Evet canım afişi ve fotoğrafını atmadığım mini hediye kutularını bi sayfadan diğer attıklarımı da başka bir instagram sayfasından yaptırdım.
Çok içime sindi. Tam istediğim gibi yaptılar.
Pasta da buna uygun bir şey olacak.
Adaşım kuzuyu aldın mı ne yaptın ben eşimi gönderdim aldım bu sabah çok sevimli birşey hiç değilse üstünü giydirirken kaçmadı onu dinledi rahat giydirdimSorma ya erken gitmek lazım. Bizimkiler o ninnileri dinler mi bilmem. Eren kesin yatağından aşağı atar o kuzuyu. Bu aralar mama sandalyesinde elinde ne varsa gözümün içine bakarak aşağı atıyor, bir de Ağlayarak geri istiyor. Hiç sevmediğim bütün huylar var oğlumda
Evett kendileri suslemiyor zaten pastane benim yapacagim yer..Nie yanlış anlaşılsın cnm herkes kendince bişiler yapıo
bunları bi yerde mi yaptrdın sen çok güzl olmuş hepsi
çerçevelere bayıldım mesela onları nerde yaptrdınn.
ozaman daha ucuz olabilir belki kabul ediolarsa
renkli şekerleri kürdanlara falan mı takıcan bende düşünüorum öle süs amaçlı
masada gayet güzel palnın cnm.benm evimde çok küçük cnm ama bi şekilde olıcak yani
yoksa diğer türlü altından kalkamm arkadaşlara falanda belki ayrı bi gün yaparım ne bilim.
Adaşım kuzuyu aldın mı ne yaptın ben eşimi gönderdim aldım bu sabah çok sevimli birşey hiç değilse üstünü giydirirken kaçmadı onu dinledi rahat giydirdim
Minik Yıldız tornavida ile Açılıyor ben taktım pilleri ama kaldırdım sonra oynasın hepsini bir verince sıkılıyorSorma ya 1 saat önce gittik, kalmamış malesef. Kasiyer sabah 8:30 da kapıda bekliyolardı dediBizde Erenle boş dönmeyelim dedik, tlfu aldık. Şuan Eren telefonu yerden yere vuruyor zaten telefonun pil kısmını açamadım bi garip yapmışlar. Bu arada Yamanım güle güle kullansın kuzucuğunu
Aman yavru hiç açma o konuyuBirgen dostum ya sen hani bir ara can ın saçlarını kestirmeyi düşünüyordun ne yaptın bizim de saçlarımız çok uzadı ya yavrum bildiğin sırma saçlı oldu valla kızlara bakıyorum bizimkiler gibi saç yokbirgen
Adaşım kuzuyu aldın mı ne yaptın ben eşimi gönderdim aldım bu sabah çok sevimli birşey hiç değilse üstünü giydirirken kaçmadı onu dinledi rahat giydirdim
Birgen dostum ya sen hani bir ara can ın saçlarını kestirmeyi düşünüyordun ne yaptın bizim de saçlarımız çok uzadı ya yavrum bildiğin sırma saçlı oldu valla kızlara bakıyorum bizimkiler gibi saç yokbirgen
Evett kendileri suslemiyor zaten pastane benim yapacagim yer..
Evet kurdanlara icin yumusak sekerlerr
Sorma ya 1 saat önce gittik, kalmamış malesef. Kasiyer sabah 8:30 da kapıda bekliyolardı dediBizde Erenle boş dönmeyelim dedik, tlfu aldık. Şuan Eren telefonu yerden yere vuruyor zaten telefonun pil kısmını açamadım bi garip yapmışlar. Bu arada Yamanım güle güle kullansın kuzucuğunu
34ist benim evimde kucuk. En azindan 30 kisi alacak kadar buyuk degil.. Yoksa evde daha cok iyi olavakti bence..
Ben kapiyi ve apartmanda kendi katima balonlarla falan suslicektim ama disarda olacak. Bir dahaki dogum gunleri daha siradan ve az kisi olur. O zaman balonlarla suslerim evde yaparim... Gerci olmazsa maz dedigimiz kisiler 30 kisi. Arkadaslarimizla 40 oluyor.. :)
Genel olarak cerceve , afis , beril 1 yasinda banner , el pankarti , cupcake kurdanlari , su sisesi bandi , pipet susleri falan dusunuyorum.. Bakalim artik vaktimoz var 18 kasima daha var.. :) hep kendim hazirlayacagim bunlarida..
Kızlar eskisi gibi canlanmis burasi.. hoşgeldiniz uzun zamandır olmayanlar :)
Sanirim biz yılın ilk grip olan bebeği olduk. Veee kışa Merhaba dedik... Şuan burun akio hapşırma var.. gece uyuyamadi tikanik burunla
Geçmiş olsun canımKızlar eskisi gibi canlanmis burasi.. hoşgeldiniz uzun zamandır olmayanlar :)
Sanirim biz yılın ilk grip olan bebeği olduk. Veee kışa Merhaba dedik... Şuan burun akio hapşırma var.. gece uyuyamadi tikanik burunla
öp bizim için mis kokulu yakışıklıyı
Hahahah. Ay teşekkür ederim.
O benim aksime hiç süslü değil aslında.
Almadığım şey kalmadı. Ne bant, ne toka, ne fular, ne de ayakkabı..
Hepsinden nefret ediyor.
Mina' nın arkas kesin erkek.
cupcake bende isityorum küçük küçük
standa koymak için falan hemen paylaş yapınca falan
ay çok kopyacıyımm ya :):):
Bu aralarda eskiden oldugu gibi int paketi problemi yasiyorim. Sanirim yakinda internet konusunu kokten halledecegim iste o zaman surekli girerim. Beril'den vakit buldukcaa.
Buradan mı paylaşayım?
Daha önce paylaşan oldu mu? Yanlış anlaşılmasın şimdi.
Ben olmazsam sen izah edersin olur mu?
Eki Görüntüle 1650849 Eki Görüntüle 1650850 Eki Görüntüle 1650851 Eki Görüntüle 1650852 Eki Görüntüle 1650853
Kızlar eskisi gibi canlanmis burasi.. hoşgeldiniz uzun zamandır olmayanlar :)
Minik Yıldız tornavida ile Açılıyor ben taktım pilleri ama kaldırdım sonra oynasın hepsini bir verince sıkılıyor
Aynen öyle ya tam toka takmalık oldu Saçları yaramazlarınAman yavru hiç açma o konuyu
eşim gür çıkarmış mantığıyla kestirmek istiyordu allahtan doktor bilgilendirdide kendisini vazgeçti :)
kıyamam bebişimin güzel sarı saçlarına daha toka takıcam onlara benher erkek anası bir kere çeker tokalı resim kusur kalmıyım
Öptüm öptüm kokladım zaten doyamıyorum ki yavruma..
: ) Bizim ki de bere şapka felan taktırmaz ama dışarı çıkınca ilgisi dağılıyor ya çıkarmıyor...
Bize de peşi kız diyorlar inşallah : ) Zaten gören anlamıyoru ne hikmetse doğduğundan beri oğlumu kız zannedenler daha çok... Ya da kararsız kalanlar.. Direk erkek mi bu diye soran olmadı : )
Ya canım önceden dener miyim hiç bilmiyorum.. Ben de garanti olsun diye kuzenime sordum o da yapmamış o gün yapıcam dedi... Yani o gün tuttu tuttu yoksa cupcake ler de hikaye olur valla : )
İnşallah inşallah.. Artık boşlamayın buraları : )
Maşallah ya... Kız konseptleri de bi başka güzel oluyor... Mutlulukla geçsin inşallah ilk yaş günü..
Canım bizim ki iki kere felan burnu akar gibi oldu ama hemen geçirdik.. 2 günde... Dut kurusu ya da dutun yaşından çay yap ılık ılık içir... Sıkı giydir atlatır inşallah geçmiş olsun...
tarif ver en azından belki ben denerim önceden
ben sölerim sana :):)
Tamam canım.. Ya işte bakınca internetten her ikisinin de tarifi her yerde farklı farklı bu yüzden emin olamıyorum aslında ama yarın en azından aklıma yatanları yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?