- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
perikanadı nı ve seni kutluyorum bu durumda :)
Ben salopet falan almıstım kot bir kaç defa giydirdim gezmeye giderken onun dısında evde hep rahat seyler giysin istiyorum ben nasıl rahat ediyorsam onu da öyle giydiriyorum tabi onlarda ayıcıklı falan cicili bicili tüm hevesimi yaza sakladım birsey almadım son zaman yavastan yazlık alısverisine baslıycam sort falan kollar banvitler çıkcak ortaya yiycez onları ohh:))
Ben salopet falan almıstım kot bir kaç defa giydirdim gezmeye giderken onun dısında evde hep rahat seyler giysin istiyorum ben nasıl rahat ediyorsam onu da öyle giydiriyorum tabi onlarda ayıcıklı falan cicili bicili tüm hevesimi yaza sakladım birsey almadım son zaman yavastan yazlık alısverisine baslıycam sort falan kollar banvitler çıkcak ortaya yiycez onları ohh:))
Oleeeeey,herkes baba diyorduben sana benzettim kızını tatlım..
maşallah pek şirinn
Herkes bebeklik pylasmis bende atayim yahu Eki Görüntüle 1492819
Bu da benden suslu kizimEki Görüntüle 1492821
Bu benEki Görüntüle 1492824
Bu da babamiz kimr benziyor kizimEki Görüntüle 1492828
Sağol teyzesi olmayan saçımızla idare ediyoruz işteOyy o kuzunun tokasını yerim ben yaaaaaaaaaaaa
Sana benzettim ben pamuğu daha açık tenli ama sana benziyorHerkes bebeklik pylasmis bende atayim yahu Eki Görüntüle 1492819
bende hep evde eşofman giydiriyorum canım...çocıklar rahat etsin sıkıya ne gerek var
Sağol teyzesi olmayan saçımızla idare ediyoruz işte
Valla aynen ya... yaninda otur kendi kendine takılıyor. Iki dk yalnız birak basıyor cingari... bizim durumlar iyi sayılır benim kulak rahatsızlığımi saymassak. Iltihaplandi kulagim ve ben bu kadar ağrı çektiğimi hatırlamıyorum. Cok ffenaydi yaaaAyyy onu hiç demeeee. Saçımın avuç avuç döküldüğü yetmez gibi Alperen de yoluyor. Kel kalıcaammmm..
İyiyiz çok şükür yaa. Oğlan da 3 dk ilgisiz duramıyor. İşte yuvarlanıp gidiyoruz.. Sen, siz nasılsınız?
Ayy tabisi sana benziyor minik kuzuuHerkes bebeklik pylasmis bende atayim yahu Eki Görüntüle 1492819
Canım benimmYerime sizi bennnn ana kız muhteşemsiniz yani benzeme konusunda.. Ben de sana benzettim canım... Onda ki oturuşa bacak bacak üstüne atmaya bak zilli yerim onuuu
Amaaaan savulun keşke daha önce koysaymışım burda herkes baba baba diye başımı yedi yahuAyy tabisi sana benziyor minik kuzuu
Maşallah kuzuya yaaa. Ne şeker öyleee
Canım benimmMama sandalyesinde de bacak bacak üstüne atamayınca ayak ayak üstüne atıyor çok seviyor bu pozisyonu Sizde çok güzelsiniz bende kızımın beni severken ki fotosunu hala çektiremedim çok güzel bir duygu bebeğinin yanağını sevmesi masallah sizede
Eee ne derler bilirsin hamileyken kime hayran kalırsan çok bakıp iç gecirirsen bebeğin ona benzer diyebu arada hepimiz babalara çalışmışız yazık yaaa. analara benzeyen bebek yapamamışız.
Saçı olsa neler yapıcamValla çok saçlı bebek çok istedim ama o kadar nadir ki çok az gördüm... Toka tutuyor ya ona bak sen demekki o kadr saçı var annesi : )
Tatlıııııım yoksa durumlar düzeldi mi çoook sevindim eğer öyleyseeeeYerim ya bacak bacak üstüne atıp da rahatını da biliyor... Canım benim oğluş yanaklarımla oynamayı çok seviyor... Eşim de derdi hep biraz tombul ya bebeğimiz oyuncağa ihtiyaç duymayacak senle oynar durur yanaklara bak diyordu o da sever yanak gucusu yaparız illa ki uyumadan biz eşimle..Artık oğlumla da yaparız büyüsün
Tatlıııııım yoksa durumlar düzeldi mi çoook sevindim eğer öyleyseeeeYerim ya bacak bacak üstüne atıp da rahatını da biliyor... Canım benim oğluş yanaklarımla oynamayı çok seviyor... Eşim de derdi hep biraz tombul ya bebeğimiz oyuncağa ihtiyaç duymayacak senle oynar durur yanaklara bak diyordu o da sever yanak gucusu yaparız illa ki uyumadan biz eşimle..Artık oğlumla da yaparız büyüsün
Senin bebek arabanı uesinlerBu gün anne&bebek günü olsun topiğimizinnn bende tekrardan koyayım adet bozulmasın :)Eki Görüntüle 1492845 Eki Görüntüle 1492848
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?