2014 Kasım Anneleri

Canım olmada zaten bence buna sevinmelisin yasını göstermeyeceksin demektir bu

Senin görüntü öylemiş, benim içim çocuknapcaz bilmiyorum. Evlilik değil de evcilik gibi hayat banaçocuğumla büyürüm artıkinşallah

Evet önemli olan o.. İşte ben de çocuk gibiyim hala ama eşim bu davranışımı pek sevmiyor çocuk değilsin artık büyü anne oldun diyor bana..

Canım olmada zaten bence buna sevinmelisin yasını göstermeyeceksin demektir bu

Üniversitedeyken o yüzden neler çektim... İnanmazsın lise çocukları takılırdı yani bilmeden Kapıda en çok kimlik sorulan üniversiteli bendim resmen

Hanımlarrr indirim takipçisi geldii

Madame Coco da katlanabilir, çooookk işe yarar kutular var. 4 boy halinde. Ben orta 2sinden aldım. Kaçırmayın derim

Bir deee joker de satılan soobe ürünlerinde çok indirim var. Şöyleki Alperen doğduğunda yeni sezon diye 40 50 ye satılan tulumlar 15 e düşmüş. İki tulum set 25.. Duymayan kalmasın

minyon tipleri çok severim özellikle bayanlarda çok şanslısın kuzum

minyon tipleri çok severim özellikle bayanlarda çok şanslısın kuzum
Ne derler ''Bodur tavuk her dem piliç'' bende minyonum öğrencilerim inanmıyor 33 olduğuma o gördüğünüz bebeklik fotoma 1 karıs daha eklediniz mi suan ki halim o iste:)) senden de bebeklik fotonu bekliyoruz istesindir simdi en kısa zamanda...

heheh olsunn severim ben minyon tipleri yaa..
benim boy 170 ee şimdi birde kilolar var..
yüzümde öyle minyon değildir..
bebeklik fotomı eklerim telde varsa birazdan eklerim şekerim..

Çok geçmiş olsun. Bazen ne kadar tedbirli olunsa da olacağın önüne geçilmiyor maalesef. Ben de çok korkuyorum bu tip kazalardan

çooooook geçmiş olsun cnm. ama ne demek istediğini içimde hissettim. ben de düşürdüm Demir i ve kendime gelemedim. uykudayken duydugum o sesle düştüğünü anladım zaten ce sonra ciyak ciyak ağlaması. korkudan sütüm gitti o gece ve ilk defa anneliğin ne kadar zor bir şey oldugunu anladım. düşe kalja büyüyecekler biliyoruz ama insan kabul edemiyor bunları, içi gidiyor. ikk ve son olsun diyelim sadece. çok çok geçmiş olsun

günaydın :)

öğrenen anne benim hamileliğimden beri çok severek takip ettiğim bir blogger, bu yazısını da biliyorum. ve aynen orada yazdıgı gibi, avrupa bu tarz şeylerin kullanımında çok istekli değil. o yüzden avrupa yı takip etmeyi daha mantıklı buluyorum ben ki demir için verdiğim karar da avrupa sağlık sitelerinin yorumları. şu an yanlış yaptığım tek şey d vitamini yanında c ve a vitaminlerini de vermem. ama şunu düşünüyorum içim rahatlıyor, verdiğimiz doz zararlı miktarda değil ve çok dengeli düzenli beslendiğimi düşünmediğim için muhtemel eksikliği ortadan kaldırıyordur. ayrıca abuk sabuk bir kimyasal vermektense vitamin veririm diyorum multitabs kullanarak.

ay o annen mi isyan çok benziyosun musti sana benzemiyor daha kumral tontisbide kot giymis delikanlı

oğlum baba ve amcaya benziyor sadece gözleri bana benziyor o kadar..
ama huyları aynı ben..zaten babasınada benzemesin huyu
beni kimse anneme benzetmez..çokm hoşuma gitti anneme benzetilmekk

Kız ben sanki biraz da olsa benzettim ya... Ayy kızlar ben daha oğluma kot almadım.. Komşum da diyor kot alalım giysin diye ben de diyorum o kadar çabuk büyümesin daha bebek o bebekçe şeyler giysin diyorum : ) GÖrünce de çok tatlı olmuş amaaaa maşallah...

Canım alıntıyla alakasız olacak ama bişi sormak istiyordum sana.. Kurutma makinesiyle ilgili... Çalıştırdım kullandım ben bi kere... Renklilerin dolaba kaldırma kuruluğunda yaptım sonra 40 dk sonra yanacak sandım kapattım sentetiklerin dolaba kaldırma kuruluğunda yaptım... Renklilerde 2,30 saat gösteriyor fazla geldi bana.. Sende de programlar öyle uzun mu? Bir de en önemli sorummm Makineden çıkan kokuyu napıyorsun yaaa tüm evi tuhaf bir koku sardı hiç sevmedim ben bunu hep böyle mi oluyor?

canım o süre birden düşebiliyor içerideki neme bağlı olarak, ama bende de hep öyle uzun görünüyor sorun yok yani. ayrıca ara ara kontrol edip istediğin kurulukta çıkarta da bilirsin. benimkiler de bazen çok sıcak oluyor, dolaba kaldırma kurulugu yanında + işaretinin oldugu baska bir program da var, onu seçersem çok sıcak cıkıyor. koku olayı ben de yok, sana öyle gelmiş olabilir mi? ya da belki ilk kez çalıştırdıgın için de olabilir. bi kaç kez kullanınca geçer belki.

Bende ombre yaptırdım donuç hüsran olunca başka bir kuaföre kestirip rengini kapattırdım

Evet o + da var ama kullanma talimatında pek kullanmayı uygun görmedim yakarım diye korktum... Yok ya bana öyle gelmiyor bildiğin koku çıkıyor yani çamaşır kurutma kokusu öyle hoş koku da değil... İlk kullandığım için olabilir mi bilmiyorum bir kaç kez kullanıp bakayım olmazsa... Dolaba kaldırma kuruluğunda desem bitene kadar çamaşırlara bişi olmuyor di mi sürekli durdurmayayım çünkü durdurayım derken tekrar başa sarmıştı : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…