2014 Kasım Anneleri

Ya ne guzel evde kedıcıkler kopekler. Ben hayvanlardan ınanılmaz korkuyorum. Cıvcıv kuşta dahıl hepsınden. Eşimde tam tersı bayılır. Ben bı turlu alışamadm. Kızımnda benım gıbı olmasını istemıyorumya. Hiçbir hayvana dokunmadım buzamana kadar. Ama kızımın bır kopişi olsun isterdim. En cok düşündugum şey kızımla gezerken bı kopek yanımıza falan gelse naparım oluyo. Normalde cıglık atar ya donarım yada kaçarımo derece kokuyorum

evet şimdi de uyuma çabalarımız yatırdığımda diğer uçtaydı başı düşünün.
Eki Görüntüle 1491741
Cillibommmmmm ne güzel bebeğin yayağında ferah ferah yatıyor bende bugün ilk defa park yatağın içine reflü yatağını kullanmadan uyuttum kuzumu yeni uyku arkadaşımızla umarım iyi anlaşırlar Artık birşey olmaz değil mi hep böyle yatırayım Yavrum yazık reflü yatağında sıkış tepiş uyumasın

kedi köpek korkusu tamamen öğrenilen bir şey diğer korkular gibi. bu yüzden en çok anneden geçtiği düşünülüyor. yani muhtemelen kızın da senin gibi korkacak eğer yanındayken korkarsan. yerinde olsam eşimle hallederdim bunu, yani kızımı hayvanlarla tanıstırmasını ayarlardım özellikle. cidden güzel bir şey çünkü :)

Sen korkarsan büyük ihtimal o da senden etkilenip korkacaktır. Sen kendi korkunu biraz kontrol altında tutabilirsen, eminim sevecektir hayvanları.

valla fazla ferah sanırsam, adam spor yapıyor içinde elini kolunu bağlayasım var.

uyurken sorun çıkmadı değil mi? artık düzeliyor olması lazım bence de. ama istersen bir iki gün gündüz yatır sadece ve gözlemle. baktın sorun yok gece de yatırırsın, uyusun ferah ferah minnoş.

Ya uzaktan bakınıyorum da ne bilieyim ama artık büyüdü sırt üstü veya yan yatabilir düye kendimi teselli ediyorum birde sen odadan mı konrtol ediyorsun ben odaya girersem hemen uyanıyor kokumu alıyor sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…