2014 Kasım Anneleri

Sagol teyzesı. Yok canım anne sutu alıyo sadce. Butun kuzucuklara maşallahh. Rabbım korusun yavrularımızı

MAŞALLAH SÜPANALLAH OZAMAN.AMİN CANIM AMİNNN.

Artık hava güzel olcak dıyolar canım daha cok cıkarız gezmelere. Ben ıkı gundur başladım 10 dkda olsa tur atıyoruz dışarda.

EEVET CANIM BENDE ARTIK BU PAZAR BAKICAM HEM ARABASI ALINICAK ONA BAKARIZ BELKİ HEMDE HAVA ALIRIZ.NAPIM HAFTA İÇİ OLMAYINCA HAFTA BEBİŞİMLE İLGİLENİCEM HAFTA İÇİ BABANNESİ BAHÇEYE FALAN ÇIKARIR ARTIK.

Günaydın hanımlar, dün bir kez daha anneme hak verdim. "Ana olacağına taş ol" der hep, doğruymuş. Dün akşam annemlerdeydik, eşim Melis'i almış oynuyordu onunla, sonra içeriye kardeşimin odasına gittiler. Bizde mutfaktayız, yatağın kenarına oturmuş Melis'i oynatıyormuş, birden altında ki yatak örtüsü kaymış Melis'i tutmaya çalışmış ama gözünün kenarının dolaba çarpmasına engel olamamış. Yavrum resmen ağlarken katıldı, hemen morardı kuzumun gözünün altı. Lasonil sürüp az buz koyduk, bütün gece içini çekti hep. Bende resmen 10 yıl yaşlandım. Eşim kahroldu, bütün gece döndü durdu yatakta. Onu işe yolladım ama hala daha elim ayağım titriyor hiç kalkasım yok yataktan.Allah herkesin evladını korusun, düşe kalka büyüyecekler ama, daha bu kadar küçük ve savunmasız olunca yüreğim acıdı resmen. Allah beterinden korusun deyip buna da şükrediyorum sadece şu an.

Oyyy kıyamam yaaaa ben... Anne olunca bir insanın yavrusuyla ilgili korkularını acılarını çok daha iyi anlar oldum... İçim cız ediyor hemen.. Çok geçmiş olsun annesi size... Rabbim korumuş.. Daha beterinden sakınsın inşallah...

çok geçmiş olsun yaa..
ayy bebişlere birşey olmasın yaaa..
Rabbim korusun hepsini

Ya bir senin ufaklığa, bir de AnaLucia 'nın ufaklığına hasta oluyorum. Ayy nazar değecek maşallahhhhhh tütütütütü 41 kere

N nlyvz Allah korumuş kuzunu bu kadarı ile yine atlatmış şükür. çok geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canım.

Allah herkesin evladını korusun canım, teşekkürler.

Dur sana da maşallah diyelim Çok tatlı bir bebekmişsin de, senin paşa babasına mı benziyor?

Edit : Gerçi baktımda gözler hariç aslında sana benziyor gibi.

Çok teşekkür ederiz ablateyzesi... Zaten ben oğlumu severken oğlum yoruluyor bunalıyor mıncıklıyorum yiyorum resmen bir yutmadığım kalıyor
Aslında bakarsan babasına hiçbir yeri benzemiyor cinsiyeti ve kan grubu dışında Gören annesinin kopyası diyor.. Gözleri de renkli gibi benim gibi... Aslında babası esmer baskın karakter ama demekki dominant olan benmişim

Gunaydin kizlar.. Ya bu defa ki atak midir nedir bizi mahfetti boyle bisey olamaz uykusuzluktan yorgunluktan portledim eşim bile hafta sonu ilk defa bu kadar yardimci oldu bana bebegim herseyi aglayarak istemeye başladı gece saat basi bazen 30 dk da uyaniyor 2 saat uyumuyo esimle eski usul battaniye arasina koyup salladik yeterki aglamasin diye ona ragmen huysuzlandi sonra uyutuyoruz biz daha uykuya dalamadan tekrar uyaniyor disari cikariyoruz parkta cocuklari izlerken herşey guzel eve girerken yine bi yaygara uykuya direnmeler filan hala atamadim yorgunlugumu resmen hamlamisim hafta sonu

Geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasın.

Bir haftadır bizim de başladı böyle uykuda sık sık uyanıyor kalkıyorum emziğini ağzına veriyorum yönünü değiştiriyorum tekrar uyuyor... Kalk yat kalk yat artık sabah işe geç geliyorum yani...

Ben daha önce koymustum bebeklik fotomu oğlusumla olanlar koysun güzel oldu bu.Oğlusunu benzetemedim sana boncuk bakıslı cimcime fotonla

Sanırım küçüklüğüm hiç benzemiyor.. Aslında yüzümün hiç değişmediğini söylüyorlar nerde görseler aradan yıllaaarr bile geçse beni tanıyorlar... Yüzümün o çocuksu yumuk hali hiç değişmiyor kadın gibi değil hala çocuk gibiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Senin görüntü öylemiş, benim içim çocuknapcaz bilmiyorum. Evlilik değil de evcilik gibi hayat banaçocuğumla büyürüm artıkinşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…