Ne cabuk geçiyor zaman değil mi:)
Arada uğra ama yaa
Ben ve oğlum iyiyiz şükür.
Bir hızlı geçip gidiyor günler yaa, onun şaşkınlığındayım
aynı durumdayız sabahtan beri bağrıyor hee eee diye kafam şişti üstünü başını soydum artık attm yere yuvarlanıp duruyor anca böyle zaptedeibldm bugndeliriciimmmm.. ya kızlar nasıl iş yapıyorsunuz, benim süt danası maksimum yarım saat uyuyor ve ağzım yüzüm derken uyanmış oluyor. oooffffffffff
Hani tarhana çorbasının içinde bir çok baharat varya ondan önerilmio die biliorum yani 7.aya kadar flan şuan sebze çorbası en iyisi bence.bu buz kalıplarına et suyu bana mantıklı gelio yapıcam tavuğu haşladıktan sonraki suyu dimi koyuluo ette olabilir.biz 5 ayımız bitti daha hiç birşey vermedik ama başlamayı düşünüom ufaktan 6 ay olduğuında alışsıın ki yesin doysn.
deliriciimmmm.. ya kızlar nasıl iş yapıyorsunuz, benim süt danası maksimum yarım saat uyuyor ve ağzım yüzüm derken uyanmış oluyor. oooffffffffff
cnm bir video izledim de şimdi sizin köpegın kuyrugunu cekıyor ve titriyor hayvancagızYok kuzum çok sormadın. Açıklayım hemen. Büyük bi köpek var.kulakları hışırdıyor. Asma aparatı var. Diğer köpek, uzun ince. İçinde düdük var. Sıktıkça ötüyo. Kulakları hışırtılı. Biri çıngırak. Diğeri dişlik. Yani titreşimli oyuncak yok
Benımkı sızınkınden ufak. Bu ay uyku ayı heralde. Benımkıde hep uyumak istıyo. Uyanıyo emmıyo 5 dkcık sonra hemen uyuyo gunduz bır haftadr boyleyız. Benıde saldm işlerı yapmıyorum hiçbişey. Mayışmış bir durumda uzanıyorum oyle. Sizin bebişlerede booool uykular olsun inşdeliriciimmmm.. ya kızlar nasıl iş yapıyorsunuz, benim süt danası maksimum yarım saat uyuyor ve ağzım yüzüm derken uyanmış oluyor. oooffffffffff
yaa aynen benim de kafa kalmadı artıkaynı durumdayız sabahtan beri bağrıyor hee eee diye kafam şişti üstünü başını soydum artık attm yere yuvarlanıp duruyor anca böyle zaptedeibldm bugn
iyiyim canım ne olsun uğraşmaca :) süt danam geceleri uyuyor, hatta erken yatıyor baya. ından mı böyle acep. ama evi b.k götüruyor, mutfaga girmek istemiyorum düşün halimi. ilgi manyağı gelio hazır olun kız anaları :)Canım benim nasılsın? Arada bir bakıp çıkıyorum, okuyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor. Akşamları uyur mu senin süt danası?Uyuyorsa belki o yüzden gündüz uykuları böyle ufak ufaktır.
ya nizim hiç öyle dönemimiz olmadı, sıfır uykulu günler oldu ama. ay inş devam etsin bu şekilde bebeğin :) ayrıca yay gitsin, benim de iş yapasım yok zaten.Benımkı sızınkınden ufak. Bu ay uyku ayı heralde. Benımkıde hep uyumak istıyo. Uyanıyo emmıyo 5 dkcık sonra hemen uyuyo gunduz bır haftadr boyleyız. Benıde saldm işlerı yapmıyorum hiçbişey. Mayışmış bir durumda uzanıyorum oyle. Sizin bebişlerede booool uykular olsun inş
http://www.e-bebek.com/baby-plus-porselen-mama-seti_BYP-99-M-R1
Ben böyle birşey almıştım e bebekten
bana arkadas porselen hediye almış ama ben plastik alıcam. bunlar hareketli anacım, kırar geçerler.Ya porselen mi alsakk yoksa BPA siz plastik mi yaman şimdiden benim elimden cekiyo kaldırıyor
deliriciimmmm.. ya kızlar nasıl iş yapıyorsunuz, benim süt danası maksimum yarım saat uyuyor ve ağzım yüzüm derken uyanmış oluyor. oooffffffffff
Benimki porselen ne çok hafif ne çok ağır plastik de çok hafif olmaz mı daha iyi çekip düşürürler snki en azından porselenin bi ağırlığı var plastiğe göre ama bilemedim yinede bide yedek almak istiyorum aslında şöyle çok gözlü olanlar var yaYa porselen mi alsakk yoksa BPA siz plastik mi yaman şimdiden benim elimden cekiyo kaldırıyor
bana arkadas porselen hediye almış ama ben plastik alıcam. bunlar hareketli anacım, kırar geçerler.
gece uyumuo ve uyutmuyor mu yoksa Yaman efendi? bunların 1-2 saat uyuyan versiyonları yok sanırsam, ya da biz becerememişiz yapmayı.Ben yaman uyurken genelde uyuyorum çünkü yarim saat uyuyo aksiyona gerek yok
Uyanıkken isleri beraber yapıyoruz ama süpürge yapamiyorum hemen agliyo
hahahahahahaahAynen bende ruh eşim
susama bayıldım ohh oyun halısı bana kaldı der gibi bakmş oturmş içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?