2014 Kasım Anneleri

hımm evet sendikaların anlaşması fln oluyor medicalle, iyi olur tabi indirim indirimdir
Benim doktorumun muayenehanesi var, oraya gidiyorum. Hemen yakınında da bir laboratuvar var, orayla anlaşmalı. Kanı muayenehanede hemşiresi alıyor, o laboratuvara gönderiyor, ben ücretini doktora ödüyorum. Rahat oluyor aslında, sıra fln beklemiyorum, ama tabi fiyat da önemli. Çok pahalı derse dışarda yaptırırım, sonucu götürürüm. Daha önce de demişti, isterseniz dışarıda yaptırabilirsiniz diye.

İnşallah öyle olur cuma sabahi rentipta alacaklar kurtaja
aa sen de bursadasın demek. Allah kurtarsın canım, ne kadarlıktı bebeğin?

Evet bende Bursadayim davutkadidayim SAT gore 9+3 olmasi gerekiyordu zaten geriden geliyordu bugün yapilan tüm tetkiklerde 7+1 olarak cikti kalp atislari yok ve sekil bozukluğu da varmis

Valla işte gördün fiyatlar herkes ne tutturursa , mutlaka yaptırıcaz tabi ki ama insan keriz yerine de konmak istemiyor. Ben ilk tahlillerimi bile devlet hastanesinde yaptırdım. Medical 260 TL istedi, devlette bedava 2'li tarama vs gibi önemli taramaları her yere güvenemem ama, keriz yerine de konmak istemem açıkçası.

Amin inşallah sabrini ve sifasini verecek Rabbim ilk gebeligimdi 7+1 buyuklugune gore. Hepinize tesekkur ederim moral oldunuz bana

canım hiç hiç canını sıkma. benim ilk gebeliğim boş gebelikti. nerdeyse aynı duyguları yaşadım seni çok iyi anlıyorum. 10 haftalık olana kadar bekledim bi umut ama kısmet değilmiş. kürtajı genel anestezi ile oldum 7 dk sürdü. korkulacak hiçbişey yok inan. sonrasında adet sancısına benzer bi sancı yaşadım ama o da 2 saat sürdü sadece. 2 gün sonra da ailemin yanına uçtum tek başıma yani normal hayata döndüm. hiç korkma. ve kürtajdan sonra 1 kez adet gördüm ikincisinde hamile olduğumu öğrendim.Allah sana da sağlıklı sıhhatlisini nasip etsin tez zamanda inşallah. tek tavsiyem nedenini bi an önce araştırın. dr lar 2. düşüğü bekliyorlar tahlil yapmak için ama sen bekleme. çünkü bi arkadaşım bu sebepten iki kez üst üste senin yaşadığını yaşadı boşu boşuna. şimdi öğrendi ki kan pıhtılaşmasıymış sebebi. 2.kez denemeden mutlaka öğren sebebini. Zaman da çabucak geçer bi bakmışsın yeniden hamilesin. sadece moralini yüksek tut.sevgiler...

Kızlar sağlığıma kavuştum sayılır, raporlu olarak dinlenmeye devam. Bir deeee güzel bir haber, benim miniğin hoplama zıplamalarını sanırım hissetmeye başladım ben :) tarif edemiyorum şöyle böyle diye ama özellikle gece yatağa girince net hissediliyo. Doktor erken hissettiğimi söyledi, bide zayıf insanların daha önce hissedebileceğini söyledi, bilginize :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin inşallah sabrini ve sifasini verecek Rabbim ilk gebeligimdi 7+1 buyuklugune gore. Hepinize tesekkur ederim moral oldunuz bana

Benimde ilk gebeliğimde 8 haftalıkken kalbi durdu 4 ay sonra tekrar hamile kaldım hissettiklerini çok iyi anlıyorum hiç moralini bozma dinlen kendine dikkat et folik asitini kullan inşallah en kısa sürede sende meleğine kavuşacaksın

Evet bende Bursadayim davutkadidayim SAT gore 9+3 olmasi gerekiyordu zaten geriden geliyordu bugün yapilan tüm tetkiklerde 7+1 olarak cikti kalp atislari yok ve sekil bozukluğu da varmis

Cok gecmis olsun allah sabir versin canim.benim ilk hamileligimde dusukle sonuclandi bebek gelismemisti.sonra kizim oldu simdi yine hamileyim.

canım ya aynı benim ilk gebeliğimdeki gibi olmuş. Ben de sat a göre 9 haftalık gebeydim, ama gelişimi geri kalmış ve kalbi atmıyordu. birkaç gün daha bekledik ama atmayınca kürtaj oldum ben de. Çok üzüldüm, çok ağladım, içim yandı. Ama zamanla geçiyor canım. Allah o acıların mükafatını da veriyor. Doktorun kim ve nasıl biridir, ilk kayıpta hemen nedenini inceler mi bilmiyorum ama eğer o incelemese bile sen bence mutlaka araştır canım. Mesela ısrar et kürtaj materyalini sadece patoloji laboratuvarına değil, ayrıca genetik laboratuvarına da göndersinler. Ve sonra mutlaka hematoloji ya da genetik bölümüne gidip kaybının sebebini araştırılmasını iste. Benim o zamanki doktorum ilk düşüklerde gerek yok, incelemiyoruz dedi. Ama ben ısrarla gidip kendi imkanlarımla yaptırdım testleri. Ve sonuçta kan pıhtılaşması çıktı bende. Hamile kalmadan tedaviye başladık. Ve hamile kaldığım gibi de kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım. Ben önlemimi alayım da, gerisi Rabbimin takdiri elbette. Eğer nasip ettiyse kucağıma alırım bu bebeğimi sen de öyle düşün. Demek ki bebeğin sağlıklı değilmiş ki böyle olmuş. Doğanın eleme kanunu bu, sağlıklı olmayanı eliyor maalesef
Kafana takılan bir şey olduğunda her zaman yardımcı olmaya çalışırım canım.

Evet fiyat aralığı geniş canım. 260 tl hangi testlere istediler o kadar ya, ikili testten bile pahalıymış benim ilk tahlillerim bu hepatit, toxoplazmalar fln, rutin hemogram, karaciğer enzimleri vs. 100 tl tuttu, özel sigorta 80 tl sini ödedi, benden 20 tl çıkmış oldu yani.

O ilk tahliller işte, kan idrar, kızamıkçık, toksoplazma , dediğin gibi hemogram, karaciğer vs vs.. Medical Park eşimin indirimi ile 260 TL istedi, benim de iş yerimin yanında devlet hastanesi polikliniği var, sabah işe giderken uğradım kan ve idrar verdim aldım sonuçları, bedava

ohh iyi olmuş walla, ne gereği var ya o kadar, çok istemişler walla. O devlet hastanesi polikliniklerine 182den randevu alınmıyor di mi, hemen o gün sabahtan gidip oradan randevu alıyorsun di mi? Bize yakın da var bitane, hiç gitmedim ama işten izinli olduğum bir gün gidip ultrasona girmek istiyorum da, işleyiş nasıl bilmiyorum orada:26:

Ece ajandanın hamile ajandası var birde ona bak istersen ben ondan almayı düşünüyorum

Canım valla, bizim burası sanayi bölgesi, sanayi bölgesi içinde de devlet hastanesi polikliniği var. Ben elimde kağıt ile gittim, "bu tahlilleri burada yaptırabiliyor muyum? " diye sordum danışmada ki memura. O da bana evet dedi, bir etiket çıkarttı verdi, laboratuvara gittim bu tahlilleri yaptırmak istiyorum dedim, tamam dedi o kadar yani. Ne randevu aldım ne başka birşey. Ama dediğim gibi sanayi bölgesi içi olduğu için, yoğunluk yok, neredeyse kimseler yok, şehir içerisinde yoğunluk olduğu için belki randevu sistemi olabilir.

Ikili test 180tlymis ben muayene ucreti 240 veriyorum 9+4 teyim iki kez muayene ucreti verdim tahlileri saymiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…