Ohh çok şükür canım benimm benimde test yarın
Bursa'dan da oraya selamlarrrrrrr , bizde hafta sonu eşimle İstanbul'a geleceğiz. Hem gezelim hem arkadaşlarımızı ziyaret edelim dedik. İstanbul'un neresinde oturuyorsun?
aleyküm selam canımmmpendikteyiz siz ne tarafa geliyorsunuz
hımm evet sendikaların anlaşması fln oluyor medicalle, iyi olur tabi indirim indirimdirBursa gibi memleket özlenmez mi
Valla oluyormuş bende bu şekilde öğrendim, hatta iş yerinde çalışma arkadaşımın kardeşi hamile İstanbul'da kardeşi, merak ettim ona da sordurdum kaç liraya yaptırdı acaba diye şu an o 5,5 aylık hamile 300 Liraya yaptırmış. Medical Park beni kazıklar diyordum ama öyle olmadı. Bir de benim eşiminde iş yerinin anlaşması var ordanda bir indirim olucak bakalım. Senin doktorun nerede?
aa sen de bursadasın demek. Allah kurtarsın canım, ne kadarlıktı bebeğin?İnşallah öyle olur cuma sabahi rentipta alacaklar kurtaja
hımm evet sendikaların anlaşması fln oluyor medicalle, iyi olur tabi indirim indirimdir
Benim doktorumun muayenehanesi var, oraya gidiyorum. Hemen yakınında da bir laboratuvar var, orayla anlaşmalı. Kanı muayenehanede hemşiresi alıyor, o laboratuvara gönderiyor, ben ücretini doktora ödüyorum. Rahat oluyor aslında, sıra fln beklemiyorum, ama tabi fiyat da önemli. Çok pahalı derse dışarda yaptırırım, sonucu götürürüm. Daha önce de demişti, isterseniz dışarıda yaptırabilirsiniz diye.
aa sen de bursadasın demek. Allah kurtarsın canım, ne kadarlıktı bebeğin?
İnsallah canim sabir versin Rabbim diyoruz yapilacak başka birşey yok ne kadar zor olsada
geçmiş olsun. allah sabır versin. kaç haftalıktı gebeliğin ve ilk gebeliğin mi?
hımm evet sendikaların anlaşması fln oluyor medicalle, iyi olur tabi indirim indirimdir
Benim doktorumun muayenehanesi var, oraya gidiyorum. Hemen yakınında da bir laboratuvar var, orayla anlaşmalı. Kanı muayenehanede hemşiresi alıyor, o laboratuvara gönderiyor, ben ücretini doktora ödüyorum. Rahat oluyor aslında, sıra fln beklemiyorum, ama tabi fiyat da önemli. Çok pahalı derse dışarda yaptırırım, sonucu götürürüm. Daha önce de demişti, isterseniz dışarıda yaptırabilirsiniz diye.
aa sen de bursadasın demek. Allah kurtarsın canım, ne kadarlıktı bebeğin?
Amin inşallah sabrini ve sifasini verecek Rabbim ilk gebeligimdi 7+1 buyuklugune gore. Hepinize tesekkur ederim moral oldunuz bana
Arkadaşlar kilonuz ne durumda?
Ben habire yiyorum. Haftasonu da çok abarttım.. ipin ucunu kaçırırsam fena olacak
Amin inşallah sabrini ve sifasini verecek Rabbim ilk gebeligimdi 7+1 buyuklugune gore. Hepinize tesekkur ederim moral oldunuz bana
Evet bende Bursadayim davutkadidayim SAT gore 9+3 olmasi gerekiyordu zaten geriden geliyordu bugün yapilan tüm tetkiklerde 7+1 olarak cikti kalp atislari yok ve sekil bozukluğu da varmis
canım ya aynı benim ilk gebeliğimdeki gibi olmuş. Ben de sat a göre 9 haftalık gebeydim, ama gelişimi geri kalmış ve kalbi atmıyordu. birkaç gün daha bekledik ama atmayınca kürtaj oldum ben de. Çok üzüldüm, çok ağladım, içim yandı. Ama zamanla geçiyor canım. Allah o acıların mükafatını da veriyor. Doktorun kim ve nasıl biridir, ilk kayıpta hemen nedenini inceler mi bilmiyorum ama eğer o incelemese bile sen bence mutlaka araştır canım. Mesela ısrar et kürtaj materyalini sadece patoloji laboratuvarına değil, ayrıca genetik laboratuvarına da göndersinler. Ve sonra mutlaka hematoloji ya da genetik bölümüne gidip kaybının sebebini araştırılmasını iste. Benim o zamanki doktorum ilk düşüklerde gerek yok, incelemiyoruz dedi. Ama ben ısrarla gidip kendi imkanlarımla yaptırdım testleri. Ve sonuçta kan pıhtılaşması çıktı bende. Hamile kalmadan tedaviye başladık. Ve hamile kaldığım gibi de kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım. Ben önlemimi alayım da, gerisi Rabbimin takdiri elbette. Eğer nasip ettiyse kucağıma alırım bu bebeğimiEvet bende Bursadayim davutkadidayim SAT gore 9+3 olmasi gerekiyordu zaten geriden geliyordu bugün yapilan tüm tetkiklerde 7+1 olarak cikti kalp atislari yok ve sekil bozukluğu da varmis
Evet fiyat aralığı geniş canım. 260 tl hangi testlere istediler o kadar ya, ikili testten bile pahalıymışValla işte gördün fiyatlar herkes ne tutturursa , mutlaka yaptırıcaz tabi ki ama insan keriz yerine de konmak istemiyor. Ben ilk tahlillerimi bile devlet hastanesinde yaptırdım. Medical 260 TL istedi, devlette bedava2'li tarama vs gibi önemli taramaları her yere güvenemem ama, keriz yerine de konmak istemem açıkçası.
Evet fiyat aralığı geniş canım. 260 tl hangi testlere istediler o kadar ya, ikili testten bile pahalıymışbenim ilk tahlillerim bu hepatit, toxoplazmalar fln, rutin hemogram, karaciğer enzimleri vs. 100 tl tuttu, özel sigorta 80 tl sini ödedi, benden 20 tl çıkmış oldu yani.
ohh iyi olmuş walla, ne gereği var ya o kadar, çok istemişler walla. O devlet hastanesi polikliniklerine 182den randevu alınmıyor di mi, hemen o gün sabahtan gidip oradan randevu alıyorsun di mi? Bize yakın da var bitane, hiç gitmedim ama işten izinli olduğum bir gün gidip ultrasona girmek istiyorum da, işleyiş nasıl bilmiyorum orada:26:O ilk tahliller işte, kan idrar, kızamıkçık, toksoplazma , dediğin gibi hemogram, karaciğer vs vs.. Medical Park eşimin indirimi ile 260 TL istedi, benim de iş yerimin yanında devlet hastanesi polikliniği var, sabah işe giderken uğradım kan ve idrar verdim aldım sonuçları, bedava
kızlar bir şey sormak istiyorum. bebeğimin ultrason fotoğraflarını koyup o gün nelere hissettiğimi yazabileceğim bir kitap arıyorum. d&r da bebeğimin ilk kitabı diye buldum ama pek içime sinmedi sizler aldınız mı böyle bir şey içeriği biraz daha kapsamlı güzel olsun istiyorum ileride bebeğim büyüdüğünde güzel bir hediye olur kendisine . Alan varsa ve yazmaya başlayan bilgi verirse sevinirim.
ohh iyi olmuş walla, ne gereği var ya o kadar, çok istemişler walla. O devlet hastanesi polikliniklerine 182den randevu alınmıyor di mi, hemen o gün sabahtan gidip oradan randevu alıyorsun di mi? Bize yakın da var bitane, hiç gitmedim ama işten izinli olduğum bir gün gidip ultrasona girmek istiyorum da, işleyiş nasıl bilmiyorum orada:26:
benim 3 günde belli oldu inşallah temiz sonuçlarını tez vakit alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?