heehehheesaat mi kacmis icine hamileyken yutmadin de mi cnm yayine 30 dk.ya kuruluymus en azindano da iyi bir sey 5 dk.ya calanlari da var o modeller daha bi ugrastirici ehee
neeeyyyyyyykızlar bnce bunların gundüz uykuları azalacak bence bu dönemlerde oluyo huzursuzlukları eskisi gibi sıkk uyumayacaklar sanki hepsinde aynı şey var cünkü
Cnm melisin yatagi kraft calipso muBizde de durum bu Lady her daim nöbette kimseyi yaklaştırmak istemiyor yanına.
Tesekkur ederiz:) çok renkli olsun kolay tutulsun yeter bu donem için salya içinde kaliyor her bisey zaten.. Küçük bi parca alarak başla bebeğinin zevki doğrultusunda devam edersiniz sonrahe canim guzelmis gule gule kullanin ya o kadar cok cesit varmis ki kafam durdu artik birinde olan ozellik digerinde yok falanbakicaz artikin ne diyim zaten surda oynayacagi bir kac ay sonra begenmez artik daheves iste herseyin en guzelini almak istiyor insan
Neredeyse tüm internet sitelerini, marketleri gezdim ben. Molfix en uygun a101dekızlaar molfix kullananlar çok güzel şndirim yapmış gittigidyor bi bakın derim
http://www.gittigidiyor.com/ozel-al...ciid=1001_b_Molfixte+Büyük+İndirim+Başladı!_7
cnm peki alinan bu yumusak pelus cingiraklar yikanamiyor mu yani titreyen muzik calan bir oyuncak pillidir nasil yikanacak bebisler agzina aliyor nasil verilir ki. siparis vereyim dedim simdi de bu takildi kafama yikamadan nasil kullanilirTesekkur ederiz:) çok renkli olsun kolay tutulsun yeter bu donem için salya içinde kaliyor her bisey zaten.. Küçük bi parca alarak başla bebeğinin zevki doğrultusunda devam edersiniz sonra
Cnm melisin yatagi kraft calipso mu
Ben almayi dusunuyrmda annemin evine
İe yatak kraft oamuk yatak dusundum
Ne dersin onerirmisin
Cok tesekkur Evet bi sorun yokmus Elhamdulillah.. cok kötü bi pazar günü geçirdim o kdr telas oldum ki hatta ameliyat yaptircagim doktoru bile kararlastirdim
Bir de dün gece esimin damagina baktik ki apayni ya bir insan a' sindan z'sine kadar babasina benzer mi
Ondan sonra icim rahatladi bugun de dr götürdüm ztn kontrol günümüz ayni zamanda.
Merve esimin damak yapisi da aynen öyle. Konusmasi dikkat cekici derecede düzgün disleri de cok düzgün bi problem yok yani, inşallah bizimkiler de de olmayacak cok şükür..
Bir de bu sürede gordum ki ne dertler var insanlar nelerle uğraşıyor aman Allahim.. sukretmemiz gereken ne cok şey var
ne oluo bunlara acaba. gece bi ara cok sık uyandı ama şindi topladı biraz. ama gündüzler mümkün degil, sanki saat kaçmış çocugun içine. tam 30 dakika. belki biliyorsundur felaket uykusu diye geçiyor bu uykular. inş değişir, bunlar hep aynı anda sapıtıo belki de dönemsel canım.
kızlar venüsella var instagramda, ek gıda için güzel fikirler var. bilgilerinize
kızlar bnce bunların gundüz uykuları azalacak bence bu dönemlerde oluyo huzursuzlukları eskisi gibi sıkk uyumayacaklar sanki hepsinde aynı şey var cünkü
cnm peki alinan bu yumusak pelus cingiraklar yikanamiyor mu yani titreyen muzik calan bir oyuncak pillidir nasil yikanacak bebisler agzina aliyor nasil verilir ki. siparis vereyim dedim simdi de bu takildi kafama yikamadan nasil kullanilir
Merhaba canim bir gece bir poşet içinde.buzlukta bekletebilirsin.yikanamayan peluslari vb oyuncaklari
Merhaba canim bir gece bir poşet içinde.buzlukta bekletebilirsin.yikanamayan peluslari vb oyuncaklari
Ay aynı çıngıraktan bizde de var
Bixim kız da sütekli agzından tükürük atıyo üstü başı hep ıslak. Bir de dudaklarını püff diye tiretiyo tükürürken. Deli oldum. Bu da nerdenıktı bilmiyorum. Sesi bile basımj agrıtıyo artık düşğnün ne kdr ses çıkıyo. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?