Benziyo benziiyoooo
Günaydın hanımlar, dün bir kez daha anneme hak verdim. "Ana olacağına taş ol" der hep, doğruymuş. Dün akşam annemlerdeydik, eşim Melis'i almış oynuyordu onunla, sonra içeriye kardeşimin odasına gittiler. Bizde mutfaktayız, yatağın kenarına oturmuş Melis'i oynatıyormuş, birden altında ki yatak örtüsü kaymış Melis'i tutmaya çalışmış ama gözünün kenarının dolaba çarpmasına engel olamamış. Yavrum resmen ağlarken katıldı, hemen morardı kuzumun gözünün altı. Lasonil sürüp az buz koyduk, bütün gece içini çekti hep. Bende resmen 10 yıl yaşlandım. Eşim kahroldu, bütün gece döndü durdu yatakta. Onu işe yolladım ama hala daha elim ayağım titriyor hiç kalkasım yok yataktan.Allah herkesin evladını korusun, düşe kalka büyüyecekler ama, daha bu kadar küçük ve savunmasız olunca yüreğim acıdı resmen. Allah beterinden korusun deyip buna da şükrediyorum sadece şu an.
Gözler benziyorrr...atarlı atarlı nasıl poz vermis :))
Ya hepinizin bebişlerine maşallah
hiç alakası yokkkk...
ahh ahh hayran olup baktığım kişilere benzeseydii oğlum nasıl olurdu kim bilirr...
birde hamile iken eşimle aramız çokta iyi olmuodu genelde sinirle bakmışımdır..
bence tam terside olabilir.
Aa benım kızımın var teyzesı attım bıraz once gezmeye gıdıyoruz bızde. Kızlar ıcın varda erkekte daha cok sevıyorum bende. Bıan once yaz gelsınde şu mını eteklere gecimya.Ya hepinizin bebişlerine maşallah
Herkes kot almış oğluşuna acaba kızlar için var mı
Hiç sevmem bebekte kotu ama hepinizin kotları birbirinden güzel
evet canım bizde 3 kasım doğumluyuz:))Canim benim oglusda yok da bi arkadaşta vardi ona yazmistim ben.bu arada seninle de doğumdaşmışiz:))
Var var. Hm ye bak bi orda vardır kesinYa hepinizin bebişlerine maşallah
Herkes kot almış oğluşuna acaba kızlar için var mı
Hiç sevmem bebekte kotu ama hepinizin kotları birbirinden güzel
cnm o zaman da iclerindeki titresim ses duzenekleri falan bozulmaz mi denedin mi merak ettim
ya silip kurulamak mantikli da camasir suyu cok garip geldi vallaagzina alip emiyor neticede tehlikeli olmaz mi ya ayyy nasil temizliyorsunuz arkadaslar. bunlari kullananlar nasil verdiniz bebislere meraktaim gercekten baska yollar da var mi
Geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasın.
Çok geçmiş olsun. Bazen ne kadar tedbirli olunsa da olacağın önüne geçilmiyor maalesef. Ben de çok korkuyorum bu tip kazalardan
çooooook geçmiş olsun cnm. ama ne demek istediğini içimde hissettim. ben de düşürdüm Demir i ve kendime gelemedim. uykudayken duydugum o sesle düştüğünü anladım zaten ce sonra ciyak ciyak ağlaması. korkudan sütüm gitti o gece ve ilk defa anneliğin ne kadar zor bir şey oldugunu anladım. düşe kalja büyüyecekler biliyoruz ama insan kabul edemiyor bunları, içi gidiyor. ikk ve son olsun diyelim sadece. çok çok geçmiş olsun
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM NE KADAR DİKKAT EDİLSE DE BAZEN OLUO İŞTE ALLAH BETERİNDEN KORUSUN.
SANADA MAŞALLAHH :) ŞİRİN BABY
PROFİL RESMİN BAYILDIM YANİ ÇOK GÜZEL Bİ POZ OLMUŞŞ.
bu arada hepimiz babalara çalışmışız yazık yaaa. analara benzeyen bebek yapamamışız.
valla bunlar anlıyor herseyden. dediğin gibi yerini yadırgıyır bike olabilir. 2 cmlik boylarıyla tepkilerini veriyor bunlar. sinirli olmasına üzülme iban geçicidir. evinize dönünce seninle baş başa kalınxa değişir kesin.
Dün benim kızımda çok asabiydi dört döndüm etrafındaInşallah canim,bugün gene aynı,ağır abi olacak heralde bu : )
Annene bırakıp benim yerimede gez doğumdaşımCanim çok sevindim güzel vakit geçirmenize.bende ailemin yanındayim kardeşim ve annemle geziyoruz:)) saçımı ombre yaptirmak istiyorum bende& kestirmek de tabii.ombrede dibe değmeyecekler ya ondan.bu arada bende aventin bukulebilir kaşığıni aldim kuzuma:))
evet canım benim eşimin damak yapısıda öyle bebişlerimiz babalarına çekmiş:))Cok tesekkur Evet bi sorun yokmus Elhamdulillah.. cok kötü bi pazar günü geçirdim o kdr telas oldum ki hatta ameliyat yaptircagim doktoru bile kararlastirdim
Bir de dün gece esimin damagina baktik ki apayni ya bir insan a' sindan z'sine kadar babasina benzer mi
Ondan sonra icim rahatladi bugun de dr götürdüm ztn kontrol günümüz ayni zamanda.
Merve esimin damak yapisi da aynen öyle. Konusmasi dikkat cekici derecede düzgün disleri de cok düzgün bi problem yok yani, inşallah bizimkiler de de olmayacak cok şükür..
Bir de bu sürede gordum ki ne dertler var insanlar nelerle uğraşıyor aman Allahim.. sukretmemiz gereken ne cok şey var
yaaaa şimdi bi şey dicem ayıp olacak.. ötle olasaydı elimde bir adet kıvanç junior olmalıydıola ola kemal junior oldu.
hiç alakası yokkkk...
ahh ahh hayran olup baktığım kişilere benzeseydii oğlum nasıl olurdu kim bilirr...
birde hamile iken eşimle aramız çokta iyi olmuodu genelde sinirle bakmışımdır..
bence tam terside olabilir.
Bende ombre yaptırdım donuç hüsran olunca başka bir kuaföre kestirip rengini kapattırdım
Napionuz durumlar nasil bebekler nasil... benimki su aralar saç çekmeye başladı kafamda saç kalmiycak yakinda
moral vermeye çalışma arkadaşımBenziyo benziiyoooohele gözlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?