2014 Kasım Anneleri

Biz yarin erzincana gidiyoruz eşimin isi dolayısıyla bi altı ay ordayiz bizim için bira zor olacak çok tedirginim ama mecbur yapacak birşey yok en çok da oğlum yeni bir ev yeni ortam yadirgar düzeni bozulur diye korkuyorum umarım cabuk alisiriz

Tesekkur ederiz:) çok renkli olsun kolay tutulsun yeter bu donem için salya içinde kaliyor her bisey zaten.. Küçük bi parca alarak başla bebeğinin zevki doğrultusunda devam edersiniz sonra

Tesekkur ederiz:) çok renkli olsun kolay tutulsun yeter bu donem için salya içinde kaliyor her bisey zaten.. Küçük bi parca alarak başla bebeğinin zevki doğrultusunda devam edersiniz sonra
cnm peki alinan bu yumusak pelus cingiraklar yikanamiyor mu yani titreyen muzik calan bir oyuncak pillidir nasil yikanacak bebisler agzina aliyor nasil verilir ki. siparis vereyim dedim simdi de bu takildi kafama yikamadan nasil kullanilir

Cnm melisin yatagi kraft calipso mu
Ben almayi dusunuyrmda annemin evine
İe yatak kraft oamuk yatak dusundum
Ne dersin onerirmisin

Evet canım, biz çok memnunuz. Bende annemin evine aldım çalışmaya başlayınca rahat eder annemlerin diye. Oldukça da sağlam. Almayı düşünüyorsan tereddüt etmeden alabilirsin canım.

iyi geceler kızlar ya kerim onunla ilgilenmediğim zaman yada oyuncağından sıkılınca filan basıyor çığlığı. hemde avaz avaz. ağlamaklı değil de keyif e kaçıyor biraz galiba.çıkardığı heceler yada sesi hoşuna mi gidiyor da durup durup böyle yapıyor anlam veremedim :/

Hah şöyle iyi olmana sevindim : )

Ben annemlerdeyim yerini mi yadırgadı acaba diyorum bide ben şuna çok üzülüyorm bu ara böyle hep sinirli gibi bakıyor,gülmüyor çok gülen bebegim hırçın gibi oldu

cnm peki alinan bu yumusak pelus cingiraklar yikanamiyor mu yani titreyen muzik calan bir oyuncak pillidir nasil yikanacak bebisler agzina aliyor nasil verilir ki. siparis vereyim dedim simdi de bu takildi kafama yikamadan nasil kullanilir

Merhaba canim bir gece bir poşet içinde.buzlukta bekletebilirsin.yikanamayan peluslari vb oyuncaklari

Bixim kız da sütekli agzından tükürük atıyo üstü başı hep ıslak. Bir de dudaklarını püff diye tiretiyo tükürürken. Deli oldum. Bu da nerdenıktı bilmiyorum. Sesi bile basımj agrıtıyo artık düşğnün ne kdr ses çıkıyo. :)

Pamuk tika kulaklarına sen tukursun dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…