2014 Kasım Anneleri

İşin rast gitmiş walla ne güzel bizim burada biraz yoğunluk olabilir, neyse bir gün şansımı denerim bakalım ben de, çok sağol canım

İşin rast gitmiş walla ne güzel bizim burada biraz yoğunluk olabilir, neyse bir gün şansımı denerim bakalım ben de, çok sağol canım

Galiba öyle olmuş Rica ederim canım

Kendim hoş bir defter alıp ultrasonları vs şeyleri kafama göre süsleyip,resim yazı ne hissedersem aktarmayı düşünüyorum.Tabi tercihen hazır ajandalar da alınabilir ama bence gereksiz en iyisi el emeği göz nuru

ya şu free beta hcg cinsiyet belirlemede çok fena noktada kaldım ya 52 çıktı tam orta da acaba nedir nedirrr
ama olsun sonuç temiz çok şükür
darısı hepinizin başlarına kızlarrr kızlarrrr

ya şu free beta hcg cinsiyet belirlemede çok fena noktada kaldım ya 52 çıktı tam orta da acaba nedir nedirrr
ama olsun sonuç temiz çok şükür
darısı hepinizin başlarına kızlarrr kızlarrrr

o neymiş kiiii?????

bende şimdilik bir dosyada topluyorum doğuma yakın ya da doğumdan sonra yapıcam bir defter...
veya içime sinen olursa alıcam...

kızlar şimdi geldik doktordan,bebiş iyi allaha şükür ense kalınlığı yine 0,9 çıktı .doktorum çok iyi dedi.kan verdim sonuçları yarın çıkacakmış.inşallah temiz çıkar.meraktan ölcem valla. ama bebeğim kıpır kıpırdı yüz üstü yatıyodu sonra dmdü sırt üstü yattı:) eller ayaklar zaten hep havada sıpanın.şimdi 1 ay nasıl geçer onu hesaplıyorum daha şimdiden:)

Bebegimin kalp atislari yokmuş cuma günü alacaklar Rabbim sabir versin icim aciyo

çok üzüldüm..bilirim nedemek olduğunu..ilk gebeliğim düşükle sonlanmıştı..ilk düşük diye doktorlar atlar canm..trombofili paneline baktır mutlaka..ben baktırdım pıhtılaşma çıktı..şimdi clexane kullanıyorum..toplumda yaygın görülürmüş..çok geçmiş olsun..yeri en kısa zamanda dolsun inş...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende daha dün aldım d&r dan.baya çeşit vardı ben baktığımda bebeğin günlükleri genelde doğum sonrası için ayrılmış sayfalardan oluşuyordu.ben hamileliğim diye bir günlük buldum hafta hafta ayırmış sayfaları resim yapışturulcak yerleri yorum yazılcak yerleri var kendileride eklemişler işte bazı güzel sözleri bazı anekdotları falan içime sindi iyani

Çok geçmiş olsun cnm şuan bizim kelimelerimiz yetersiz bende ilk bebeğimi kaybettim yıkılmış gibiydim ama 1 ay sonra hamile kaldım çok şükür rabbim eksikliğini göstermedi werdi hayırlısıyla inş. Herşeyde bir hayır wardır rabbim hayırlı zamanda hayırlı ewlat wersin. Her akşam oksapar kullanıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…