- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Canım olmada zaten bence buna sevinmelisin yasını göstermeyeceksin demektir buSanırım küçüklüğüm hiç benzemiyor.. Aslında yüzümün hiç değişmediğini söylüyorlar nerde görseler aradan yıllaaarr bile geçse beni tanıyorlar... Yüzümün o çocuksu yumuk hali hiç değişmiyor kadın gibi değil hala çocuk gibiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Senin görüntü öylemiş, benim içim çocuknapcaz bilmiyorum. Evlilik değil de evcilik gibi hayat bana çocuğumla büyürüm artık inşallah
Canım olmada zaten bence buna sevinmelisin yasını göstermeyeceksin demektir bu
Evet önemli olan o.. İşte ben de çocuk gibiyim hala ama eşim bu davranışımı pek sevmiyor çocuk değilsin artık büyü anne oldun diyor bana..
Üniversitedeyken o yüzden neler çektim... İnanmazsın lise çocukları takılırdı yani bilmeden Kapıda en çok kimlik sorulan üniversiteli bendim resmen
Ne derler ''Bodur tavuk her dem piliç'' bende minyonum öğrencilerim inanmıyor 33 olduğuma o gördüğünüz bebeklik fotoma 1 karıs daha eklediniz mi suan ki halim o iste:)) senden de bebeklik fotonu bekliyoruz istesindir simdi en kısa zamanda...minyon tipleri çok severim özellikle bayanlarda çok şanslısın kuzum
minyon tipleri çok severim özellikle bayanlarda çok şanslısın kuzum
Ne derler ''Bodur tavuk her dem piliç'' bende minyonum öğrencilerim inanmıyor 33 olduğuma o gördüğünüz bebeklik fotoma 1 karıs daha eklediniz mi suan ki halim o iste:)) senden de bebeklik fotonu bekliyoruz istesindir simdi en kısa zamanda...
Günaydın hanımlar, dün bir kez daha anneme hak verdim. "Ana olacağına taş ol" der hep, doğruymuş. Dün akşam annemlerdeydik, eşim Melis'i almış oynuyordu onunla, sonra içeriye kardeşimin odasına gittiler. Bizde mutfaktayız, yatağın kenarına oturmuş Melis'i oynatıyormuş, birden altında ki yatak örtüsü kaymış Melis'i tutmaya çalışmış ama gözünün kenarının dolaba çarpmasına engel olamamış. Yavrum resmen ağlarken katıldı, hemen morardı kuzumun gözünün altı. Lasonil sürüp az buz koyduk, bütün gece içini çekti hep. Bende resmen 10 yıl yaşlandım. Eşim kahroldu, bütün gece döndü durdu yatakta. Onu işe yolladım ama hala daha elim ayağım titriyor hiç kalkasım yok yataktan.Allah herkesin evladını korusun, düşe kalka büyüyecekler ama, daha bu kadar küçük ve savunmasız olunca yüreğim acıdı resmen. Allah beterinden korusun deyip buna da şükrediyorum sadece şu an.
çooooook geçmiş olsun cnm. ama ne demek istediğini içimde hissettim. ben de düşürdüm Demir i ve kendime gelemedim. uykudayken duydugum o sesle düştüğünü anladım zaten ce sonra ciyak ciyak ağlaması. korkudan sütüm gitti o gece ve ilk defa anneliğin ne kadar zor bir şey oldugunu anladım. düşe kalja büyüyecekler biliyoruz ama insan kabul edemiyor bunları, içi gidiyor. ikk ve son olsun diyelim sadece. çok çok geçmiş olsunGünaydın hanımlar, dün bir kez daha anneme hak verdim. "Ana olacağına taş ol" der hep, doğruymuş. Dün akşam annemlerdeydik, eşim Melis'i almış oynuyordu onunla, sonra içeriye kardeşimin odasına gittiler. Bizde mutfaktayız, yatağın kenarına oturmuş Melis'i oynatıyormuş, birden altında ki yatak örtüsü kaymış Melis'i tutmaya çalışmış ama gözünün kenarının dolaba çarpmasına engel olamamış. Yavrum resmen ağlarken katıldı, hemen morardı kuzumun gözünün altı. Lasonil sürüp az buz koyduk, bütün gece içini çekti hep. Bende resmen 10 yıl yaşlandım. Eşim kahroldu, bütün gece döndü durdu yatakta. Onu işe yolladım ama hala daha elim ayağım titriyor hiç kalkasım yok yataktan.Allah herkesin evladını korusun, düşe kalka büyüyecekler ama, daha bu kadar küçük ve savunmasız olunca yüreğim acıdı resmen. Allah beterinden korusun deyip buna da şükrediyorum sadece şu an.
günaydın :)Günaydın hanımlar
C cillibom sana gelsin
http://ogrenenanne.kadinlarkulubu.com.tr/2015/01/vitamin-gerekli-mi-zararl-m.html?m=1
ay o annen mi isyan çok benziyosun musti sana benzemiyor daha kumral tontis
ay o annen mi isyan çok benziyosun musti sana benzemiyor daha kumral tontisbide kot giymis delikanlı
günaydın :)
öğrenen anne benim hamileliğimden beri çok severek takip ettiğim bir blogger, bu yazısını da biliyorum. ve aynen orada yazdıgı gibi, avrupa bu tarz şeylerin kullanımında çok istekli değil. o yüzden avrupa yı takip etmeyi daha mantıklı buluyorum ben ki demir için verdiğim karar da avrupa sağlık sitelerinin yorumları. şu an yanlış yaptığım tek şey d vitamini yanında c ve a vitaminlerini de vermem. ama şunu düşünüyorum içim rahatlıyor, verdiğimiz doz zararlı miktarda değil ve çok dengeli düzenli beslendiğimi düşünmediğim için muhtemel eksikliği ortadan kaldırıyordur. ayrıca abuk sabuk bir kimyasal vermektense vitamin veririm diyorum multitabs kullanarak.
Merhaba canim :)Kizlar selaaaam :)
canım o süre birden düşebiliyor içerideki neme bağlı olarak, ama bende de hep öyle uzun görünüyor sorun yok yani. ayrıca ara ara kontrol edip istediğin kurulukta çıkarta da bilirsin. benimkiler de bazen çok sıcak oluyor, dolaba kaldırma kurulugu yanında + işaretinin oldugu baska bir program da var, onu seçersem çok sıcak cıkıyor. koku olayı ben de yok, sana öyle gelmiş olabilir mi? ya da belki ilk kez çalıştırdıgın için de olabilir. bi kaç kez kullanınca geçer belki.Kız ben sanki biraz da olsa benzettim ya... Ayy kızlar ben daha oğluma kot almadım.. Komşum da diyor kot alalım giysin diye ben de diyorum o kadar çabuk büyümesin daha bebek o bebekçe şeyler giysin diyorum : ) GÖrünce de çok tatlı olmuş amaaaa maşallah...
Canım alıntıyla alakasız olacak ama bişi sormak istiyordum sana.. Kurutma makinesiyle ilgili... Çalıştırdım kullandım ben bi kere... Renklilerin dolaba kaldırma kuruluğunda yaptım sonra 40 dk sonra yanacak sandım kapattım sentetiklerin dolaba kaldırma kuruluğunda yaptım... Renklilerde 2,30 saat gösteriyor fazla geldi bana.. Sende de programlar öyle uzun mu? Bir de en önemli sorummm Makineden çıkan kokuyu napıyorsun yaaa tüm evi tuhaf bir koku sardı hiç sevmedim ben bunu hep böyle mi oluyor?
Bende ombre yaptırdım donuç hüsran olunca başka bir kuaföre kestirip rengini kapattırdımCanim çok sevindim güzel vakit geçirmenize.bende ailemin yanındayim kardeşim ve annemle geziyoruz:)) saçımı ombre yaptirmak istiyorum bende& kestirmek de tabii.ombrede dibe değmeyecekler ya ondan.bu arada bende aventin bukulebilir kaşığıni aldim kuzuma:))
canım o süre birden düşebiliyor içerideki neme bağlı olarak, ama bende de hep öyle uzun görünüyor sorun yok yani. ayrıca ara ara kontrol edip istediğin kurulukta çıkarta da bilirsin. benimkiler de bazen çok sıcak oluyor, dolaba kaldırma kurulugu yanında + işaretinin oldugu baska bir program da var, onu seçersem çok sıcak cıkıyor. koku olayı ben de yok, sana öyle gelmiş olabilir mi? ya da belki ilk kez çalıştırdıgın için de olabilir. bi kaç kez kullanınca geçer belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?