorum olacaktı çift anadille eğitim çocuklara nasıl ve ne zaman verilmeye başlanıyor? Eşim İngilizce biliyor ve istiyoruzki babasıyla sadece İngilizce konuşarak büyüsün, sizce doğrumudur yada doğru zaman ne zamandır? Hepinizi öpüyorum

Watsappta da numara engelleme var sanırım ikinizde engelleyin bitsin gitsin böylelriyle uğraşılmaz ya ergen kafa bide yazdıklarıdn belli kv onu kuklası gibi kullanıyor anladığım kadarıyla

Watsappta da numara engelleme var sanırım ikinizde engelleyin bitsin gitsin böylelriyle uğraşılmaz ya ergen kafa bide yazdıklarıdn belli kv onu kuklası gibi kullanıyor anladığım kadarıyla
Esim ztn engellemisti cnm normal sms yoluyla atmisti bu seferde..bende engelledm ztn cnm ..dedigin gibi bende oyle tahmin ediyrm

Sitesine baktım da hiçbişi anlamadım canım mama takımı olarak var mı
Cnm bende almayi dusundum ama cok pratik ve yedigini aninda yikayip kaldiran biri olmadigim icin onu alsam bile yedirir taa makina dolup yikanana kdr kullanamam die almadm:):) aksama kdr 4-5 kere kase kullaniyrm hani birinde yikasam digerinde aman bununla mi ugrascam diyip temiz kase alirm dolaptan sanirm:):)

cnm baktım cok guzel yalnız ozellıklerını cok ayrıntılı yazmamışlar. mesela tıtrıyor mu, kopegın ayaklarında böle nasıl desem bole hışır huşur birseyler var mı mesela o ele tek alınan kopekcık de tıtreme ya da muzık mı var vs vs cok mu sordumm

yaa perii arkadaşlara fotosunu da attm hatta 2 kez, çok üzüldüm kii

Yok kuzum çok sormadın. Açıklayım hemen. Büyük bi köpek var.kulakları hışırdıyor. Asma aparatı var. Diğer köpek, uzun ince. İçinde düdük var. Sıktıkça ötüyo. Kulakları hışırtılı. Biri çıngırak. Diğeri dişlik. Yani titreşimli oyuncak yok

Canmm bir suruuuu kasik setleri var ben renkli olanindan aldim buyuklu kucuklu,uyku arkadsdida cok guzel 10tl ye aldim

Kızlar ben bebeğime mama takımı almak istiyorum tabağı kasesi kaşığı ayrı olsun diye var mı bir öneriniz
geçen yıl bi arkadaşın bebeğine almıştık paşabahçeden porselen bi takım çok güzeldi. sitesinde yok ama alışveriş merkezlerine bakmak lazım.

ben kolsuz çıtçıtlı ve tek kat giydiriyorum artık uyurken de çoraplarını çıkarıyorum tabi üstünü açmıyor henüz oğlum penye battaniye örtüyorum :)

OYUNCAK DÜŞÜNENLER BİZ ÇOK SEVDİK :)
tuhaf sesler çıkarıyor her dokunuşta bizimki de taklit etmeye çalışıyor, kulaklar burun tam kavrayabiliyor, ısırıyor hatta bazen

Eklentiler

• images.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 113
playgro nun oyuncaklarını bende çok beğeniyorum bende kızıma köpeğiyle kelebeğini aldım kızım çok seviyo oyuncaklarını

Ay bu birileri zaten ömrümüzü yediler yuttular.hiç sıkıntı yapma canım.doktorun aynen uvercinkanın dediği gibi olsa mutlaka söylerdi
damak içeriye doğru çukurluk oluşturmuşsa kubbe damak diye tabir ediliyo canım o.korkma hiç bi sıkıntı vermiyomuş.benim kızımda da var ilerde konşmasını etkiler mi acaba diye korkmuştum ama bişey olmuyomuş.yarık damak olsa çoktan anlaşılırdı öyle sonradan olusabilecek bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…