Senin kuzu anca yesin zaten :)Ben yaptim balik corbasi bir tane havuc bi tane sogan birazda princ koymustum baligim hamsiydi ama kilcigini hep cikarmistim oylece yedi gecende somonu kizartim eline verdim onuda oyle yedi
Hmm zor bi durum
Yani pasta vs. zaten alırım da bu sefer çok da özenmek istemiyorum aslında... İki senedir hep bahaneyle hiçbişi yapmıyor o bana.. Ne tesadüfse hep aramız limoni oluyor benim doğumgünümde.. Anlasın istiyorum ama dayanamam ben yine bakalım
valla bilemedim ya gece gece dolandırılmada baktım siteye ama yorum göremedim bunla ilgiliSite Güvenilir gibi duruyor da internette olumlu veya olumsuz yorumda yok, kararsız kaldım. Alıcağım oyuncakları da belirlemiştim, Napsam adaşım ya
Canim inanki okadar yiyor ki ben vermiyorum artik dusun ama milletin lafindan usandimmmmm artik aaa bu cocuk nekadar zayif yemiyormu emmiyormu demelerinden biktim artikSenin kuzu anca yesin zaten :)
Masallahi var
İyi geceler herkese. Nasılsıniz güzel anneler. Allah çocuklarınıza sağlıklı uzun ömürler versin tabi benmkinede. Ne zamandr giremiyorum. Poyraz çok yaramaz. Son ıkı aydır huyu iyice değşti tek istediği yaramzlk yapmak çekmeceleri dağıtmak bulaşk maknsnda oturmk saç cekmek vs. :):)
Yemesi de azaldı daha küçükken herşy düzenliydi şimdi yemiyor ne versem Ağzna eliyle çıkarıyor mıncıklıyo bu alşkanlk gecer mi çok merak ediyorum. Halen emiyo fakat sütüm az. Salı günü diş buğdayı yapcm biraz gex kaldım ailem koydeydi çünkü. Diş buğdayında neler yapılır bilmiyorum bana tavsiyeler verir misiniz. KENDİNİZE ıyı bakın öptüm
Çerçeve geldi vesikalık foto kadar yer var içinde artık yakın surat resmi koyarımhadi ya ne güzel miş benimde normalde
ince hoşuma gidio ama bunda görmeden alıcaz ya kötü çıkarsa
die bilmiorum çerçeveyi nerden sipariş ettin esim gönderebilirmisin
onların içine resim çıkarttırıp takıosun dimi küçük.
Biz çerçevemizin arkasina mıknatıs eklettirmistik hem magnet hemde çerçeve olarak kullanilabiliyor
Ay neden vazgeçeceksin ne alaka ya sen kendi çocuğun için araştırıyorsun kaç gündür hiç takma kimseyi yap güzel güzel doğum gününü
Bizde tv yasak fişini çektim
Eki Görüntüle 1652803 Eki Görüntüle 1652804 Eki Görüntüle 1652805 Eki Görüntüle 1652804 Eki Görüntüle 1652805 mayıs ayında ananem yaptı..biz düşünmüyoduk.kendini fırçalayan diş temalı üzerinde oğlumun adı yazan bi pasta yaptırdı..buğday haşlayıp süsleme malzemeleri eklediler..yakın akrabalarından bazılarını çağırdı.16 kişi oldu.oğlanı bumbosuna oturtup haşlanmış buğdaylardan kafasına döktüler dişleri sağlam olan bi genç kız buğdayları topladı:) daha sonra meslek seçimiyle ilgili tarak makas kitap vs koydular çocuk bi tanesini seçti eğlence olsun diye işte :))tabi diş konseptli tabak bardak süslemeler..bi de gelenlere doğumda dağıttıklarımıza benzeyen magnetler şekerlemeler biblolar hazırlayıp onları verdi
Çerçeve geldi vesikalık foto kadar yer var içinde artık yakın surat resmi koyarımonun dışında iyi bence Eki Görüntüle 1652827 Eki Görüntüle 1652828 Eki Görüntüle 1652829 Eki Görüntüle 1652827 Eki Görüntüle 1652828 Eki Görüntüle 1652829
Aldiklarin yeterli bence canim ekstradan seylere gerek yok park yatagi dogumdan itibaren uzun sure kullanirsinKızlar günaydın ,
Sizinkilerin doğum günleri yaklaşıyor.Bizimkilerin de doğum tarihleri :)Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.
Size sorum olacak.Ben bebeğime Calipso Park Yatak ve Tiny Love ana kucağı aldım.Beşik de alayım diyordum. ( Aslında sadece heves için ) E-Bebek ' te böyle bir beşik var sallanan ; ama sonradan dedim çok mu gereksiz olur hepsi birlikte.Ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 1652840
Chicco Polly Salıncak ' a baktım , onda da kilo sınırı çok az geldi,8 kg olunca eledim.
E-Bebek 'te şu şekilde bir bebek hamağı var , 20 kg ya kadar da taşıyabiliyor.Rahat uyutabileceğini düşünüyorum , sizce alayım mı ? Mantıklı mı ? Fikrilerinizi benim için önemli.
Eki Görüntüle 1652841
bayancan
Maaşallah çok tatlı , darısı bizlere inşallah.Bumbo oturduğu sanırım değil mi ? Onu da araştırmıştım.Kullanışlı mı ?
hayirlisiyla kucagina al insallah bebegini.. Bence aldiklarin yeterli hic masraf yapma o besikte hareketlenene kadar yatirabiliyorsun sadece.. Ana kucagi almissin hamaga da gerek yok bence.. Ben mamas papasin oturagini aldim bumbo gibi ayni cok memnunum cok isime yaradi onu onerebilirim.. Oturtmaya basladigimizda desteksiz oturamadigindan yastiklarla fln hep kayardi ek gidayi da oturur pozisyonda vermemiz gerektiginden cok rahatlik sagladi.. Ki hala mama sandalyesi olarak kullaniyoruz.. Banyosunu da onda yaptiriyorum icine oturtup dusakabinde rahatlikla yikiyorum..Kızlar günaydın ,
Sizinkilerin doğum günleri yaklaşıyor.Bizimkilerin de doğum tarihleri :)Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.
Size sorum olacak.Ben bebeğime Calipso Park Yatak ve Tiny Love ana kucağı aldım.Beşik de alayım diyordum. ( Aslında sadece heves için ) E-Bebek ' te böyle bir beşik var sallanan ; ama sonradan dedim çok mu gereksiz olur hepsi birlikte.Ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 1652840
Chicco Polly Salıncak ' a baktım , onda da kilo sınırı çok az geldi,8 kg olunca eledim.
E-Bebek 'te şu şekilde bir bebek hamağı var , 20 kg ya kadar da taşıyabiliyor.Rahat uyutabileceğini düşünüyorum , sizce alayım mı ? Mantıklı mı ? Fikrilerinizi benim için önemli.
Eki Görüntüle 1652841
bayancan
Maaşallah çok tatlı , darısı bizlere inşallah.Bumbo oturduğu sanırım değil mi ? Onu da araştırmıştım.Kullanışlı mı ?
File markette de doğum günü süsleri gördüm bu gün rozet,mum,balon,kaynan dili mi nedir o zımbırtıdan bile vardı
Cancagazim ben toptancı çarşısina gidip fiyatlara az çok baktım birmax diye bir site var fiyatlar orayla aynı nerdeyse bu çerçevede var ordan bak güvenilir bir site ben aldım ordan bişeylernerde yapılır acaba ya bende baksam
gün yaklaştı daha doğru düzgün bişey yapmadım.
ne bilim cnm çok sıkıldı ya öle böle değil
haddi olmayan şeylere çok karışıo ya.
kendin bakınca bu mümkün cnm da ben evde kapatıom yada dikkatini dağıtıom
ama babannesinde açıolar izletiolar gerçi çok dikkatli bakmıo
ama açıolar yani napım bişey desem biz öle mi yetiştirdik deyip
can sıkıo sadece.
aaahh herkese böle anane versin versin rabbim ne güzel hazırlamış
valla bizim dişler biraz geç çıktı bende dedim boşuna yapmayım doğum günü
yhaklaştı nasılsa ozaman daha detaylı şeyler yaparım falan.
güzelmiş aslında ama benim istediğim böle değil
nerde bulıcam onuda bilmiorum dolaşmam lazım onada
vaktim yok nolcak bilmm heralde bende magnet yaptırıcam artık.
Aldıkların yeterki parani ilerde oyuncaklar için harcarsinKızlar günaydın ,
Eki Görüntüle 1652840
Eki Görüntüle 1652841
bayancan
Cancagazim ben toptancı çarşısina gidip fiyatlara az çok baktım birmax diye bir site var fiyatlar orayla aynı nerdeyse bu çerçevede var ordan bak güvenilir bir site ben aldım ordan bişeyler
Kizlad d, gunu davetiyesine nasil bu yazi yazabilirim fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?