41.kere m.allah canım benimde temiz çıktı çok şükür hafiflemiş gibi oldum darısı we hayırlı haberler diğer annelere👼👼👼
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen yaa canımm öylee kuşş gibi oldumm çok teşekkür ederimm sırada cinsiyet var seninki belli oldu mu
Gözün aydın canım darısı başımızaaacuma günü gidicem ben de sonucum için
aynen yaa canımm öylee kuşş gibi oldumm çok teşekkür ederimm sırada cinsiyet var seninki belli oldu mu
amin canımmm çok teşekkür ederim inşallah sizde müjdeli haberlerinizle gelirsinizzz forumaa
Ewet tatlım %90 kız dedi ama kesin sonucu 1 ay sonra %10 da büyük oran değişebilir dedi sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda doğaunlarda kız erkek fartketmez
Ewet tatlım %90 kız dedi ama kesin sonucu 1 ay sonra %10 da büyük oran değişebilir dedi sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda doğaunlarda kız erkek fartketmez
İnşallah canım biliyorsun benim erkek dedi doktor bakalım öyle mi çıakcak :)
Canım bu kadar erkenden kız olarak belli olması ne güzel maşallah... Bana da erkek dedi doktor bakalım bi ay sonraya ne olur
Bebegimin kalp atislari yokmuş cuma günü alacaklar Rabbim sabir versin icim aciyo
Bebegimin kalp atislari yokmuş cuma günü alacaklar Rabbim sabir versin icim aciyo
benim 4.doktorum 2.doktorum iidi fakat aniden vefat etti erkek demişti işinde de çok ii bi doktordu nur içinde yatsın ben de öyle hissediyorum da aslında tam olarak bir ay sonra belli olacak genelde doktorlar 4 aydan önce pek bişey sölemiolar
arkadaşlar nasılsınız
Canım ne kadarlıksın ki şu an da... Yaşadığın o acıyı bizzat yaşadım... İnsanın dünyasına güneş doğmuyor gibi geliyor... Saçma biliyorum üzülme kafana takma demek ama sen yine de elinden geldiğince kendini metanetli olmaya alıştır... Rabbim'in vardır bir bildiği.. Ben de bebeğimi 2 aralıkta kürtaj olarak kaybettim ama bak Rabbim yerini sağlıklı bir bebekle doldurdu.. Emin ol sen de öyle olacaksın... Zaman unutturmuyor ama inan hafifletiyor o acını.. Hep düşün ki bu bebeğinin kardeşi için kendine çok iyi bak onun için kendini hep daha iyiye hazırla ben hep öyle yaptım ve hala daha o diğer miniğimin ultrason kağıtlarını saklıyorum.. Bu bebeğime anlatacağım bak kardeşindi diye.. Üzülmemeye çalış olur hep dua et Rabbine sığın... Rabbim metanetlerin en büyüğünü versin
Allah rahmet eylesin... Evet biz de şaşırdık hiç cinsiyet ile ilgili bişi söylemesini beklemiyorduk ama ultrasonda iki bacağını da ayırdı bakın der gibi dooktor da güldü öyle tahmin yaptı canım hayırlısı olsun hele bi ay daha geçsin bakalım yine p.p.si var mı bakıcaz
Evet canım Bursa'lıyım
arkadaşlar nasılsınız
amin canım sağolasın ohh fırlamaya bak sen maşallah
oo hemseriyz ozaman canım neresinden bursanın
Allah sabır versin canım, biliyorum çok zor. Rabbim acını dindirsin, kalbindeki boşluğunu sağlıklı evlatla doldursun en hayırlı zamanda.Bebegimin kalp atislari yokmuş cuma günü alacaklar Rabbim sabir versin icim aciyo
çok sağol canım, dorukta 75, medicalde 60 tl'ymiş. Fiyatları bilelim de ona göre hareket edelimKızlar herkese selam, geçen gün burada 2'li tarama testinin fiyatı ile ilgili bilgisi olan var mı demiştim. Bir kaç arkadaştan ufak tefek bilgiler geldi. Ben Bursa Medical Park Hastanesine gidiyorum, neyse dün gittim sordum 60 TL fiyat verdiler. Belki merak eden birilerinin işine yarar.
evet benim mide yanmalarım da akşamları çoğalıyor nedenseCanım ya ben çok boşvermişim demekki... Yves rocher den bakayım bi ara o zaman ya.. Çok mu düşüncesizim ben acaba...
İnşallah canım
Valla akşamları çoğalıyor canım hatta çıkardığım bile oluyor ne biilim ben de şaşırdım :) Evet o yanma bende de felaket ama bulantı önüne geçiyor valla.. Rabbim yardımcımız olsun bizlerin ve miniklerimizin
Canım ben 11+3 ken gittim doktor erken ama bi tahminde bulundu açtı bacaklarını gösterdi edepsiz :) Erkek dedi bakalım bir ay sonra değişir mi... Benim kesem yuvarlak canım öyle çok fasulyeye benzemiyor..
çok geçmiş olsun canım.merhaba kızlar;biraz zor geçiyor günlerim;Annemler tarafından sıkıntılarım da var.cumartesi ve pazartesi hafif kanamalarım oldu.gerçi yoğunu nasıl bilmiyorum ama şakır şakır olmadıgından bu yorumu yapıyorum.doktorum hoş bir durum olmadıgını söyledi ve 1 hafta 10 gün istirahat verdi.
kan uyuşmazlığını çok yorumlamıştı.bunla ilgili sandık ama benim ilk bebeğim negatifti o sebepten iğne yapılmadı.üzerinde çok durmayın dinlen dedi.baska doktordan randevu aldım ama bugün tahlil için kan aldırmaya gittiğim 2 ebe de aynı şeyi söyledi.baska doktor sadece aklını karıştıracak.gerekli ilacı kullanıyosun;rahmini dikecek halleri yok dedi.yani ben de zaten gitsem de yeni tanısıcam ve bastan anlatıcam durumu..mantıklı olan ilaçlarımı içip evimde kımıldamadan yatmak dedim ve randevumu iptal edicem.bugün kanamam;lekelenmem olmadı şimdilik.bu arada kesemin etrafı tertemiz ve kalp atışı var.9 hafta 3 günlük oldu bebek.erkeklerde bu tarz kanamalar olabiliyor diye yorumladı ebe.eğer düşük olursa da sakın üzülme dedi.vücut atıyorsa vardır bir sebebi dedi.ben de aynı şeyi düşünüyorum.ve ne burda ne de face grubunda bu durumu atlatana kadar hiçbirşey yazmamaya karar verdim.kimseyi etkilemek istemiyorum.çünkü biliyorum ki olumsuz;üzücü bir yazı herkesi mutsuz ve tedirgin ediyor.aklınızda ve dualarınızda olayım yeter.
haftaya çarşamba kontrole gidicem.hepinizi seviyorum..özleyeceğim.bana kızmayın..bu hafta içinde aranızda olursam ne keyifle sohbet edebilcem ne de sohbetinize güzellik katıcam..sabah akşam agrım var kanamam var;lekelenmem var yazmak hoş olmayacak
canım merhaba, sen daha önce asker topiğinde takıldın mı? şafak saydın mı hiç? yoksa karıştırıyor muyum?Canım seni çok merak ettik( kararına saygı duyuyoruz elbette haber vermeden hesabını dondurduğun için üzüldük merak ettik sadece..umarım güzel hayırlı haberlerle gelirsin tekrar aramıza,sağlıkla kavuşursun yavruna ,Allaha emanet ol canım.
ben de bursadayım, iş ve eş sebebi ile kesteldeyimoo hemseriyz ozaman canım neresinden bursanın
aa benim eski mahallem, bekarken ben de oralardaydım canımYıldırım'da oturuyorum canım Gökdere Bulvarının orada, sen neredesin?
evet bulantilar bazen gidiyor bazen olmadık zamanda geliyor misafirlikte markette :18: benim yavaş yavaş azalıyor 11. haftamdayım ama çok fazla belim ağrıyor inşAllah en karibuzzamanda rahatlarızCanım ben kendi adıma 5 gündür felan iyiydim bulantılarım baya bi hafiflemişti 2 gündür yine geldiler fazla ayrı kalamadıkAkşamları çok artıyor yine bazen çıkardığım bile oluyor bakalım tamamen ne zaman geçecek de rahat bir yemek yicem... Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?