canım aynı köpekten bizdede var evet kuyrugunu çekince titriyoryirmisekizonbirdoksan farketmemiş sanırım
Uyudu şüküryemek sepetini bulandan allah razı olsun ne diim :)
çok kıskandm seni. bu arada fön malinesi en yüksek radyasyon yayan ev aletiUyudu şükürçözümü yine fön mak. sesinde buldum ben kalkıp yemek yapm bari yemek sepeti favorim
Valla dondurucudan çıkardığım sebzeyi pişirdim dün, bugün de yanına pilav yaptm ama gel gelelim yemesi zor oldu :) dayanamıyorum açlığaŞu yemeği bide ben yapabilseydim iyi olacaktı yaaa offf kaç saattr aç geziyorum bende
Yeni farkettim kızzcanım aynı köpekten bizdede var evet kuyrugunu çekince titriyoryirmisekizonbirdoksan farketmemiş sanırım
Cillibommmmmm ne güzel bebeğin yayağında ferah ferah yatıyor bende bugün ilk defa park yatağın içine reflü yatağını kullanmadan uyuttum kuzumu yeni uyku arkadaşımızla umarım iyi anlaşırlar
tavuklıymus horozlusu var mı acaba miniğime alsam güzelmishttp://www.e-bebek.com/baby-plus-porselen-mama-seti_BYP-99-M-R1
Ben böyle birşey almıştım e bebekten
kedi köpek korkusu tamamen öğrenilen bir şey diğer korkular gibi. bu yüzden en çok anneden geçtiği düşünülüyor. yani muhtemelen kızın da senin gibi korkacak eğer yanındayken korkarsan. yerinde olsam eşimle hallederdim bunu, yani kızımı hayvanlarla tanıstırmasını ayarlardım özellikle. cidden güzel bir şey çünkü :)Ya ne guzel evde kedıcıkler kopekler. Ben hayvanlardan ınanılmaz korkuyorum. Cıvcıv kuşta dahıl hepsınden. Eşimde tam tersı bayılır. Ben bı turlu alışamadm. Kızımnda benım gıbı olmasını istemıyorumya. Hiçbir hayvana dokunmadım buzamana kadar. Ama kızımın bır kopişi olsun isterdim. En cok düşündugum şey kızımla gezerken bı kopek yanımıza falan gelse naparım oluyo. Normalde cıglık atar ya donarım yada kaçarımo derece kokuyorum
Kopyalaaaaaaaaaa,yapıştııııııııırdeliriciimmmm.. ya kızlar nasıl iş yapıyorsunuz, benim süt danası maksimum yarım saat uyuyor ve ağzım yüzüm derken uyanmış oluyor. oooffffffffff
hepsi böyle yaaa, bi hışımla gidiyorum yanına sonra bakıyorum boncuk boncuk bakıp gülümyor, bu sefer ben atıyorum çığlıkları öperken. annelik ne enteresan ya :)Ayy ben sana ölürüm, kuzucuk bu ya , ısırmalık
Ya ne guzel evde kedıcıkler kopekler. Ben hayvanlardan ınanılmaz korkuyorum. Cıvcıv kuşta dahıl hepsınden. Eşimde tam tersı bayılır. Ben bı turlu alışamadm. Kızımnda benım gıbı olmasını istemıyorumya. Hiçbir hayvana dokunmadım buzamana kadar. Ama kızımın bır kopişi olsun isterdim. En cok düşündugum şey kızımla gezerken bı kopek yanımıza falan gelse naparım oluyo. Normalde cıglık atar ya donarım yada kaçarımo derece kokuyorum
hepsi böyle yaaa, bi hışımla gidiyorum yanına sonra bakıyorum boncuk boncuk bakıp gülümyor, bu sefer ben atıyorum çığlıkları öperken. annelik ne enteresan ya :)
valla fazla ferah sanırsam, adam spor yapıyor içindeCillibommmmmm ne güzel bebeğin yayağında ferah ferah yatıyor bende bugün ilk defa park yatağın içine reflü yatağını kullanmadan uyuttum kuzumu yeni uyku arkadaşımızla umarım iyi anlaşırlarArtık birşey olmaz değil mi hep böyle yatırayım Yavrum yazık reflü yatağında sıkış tepiş uyumasın
Bu küçük adam elini yiyerek ne dinliyorYeni farkettim kızzÇekip çekip duruyorum
Ya uzaktan bakınıyorum da ne bilieyim ama artık büyüdü sırt üstü veya yan yatabilir düye kendimi teselli ediyorum birde sen odadan mı konrtol ediyorsun ben odaya girersem hemen uyanıyor kokumu alıyor sanırsamvalla fazla ferah sanırsam, adam spor yapıyor içindeelini kolunu bağlayasım var.
uyurken sorun çıkmadı değil mi? artık düzeliyor olması lazım bence de. ama istersen bir iki gün gündüz yatır sadece ve gözlemle. baktın sorun yok gece de yatırırsın, uyusun ferah ferah minnoş.
Hehe bende tutyrm yiğit çekiyr öğrettim onadaYeni farkettim kızzÇekip çekip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?