- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
evet benim mide yanmalarım da akşamları çoğalıyor nedense
Allah sağlık versn de minişlerimize
evet bulantilar bazen gidiyor bazen olmadık zamanda geliyor misafirlikte markette :18: benim yavaş yavaş azalıyor 11. haftamdayım ama çok fazla belim ağrıyor inşAllah en karibuzzamanda rahatlarız
çok şükür halimize tuğbacım bi günüm diğerini hatta bi saatim diğerini tutmuyor ama başımla beraber sen nasılsın?
çok sağol canım, dorukta 75, medicalde 60 tl'ymiş. Fiyatları bilelim de ona göre hareket edelim
ben de bursadayım, iş ve eş sebebi ile kesteldeyim
aa benim eski mahallem, bekarken ben de oralardaydım canım
Bursa'lı bayanlarla karşılaşmak hoşuma gidiyor valla ne yalan söyliyim
Bu tarama testi fiyatları acayip değişiyor ya. Ben burada sorduğum gün, İstanbul'dan iki kişi yazmıştı birisi Medical Park'tı İstanbul'da ki hastanelerinden birinden fiyat almışlar 400TL, dün sordum dedim İstanbul'da 400 burada 60 TL, şehirlerarası fiyatlar değişiyor dediler. Açıklama da bu.
kızlar bir şey sormak istiyorum. bebeğimin ultrason fotoğraflarını koyup o gün nelere hissettiğimi yazabileceğim bir kitap arıyorum. d&r da bebeğimin ilk kitabı diye buldum ama pek içime sinmedi sizler aldınız mı böyle bir şey içeriği biraz daha kapsamlı güzel olsun istiyorum ileride bebeğim büyüdüğünde güzel bir hediye olur kendisine . Alan varsa ve yazmaya başlayan bilgi verirse sevinirim.
evet daha bunlar ne kiiiiAmin canımmmmmm amin.. Anne olacağız Allah'ın izniyle daha ne fedakarlıklar bizi bekliyor olacak kiii...
Canım bel ağrısı bende de oluyor akıntım da bazen öyle geliyor ki sanıyorum kanama başladı panikle lavaboya koşuyorum bakıyorum akıntı oh diyorum... Bulantılar da evet ben geldiiimmm diyoo pat diye :)
benim de hoşuma gidiyor walla, her seferinde ben de bursalıyım demek hoşuma gidiyorBursa'lı bayanlarla karşılaşmak hoşuma gidiyor valla ne yalan söyliyim
Bu tarama testi fiyatları acayip değişiyor ya. Ben burada sorduğum gün, İstanbul'dan iki kişi yazmıştı birisi Medical Park'tı İstanbul'da ki hastanelerinden birinden fiyat almışlar 400TL, dün sordum dedim İstanbul'da 400 burada 60 TL, şehirlerarası fiyatlar değişiyor dediler. Açıklama da bu.
ben de arıyorum canım öyle bir şey, biyerde nette buldum ama tükenmiş. başka da içime sinen bulamadım. bulursak haberleşelimkızlar bir şey sormak istiyorum. bebeğimin ultrason fotoğraflarını koyup o gün nelere hissettiğimi yazabileceğim bir kitap arıyorum. d&r da bebeğimin ilk kitabı diye buldum ama pek içime sinmedi sizler aldınız mı böyle bir şey içeriği biraz daha kapsamlı güzel olsun istiyorum ileride bebeğim büyüdüğünde güzel bir hediye olur kendisine . Alan varsa ve yazmaya başlayan bilgi verirse sevinirim.
aa şimdi nerelerdesin peki?ayy bursada büyüdüm bennasıl özlüyorum nasıl
evet daha bunlar ne kiiii
benim de hoşuma gidiyor walla, her seferinde ben de bursalıyım demek hoşuma gidiyor
acayip fark var ya, aynı hastanenin farklı şubelerinde bile bu kadar fark olabiliyor demekben daha nerede yaptıracağıma karar veremedim. Kendi doktorum da kaça yapıyor bilmiyorum daha
ben de arıyorum canım öyle bir şey, biyerde nette buldum ama tükenmiş. başka da içime sinen bulamadım. bulursak haberleşelim
aa şimdi nerelerdesin peki?
ayy bursada büyüdüm bennasıl özlüyorum nasıl
evet daha bunlar ne kiiii
benim de hoşuma gidiyor walla, her seferinde ben de bursalıyım demek hoşuma gidiyor
acayip fark var ya, aynı hastanenin farklı şubelerinde bile bu kadar fark olabiliyor demekben daha nerede yaptıracağıma karar veremedim. Kendi doktorum da kaça yapıyor bilmiyorum daha
ben de arıyorum canım öyle bir şey, biyerde nette buldum ama tükenmiş. başka da içime sinen bulamadım. bulursak haberleşelim
aa şimdi nerelerdesin peki?
canım üzüntünü paylaşıyorum dualarım seninle Rabbim sabır versin her şerde hayır vardır zor ama iştee böyle düşünmek zorundayız insanoğlu olarak
Allah sabır versin canım, biliyorum çok zor. Rabbim acını dindirsin, kalbindeki boşluğunu sağlıklı evlatla doldursun en hayırlı zamanda.
İnşallah öyle olur cuma sabahi rentipta alacaklar kurtaja
canım ben bepantenin çatlaklar için çıkardığı losyonu kullanıyorum...
ikili test sonuçlarım çok şükür ki temiz çıktı darısı diğer anneciklerin başına
Edepsiz edepsiz yavrum :))) Rabbim hepsine maşallahh ya her kuzu her yavru birbirinden güzeldir.. Rabbim herkese bağışlasın yavrusunu
Yıldırım'da oturuyorum canım Gökdere Bulvarının orada, sen neredesin?
evet haklısın sabah bulantıları deniyor ama akşamda mide çok bulanabiliyorben iyiyim çok şükür komşularım yemek yapıp bütün yemek kokuları evime dolmadığı sürece :47
Ohh çok şükür canım benimm benimde test yarın
İnşallah canım biliyorsun benim erkek dedi doktor bakalım öyle mi çıakcak :)
Canım bu kadar erkenden kız olarak belli olması ne güzel maşallah... Bana da erkek dedi doktor bakalım bi ay sonraya ne olur
sen tam merkezdesin ben daha dışarda kalıyorum orhangaziliyim canım ben ama istanbulda ikamet ediyorum çok özledim memleketimi çok çok selamımı ilet güzel memleketime yeşil bursama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?