2014 Kasım Anneleri

aynen yaa canımm öylee kuşş gibi oldumm çok teşekkür ederimm sırada cinsiyet var seninki belli oldu mu

aynen yaa canımm öylee kuşş gibi oldumm çok teşekkür ederimm sırada cinsiyet var seninki belli oldu mu

Ewet tatlım %90 kız dedi ama kesin sonucu 1 ay sonra %10 da büyük oran değişebilir dedi sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda doğaunlarda kız erkek fartketmez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canımmm çok teşekkür ederim inşallah sizde müjdeli haberlerinizle gelirsinizzz forumaa

İnşallah canım biliyorsun benim erkek dedi doktor bakalım öyle mi çıakcak :)

Canım bu kadar erkenden kız olarak belli olması ne güzel maşallah... Bana da erkek dedi doktor bakalım bi ay sonraya ne olur

öyle canım tabikide ama insan ister istemez merak ediyor ben erkek hissediyorum da kız da erkek de başımın tacı bakalımmm hayırlısı yhaa

Bebegimin kalp atislari yokmuş cuma günü alacaklar Rabbim sabir versin icim aciyo

Son düzenleme:
İnşallah canım biliyorsun benim erkek dedi doktor bakalım öyle mi çıakcak :)

Canım bu kadar erkenden kız olarak belli olması ne güzel maşallah... Bana da erkek dedi doktor bakalım bi ay sonraya ne olur

benim 4.doktorum 2.doktorum iidi fakat aniden vefat etti erkek demişti işinde de çok ii bi doktordu nur içinde yatsın ben de öyle hissediyorum da aslında tam olarak bir ay sonra belli olacak genelde doktorlar 4 aydan önce pek bişey sölemiolar

Bebegimin kalp atislari yokmuş cuma günü alacaklar Rabbim sabir versin icim aciyo

Canım ne kadarlıksın ki şu an da... Yaşadığın o acıyı bizzat yaşadım... İnsanın dünyasına güneş doğmuyor gibi geliyor... Saçma biliyorum üzülme kafana takma demek ama sen yine de elinden geldiğince kendini metanetli olmaya alıştır... Rabbim'in vardır bir bildiği.. Ben de bebeğimi 2 aralıkta kürtaj olarak kaybettim ama bak Rabbim yerini sağlıklı bir bebekle doldurdu.. Emin ol sen de öyle olacaksın... Zaman unutturmuyor ama inan hafifletiyor o acını.. Hep düşün ki bu bebeğinin kardeşi için kendine çok iyi bak onun için kendini hep daha iyiye hazırla ben hep öyle yaptım ve hala daha o diğer miniğimin ultrason kağıtlarını saklıyorum.. Bu bebeğime anlatacağım bak kardeşindi diye.. Üzülmemeye çalış olur hep dua et Rabbine sığın... Rabbim metanetlerin en büyüğünü versin

Allah rahmet eylesin... Evet biz de şaşırdık hiç cinsiyet ile ilgili bişi söylemesini beklemiyorduk ama ultrasonda iki bacağını da ayırdı bakın der gibi dooktor da güldü öyle tahmin yaptı canım hayırlısı olsun hele bi ay daha geçsin bakalım yine p.p.si var mı bakıcaz

arkadaşlar nasılsınız

Canım ben kendi adıma 5 gündür felan iyiydim bulantılarım baya bi hafiflemişti 2 gündür yine geldiler fazla ayrı kalamadık Akşamları çok artıyor yine bazen çıkardığım bile oluyor bakalım tamamen ne zaman geçecek de rahat bir yemek yicem... Sen nasılsın?

amin canım sağolasın ohh fırlamaya bak sen maşallah

Allah sabır versin canım, biliyorum çok zor. Rabbim acını dindirsin, kalbindeki boşluğunu sağlıklı evlatla doldursun en hayırlı zamanda.

çok sağol canım, dorukta 75, medicalde 60 tl'ymiş. Fiyatları bilelim de ona göre hareket edelim

evet benim mide yanmalarım da akşamları çoğalıyor nedense
Allah sağlık versn de minişlerimize

çok geçmiş olsun canım.

canım merhaba, sen daha önce asker topiğinde takıldın mı? şafak saydın mı hiç? yoksa karıştırıyor muyum?

oo hemseriyz ozaman canım neresinden bursanın
ben de bursadayım, iş ve eş sebebi ile kesteldeyim

Yıldırım'da oturuyorum canım Gökdere Bulvarının orada, sen neredesin?
aa benim eski mahallem, bekarken ben de oralardaydım canım

evet bulantilar bazen gidiyor bazen olmadık zamanda geliyor misafirlikte markette :18: benim yavaş yavaş azalıyor 11. haftamdayım ama çok fazla belim ağrıyor inşAllah en karibuzzamanda rahatlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…