2014 Kasım Anneleri

Napionuz durumlar nasil bebekler nasil... benimki su aralar saç çekmeye başladı kafamda saç kalmiycak yakinda
Ayyy onu hiç demeeee. Saçımın avuç avuç döküldüğü yetmez gibi Alperen de yoluyor. Kel kalıcaammmm..
İyiyiz çok şükür yaa. Oğlan da 3 dk ilgisiz duramıyor. İşte yuvarlanıp gidiyoruz.. Sen, siz nasılsınız?

yok yok bi şey olmuyor. ayrıca direkt kapagı açıp sonra kapattıp yanda yanıp sönendüğmeye basınca kaldıgı yerden devam ediyor. ama süreye takılma, bastan baslasa bile birden düşüyor o süre. içerideki nemi ölçüyor süreyi ona göre belirliyor. yanma olmaz merak etme hiç

Bende ombre yaptırdım donuç hüsran olunca başka bir kuaföre kestirip rengini kapattırdım

bende yaptırcam ombre kuzum ama saçlarım bu şekilde dökülürken birde o işlemi yaptırmayım diyorum..
hatta bana bezen geliyorlar kestir şu saçları kurtul diyor içimdeki canavar

Tamam peki canımmmmmm bi kere dana deneyeceğimmm teşekkürler ; )

valla bravoooooooo

Valla komşum da diyor normalde genelde erkek çocuklara babaya benzer ne ettin sen böyle diyor : )

perikanadi oğlumun yırtık, yamalı kotu

Erkeke bak beeeeeeeh heveslendim ben de alayım oğluma bi kot

bende yaptırcam ombre kuzum ama saçlarım bu şekilde dökülürken birde o işlemi yaptırmayım diyorum..
hatta bana bezen geliyorlar kestir şu saçları kurtul diyor içimdeki canavar
Ben komple kestirdim zaten niyetim vardı istediğim renk tutmayınca bahane oldu dün banyo yaptım meğer ne rahatmış ne rahatlatıcı birşeymiş banyo yapmak,uzunken saçı kurut,şekil ver banyodaki döküntüleri süpür derken tekrar terliyordum o buharın içindeDün banyo yaptım saçımı kuruttum çıktım

Ben halen bebek gibi giydiriyorum ya

Ben de öyle giydirmeden yanayım canım hani zaten büyüyünce hep büyük adam gibi giyiniyorlar kız bebekler gibi olmuyorlar diye hiç öyle kot felan da almadım hep böyle yine bebekçe cicili şeyler almaya gayret ediyorum ama görünce de hoş duruyor bi tane de olsa bi kot lazım erkeklerimize

Oyy o kuzunun tokasını yerim ben yaaaaaaaaaaaa

Ben salopet falan almıstım kot bir kaç defa giydirdim gezmeye giderken onun dısında evde hep rahat seyler giysin istiyorum ben nasıl rahat ediyorsam onu da öyle giydiriyorum tabi onlarda ayıcıklı falan cicili bicili tüm hevesimi yaza sakladım birsey almadım son zaman yavastan yazlık alısverisine baslıycam sort falan kollar banvitler çıkcak ortaya yiycez onları ohh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…