2014 Kasım Anneleri

ya aynen yaa..mustafa artık ağzına almıyor..
elinde döndürüyor döndürüyor inceliyor beğenmezse oynuyor beğenmezse pat atıveriyor..
o etkiket merakı bizde de var..
o kadar oyuncağın içinde tabak çanaklarla oynuyoruz valla

ikincimibiara bebek korkusu vardi burda ya hamile olursam diyegecmis anlasilan bakalm ilk kimin olck ikinci

Yavrular ya.. Dünyayı tanıma keşfetme çabası içindeler... Yerim onları ben

Onune hangi oyuncagi koysam ilgilenmiyor bend oyuncak almycambirsure pet sise poset tahta kasiklar suan oyuncaklaei birde buyuk seylerle ilgilenmiyor hep kucucuk olcak bir elinden obur eline geciriyo dikkat ettimmde en buyk zevki bu:)

Onune hangi oyuncagi koysam ilgilenmiyor bend oyuncak almycambirsure pet sise poset tahta kasiklar suan oyuncaklaei birde buyuk seylerle ilgilenmiyor hep kucucuk olcak bir elinden obur eline geciriyo dikkat ettimmde en buyk zevki bu:)

evet elleri ile kavrayabilmeyi istiyorlar..
çok değişik şeyler yaaa bu gelişimi izlemek mucize

aa aynısı valla
butun oyuncakların hatta oyun halısının bıle etıketı ıle oynuyor
neden acabaa

Kızlar oglen corba yada püre olarak ne yapmayı düşünüyosunuz. Karar veremedm ben
Buarada ablam kızıma yurume yardmcısı almak istıyo ama onun yerıne şunumu aldırsam daha eğıtıcı sankı

Oy maşallahh ıkısıde bırbırınden tatlı. O ufak prensesın heryerımı ısır ısır. Saclarada maşallah. Benımkını her goren erkek zannedıyo. Pembelerı gozlerıne sokuyorum erkekmı kızmı dıye soruyolar bant falan takmazsam

cnm yurume arkadaslarıda boyle kullanılabılıyor
vtech yurume yardımcısı bnm hosuma gıttı
bı bak derım

bugün bizim menümüz mercimek çorbası ve ekmek içi tatlım..
tam bilgim yok bunlar hakkında ama bu daha güzel birşey gibi geldi bana

Ben playskool ilk arabam almıştım. Cok uzun süre oynadı kapatıp oturunca. Ben 10 ay bitince almıştım. Yürüteç ikisine de almadım.

Bultak ve sıralama kaplar ikea da uygundu. Yaşadıgın şehirde varsa cnm.

ayy kapatalım bu konuyuu yaa tüylerim ürperiyorrr
Kızlar ben hasta olmadn. Gecen gun kızımı emzırrken acayıp başım dondu. Ondan bır on dk sonra ıstırfa ettım. Ama evde resmen cıplak dolaşıyorum:)) üşütmüşte olabilirim. Ama bugun test aldrcam eşime

Bende dünkü menüyü paylaşayım enginar Çorbası ve ekşi mayalı tam buğday ekmeği

Enginar Çorbası 1 küçük Havuç 1 küçük patates 1 enginar 2 arpacık soğan minik minik doğranır yarı et suyu yar su olan tencerede Güzelce haşlanır blendır veya tel süzgeçten geçirilir afiyet olsun

Eklentiler

• image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…