gece uyumuo ve uyutmuyor mu yoksa Yaman efendi? bunların 1-2 saat uyuyan versiyonları yok sanırsam, ya da biz becerememişiz yapmayı.
cnm bir video izledim de şimdi sizin köpegın kuyrugunu cekıyor ve titriyor hayvancagızgormemıs olabılır mısınız dıyecegım ama mutlaka cekmıssınızdır aynı kopek nasıl oluyor
Gece güzel uykularımız. 9 gibi uyuyor, 7 ile 8 arası uyanıyor. Ama gündüz yarım saat ancak.Ne cabuk geçiyor zaman değil mi:)
Uykulariniz nasil
Ek gidaya ne zaman gececeksinn
iyiyim canım ne olsun uğraşmaca :) süt danam geceleri uyuyor, hatta erken yatıyor baya. ından mı böyle acep. ama evi b.k götüruyor, mutfaga girmek istemiyorum düşün halimi. ilgi manyağı gelio hazır olun kız anaları :)
melis sultan nabıo?
Az önce delirdim ve sanırım ilk defa kızdım yaa. Öldüm açlıktan. Zor bela yemeği yapıp sofraya koydum. Ağlıyodu. Emzirip uyutaym dedim. Koyunca uyanıyor yaa. Koca bir oooooooffffffff da benden...deliriciimmmm.. ya kızlar nasıl iş yapıyorsunuz, benim süt danası maksimum yarım saat uyuyor ve ağzım yüzüm derken uyanmış oluyor. oooffffffffff
ay ona da bi haller oldu, Demir'in eşyalarını kullanma derdinde. bi ara odasına sarmıştı şimdi bu. evdeki her canlı hafif sıyırık bizim evde artık..susama bayıldım ohh oyun halısı bana kaldı der gibi bakmş oturmş içineçook yaramaz bu bebeler ya emeklemeye başladıklarında ne yapacağız bakalım
yaaaa nasıl özendim. temiz hava da çarpmadı mı cingözü? canım bunların folik asiti fazla kaçtı kesin.Gece yine daha iyi tabi gündüz uykusu yok bizde bu sabah cayimizi pogacamizi aldık yaman beyle parkta kahvalti ettik çiçekleri kokladik salıncakta sallananlari izledi yasisin bahar geldiiii
Şu yemeği bide ben yapabilseydim iyi olacaktı yaaa offf kaç saattr aç geziyorum bendeAz önce delirdim ve sanırım ilk defa kızdım yaa. Öldüm açlıktan. Zor bela yemeği yapıp sofraya koydum. Ağlıyodu. Emzirip uyutaym dedim. Koyunca uyanıyor yaa. Koca bir oooooooffffffff da benden...
bizimki daha kaldıramıo totosunu, ağır basıo. yoksa yarısını döndürüo. aferin melis e bak, neler becermeye başlamış. bizim yeni sıkıntımız çıplaklık, hep çıplakdursun istio.Melis ne yapsın teyzesi, büyümeye çalışıyor, ağzı hep açık hep gülüyorBir de artık dönmeye başladı, sırt üstüyken yüz üstü oluyor ama geri dönemiyor, az debeleniyor sonra gelin beni düzeltin diye bağırıyor O yüzden oyun halısının son kullanma tarihi geldi bizim için. la aldım artık onunla oyalıyor.
Ben sana özelden birşey yazıcam bir de onu dene bakalım şu gündüz uykuları için.
ben 1 ay fazladan kullanmştm yanlşlıklayaaaa nasıl özendim. temiz hava da çarpmadı mı cingözü? canım bunların folik asiti fazla kaçtı kesin.
yaaaa nasıl özendim. temiz hava da çarpmadı mı cingözü? canım bunların folik asiti fazla kaçtı kesin.
Az önce delirdim ve sanırım ilk defa kızdım yaa. Öldüm açlıktan. Zor bela yemeği yapıp sofraya koydum. Ağlıyodu. Emzirip uyutaym dedim. Koyunca uyanıyor yaa. Koca bir oooooooffffffff da benden...
yaaaaaaaaaa ne güzeeeeeeellllllllllBizde de durum bu Lady her daim nöbette kimseyi yaklaştırmak istemiyor yanına.
hahahahahahahh olabilir vallaben 1 ay fazladan kullanmştm yanlşlıklakesin ondandır o zaman benmki
ay ona da bi haller oldu, Demir'in eşyalarını kullanma derdinde. bi ara odasına sarmıştı şimdi bu. evdeki her canlı hafif sıyırık bizim evde artık..
canım aynı köpekten bizdede var evet kuyrugunu çekince titriyorcnm bir video izledim de şimdi sizin köpegın kuyrugunu cekıyor ve titriyor hayvancagızgormemıs olabılır mısınız dıyecegım ama mutlaka cekmıssınızdır aynı kopek nasıl oluyor
bizimki daha kaldıramıo totosunu, ağır basıo. yoksa yarısını döndürüo. aferin melis e bak, neler becermeye başlamış. bizim yeni sıkıntımız çıplaklık, hep çıplakdursun istio.
hemen bakıyorum mesajlarıma
yemek sepetini bulandan allah razı olsun ne diim :)Şu yemeği bide ben yapabilseydim iyi olacaktı yaaa offf kaç saattr aç geziyorum bende
Yaydım valla yemegımı yedım akşama yemk yok yapmıcam eşime bışeyler al gelırken dedım. Yarında karşıya annemlere falan gıdıceZ. Öbur gun yaparım yemek artık ıkı gun rahatım. Bu arada kızım artık ıki üç saat aç kalabiliyo zzorla emzırıyorum 5 dk oda ya.ya nizim hiç öyle dönemimiz olmadı, sıfır uykulu günler oldu ama. ay inş devam etsin bu şekilde bebeğin :) ayrıca yay gitsin, benim de iş yapasım yok zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?