- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
O durumuda yasadm cnm biliyosn bebisler yoruyo insani bazen cvp vermek istemiydm anlamsz seyler cikariyodu..ztn 17 yasinda ben onun haline uzuluyodm yazk diyodm kv bitti bu basladi..esim cvp verme ltfen engelle whtspptan ddi..engelledm bende artk..ben olayı anladım canım öncesini de biliyodum..sen o kıza hiç cevap verme hiç muhatap olma sen meraba bile desen onların eline koz geçer niye öyle merhaba demedi de böyle dedi diye..hiç iletişim kurma eşin ne diyosa onu yap belliki kv haber almaya ve aranıza girmeye çalışıyo bi şekilde..boşver sıkma canını..
o kendi içlerinden buldukları gelin onlara çok çektirir merak etme..
http://www.e-bebek.com/baby-plus-porselen-mama-seti_BYP-99-M-R1günaydınnn..hepimize bol uykului bol gülücüklü ve bol güneşli bir hafta olsun inşşş
Watsappta da numara engelleme var sanırım ikinizde engelleyin bitsin gitsin böylelriyle uğraşılmaz ya ergen kafa bide yazdıklarıdn belli kv onu kuklası gibi kullanıyor anladığım kadarıyla:) cnm esimin yaptigi bi samimiyet yok eger olsa ztn kızin yaptignda mantik aramam direk esimle muhattap olurm..ztn ben kestm muhabbetimi coktandir cvp vermedgm halde yazmasina optm falan demesine takildm esim o gun aricam kardesimi bu ne boyle dedi ben aratmadm dedm dur adamin midesini bulandirma ortada bisey yok 17 yasndaki kizi gelin diye alirken dusunseydiniz dedm..
Hani bu durumda esim de mesela cuma msji atms cvp verse esimle de bozusuruz..
Smdi burda konu esim hic bi bayanla konsmayacak dgl adam polis ztn en pis bayanlarla bile muhattap oluyolar ama beni kızın davranslari sinir ediyor..bende tahammul edemiyorm hatta tartstik ztn bikac kere ama ztn esimin annesi beni istemiyo sevmiyo smdi boyle bi malzeme verirsem ellerine daha cok kullanmaz mi?
Esim ztn engellemisti cnm normal sms yoluyla atmisti bu seferde..bende engelledm ztn cnm ..dedigin gibi bende oyle tahmin ediyrmWatsappta da numara engelleme var sanırım ikinizde engelleyin bitsin gitsin böylelriyle uğraşılmaz ya ergen kafa bide yazdıklarıdn belli kv onu kuklası gibi kullanıyor anladığım kadarıyla
Canım boşver kv ye malzeme verme. Yazsı dursun ya Bıgun pes edıcektır cvp alamadkçaEsim ztn engellemisti cnm normal sms yoluyla atmisti bu seferde..bende engelledm ztn cnm ..dedigin gibi bende oyle tahmin ediyrm
sagol cnm zahmet oldu . gule gule dişlesin guzelmişEki Görüntüle 1491388
Bizimki bunlar canım kızım maymunu seviyo ucunda dişliğide var
Cnm bende almayi dusundum ama cok pratik ve yedigini aninda yikayip kaldiran biri olmadigim icin onu alsam bile yedirir taa makina dolup yikanana kdr kullanamam die almadm:):) aksama kdr 4-5 kere kase kullaniyrm hani birinde yikasam digerinde aman bununla mi ugrascam diyip temiz kase alirm dolaptan sanirm:):)Sitesine baktım da hiçbişi anlamadım canım mama takımı olarak var mı
cnm baktım cok guzel yalnız ozellıklerını cok ayrıntılı yazmamışlar. mesela tıtrıyor mu, kopegın ayaklarında böle nasıl desem bole hışır huşur birseyler var mı mesela o ele tek alınan kopekcık de tıtreme ya da muzık mı var vs vs cok mu sordummCanımm ben geçenlerde yazmıştım. Playgro oyuncak seti var. E bebek ten 40 tl ye aldım. Arkadaşlar da aldılar, memnunuz yazmışlardı. Hatya teşekkür ettiler kii ben de çok mutlu oldum :) sana da tavsiye ederim. 2 çeşiti var. Tam hatırlamıyorum ama morhipo da görmüştüm aynı seti 24 tl yazıyodu :/ gerçi onlar çok geç gönderiyo.
arkadaşın gösterdiği köpekçiği aldım be nde çok memnunum çok hoş dediğin gibi arabaya da takabilirsin anakucağına da hoş bişi..
Kız keşke yazdığınızda görseydim yaaa ben böyle set olarak bilmiyordum ben sadece içindeki köpeğine 50 tl verdim aldığım yer ne kadar kazıkçıymışş şok oldum ve üzüldüm gerçekten...
Yok kuzum çok sormadın. Açıklayım hemen. Büyük bi köpek var.kulakları hışırdıyor. Asma aparatı var. Diğer köpek, uzun ince. İçinde düdük var. Sıktıkça ötüyo. Kulakları hışırtılı. Biri çıngırak. Diğeri dişlik. Yani titreşimli oyuncak yokcnm baktım cok guzel yalnız ozellıklerını cok ayrıntılı yazmamışlar. mesela tıtrıyor mu, kopegın ayaklarında böle nasıl desem bole hışır huşur birseyler var mı mesela o ele tek alınan kopekcık de tıtreme ya da muzık mı var vs vs cok mu sordumm
sagol canaaammmmYok kuzum çok sormadın. Açıklayım hemen. Büyük bi köpek var.kulakları hışırdıyor. Asma aparatı var. Diğer köpek, uzun ince. İçinde düdük var. Sıktıkça ötüyo. Kulakları hışırtılı. Biri çıngırak. Diğeri dişlik. Yani titreşimli oyuncak yok
Canmm bir suruuuu kasik setleri var ben renkli olanindan aldim buyuklu kucuklu,uyku arkadsdida cok guzel 10tl ye aldimSaçlarını güle güle uzat canım, prensesinde güzel güzel mamasını yesin o sandalyede ve mışıl mışıl uyusun uyku arkadaşıylaben de ikeaya gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Antalya'da yok malesef. Bursa'da var. 20 gün sonra ailemin yanına gidicem inşallah. Memleketimde ikeada doya doya gezmek istiyorum. Uyku Arkadaşı ve Kaşık seti nasıl canım, güzel mi?
geçen yıl bi arkadaşın bebeğine almıştık paşabahçeden porselen bi takım çok güzeldi. sitesinde yok ama alışveriş merkezlerine bakmak lazım.Kızlar ben bebeğime mama takımı almak istiyorum tabağı kasesi kaşığı ayrı olsun diye var mı bir öneriniz
Yok canım yuz tarafını kapatmıyorum ışık vuran yerıne kadar kapatıyorum ışık cıddı vuruyo çunku. Bırde yatak odamda ıkı buyuk cam var ben bıle ışıktan rahtsz oluyorum storlar kapalı halde bırde. Beşigı nereye alsam ışık gelıyo.caktrmadan lambayı taşlamam lazım kırılsın dıyeGunduz evın ıçınde bende ınce ıkı kat gıydırıyorum. Ama gece ınceltmemştım kiç bu geceden başlım bakalm okadar terlıcekmı. Tesekkur ederım cvbn için canım buarada.
damak içeriye doğru çukurluk oluşturmuşsa kubbe damak diye tabir ediliyo canım o.korkma hiç bi sıkıntı vermiyomuş.benim kızımda da var ilerde konşmasını etkiler mi acaba diye korkmuştum ama bişey olmuyomuş.yarık damak olsa çoktan anlaşılırdı öyle sonradan olusabilecek bişey değilAy bu birileri zaten ömrümüzü yediler yuttular.hiç sıkıntı yapma canım.doktorun aynen uvercinkanın dediği gibi olsa mutlaka söylerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?