2014 Kasım Anneleri

deliriciimmmm.. ya kızlar nasıl iş yapıyorsunuz, benim süt danası maksimum yarım saat uyuyor ve ağzım yüzüm derken uyanmış oluyor. oooffffffffff

deliriciimmmm.. ya kızlar nasıl iş yapıyorsunuz, benim süt danası maksimum yarım saat uyuyor ve ağzım yüzüm derken uyanmış oluyor. oooffffffffff
aynı durumdayız sabahtan beri bağrıyor hee eee diye kafam şişti üstünü başını soydum artık attm yere yuvarlanıp duruyor anca böyle zaptedeibldm bugn

Canım biraz geç bir cevap olacak ama, bizim tarhanaya biz hiç baharat koymuyoruz. O yüzden içime sine sine veriyorum. Bana doktorum et suyu, kemik suyu, tavuk suyu dedi. İçinden eti çıkartacaksın diye de ekledi. Eskiden köyden bir amcamız vardı tavuğu falan ondan alıyordum içim rahattı, o amca artık tavuk vermiyor o yüzden yine güvenilir bir köylü amca bulmadan tavuk suyu yapmayı düşünmüyorum. Ben kemik suyu ve et suyu koydum sadece.

Canım benim nasılsın? Arada bir bakıp çıkıyorum, okuyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor. Akşamları uyur mu senin süt danası? Uyuyorsa belki o yüzden gündüz uykuları böyle ufak ufaktır.

cnm bir video izledim de şimdi sizin köpegın kuyrugunu cekıyor ve titriyor hayvancagız gormemıs olabılır mısınız dıyecegım ama mutlaka cekmıssınızdır aynı kopek nasıl oluyor

Benımkı sızınkınden ufak. Bu ay uyku ayı heralde. Benımkıde hep uyumak istıyo. Uyanıyo emmıyo 5 dkcık sonra hemen uyuyo gunduz bır haftadr boyleyız. Benıde saldm işlerı yapmıyorum hiçbişey. Mayışmış bir durumda uzanıyorum oyle. Sizin bebişlerede booool uykular olsun inş

aynı durumdayız sabahtan beri bağrıyor hee eee diye kafam şişti üstünü başını soydum artık attm yere yuvarlanıp duruyor anca böyle zaptedeibldm bugn
yaa aynen benim de kafa kalmadı artık sessiz sedasız ev panayır alanı sanki. yaaa yerim ben bunların çığlıklarını yaw.. benimki yerde de durmuo sürekli söylenme modunda.

Canım benim nasılsın? Arada bir bakıp çıkıyorum, okuyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor. Akşamları uyur mu senin süt danası? Uyuyorsa belki o yüzden gündüz uykuları böyle ufak ufaktır.
iyiyim canım ne olsun uğraşmaca :) süt danam geceleri uyuyor, hatta erken yatıyor baya. ından mı böyle acep. ama evi b.k götüruyor, mutfaga girmek istemiyorum düşün halimi. ilgi manyağı gelio hazır olun kız anaları :)

melis sultan nabıo?

ya nizim hiç öyle dönemimiz olmadı, sıfır uykulu günler oldu ama. ay inş devam etsin bu şekilde bebeğin :) ayrıca yay gitsin, benim de iş yapasım yok zaten.

Ben yaman uyurken genelde uyuyorum çünkü yarim saat uyuyo aksiyona gerek yok
Uyanıkken isleri beraber yapıyoruz ama süpürge yapamiyorum hemen agliyo

Ya porselen mi alsakk yoksa BPA siz plastik mi yaman şimdiden benim elimden cekiyo kaldırıyor
Benimki porselen ne çok hafif ne çok ağır plastik de çok hafif olmaz mı daha iyi çekip düşürürler snki en azından porselenin bi ağırlığı var plastiğe göre ama bilemedim yinede bide yedek almak istiyorum aslında şöyle çok gözlü olanlar var ya

Ben yaman uyurken genelde uyuyorum çünkü yarim saat uyuyo aksiyona gerek yok
Uyanıkken isleri beraber yapıyoruz ama süpürge yapamiyorum hemen agliyo
gece uyumuo ve uyutmuyor mu yoksa Yaman efendi? bunların 1-2 saat uyuyan versiyonları yok sanırsam, ya da biz becerememişiz yapmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…