Yerim haaa bu bebişler o kadar oyuncak olur oynamazlar nerde ilgimç şey var dikkatlerini çeker... Aşırı meraklılar ya.. Nereye yakınlaşalar el atıyorlar hemen illa alacak inceleyecek.. Bizim ki her şeye atlıyor eline verince de aşırı temkinli elinde bir oraya bir buraya döndüyor bi 5 dk inceliyor sonra ağzına götürüyor : ) B,r de her şeyin etiketine acaip meraklı... Oyuncak köpeği var o kadar renkli o gidiyor etiketiyle oynuyor yastıklarda da öyle battaniyelrinin etiketleriyle oynuyor : )
ikincimihadı cnm ya sımdı kafam karıstı
sımdıden kanepede tutunmayı cok sevıyor
yurutec de almadım ben zararlı dıye
pahalılarda ya bılemedım
aman alayım oglum oynamazsa ıkıncı bebısım oynar sever belkım:)))
ya aynen yaa..mustafa artık ağzına almıyor..
elinde döndürüyor döndürüyor inceliyor beğenmezse oynuyor beğenmezse pat atıveriyor..
o etkiket merakı bizde de var..
o kadar oyuncağın içinde tabak çanaklarla oynuyoruz valla
Onune hangi oyuncagi koysam ilgilenmiyor bend oyuncak almycambirsure pet sise poset tahta kasiklar suan oyuncaklaei birde buyuk seylerle ilgilenmiyor hep kucucuk olcak bir elinden obur eline geciriyo dikkat ettimmde en buyk zevki bu:)
aa aynısı vallaYerim haaa bu bebişler o kadar oyuncak olur oynamazlar nerde ilgimç şey var dikkatlerini çeker... Aşırı meraklılar ya.. Nereye yakınlaşalar el atıyorlar hemen illa alacak inceleyecek.. Bizim ki her şeye atlıyor eline verince de aşırı temkinli elinde bir oraya bir buraya döndüyor bi 5 dk inceliyor sonra ağzına götürüyor : ) B,r de her şeyin etiketine acaip meraklı... Oyuncak köpeği var o kadar renkli o gidiyor etiketiyle oynuyor yastıklarda da öyle battaniyelrinin etiketleriyle oynuyor : )
bende onu merak edıyorumikincimibiara bebek korkusu vardi burda ya hamile olursam diyegecmis anlasilan bakalm ilk kimin olck ikinci
Eki Görüntüle 1570016 Abla kardeş oyunlar oynamaca
aa aynısı valla
butun oyuncakların hatta oyun halısının bıle etıketı ıle oynuyor
neden acabaa
Eki Görüntüle 1570016 Abla kardeş oyunlar oynamaca
Oy maşallahh ıkısıde bırbırınden tatlı. O ufak prensesın heryerımı ısır ısır. Saclarada maşallah. Benımkını her goren erkek zannedıyo. Pembelerı gozlerıne sokuyorum erkekmı kızmı dıye soruyolar bant falan takmazsamEki Görüntüle 1570016 Abla kardeş oyunlar oynamaca
cnm yurume arkadaslarıda boyle kullanılabılıyorKızlar oglen corba yada püre olarak ne yapmayı düşünüyosunuz. Karar veremedm ben
Buarada ablam kızıma yurume yardmcısı almak istıyo ama onun yerıne şunumu aldırsam daha eğıtıcı sankıEki Görüntüle 1570044
Kızlar oglen corba yada püre olarak ne yapmayı düşünüyosunuz. Karar veremedm ben
Buarada ablam kızıma yurume yardmcısı almak istıyo ama onun yerıne şunumu aldırsam daha eğıtıcı sankıEki Görüntüle 1570044
bende onu merak edıyorum
ılk kım hamıle kalacak acaba
Mercımegı nasıl yapıyosun cnm. Ben hiç vemedm bugun onu yapım. Gaz yapmıyomu pekıbugün bizim menümüz mercimek çorbası ve ekmek içi tatlım..
tam bilgim yok bunlar hakkında ama bu daha güzel birşey gibi geldi bana
sagol cnm e bebekte pearson var
bakıcam
of alacaklarım cok bırıktı
vtech yurume yardımcısı
fısher prıce sekıllı bul taklardan
sıralama kaplardan
ve k kıds yumasak arabalardan alıcam
250 tl lık bı masraf soz konusu
Kızlar ben hasta olmadn. Gecen gun kızımı emzırrken acayıp başım dondu. Ondan bır on dk sonra ıstırfa ettım. Ama evde resmen cıplak dolaşıyorum:)) üşütmüşte olabilirim. Ama bugun test aldrcam eşimeayy kapatalım bu konuyuu yaa tüylerim ürperiyorrr
masallahya ne guzel.bi tabloEki Görüntüle 1570016 Abla kardeş oyunlar oynamaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?