2014 Kasım Anneleri

evet benim mide yanmalarım da akşamları çoğalıyor nedense
Allah sağlık versn de minişlerimize

Amin canımmmmmm amin.. Anne olacağız Allah'ın izniyle daha ne fedakarlıklar bizi bekliyor olacak kiii...

evet bulantilar bazen gidiyor bazen olmadık zamanda geliyor misafirlikte markette :18: benim yavaş yavaş azalıyor 11. haftamdayım ama çok fazla belim ağrıyor inşAllah en karibuzzamanda rahatlarız

Canım bel ağrısı bende de oluyor akıntım da bazen öyle geliyor ki sanıyorum kanama başladı panikle lavaboya koşuyorum bakıyorum akıntı oh diyorum... Bulantılar da evet ben geldiiimmm diyoo pat diye :)

çok şükür halimize tuğbacım bi günüm diğerini hatta bi saatim diğerini tutmuyor ama başımla beraber sen nasılsın?

evet haklısın sabah bulantıları deniyor ama akşamda mide çok bulanabiliyor ben iyiyim çok şükür komşularım yemek yapıp bütün yemek kokuları evime dolmadığı sürece :47

çok sağol canım, dorukta 75, medicalde 60 tl'ymiş. Fiyatları bilelim de ona göre hareket edelim

ben de bursadayım, iş ve eş sebebi ile kesteldeyim

aa benim eski mahallem, bekarken ben de oralardaydım canım

Bursa'lı bayanlarla karşılaşmak hoşuma gidiyor valla ne yalan söyliyim

Bu tarama testi fiyatları acayip değişiyor ya. Ben burada sorduğum gün, İstanbul'dan iki kişi yazmıştı birisi Medical Park'tı İstanbul'da ki hastanelerinden birinden fiyat almışlar 400TL, dün sordum dedim İstanbul'da 400 burada 60 TL, şehirlerarası fiyatlar değişiyor dediler. Açıklama da bu.

kızlar bir şey sormak istiyorum. bebeğimin ultrason fotoğraflarını koyup o gün nelere hissettiğimi yazabileceğim bir kitap arıyorum. d&r da bebeğimin ilk kitabı diye buldum ama pek içime sinmedi sizler aldınız mı böyle bir şey içeriği biraz daha kapsamlı güzel olsun istiyorum ileride bebeğim büyüdüğünde güzel bir hediye olur kendisine . Alan varsa ve yazmaya başlayan bilgi verirse sevinirim.

Canım bel ağrısı bende de oluyor akıntım da bazen öyle geliyor ki sanıyorum kanama başladı panikle lavaboya koşuyorum bakıyorum akıntı oh diyorum... Bulantılar da evet ben geldiiimmm diyoo pat diye :)[/QUOTE]

aman aman Allah korusun

ayy bursada büyüdüm ben nasıl özlüyorum nasıl

evet bende alıcam inşAllah ama bende d&r dan alırım diye düşünüyordum

evet daha bunlar ne kiiii

benim de hoşuma gidiyor walla, her seferinde ben de bursalıyım demek hoşuma gidiyor
acayip fark var ya, aynı hastanenin farklı şubelerinde bile bu kadar fark olabiliyor demek ben daha nerede yaptıracağıma karar veremedim. Kendi doktorum da kaça yapıyor bilmiyorum daha

ben de arıyorum canım öyle bir şey, biyerde nette buldum ama tükenmiş. başka da içime sinen bulamadım. bulursak haberleşelim

aa şimdi nerelerdesin peki?

istanbuldayım

Bursa gibi memleket özlenmez mi

Valla oluyormuş bende bu şekilde öğrendim, hatta iş yerinde çalışma arkadaşımın kardeşi hamile İstanbul'da kardeşi, merak ettim ona da sordurdum kaç liraya yaptırdı acaba diye şu an o 5,5 aylık hamile 300 Liraya yaptırmış. Medical Park beni kazıklar diyordum ama öyle olmadı. Bir de benim eşiminde iş yerinin anlaşması var ordanda bir indirim olucak bakalım. Senin doktorun nerede?

canım üzüntünü paylaşıyorum dualarım seninle Rabbim sabır versin her şerde hayır vardır zor ama iştee böyle düşünmek zorundayız insanoğlu olarak

İnsallah canim sabir versin Rabbim diyoruz yapilacak başka birşey yok ne kadar zor olsada

evet haklısın sabah bulantıları deniyor ama akşamda mide çok bulanabiliyor ben iyiyim çok şükür komşularım yemek yapıp bütün yemek kokuları evime dolmadığı sürece :47

ayyy onu biliyorum

benimde dünden beri bu saatlerde uyku bastırıyor hemde mesai başında zor tutuyom başımı gene

İnşallah canım biliyorsun benim erkek dedi doktor bakalım öyle mi çıakcak :)

Canım bu kadar erkenden kız olarak belli olması ne güzel maşallah... Bana da erkek dedi doktor bakalım bi ay sonraya ne olur

Canımm günlerimiz aynı senin ne zaman belli oldu bende yarın gidicem ikili test için belli olur mu dersinn:26:

sen tam merkezdesin ben daha dışarda kalıyorum orhangaziliyim canım ben ama istanbulda ikamet ediyorum çok özledim memleketimi çok çok selamımı ilet güzel memleketime yeşil bursama

Bursa'dan da oraya selamlarrrrrrr , bizde hafta sonu eşimle İstanbul'a geleceğiz. Hem gezelim hem arkadaşlarımızı ziyaret edelim dedik. İstanbul'un neresinde oturuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…