2014 Kasım Anneleri

çok güzel olmuş afiş bana bu kadar gerek olmaz sen dışarda
yapıcağın için şart ve çok güzel olmuş su için stickerlarda diğer
stickerlarda çok güzl olmuş bayıldım cıvıl cıvıl.hediyelik ne yaptrdın
o çerçevler mi kutu falan yaptımışın onlarımı koyucan içine.

Adaşım kuzuyu aldın mı ne yaptın ben eşimi gönderdim aldım bu sabah çok sevimli birşey hiç değilse üstünü giydirirken kaçmadı onu dinledi rahat giydirdim

Evett kendileri suslemiyor zaten pastane benim yapacagim yer..
Evet kurdanlara icin yumusak sekerlerr

Adaşım kuzuyu aldın mı ne yaptın ben eşimi gönderdim aldım bu sabah çok sevimli birşey hiç değilse üstünü giydirirken kaçmadı onu dinledi rahat giydirdim

Sorma ya 1 saat önce gittik, kalmamış malesef. Kasiyer sabah 8:30 da kapıda bekliyolardı dedi Bizde Erenle boş dönmeyelim dedik, tlfu aldık. Şuan Eren telefonu yerden yere vuruyorzaten telefonun pil kısmını açamadım bi garip yapmışlar. Bu arada Yamanım güle güle kullansın kuzucuğunu

34ist benim evimde kucuk. En azindan 30 kisi alacak kadar buyuk degil.. Yoksa evde daha cok iyi olavakti bence..
Ben kapiyi ve apartmanda kendi katima balonlarla falan suslicektim ama disarda olacak. Bir dahaki dogum gunleri daha siradan ve az kisi olur. O zaman balonlarla suslerim evde yaparim... Gerci olmazsa maz dedigimiz kisiler 30 kisi. Arkadaslarimizla 40 oluyor.. :)
Genel olarak cerceve , afis , beril 1 yasinda banner , el pankarti , cupcake kurdanlari , su sisesi bandi , pipet susleri falan dusunuyorum.. Bakalim artik vaktimoz var 18 kasima daha var.. :) hep kendim hazirlayacagim bunlarida..

Minik Yıldız tornavida ile Açılıyor ben taktım pilleri ama kaldırdım sonra oynasın hepsini bir verince sıkılıyor

Aman yavru hiç açma o konuyu
eşim gür çıkarmış mantığıyla kestirmek istiyordu allahtan doktor bilgilendirdide kendisini vazgeçti :)
kıyamam bebişimin güzel sarı saçlarına daha toka takıcam onlara ben her erkek anası bir kere çeker tokalı resim kusur kalmıyım

Son düzenleme:

biz akşam bakıcaz dicektik ama sanırım kalmamış ya
belki telefon kalır ona bakarız bizde

ay bi kel bizmiyiz ya daha hiç yok saçları benm oğluşumun :):)

Evett kendileri suslemiyor zaten pastane benim yapacagim yer..
Evet kurdanlara icin yumusak sekerlerr

he pastaneyse bilmiorum olabilir.

hadi ya bitmiş mi nerden habei oluo milletin bukadar ya

su sisesi yapmıcam pietde onlar lazım değil :)
çerçevemiz yapılıo netden indirdim ozalitçi basacak karton gibi bişeye
banner de mıckey mouse alfabeler var onlardan bastırıp yazıcam el pankartı bilmiorum
ama nasıl yapılıo o bizimde 08 kasım var gibi görünüo ama rahat takılıom inş.yetişirim
eminönü yapayım bi diorum ama bakalım gidebilicekmiyim.

Kızlar eskisi gibi canlanmis burasi.. hoşgeldiniz uzun zamandır olmayanlar :)

Sanirim biz yılın ilk grip olan bebeği olduk. Veee kışa Merhaba dedik... Şuan burun akio hapşırma var.. gece uyuyamadi tikanik burunla

Sanirim biz yılın ilk grip olan bebeği olduk. Veee kışa Merhaba dedik... Şuan burun akio hapşırma var.. gece uyuyamadi tikanik burunla

geçmiş olsun cnm spreyi falan yokmu sıkda
rahatlasın kuzucuk.evet kış geldi iyimi oldu kötü mü oldu bilmiorum ya

Geçmiş olsun canım
ilaçsız atlatırsınız inş.

benim oğlumda geçen hafta hasta oldu, viral enfeksiyon, ama biz baya ağır atlattık 6 tane ilaç kullanmak zorunda kaldık ki hala kullanıyoruz
çok dikkat etsin herkes çocuk parklarından, mama sandalyelerinde, yanlarından biri geçse bile bulaşıyormuş

öp bizim için mis kokulu yakışıklıyı

Öptüm öptüm kokladım zaten doyamıyorum ki yavruma..

Hahahah. Ay teşekkür ederim.
O benim aksime hiç süslü değil aslında.
Almadığım şey kalmadı. Ne bant, ne toka, ne fular, ne de ayakkabı..
Hepsinden nefret ediyor.
Mina' nın arkas kesin erkek.

: ) Bizim ki de bere şapka felan taktırmaz ama dışarı çıkınca ilgisi dağılıyor ya çıkarmıyor...
Bize de peşi kız diyorlar inşallah : ) Zaten gören anlamıyoru ne hikmetse doğduğundan beri oğlumu kız zannedenler daha çok... Ya da kararsız kalanlar.. Direk erkek mi bu diye soran olmadı : )

cupcake bende isityorum küçük küçük
standa koymak için falan hemen paylaş yapınca falan
ay çok kopyacıyımm ya :):):

Ya canım önceden dener miyim hiç bilmiyorum.. Ben de garanti olsun diye kuzenime sordum o da yapmamış o gün yapıcam dedi... Yani o gün tuttu tuttu yoksa cupcake ler de hikaye olur valla : )

Bu aralarda eskiden oldugu gibi int paketi problemi yasiyorim. Sanirim yakinda internet konusunu kokten halledecegim iste o zaman surekli girerim. Beril'den vakit buldukcaa.

İnşallah inşallah.. Artık boşlamayın buraları : )

Maşallah ya... Kız konseptleri de bi başka güzel oluyor... Mutlulukla geçsin inşallah ilk yaş günü..

Canım bizim ki iki kere felan burnu akar gibi oldu ama hemen geçirdik.. 2 günde... Dut kurusu ya da dutun yaşından çay yap ılık ılık içir... Sıkı giydir atlatır inşallah geçmiş olsun...

Minik Yıldız tornavida ile Açılıyor ben taktım pilleri ama kaldırdım sonra oynasın hepsini bir verince sıkılıyor

Ateş ölçerimizin minik tornavidası var, onunla denedim baya uğraştım olmadı. Sanırım bozdum vida yerini. Eren de tlfu yerden yere vurarak bozmaya yakın hale getirdi. Daha pilleri takıp telefonun sesini duyamadan ana oğul öldürdük telefonu Şaka bi yana sesini merak ediyorum, nasıl işe yarar bişey mi? Tlf evde pil takıpta bakamıyorum şaka gibi sinir oldum ya

Aynen öyle ya tam toka takmalık oldu Saçları yaramazların kış geldi bakalım nasıl olacak

tarif ver en azından belki ben denerim önceden
ben sölerim sana :):)

tarif ver en azından belki ben denerim önceden
ben sölerim sana :):)

Tamam canım.. Ya işte bakınca internetten her ikisinin de tarifi her yerde farklı farklı bu yüzden emin olamıyorum aslında ama yarın en azından aklıma yatanları yazarım..

Tamam canım.. Ya işte bakınca internetten her ikisinin de tarifi her yerde farklı farklı bu yüzden emin olamıyorum aslında ama yarın en azından aklıma yatanları yazarım..

evet cnm tarif çok ama yapılanı yapmak daha iyi
tabiki kurabiyede burdan aldım tarifini onu denicem ama
öncesinde az bişey bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…