- 21 Haziran 2014
- 805
- 759
- 128
Valls bıgün bi ara kulaklık takmayı düşğnmedim dğil. :))) Ya carputicim o kadar çok sesli ve seri bi şekilde yapıyo ki artık ses rahatsız ediyo. Onunsa hoşuna gidyo tabi. Aman ağlamasın da bu sese razıyım. :)Pamuk tika kulaklarına sen tukursun dursun
C . Başbakanı onaylamadi daha o onayladiktan sonra devam eder.bende sendikadan öğrendim bu ücretsiz izin sürecinde yer değişikligi yapılamıyor yarıda kesip tekrar izni başlatmak gerekiyormuş.Kamuda eşim benimde..onun okulu yapacak eşin çalışmamasi durumunu.puanin durmaması lazım.takipçisi ol mutlaka.çünkü bizi de kapsiyor eninim.
Sabun ve suyla silerek temizleyip kurumaya bırakmak yeterliymis canim bir de seyreltilmiş camasir suyuyla silinebilirmis (1 litre suya bir cay kasigi camasir suyu) şok olma sakın gecen haberlerde sebzelerinizi de bu suda yikayin diyordu bir doktor bir bildikleri olsa gerek.. Ayrıca çok sık temizlemeye gerek yok mesela hastalık sonrasında, bir şeyler dökülüp kirlenince ve aylik rutin temizlik yapmak yeter bir de başka çocuklar oynayinca.. Ben zaten değişik bi karaktere burundum resmen oğluma ve esyalarina kimsenin dokunmasini istemiyorum ve artik misafir geldiğinde oyuncakları kaldırmaya karar verdim cocugu napim onu bilemiyorum:) ruhsal problemlerim oluştu bu çocuktan sonra:)cnm peki alinan bu yumusak pelus cingiraklar yikanamiyor mu yani titreyen muzik calan bir oyuncak pillidir nasil yikanacak bebisler agzina aliyor nasil verilir ki. siparis vereyim dedim simdi de bu takildi kafama yikamadan nasil kullanilir
cnm o zaman da iclerindeki titresim ses duzenekleri falan bozulmaz mi denedin mi merak ettimMerhaba canim bir gece bir poşet içinde.buzlukta bekletebilirsin.yikanamayan peluslari vb oyuncaklari
ya silip kurulamak mantikli da camasir suyu cok garip geldi vallaSabun ve suyla silerek temizleyip kurumaya bırakmak yeterliymis canim bir de seyreltilmiş camasir suyuyla silinebilirmis (1 litre suya bir cay kasigi camasir suyu) şok olma sakın gecen haberlerde sebzelerinizi de bu suda yikayin diyordu bir doktor bir bildikleri olsa gerek.. Ayrıca çok sık temizlemeye gerek yok mesela hastalık sonrasında, bir şeyler dökülüp kirlenince ve aylik rutin temizlik yapmak yeter bir de başka çocuklar oynayinca.. Ben zaten değişik bi karaktere burundum resmen oğluma ve esyalarina kimsenin dokunmasini istemiyorum ve artik misafir geldiğinde oyuncakları kaldırmaya karar verdim cocugu napim onu bilemiyorum:) ruhsal problemlerim oluştu bu çocuktan sonra:)
yok cnm o ruhsal problem degil her anne sakinir yavrusunu. ben de oyuncak paylasimi konusunda ayni dusunuyorum hele herseyin emildigi su donemde baska bebeklere vermemek onlardan almamak en iyisi ilerde zaten oyun kurarak paylasiyorlar ister istemez.. emmiyorlar en azindanSabun ve suyla silerek temizleyip kurumaya bırakmak yeterliymis canim bir de seyreltilmiş camasir suyuyla silinebilirmis (1 litre suya bir cay kasigi camasir suyu) şok olma sakın gecen haberlerde sebzelerinizi de bu suda yikayin diyordu bir doktor bir bildikleri olsa gerek.. Ayrıca çok sık temizlemeye gerek yok mesela hastalık sonrasında, bir şeyler dökülüp kirlenince ve aylik rutin temizlik yapmak yeter bir de başka çocuklar oynayinca.. Ben zaten değişik bi karaktere burundum resmen oğluma ve esyalarina kimsenin dokunmasini istemiyorum ve artik misafir geldiğinde oyuncakları kaldırmaya karar verdim cocugu napim onu bilemiyorum:) ruhsal problemlerim oluştu bu çocuktan sonra:)
valla bunlar anlıyor herseyden. dediğin gibi yerini yadırgıyır bike olabilir. 2 cmlik boylarıyla tepkilerini veriyor bunlar. sinirli olmasına üzülme iban geçicidir. evinize dönünce seninle baş başa kalınxa değişir kesin.Ben annemlerdeyim yerini mi yadırgadı acaba diyorumbide ben şuna çok üzülüyorm bu ara böyle hep sinirli gibi bakıyor,gülmüyor çok gülen bebegim hırçın gibi oldu
carputi delisin sen yaaa :) beril bayındır ı biliyor musun blogger kendisi. o da takık bu yeme içme şeylerine. ona da bir bak istersenBana bunlarla gel dostum
çamaşır suyu yerine sirkeli bezlerle silin bence. kalırsa üzerinde kötü olurcnm o zaman da iclerindeki titresim ses duzenekleri falan bozulmaz mi denedin mi merak ettim
ya silip kurulamak mantikli da camasir suyu cok garip geldi vallaagzina alip emiyor neticede tehlikeli olmaz mi ya ayyy nasil temizliyorsunuz arkadaslar. bunlari kullananlar nasil verdiniz bebislere meraktaim gercekten baska yollar da var mi
canım benim de kızım kolikti fön makinesi sesi ile uyuyordu sonra telefonuma fön makinesi sesi olan bi uygulama yükledi eşim onu açıyordum, bu da radyasyon ama bebiş durmayınca da yapacak bişey yok malesefEvet biliyorum malesef çaresiz kaldığım zaman çalştırmak zorunda kalıyorum
siteden değil mağazadan bakmıştım ben canım..Sitesine baktım da hiçbişi anlamadım canım mama takımı olarak var mı
Günaydın herkesee
akşam banyo yapıp uyudu kuzucum. Ne olduysa, (yani pek yapmıyordu bu aralar) saat 5.30 da uyandı. Emdi ama uyumadı yarım saat falan. Neyse sallamamaya inat etmiştim ama yine o galip çıktı.
o saatte kalktı diye geç uyanır diyordm ammaaa yine 7.30 da kurulu saat gibi uyandı yaa
sayfanın devamını okumamıştım saolsun arkadaşlarda benim yazdığım gibi yazmışlar :))canım benim de kızım kolikti fön makinesi sesi ile uyuyordu sonra telefonuma fön makinesi sesi olan bi uygulama yükledi eşim onu açıyordum, bu da radyasyon ama bebiş durmayınca da yapacak bişey yok malesef
Oğlumla beraber sizlere kocaman gülücüklü musmutlu bir GÜNAYDINNN
Eki Görüntüle 1492474 Eki Görüntüle 1492475
Eki Görüntüle 1492476 Eki Görüntüle 1492477
Evet. Adam kurulu yaa. Her gün aynı saatte uyanıyor. Allahtan akşam erken uyumaya alıştı. Ben de aylardır ilk defa eşimle birlikte baş başa oturmayı özledim diye geç yattım. İşte böyle uykusuzluktan gözüm açılmıyo şimdi degünaydın canımm nette yeni okudum geç yatan bebek geç kalkmaz sabah hep yakın saatlerde kalkar diyo...benimkilerde öyle gece 1e doğru zor yatırıyoruz 7de açıyolar gözlerini cin gibi arada mama da yiyolar 2-3 sefer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?