İşin rast gitmiş walla ne güzelCanım valla, bizim burası sanayi bölgesi, sanayi bölgesi içinde de devlet hastanesi polikliniği var. Ben elimde kağıt ile gittim, "bu tahlilleri burada yaptırabiliyor muyum? " diye sordum danışmada ki memura. O da bana evet dedi, bir etiket çıkarttı verdi, laboratuvara gittim bu tahlilleri yaptırmak istiyorum dedim, tamam dedi o kadar yani. Ne randevu aldım ne başka birşey. Ama dediğim gibi sanayi bölgesi içi olduğu için, yoğunluk yok, neredeyse kimseler yok, şehir içerisinde yoğunluk olduğu için belki randevu sistemi olabilir.
3,5 kg aldım ya ben
İşin rast gitmiş walla ne güzelbizim burada biraz yoğunluk olabilir, neyse bir gün şansımı denerim bakalım ben de, çok sağol canım
3,5 kg aldım ya ben
3,5 kg aldım ya ben
kızlar bir şey sormak istiyorum. bebeğimin ultrason fotoğraflarını koyup o gün nelere hissettiğimi yazabileceğim bir kitap arıyorum. d&r da bebeğimin ilk kitabı diye buldum ama pek içime sinmedi sizler aldınız mı böyle bir şey içeriği biraz daha kapsamlı güzel olsun istiyorum ileride bebeğim büyüdüğünde güzel bir hediye olur kendisine . Alan varsa ve yazmaya başlayan bilgi verirse sevinirim.
ya şu free beta hcg cinsiyet belirlemede çok fena noktada kaldım ya 52 çıktıtam orta da acaba nedir nedirrr
ama olsun sonuç temiz çok şükür
darısı hepinizin başlarına kızlarrr kızlarrrr
Kendim hoş bir defter alıp ultrasonları vs şeyleri kafama göre süsleyip,resim yazı ne hissedersem aktarmayı düşünüyorum.Tabi tercihen hazır ajandalar da alınabilir ama bence gereksiz en iyisi el emeği göz nuru
bende şimdilik bir dosyada topluyorum doğuma yakın ya da doğumdan sonra yapıcam bir defter...
veya içime sinen olursa alıcam...
o neymiş kiiii?????
ikili testte freebetahcg 50 nin üstündeyse kız altındaysa erkek deyolarrr
hehehe öğrendiğim iyi oldu
kızımda 83 çıkmıştı ama bu çok ortada kaldı ya
hehe kısmettt belki ikinci kız geliyodur
Bebegimin kalp atislari yokmuş cuma günü alacaklar Rabbim sabir versin icim aciyo
Canım hamile günlüğünü nerden aldın
kızlar bir şey sormak istiyorum. bebeğimin ultrason fotoğraflarını koyup o gün nelere hissettiğimi yazabileceğim bir kitap arıyorum. d&r da bebeğimin ilk kitabı diye buldum ama pek içime sinmedi sizler aldınız mı böyle bir şey içeriği biraz daha kapsamlı güzel olsun istiyorum ileride bebeğim büyüdüğünde güzel bir hediye olur kendisine . Alan varsa ve yazmaya başlayan bilgi verirse sevinirim.
çok üzüldüm..bilirim nedemek olduğunu..ilk gebeliğim düşükle sonlanmıştı..ilk düşük diye doktorlar atlar canm..trombofili paneline baktır mutlaka..ben baktırdım pıhtılaşma çıktı..şimdi clexane kullanıyorum..toplumda yaygın görülürmüş..çok geçmiş olsun..yeri en kısa zamanda dolsun inş...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?