2014 Kasım Anneleri

Valla dondurucudan çıkardığım sebzeyi pişirdim dün, bugün de yanına pilav yaptm ama gel gelelim yemesi zor oldu :) dayanamıyorum açlığa çok fena oluyorum.
Bende aynen öyleyim kuru ekmek bile olsa ağzıma mutlaka birşeyler atma isteiği oluyor atmayınca gücüm kuvvetim düşüyor resmen sürünüyorum süt vermekten oluyo ya enerji çekilip gidiyor bünye dayanmıyo kiloda aldı başını gitti zati

Canimm biz de aldik o setten köpeğin kuyrugunu çekince titriyo:) babamiz keşfetti

Evet biliyorum malesef çaresiz kaldığım zaman çalştırmak zorunda kalıyorum
Canim teline kaydet makine acikken sesini.. Telinden ac bir daha.. Ben oyle yapiyorum.. O telefona indirilen uygulamalardaki sesler cok dusuk sesli geliyor bize bu yontem iyi oldu.. Tekrarli aciyorum caliyor ben kapatana kadar..

Canim teline kaydet makine acikken sesini.. Telinden ac bir daha.. Ben oyle yapiyorum.. O telefona indirilen uygulamalardaki sesler cok dusuk sesli geliyor bize bu yontem iyi oldu.. Tekrarli aciyorum caliyor ben kapatana kadar..
hmm güzel fikirmiş bi deneyim bakalım bidahaki açtığımda kaydedim anlayacak mı

Canim çok sevindim güzel vakit geçirmenize.bende ailemin yanındayim kardeşim ve annemle geziyoruz:)) saçımı ombre yaptirmak istiyorum bende& kestirmek de tabii.ombrede dibe değmeyecekler ya ondan.bu arada bende aventin bukulebilir kaşığıni aldim kuzuma:))

Canim benim oglusda yok da bi arkadaşta vardi ona yazmistim ben.bu arada seninle de doğumdaşmışiz:))

deliriciimmmm.. ya kızlar nasıl iş yapıyorsunuz, benim süt danası maksimum yarım saat uyuyor ve ağzım yüzüm derken uyanmış oluyor. oooffffffffff

Ciillibom canim bak benim oğlanda bu ara böyle .normalde fix 50şer dk uyurdu 2 gündür çıldırdı.gece sürekli.uyaniyor bide gündüz uykulari da 10ar dk oldu.acayip yorgunum

canı
Telsizimiz var ama radyasyon yayıyormuş diye 2 haftadır falan kullanmıyorum.sen odayı ayırıcam diyordun cillibom ayırdın mıVallahi bravoBen daha cesaret edemiyorum
m ben gunduz alıştırmalarındayım, gece hala yanımda ama görsen koca yatağın küçücük bı kısmında yatıyorum, etrafını yastıklarla ördük kale gibi :) gecen gün de uyku tulumu aldık onunla yatıyor geceleri, o kadar deli yatıyor ki iki defa battaniye yüzünde debelenirken uyandım ödüm patladı. odasına ve yatagına iyice alışsın gece de ayırıcam. hedefim 6 aylık olnadan bu işi halletmek. benim telsizsiz olmam imkansız. kedi oldugu için kapılar hep kapalı ve ağlarsa mümkün değil duymam :) bence sen de ufaktan basla, en azından gündüz uykularında. birden ayırmak daha zor olabilir.

Ciillibom canim bak benim oğlanda bu ara böyle .normalde fix 50şer dk uyurdu 2 gündür çıldırdı.gece sürekli.uyaniyor bide gündüz uykulari da 10ar dk oldu.acayip yorgunum
ne oluo bunlara acaba. gece bi ara cok sık uyandı ama şindi topladı biraz. ama gündüzler mümkün degil, sanki saat kaçmış çocugun içine. tam 30 dakika. belki biliyorsundur felaket uykusu diye geçiyor bu uykular. inş değişir, bunlar hep aynı anda sapıtıo belki de dönemsel canım.

Gunun olayi olmuş köpeğin kuyruğu son sf lari okumadan yazdim ben yirmisekizonbirdoksan :) bir de tiny love un zurafasi var bizde pintose söyle..
he canim guzelmis gule gule kullanin ya o kadar cok cesit varmis ki kafam durdu artik birinde olan ozellik digerinde yok falan bakicaz artikin ne diyim zaten surda oynayacagi bir kac ay sonra begenmez artik daheves iste herseyin en guzelini almak istiyor insan

saat mi kacmis icine hamileyken yutmadin de mi cnm ya yine 30 dk.ya kuruluymus en azindano da iyi bir sey 5 dk.ya calanlari da var o modeller daha bi ugrastirici ehee

kızlar bnce bunların gundüz uykuları azalacak bence bu dönemlerde oluyo huzursuzlukları eskisi gibi sıkk uyumayacaklar sanki hepsinde aynı şey var cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…