2014 Kasım Anneleri

Bebegimin kalp atislari yokmuş cuma günü alacaklar Rabbim sabir versin icim aciyo

Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin. Benimde ilk gebeliğim düşükle sonlanmıştı. Gelişmemişti banada kürtaj demişlerdi ama ben kürtaj olmadım. Kendi kendine düşürdüm. Hiç üzülme desemde üzüleceksin. Sana kendimden örnek vermem gerekirse ben düşük yaptıktan sonra bana 3-6 ay süre verdiler bu süre içinde hamile kalma dedi doktorlar.

Bende o kadar sabırsızdımki hemen tekrar hamile kalmak için can atsamda bir müddet beklemeye karar verdim hatta bir sene kadar beklemeye karar verdik. Ben o sırada estetik ameliyat oldum. Problemler çıktı hastanelerde süründüm. Kansızlıktan yüzüm bembeyazdı hiç halim yoktu çok kötüydüm çok. Derken biraz iyileştim toparladım. 2 hafta sonra evime gelebildim aklımda çocuk falan kesinlikle yok üstelik korunuyoruz ve çok az ilişkide bulunmamıza rağmen ben hamile kalmışım. İlk gebeliğim isteyerek bilinçli olmuştu ilk bebeğim öldüğünde çok üzülmüştüm. O acıyla niye böyle oldu demişliğim bile vardır. Hemen tekrar çocuk istedim bir taraftanda korktum hep. Sonra dedimki işimi Allah'a bıraktım. Allah hayırlı zamanda versin. Demekki hayırlısı böyleymiş. Mutlaka bundada bir hayır vardırda biz bilemiyoruz işte. Allah sabır versin.

kesinlikle canım tarifsiz bi acı..saolasın..sanada çok geçmiş olsun..aynı etkiye sahip ilaçlarımız..sana pıhtılaşma testi yapılmışmıydı?ben aspirinle beraber kullanıyodum clexanı ufak bi kanamam oldu..dr kesti aspirini..sağ salim alırız kucağımıza inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok tedirginim biraz önce ufak bir kanamam oldu SAT gore 9+2 yim bebeğim biraz geriden geliyor haftasina gore korkuyorum randevumu sabaha aldim. Boyle birşey yasayan var mi

Haftasına göre geriden gelmesi geç döllenme olabilir merak etme. Benimde öyle geriden geliyordu, doktor sat tarihini değiştirdi. Arkadaşım ufak bir kanama görüp doktora gitti. Tedbir amaçlı progestan başlandı

Sende doktoruna başvur bence. Geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey yoktur😊

Bebegimin kalp atislari yokmuş cuma günü alacaklar Rabbim sabir versin icim aciyo

Bende ilk gebeliğimde aynı durumu yaşadım. Çok zor, Allah sabır versin. Ben bu olaydan sonra demekki hamile kalabiliyormuşum diye sevinmeye çalışmıştım. Belki şu sıra ümitli olmak zor senin için ama ben ilk bebeğimin doğacağı tarihte, ikinci hamileliğimi öğrendim. (8ay sonra) Allah sana da en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin

Bana test yapmadı aspirinde wermedi canım sadece iğne werdi ihtimalde olsa riske atmayalım dedi. Benimde kanamam oldu ufak dr dinlen yorma kendini dedi bir daha olmadı çok şükür 20 haftaya kadar kanamalar cok şiddetli we parçalı olmadığı sürece normal diyor

Her şey yolunda gider ve bir mani olmazsa bende bir kasım annesi olacağım. Doğum tarihi 07-11-2014 İstanbul ve ilk çocuğum, unutmadan 39 yaşındayım. Şimdiden Yüce Rabbim hepimizin bebişlerini hayırlısıyla eli ayağı düzgün akıl ve beden sağlığı yerinde bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin. Allahım bütün isteyen anne adaylarının da bu mutluluğu yaşamasını nasip etsin.AMİN.

kimi dr da önlem olarak veriyo..ii yapmış..rahatladım 20hafta olayını duyunca..benimde bikaç damla oldu bi daha olmadı..bi hafta rapor verdi..iğne yerlerinde morluklar oluyomu senin canm

kimi dr da önlem olarak veriyo..ii yapmış..rahatladım 20hafta olayını duyunca..benimde bikaç damla oldu bi daha olmadı..bi hafta rapor verdi..iğne yerlerinde morluklar oluyomu senin canm

Kızlar mide ağrısı mıdır karın ağrısı mıdır ayırt edemediğim şiddetli bir ağrı başladı yine geçen dr a sorduğumda gaz demişti bu sefer daha şiddetli geldi :44:

hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsin..

ben çatlak için bepanthen hamileler için çatlak losyonunu kullanıyorum, onun dışında da yaşam şeklimi değiştirecek hiçbir şey yapmadım, bu kadar detaylı tedbirleri görünce acaba fazla mı rahat davrandım diye düşndüm:18::18:

yaa ben de senin gibiyim canım, çok önemli olsaydı doktor söylemez miydi? açıkçası doktoruma teslim olup, başka hiçbir şeye takılmak istemiyorum, sürekli kafam karışıyor çünkü, sonuçta internetten habersiz bir sürü hamile var, kaçı bu kadar dikkatli? sapasağlam çocuklar doğuyor, allah korusun yavrularımızı

ikili test sonuçlarım çok şükür ki temiz çıktı darısı diğer anneciklerin başına

gözün aydın canım darısı başımıza inşallah

vee kızlar ben sürekli kabız oluyorum, ve bu konu artık bana dayanılmaz gelmeye başladı, 2lt suyumu içiyorum, lifli beslenmeye özen gösteriyorum, ama günlük 1 kase yoğurt beni sürekli kabız yapıyor, ne yapayım!? var mı benim gibi olan!?

ve ben fazlasıyla tüylü bir hatun olmaya başladım, bu durum devam ederse ilerisini hayal edemiyorum bu kadar tüy ile:26:

Kızlar mide ağrısı mıdır karın ağrısı mıdır ayırt edemediğim şiddetli bir ağrı başladı yine geçen dr a sorduğumda gaz demişti bu sefer daha şiddetli geldi :44:

Muhtemelen gaz sıkışması olabilir. Sıcak su torbası yapıp belime koyduğumda ağrıyı kısa sürede alıyor. Mide ağrısıysa şayet Rennie Duo şurup çok iyi geliyor. Ben kullanıyorum rahatsız olduğumda

Canım çok sağoll sıcak su torbam yokk havlu ısıtıcam bende

Hoşgeldiniz. Umarim sorunsuz geciyodur hamileliginiz.guzel paylaşımlar diliyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok sağoll sıcak su torbam yokk havlu ısıtıcam bende

Bende torba bulamadığım bir yerde aynen ütüyle havlu ısıtıp belime sarmıştım. Faydası olur inş. Canım. Hamilelikte gaz problemi çok oluyor. Allah şifa versin😊

Ewet canım oluyor morluklar ilaç yakıyorda biraz bazende kanıyor ama kısa minik damla geliyor. Seninkide mi göbekden Sende de oluyormu morluk ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…