- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
Bende aynen öyleyim kuru ekmek bile olsa ağzıma mutlaka birşeyler atma isteiği oluyor atmayınca gücüm kuvvetim düşüyor resmen sürünüyorum süt vermekten oluyo ya enerji çekilip gidiyor bünye dayanmıyo kiloda aldı başını gitti zatiValla dondurucudan çıkardığım sebzeyi pişirdim dün, bugün de yanına pilav yaptm ama gel gelelim yemesi zor oldu :) dayanamıyorum açlığaçok fena oluyorum.
Olabilir canım vardır belki e bebeğe bi bak itersen çeşit çoktutavuklıymus horozlusu var mı acaba miniğime alsam güzelmis
Evet biliyorum malesef çaresiz kaldığım zaman çalştırmak zorunda kalıyorum
Benimkine sanal sesler kar etmiyor malesef illa gerçek fön sesi olacakMalesef benimkide öyle uyuyor sadece. Ben kolik bebek diye bi prog var onu indirdim telefona biraz uzagina koyuyorum onda uyuyor
ayy ben youtube dan aciyorum hazir cekilmis videolari var zaten hem de saatlerce uzunluktaaaaaçok kıskandm seni. bu arada fön malinesi en yüksek radyasyon yayan ev aletidikkatli kullan canım.
benimki hala bağırıyor içeride offf
Canimm biz de aldik o setten köpeğin kuyrugunu çekince titriyo:) babamiz keşfettiYok kuzum çok sormadın. Açıklayım hemen. Büyük bi köpek var.kulakları hışırdıyor. Asma aparatı var. Diğer köpek, uzun ince. İçinde düdük var. Sıktıkça ötüyo. Kulakları hışırtılı. Biri çıngırak. Diğeri dişlik. Yani titreşimli oyuncak yok
Canim teline kaydet makine acikken sesini.. Telinden ac bir daha.. Ben oyle yapiyorum.. O telefona indirilen uygulamalardaki sesler cok dusuk sesli geliyor bize bu yontem iyi oldu.. Tekrarli aciyorum caliyor ben kapatana kadar..Evet biliyorum malesef çaresiz kaldığım zaman çalştırmak zorunda kalıyorum
hmm güzel fikirmiş bi deneyim bakalım bidahaki açtığımda kaydedim anlayacak mıCanim teline kaydet makine acikken sesini.. Telinden ac bir daha.. Ben oyle yapiyorum.. O telefona indirilen uygulamalardaki sesler cok dusuk sesli geliyor bize bu yontem iyi oldu.. Tekrarli aciyorum caliyor ben kapatana kadar..
Kızlar ben bebeğime mama takımı almak istiyorum tabağı kasesi kaşığı ayrı olsun diye var mı bir öneriniz
Kızlar bebeğim doğduğundan beri ilk defa muhteşem bir haftasonu geçirdik hiiiç bitmeseydi keşke ama bittiUzun saçlarımı kısacık kestirdim rengini değiştirdim bakım yaptırdım eve bir iki değişiklik olsun diye bişeyler aldım kızıma sonunda antilop aldım ikeanın kaşık setini ve uyku arkadaşını aldım...
Ek gıdayla ilgili bir arkadaş gurmebebek sitesini önermişti gerçekten güzel şeyler var şimdi onları okuyorum az kaldı 6. Aya
Bu arada kızlar ek gıdaya geçenlere avakado öneririm ezin içine istediğiniz meyveyi koyup tatlandırarak bebeğinize verebilirsiniz sizde kendinize sarımsaklı zeytinyağlı pul biberli mezesini yapabilirsiniz çoook faydalıymış hele ki bebişlere
Bizden haftasonu haberleri bunlar
damak içeriye doğru çukurluk oluşturmuşsa kubbe damak diye tabir ediliyo canım o.korkma hiç bi sıkıntı vermiyomuş.benim kızımda da var ilerde konşmasını etkiler mi acaba diye korkmuştum ama bişey olmuyomuş.yarık damak olsa çoktan anlaşılırdı öyle sonradan olusabilecek bişey değil
deliriciimmmm.. ya kızlar nasıl iş yapıyorsunuz, benim süt danası maksimum yarım saat uyuyor ve ağzım yüzüm derken uyanmış oluyor. oooffffffffff
m ben gunduz alıştırmalarındayım, gece hala yanımda ama görsen koca yatağın küçücük bı kısmında yatıyorum, etrafını yastıklarla ördük kale gibi :) gecen gün de uyku tulumu aldık onunla yatıyor geceleri, o kadar deli yatıyor ki iki defa battaniye yüzünde debelenirken uyandım ödüm patladı. odasına ve yatagına iyice alışsın gece de ayırıcam. hedefim 6 aylık olnadan bu işi halletmek. benim telsizsiz olmam imkansız. kedi oldugu için kapılar hep kapalı ve ağlarsa mümkün değil duymam :) bence sen de ufaktan basla, en azından gündüz uykularında. birden ayırmak daha zor olabilir.Telsizimiz var ama radyasyon yayıyormuş diye 2 haftadır falan kullanmıyorum.sen odayı ayırıcam diyordun cillibom ayırdın mıVallahi bravo Ben daha cesaret edemiyorum
ne oluo bunlara acaba. gece bi ara cok sık uyandı ama şindi topladı biraz. ama gündüzler mümkün degil, sanki saat kaçmış çocugun içine. tam 30 dakika. belki biliyorsundur felaket uykusu diye geçiyor bu uykular. inş değişir, bunlar hep aynı anda sapıtıo belki de dönemsel canım.Ciillibom canim bak benim oğlanda bu ara böyle .normalde fix 50şer dk uyurdu 2 gündür çıldırdı.gece sürekli.uyaniyor bide gündüz uykulari da 10ar dk oldu.acayip yorgunum
he canim guzelmis gule gule kullanin ya o kadar cok cesit varmis ki kafam durdu artik birinde olan ozellik digerinde yok falanGunun olayi olmuş köpeğin kuyruğu son sf lari okumadan yazdim benyirmisekizonbirdoksan :) bir de tiny love un zurafasi var bizde pintose söyle..
saat mi kacmis icine hamileyken yutmadin de mi cnm yane oluo bunlara acaba. gece bi ara cok sık uyandı ama şindi topladı biraz. ama gündüzler mümkün degil, sanki saat kaçmış çocugun içine. tam 30 dakika. belki biliyorsundur felaket uykusu diye geçiyor bu uykular. inş değişir, bunlar hep aynı anda sapıtıo belki de dönemsel canım.
Ciillibom canim bak benim oğlanda bu ara böyle .normalde fix 50şer dk uyurdu 2 gündür çıldırdı.gece sürekli.uyaniyor bide gündüz uykulari da 10ar dk oldu.acayip yorgunum
kızlar bnce bunların gundüz uykuları azalacak bence bu dönemlerde oluyo huzursuzlukları eskisi gibi sıkk uyumayacaklar sanki hepsinde aynı şey var cünküne oluo bunlara acaba. gece bi ara cok sık uyandı ama şindi topladı biraz. ama gündüzler mümkün degil, sanki saat kaçmış çocugun içine. tam 30 dakika. belki biliyorsundur felaket uykusu diye geçiyor bu uykular. inş değişir, bunlar hep aynı anda sapıtıo belki de dönemsel canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?