2014 Kasım Anneleri

Gece yine daha iyi tabi gündüz uykusu yok bizde bu sabah cayimizi pogacamizi aldık yaman beyle parkta kahvalti ettik çiçekleri kokladik salıncakta sallananlari izledi yasisin bahar geldiiii
gece uyumuo ve uyutmuyor mu yoksa Yaman efendi? bunların 1-2 saat uyuyan versiyonları yok sanırsam, ya da biz becerememişiz yapmayı.

cnm bir video izledim de şimdi sizin köpegın kuyrugunu cekıyor ve titriyor hayvancagız gormemıs olabılır mısınız dıyecegım ama mutlaka cekmıssınızdır aynı kopek nasıl oluyor
valla mesajı okur okumaz köpeği aldm elime :) harbiden titriyormuşşş ay sağol yaa

Ne cabuk geçiyor zaman değil mi:)
Uykulariniz nasil
Ek gidaya ne zaman gececeksinn
Gece güzel uykularımız. 9 gibi uyuyor, 7 ile 8 arası uyanıyor. Ama gündüz yarım saat ancak.
Bu ay şehir dışında olduğumuzdan rutin kontrole gidemedik. Ama az kilo almş. Geçen ay kesinlikle hiç bie şey vermiyorsun anne sütü dışında demişti doktoru. Ben de sadece elma sürtüyorum ağzına. Dün de ilk defa elma püresi verdm

Melis ne yapsın teyzesi, büyümeye çalışıyor, ağzı hep açık hep gülüyor Bir de artık dönmeye başladı, sırt üstüyken yüz üstü oluyor ama geri dönemiyor, az debeleniyor sonra gelin beni düzeltin diye bağırıyor O yüzden oyun halısının son kullanma tarihi geldi bizim için. la aldım artık onunla oyalıyor.

Ben sana özelden birşey yazıcam bir de onu dene bakalım şu gündüz uykuları için.

deliriciimmmm.. ya kızlar nasıl iş yapıyorsunuz, benim süt danası maksimum yarım saat uyuyor ve ağzım yüzüm derken uyanmış oluyor. oooffffffffff
Az önce delirdim ve sanırım ilk defa kızdım yaa. Öldüm açlıktan. Zor bela yemeği yapıp sofraya koydum. Ağlıyodu. Emzirip uyutaym dedim. Koyunca uyanıyor yaa. Koca bir oooooooffffffff da benden...

susama bayıldım ohh oyun halısı bana kaldı der gibi bakmş oturmş içine çook yaramaz bu bebeler ya emeklemeye başladıklarında ne yapacağız bakalım
ay ona da bi haller oldu, Demir'in eşyalarını kullanma derdinde. bi ara odasına sarmıştı şimdi bu. evdeki her canlı hafif sıyırık bizim evde artık..

Gece yine daha iyi tabi gündüz uykusu yok bizde bu sabah cayimizi pogacamizi aldık yaman beyle parkta kahvalti ettik çiçekleri kokladik salıncakta sallananlari izledi yasisin bahar geldiiii
yaaaa nasıl özendim. temiz hava da çarpmadı mı cingözü? canım bunların folik asiti fazla kaçtı kesin.

bizimki daha kaldıramıo totosunu, ağır basıo. yoksa yarısını döndürüo. aferin melis e bak, neler becermeye başlamış. bizim yeni sıkıntımız çıplaklık, hep çıplakdursun istio.

hemen bakıyorum mesajlarıma

Eve gelir gelmez uyudu ama tabi yarim saat yine artik alıştık ben duruma napayim şimdide banyo yaptı sütunu içti uyuyo bekliyorum Uyansin evi toplicaz
yaaaa nasıl özendim. temiz hava da çarpmadı mı cingözü? canım bunların folik asiti fazla kaçtı kesin.

cnm bir video izledim de şimdi sizin köpegın kuyrugunu cekıyor ve titriyor hayvancagız gormemıs olabılır mısınız dıyecegım ama mutlaka cekmıssınızdır aynı kopek nasıl oluyor
canım aynı köpekten bizdede var evet kuyrugunu çekince titriyor yirmisekizonbirdoksan farketmemiş sanırım

Aralarında 13 gün fark var canım, neredeyse 2 hafta. Melis'te son 3-4 gündür dönmeye başladı. Az sabret ortalama 10 gün sonra falan dönmeye başlar senin kuzucukta , çok komik oluyorlar

ya nizim hiç öyle dönemimiz olmadı, sıfır uykulu günler oldu ama. ay inş devam etsin bu şekilde bebeğin :) ayrıca yay gitsin, benim de iş yapasım yok zaten.
Yaydım valla yemegımı yedım akşama yemk yok yapmıcam eşime bışeyler al gelırken dedım. Yarında karşıya annemlere falan gıdıceZ. Öbur gun yaparım yemek artık ıkı gun rahatım. Bu arada kızım artık ıki üç saat aç kalabiliyo zzorla emzırıyorum 5 dk oda ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…