tabii yatar artık, ama için rahat olsun diye bak istersen.Ya uzaktan bakınıyorum da ne bilieyim ama artık büyüdü sırt üstü veya yan yatabilir düye kendimi teselli ediyorum birde sen odadan mı konrtol ediyorsun ben odaya girersem hemen uyanıyor kokumu alıyor sanırsam
Eşim zaten dıyo bır ayaklansın ben ona kopek alıcam dıyo. Catımız var orda yaşar dıyo. Bende alıştrmasını isterım tabikikedi köpek korkusu tamamen öğrenilen bir şey diğer korkular gibi. bu yüzden en çok anneden geçtiği düşünülüyor. yani muhtemelen kızın da senin gibi korkacak eğer yanındayken korkarsan. yerinde olsam eşimle hallederdim bunu, yani kızımı hayvanlarla tanıstırmasını ayarlardım özellikle. cidden güzel bir şey çünkü :)
Kablo boştaBu küçük adam elini yiyerek ne dinliyor
Telsizimiz var ama radyasyon yayıyormuş diye 2 haftadır falan kullanmıyorum.sen odayı ayırıcam diyordun cillibom ayırdın mıtabii yatar artık, ama için rahat olsun diye bak istersen.
ben telsizi kuruyorum, kapıyı da hafif aralık bırakıyorum çok deli yatıyor diye. sessizolması bazen tehlikeli olabiliyor çünkü. çaktırmadan bakıyorum. bir de odada benim yatabileceğim bir koltuk var, bazen oraya yatıp saklanıyorum. ama seni hissediyorsa telsiz al bi rane, çok kurtarıcı.
At at bekliyoruzzzzzKablo boşta
Aynı pozdan benim de varbi ara birleştircem iki fotoyu, atarm
Way kablo bosta demek sizi gidi kandırıkçılarKablo boşta
Aynı pozdan benim de varbi ara birleştircem iki fotoyu, atarm
damak içeriye doğru çukurluk oluşturmuşsa kubbe damak diye tabir ediliyo canım o.korkma hiç bi sıkıntı vermiyomuş.benim kızımda da var ilerde konşmasını etkiler mi acaba diye korkmuştum ama bişey olmuyomuş.yarık damak olsa çoktan anlaşılırdı öyle sonradan olusabilecek bişey değil
Cok tesekkur Evet bi sorun yokmus Elhamdulillah.. cok kötü bi pazar günü geçirdim o kdr telas oldum ki hatta ameliyat yaptircagim doktoru bile kararlastirdimAy bu birileri zaten ömrümüzü yediler yuttular.hiç sıkıntı yapma canım.doktorun aynen uvercinkanın dediği gibi olsa mutlaka söylerdi
AynıyızWay kablo bosta demek sizi gidi kandırıkçılarBizim hep tektük birlikte fotomuz telefonum da hep babasıyla dolu fotoları tabi bakmaktan fotoya zaman kalmıyor ki...
Az önce delirdim ve sanırım ilk defa kızdım yaa. Öldüm açlıktan. Zor bela yemeği yapıp sofraya koydum. Ağlıyodu. Emzirip uyutaym dedim. Koyunca uyanıyor yaa. Koca bir oooooooffffffff da benden...
Masallahh yerim ben onun yanaklariniiii..Bız hava almaya gıdıyoss
canım kamudakılerde yararlanabılıyormu yoksa ozeldekıler ıcın mı bırde nereye başvuruluyor canım bır sey duyarsan haber ver olurmu ben ona gore ıse başlayıp başlamamaya karar verecemde benım ıcın cooook degedrlı ya puanım durmuş ya cooook uzuldum
Bu memurlardami gecerli sadece canim
Bız hava almaya gıdıyoss
Sagol teyzesı. Yok canım anne sutu alıyo sadce. Butun kuzucuklara maşallahh. Rabbım korusun yavrularımızıOyy nasıl tatlı tam sıkmalık bu yaaa sapkasını yesinler onun maşallaa sanaa..ek gıda veriyomuydun sen
Artık hava güzel olcak dıyolar canım daha cok cıkarız gezmelere. Ben ıkı gundur başladım 10 dkda olsa tur atıyoruz dışarda.dün hava öle güzeldiki dışarı çıkalım dedik oğluşumla kalktığımızda da banyo yaptırmıştık eşimle çıkaramadık oyüzden bilsem yaptırırmıydımkaçırdık güzelim havayıı
Evet biliyorum malesef çaresiz kaldığım zaman çalştırmak zorunda kalıyorumçok kıskandm seni. bu arada fön malinesi en yüksek radyasyon yayan ev aletidikkatli kullan canım.
benimki hala bağırıyor içeride offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?