Napionuz durumlar nasil bebekler nasil... benimki su aralar saç çekmeye başladı kafamda saç kalmiycak yakindaMerhaba canim :)
bu arada hepimiz babalara çalışmışız yazık yaaa. analara benzeyen bebek yapamamışız.
Ayyy onu hiç demeeee. Saçımın avuç avuç döküldüğü yetmez gibi Alperen de yoluyor. Kel kalıcaammmm..Napionuz durumlar nasil bebekler nasil... benimki su aralar saç çekmeye başladı kafamda saç kalmiycak yakinda
yok yok bi şey olmuyor. ayrıca direkt kapagı açıp sonra kapattıp yanda yanıp sönendüğmeye basınca kaldıgı yerden devam ediyor. ama süreye takılma, bastan baslasa bile birden düşüyor o süre. içerideki nemi ölçüyor süreyi ona göre belirliyor. yanma olmaz merak etme hiçEvet o + da var ama kullanma talimatında pek kullanmayı uygun görmedim yakarım diye korktum... Yok ya bana öyle gelmiyor bildiğin koku çıkıyor yani çamaşır kurutma kokusu öyle hoş koku da değil... İlk kullandığım için olabilir mi bilmiyorum bir kaç kez kullanıp bakayım olmazsa... Dolaba kaldırma kuruluğunda desem bitene kadar çamaşırlara bişi olmuyor di mi sürekli durdurmayayım çünkü durdurayım derken tekrar başa sarmıştı : )
Kızzzzzzzzz benim bebişim hiç benzemiyor babasınaaa... Her yeri ben... Bunu ben başardım : )))
bi ben çalısmısım galiba:)bu arada hepimiz babalara çalışmışız yazık yaaa. analara benzeyen bebek yapamamışız.
Bende ombre yaptırdım donuç hüsran olunca başka bir kuaföre kestirip rengini kapattırdım
yok yok bi şey olmuyor. ayrıca direkt kapagı açıp sonra kapattıp yanda yanıp sönendüğmeye basınca kaldıgı yerden devam ediyor. ama süreye takılma, bastan baslasa bile birden düşüyor o süre. içerideki nemi ölçüyor süreyi ona göre belirliyor. yanma olmaz merak etme hiç
valla bravoooooooo
Ben halen bebek gibi giydiriyorum ya
Ben komple kestirdim zaten niyetim vardı istediğim renk tutmayınca bahane oldu dün banyo yaptım meğer ne rahatmış ne rahatlatıcı birşeymiş banyo yapmak,uzunken saçı kurut,şekil ver banyodaki döküntüleri süpür derken tekrar terliyordum o buharın içindebende yaptırcam ombre kuzum ama saçlarım bu şekilde dökülürken birde o işlemi yaptırmayım diyorum..
hatta bana bezen geliyorlar kestir şu saçları kurtul diyor içimdeki canavar
Ben halen bebek gibi giydiriyorum ya
Ben komple kestirdim zaten niyetim vardı istediğim renk tutmayınca bahane oldu dün banyo yaptım meğer ne rahatmış ne rahatlatıcı birşeymiş banyo yapmak,uzunken saçı kurut,şekil ver banyodaki döküntüleri süpür derken tekrar terliyordum o buharın içindeDün banyo yaptım saçımı kuruttum çıktım
allahım yaa tipe bak :) yırtık pantalonu da varmış..
perikanadı nı ve seni kutluyorum bu durumda :)bi ben çalısmısım galiba:)
Ben salopet falan almıstım kot bir kaç defa giydirdim gezmeye giderken onun dısında evde hep rahat seyler giysin istiyorum ben nasıl rahat ediyorsam onu da öyle giydiriyorum tabi onlarda ayıcıklı falan cicili bicili tüm hevesimi yaza sakladım birsey almadım son zaman yavastan yazlık alısverisine baslıycam sort falan kollar banvitler çıkcak ortaya yiycez onları ohh:))Ben de öyle giydirmeden yanayım canım hani zaten büyüyünce hep büyük adam gibi giyiniyorlar kız bebekler gibi olmuyorlar diye hiç öyle kot felan da almadım hep böyle yine bebekçe cicili şeyler almaya gayret ediyorum ama görünce de hoş duruyor bi tane de olsa bi kot lazım erkeklerimize
Koysana sende bebeklik çocukluk yok mu bir foton demirle ana&oğulperikanadı nı ve seni kutluyorum bu durumda :)
Herkes bebeklik pylasmis bende atayim yahu Eki Görüntüle 1492819
Bu da benden suslu kizimEki Görüntüle 1492821
Bu benEki Görüntüle 1492824
Bu da babamiz kimr benziyor kizimEki Görüntüle 1492828
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?