2014 Kasım Anneleri

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM NE KADAR DİKKAT EDİLSE DE BAZEN OLUO İŞTE ALLAH BETERİNDEN KORUSUN.

SANADA MAŞALLAHH :) ŞİRİN BABY
PROFİL RESMİN BAYILDIM YANİ ÇOK GÜZEL Bİ POZ OLMUŞŞ.

ama olmuoki ya herkes resim koyuyo yoksa napalım nerden bulalım kıskanıoruzz :

benim bildiğimde kime sinirli bakarsan ona bnzermiş bilemem artık

Ya hepinizin bebişlerine maşallah
Herkes kot almış oğluşuna acaba kızlar için var mı
Hiç sevmem bebekte kotu ama hepinizin kotları birbirinden güzel
Aa benım kızımın var teyzesı attım bıraz once gezmeye gıdıyoruz bızde. Kızlar ıcın varda erkekte daha cok sevıyorum bende. Bıan once yaz gelsınde şu mını eteklere gecimya.

O doktoru bende izledim sacmaladi batirdi resmen.doktor okunca bir bildiği olmuyor illa canim.elimize bile domestos vb değdiğinde ne kadar yikasan da kaldığını hissediyorum çocuğumun ağzına sokacağı şeye asla sürmem.ben peluslar konusunda pis bir yere değişmedikçe yikama taraftarı değilim birazda mikroba alissin.daha denemedim ben.

Geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasın.

Çok geçmiş olsun. Bazen ne kadar tedbirli olunsa da olacağın önüne geçilmiyor maalesef. Ben de çok korkuyorum bu tip kazalardan

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM NE KADAR DİKKAT EDİLSE DE BAZEN OLUO İŞTE ALLAH BETERİNDEN KORUSUN.

SANADA MAŞALLAHH :) ŞİRİN BABY
PROFİL RESMİN BAYILDIM YANİ ÇOK GÜZEL Bİ POZ OLMUŞŞ.

Teşekkür ederim kızlar, Allah herkesin bebeğini korusun.

bu arada hepimiz babalara çalışmışız yazık yaaa. analara benzeyen bebek yapamamışız.

Ya ben kızımı eşime benzetiyorum aslında, hele uyurken aynı eşim. Ama kim görse aynı sen diyor. Anlamadım ben bu işi.

Kızım ve ben - Eşim ve kızım Hadi bakalım uzmanlık sorusu hangimize benziyor

Inşallah canim,bugün gene aynı,ağır abi olacak heralde bu : )

Annene bırakıp benim yerimede gez doğumdaşım

evet canım benim eşimin damak yapısıda öyle bebişlerimiz babalarına çekmiş:))

yaaaa şimdi bi şey dicem ayıp olacak.. ötle olasaydı elimde bir adet kıvanç junior olmalıydı ola ola kemal junior oldu.

Ay sizde yahu... elbette alakasi yok. Ama derler işte. Hatta cirkine baktirmazlar hamileleri falan. Ama cidden benimki copy paste baba yani çenedeki kivrim cizgi bile babasi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…