2014 Kasım Anneleri

Canım benim geçmiş olsn

Eee ne derler bilirsin hamileyken kime hayran kalırsan çok bakıp iç gecirirsen bebeğin ona benzer diye biz kocalari çok seviyoz öyle aval aval bakmisiz ki adamlara bebekler copy+paste oldu
yaaaa şimdi bi şey dicem ayıp olacak.. ötle olasaydı elimde bir adet kıvanç junior olmalıydı ola ola kemal junior oldu.

Eee ne derler bilirsin hamileyken kime hayran kalırsan çok bakıp iç gecirirsen bebeğin ona benzer diye biz kocalari çok seviyoz öyle aval aval bakmisiz ki adamlara bebekler copy+paste oldu

hiç alakası yokkkk...
ahh ahh hayran olup baktığım kişilere benzeseydii oğlum nasıl olurdu kim bilirr...
birde hamile iken eşimle aramız çokta iyi olmuodu genelde sinirle bakmışımdır..
bence tam terside olabilir.

Ay ne guzel bebeklık resımlerınız var bbenım sadece bır tane var oda annemde. Sinopta evımızde yangın cıktıgında butun resımlerımz yanmış. Ama kızım burnu harıç heryerı ben. Cenesının ve yanaklarının gamzesıde dahil. Kv dışında herkez bana benzetıyo. Oda kıskanclıgından benzetmıyo

siz cidden aynısınız ama. çok kıskandım :) maşallah
Bize de ilk görenler aynı baba diyor sonra benim bu fotoyu görünce'' aaa sadece kıyafetler değisik anne bu ya diyorlar''o yüzden babaya benziyo diyenlere aldırma ne kadar çok değisiyorlar ya suan doğduğu haliyle alakası yok senin pamuğunda çok tatlı ama nasıl yaymıs yatıyordu geçenki fotoda tam yuvarlamalıktı

Benım eşimde hamılelıgım boyunca huyun hariç herseyı sana benzesın dıye dua edıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…