Valla aynen ya... yaninda otur kendi kendine takılıyor. Iki dk yalnız birak basıyor cingari... bizim durumlar iyi sayılır benim kulak rahatsızlığımi saymassak. Iltihaplandi kulagim ve ben bu kadar ağrı çektiğimi hatırlamıyorum. Cok ffenaydi yaaa
Eee ne derler bilirsin hamileyken kime hayran kalırsan çok bakıp iç gecirirsen bebeğin ona benzer diye biz kocalari çok seviyoz öyle aval aval bakmisiz ki adamlara bebekler copy+paste oldu
Eee ne derler bilirsin hamileyken kime hayran kalırsan çok bakıp iç gecirirsen bebeğin ona benzer diye biz kocalari çok seviyoz öyle aval aval bakmisiz ki adamlara bebekler copy+paste oldu
hiç alakası yokkkk...
ahh ahh hayran olup baktığım kişilere benzeseydii oğlum nasıl olurdu kim bilirr...
birde hamile iken eşimle aramız çokta iyi olmuodu genelde sinirle bakmışımdır..
bence tam terside olabilir.
Ay ne guzel bebeklık resımlerınız var bbenım sadece bır tane var oda annemde. Sinopta evımızde yangın cıktıgında butun resımlerımz yanmış. Ama kızım burnu harıç heryerı ben. Cenesının ve yanaklarının gamzesıde dahil. Kv dışında herkez bana benzetıyo. Oda kıskanclıgından benzetmıyo
Bize de ilk görenler aynı baba diyor sonra benim bu fotoyu görünce'' aaa sadece kıyafetler değisik anne bu ya diyorlar''o yüzden babaya benziyo diyenlere aldırma ne kadar çok değisiyorlar ya suan doğduğu haliyle alakası yoksenin pamuğunda çok tatlı ama nasıl yaymıs yatıyordu geçenki fotoda tam yuvarlamalıktı
hiç alakası yokkkk...
ahh ahh hayran olup baktığım kişilere benzeseydii oğlum nasıl olurdu kim bilirr...
birde hamile iken eşimle aramız çokta iyi olmuodu genelde sinirle bakmışımdır..
bence tam terside olabilir.