2014 Kasım Anneleri

Ya uzaktan bakınıyorum da ne bilieyim ama artık büyüdü sırt üstü veya yan yatabilir düye kendimi teselli ediyorum birde sen odadan mı konrtol ediyorsun ben odaya girersem hemen uyanıyor kokumu alıyor sanırsam
tabii yatar artık, ama için rahat olsun diye bak istersen.

ben telsizi kuruyorum, kapıyı da hafif aralık bırakıyorum çok deli yatıyor diye. sessizolması bazen tehlikeli olabiliyor çünkü. çaktırmadan bakıyorum. bir de odada benim yatabileceğim bir koltuk var, bazen oraya yatıp saklanıyorum. ama seni hissediyorsa telsiz al bi rane, çok kurtarıcı.

Eşim zaten dıyo bır ayaklansın ben ona kopek alıcam dıyo. Catımız var orda yaşar dıyo. Bende alıştrmasını isterım tabiki

Horozumun bu gün hiç keyfi yok ya hep uyumak istiyor öğleye kadar uyudu mama yedirdim zar zor içti tekrar uyudu...Beni de yanında istiyor ya elimi yüzüne koyuyorum yada elimden tutup uyuyor bu gün.Dün halasına götürdük karsı tarafa yoldan mı oldu yoksa orda sevmeye çalısırlarken hırpalandı biraz ondan mı oldu bilmiyorum normalde bu kadar uyumaz

Telsizimiz var ama radyasyon yayıyormuş diye 2 haftadır falan kullanmıyorum.sen odayı ayırıcam diyordun cillibom ayırdın mıVallahi bravoBen daha cesaret edemiyorum

Kablo boşta
Aynı pozdan benim de var bi ara birleştircem iki fotoyu, atarm
Way kablo bosta demek sizi gidi kandırıkçılarBizim hep tektük birlikte fotomuz telefonum da hep babasıyla dolu fotoları tabi bakmaktan fotoya zaman kalmıyor ki...

Ay bu birileri zaten ömrümüzü yediler yuttular.hiç sıkıntı yapma canım.doktorun aynen uvercinkanın dediği gibi olsa mutlaka söylerdi
Cok tesekkur Evet bi sorun yokmus Elhamdulillah.. cok kötü bi pazar günü geçirdim o kdr telas oldum ki hatta ameliyat yaptircagim doktoru bile kararlastirdim
Bir de dün gece esimin damagina baktik ki apayni ya bir insan a' sindan z'sine kadar babasina benzer mi
Ondan sonra icim rahatladi bugun de dr götürdüm ztn kontrol günümüz ayni zamanda.
Merve esimin damak yapisi da aynen öyle. Konusmasi dikkat cekici derecede düzgün disleri de cok düzgün bi problem yok yani, inşallah bizimkiler de de olmayacak cok şükür..

Bir de bu sürede gordum ki ne dertler var insanlar nelerle uğraşıyor aman Allahim.. sukretmemiz gereken ne cok şey var

Way kablo bosta demek sizi gidi kandırıkçılarBizim hep tektük birlikte fotomuz telefonum da hep babasıyla dolu fotoları tabi bakmaktan fotoya zaman kalmıyor ki...
Aynıyız hele 3 ümüzün fotosu 3 tane yaa. Biri doğduğu gün, biri 40ı çıktığında, biri de 3 hafta önce...

Az önce delirdim ve sanırım ilk defa kızdım yaa. Öldüm açlıktan. Zor bela yemeği yapıp sofraya koydum. Ağlıyodu. Emzirip uyutaym dedim. Koyunca uyanıyor yaa. Koca bir oooooooffffffff da benden...

Bugün benimki de sabah sekizden bu yana bir saat uyudu sadece. Şu anda yine uyutmaya çalışıyorum söylenip duruyor beşikte

Kamuda eşim benimde..onun okulu yapacak eşin çalışmamasi durumunu.puanin durmaması lazım.takipçisi ol mutlaka.çünkü bizi de kapsiyor eninim.

Koca bir aaaaffffffffffff da benden.. Kizim geceleri saat basi uyaniyor sapsik gibi oluyorum yat kalk yat kalk.. Bir de gunduz bu huysuzluklari yok mu tukendim artik.. Sabahtir mememden dusmedi.. 5 dk icinde uyaniyor yaa sonra uykusunu alamadigi icin iyice huysuz oluyor..

Dun millet disarda ne guzel dolasiyor ben diken ustunde.. Zaten yemek yerken uyandi bir ciglik basti susmuyor tum milletin gozu üstümüzde.. Zaten disari mi ciktim mescitte bebek emzirmeye mi orasi da ayri mesele :))

Artik guluyorum hahah ne dertliymisimm..

dün hava öle güzeldiki dışarı çıkalım dedik oğluşumla kalktığımızda da banyo yaptırmıştık eşimle çıkaramadık oyüzden bilsem yaptırırmıydım kaçırdık güzelim havayıı

Oyy nasıl tatlı tam sıkmalık bu yaaa sapkasını yesinler onun maşallaa sanaa..ek gıda veriyomuydun sen
Sagol teyzesı. Yok canım anne sutu alıyo sadce. Butun kuzucuklara maşallahh. Rabbım korusun yavrularımızı

Artık hava güzel olcak dıyolar canım daha cok cıkarız gezmelere. Ben ıkı gundur başladım 10 dkda olsa tur atıyoruz dışarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…