Bebegimin kalp atislari yokmuş cuma günü alacaklar Rabbim sabir versin icim aciyo
Çok geçmiş olsun cnm şuan bizim kelimelerimiz yetersiz bende ilk bebeğimi kaybettim yıkılmış gibiydim ama 1 ay sonra hamile kaldım çok şükür rabbim eksikliğini göstermedi werdi hayırlısıyla inş. Herşeyde bir hayır wardır rabbim hayırlı zamanda hayırlı ewlat wersin. Her akşam oksapar kullanıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok tedirginim biraz önce ufak bir kanamam oldu SAT gore 9+2 yim bebeğim biraz geriden geliyor haftasina gore korkuyorum randevumu sabaha aldim. Boyle birşey yasayan var mi
D&R aldım çeşit çeşit vardı mavili pembeli hoş ben cinsiyeti bilmeyince sarılı aldım:)
Bebegimin kalp atislari yokmuş cuma günü alacaklar Rabbim sabir versin icim aciyo
kesinlikle canım tarifsiz bi acı..saolasın..sanada çok geçmiş olsun..aynı etkiye sahip ilaçlarımız..sana pıhtılaşma testi yapılmışmıydı?ben aspirinle beraber kullanıyodum clexanı ufak bi kanamam oldu..dr kesti aspirini..sağ salim alırız kucağımıza inş
Bana test yapmadı aspirinde wermedi canım sadece iğne werdi ihtimalde olsa riske atmayalım dedi. Benimde kanamam oldu ufak dr dinlen yorma kendini dedi bir daha olmadı çok şükür 20 haftaya kadar kanamalar cok şiddetli we parçalı olmadığı sürece normal diyor
Her şey yolunda gider ve bir mani olmazsa bende bir kasım annesi olacağım. Doğum tarihi 07-11-2014 İstanbul ve ilk çocuğum, unutmadan 39 yaşındayım. Şimdiden Yüce Rabbim hepimizin bebişlerini hayırlısıyla eli ayağı düzgün akıl ve beden sağlığı yerinde bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin. Allahım bütün isteyen anne adaylarının da bu mutluluğu yaşamasını nasip etsin.AMİN.
Ben kontrolde sordum çatlak için doktoruma kayısı tatlı badem ve kakao yağı karıştır sür arada vazelinde sür 4. aydan sonra lierac krem kullan dedi.
Diş macunu olarak özel bişey kullanmıyorum.
Şampuan live clean argan yağlı şampuan kullanıyorum saç kremi down under naturels bakım maskesi ve nude saç kremi kullanıyorum paraben-sls yok içinde %98 organik sertifikalı.
Duş jeli roll-on nuda değiştirdim yves rocher in ürünlerini kullanıyorum %98 organik.
Paraben SLS içeren ürün kullanmamaya özen gösteriyorum.
Canım ya ben hiç şampuandır duş jelidir diş macunudur vs. hiçbişiyimi değiştirmedim ya.. Yanlış mı yapıyorum acaba... Ben de yves rocher in ürünlerinden memnun musun ben de mi öyle alıp başlasam bilemedim şimdi :44:
ikili test sonuçlarım çok şükür ki temiz çıktı darısı diğer anneciklerin başına
Kızlar mide ağrısı mıdır karın ağrısı mıdır ayırt edemediğim şiddetli bir ağrı başladı yine geçen dr a sorduğumda gaz demişti bu sefer daha şiddetli geldi :44:
Muhtemelen gaz sıkışması olabilir. Sıcak su torbası yapıp belime koyduğumda ağrıyı kısa sürede alıyor. Mide ağrısıysa şayet Rennie Duo şurup çok iyi geliyor. Ben kullanıyorum rahatsız olduğumda
Her şey yolunda gider ve bir mani olmazsa bende bir kasım annesi olacağım. Doğum tarihi 07-11-2014 İstanbul ve ilk çocuğum, unutmadan 39 yaşındayım. Şimdiden Yüce Rabbim hepimizin bebişlerini hayırlısıyla eli ayağı düzgün akıl ve beden sağlığı yerinde bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin. Allahım bütün isteyen anne adaylarının da bu mutluluğu yaşamasını nasip etsin.AMİN.
Canım çok sağoll sıcak su torbam yokkhavlu ısıtıcam bende
Arkadaslar Ozel msj atamiyorum bir turlu facebook grubuna nasil katilabilirim
Ekim Kasım anneleri gruba katıl a basın. Arkadaş onay verir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kimi dr da önlem olarak veriyo..ii yapmış..rahatladım 20hafta olayını duyunca..benimde bikaç damla oldu bi daha olmadı..bi hafta rapor verdi..iğne yerlerinde morluklar oluyomu senin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?