Ah ah aynı valla Büyüdükçe daha bir zor olmaya başladılar herşeyi Ağlayarak yaptırmaya Çalışıyor en sinir Olduğum şey benimdecarputi acun un burda demek isterdim de ilgi delisi sevimli canavaryla ugraşıor.zaman gectikçe hem bu kadar tatlı hemde nasıl bu kadar yorucu olabiliyolar.sizler neler yapıosunuz tatlı kasım annişeri.geçen sene buzamanlarda heyecanla meleklerimizi bekliorduk.hatrladıkça duygulanıyorum
.opuyorum sizleri ve büyümüş minnakları
Cnm banada oyle dediler ara ara bulamadim .Kizlar dis bugdayini bildigimiz asurelik bugdaydanmi yapiyoruz annem onunki farkli bugday dedi de bilginiz varmi
bizim orda şirin bi cafe var,orda yapmayı planlıyorum..bide daha çok çocuklu arkadaşları çağırmayı(arkadaş olsunlar kızıma diye)konsept hellokitty..evde şeker hamuruyla beceremiyceğim için hazır olcak..ama evde yapmakta iyi fikir..el emeği sonuçta..şimdiden mutlu yaşlar olsun kuzunaHerkese Günaydın arkadaşlar. Topiğin Çoktandır takip edemedim. Malum Doğum günü hazırlığı icindeyiz. Sizler neler planladıNiz fikirlerinizi planlarınızi merak ediyorum. Pastasını kendim yapmak istiyorum ama karar veremedim. Magnet yaptırmak istiyorum. Birde kendim yapacağım hamur işleri. Sizler neler yapacaksınız. Pastayi hazır mi ya da kendiniz mi yapacaksiniz
Merhaba lili mesajini geç gördüm muhtemelen navolgin yapmıştır dr kontrolunde bi gosteriverrsin:) öpüyorum yakisikliniBebegimin bacaginda asi oldugu yerdr sertlesme var
Bi kitle bi yumru gibi
Bikac gunfur fark ettik
Bu durum yasanan var mi
Ya acilde vurduklari novalginden yada dokuz ay asisindan
Merhaba çok teşekkür ederim bu açıklayıcı anlatım için. Süpermiş herşey. Bnde pasta yapcm ama evde kendim baska çeştlrde yapacam. Fakat su varkı elazığ da yaşıyorum ve burda o konseptlr yok aradım bulamadım. Diş temalı hazırlıklar kaldıEki Görüntüle 1652803 Eki Görüntüle 1652804 Eki Görüntüle 1652805 Eki Görüntüle 1652804 Eki Görüntüle 1652805 mayıs ayında ananem yaptı..biz düşünmüyoduk.kendini fırçalayan diş temalı üzerinde oğlumun adı yazan bi pasta yaptırdı..buğday haşlayıp süsleme malzemeleri eklediler..yakın akrabalarından bazılarını çağırdı.16 kişi oldu.oğlanı bumbosuna oturtup haşlanmış buğdaylardan kafasına döktüler dişleri sağlam olan bi genç kız buğdayları topladı:) daha sonra meslek seçimiyle ilgili tarak makas kitap vs koydular çocuk bi tanesini seçti eğlence olsun diye işte :))tabi diş konseptli tabak bardak süslemeler..bi de gelenlere doğumda dağıttıklarımıza benzeyen magnetler şekerlemeler biblolar hazırlayıp onları verdi
çok geçmiş olsun bizimki 40.ı çıkınca yapılmıştı.hemen iyileşti.2 güne bişeyi kalmaz inşallahGünaydın güzel annisler...
Sunnetimizi atlattık çok sukur... Düşündüğumden çok kolay geçti...boşuna 2 gece heyecandan uyuyamamisim..
Sabah 9 da hastanedeydik..önce urolog kontrol etti sonra çocuk Dr u ve yatis yapıldi..kan alındı.. Genel.olacağı için 3-4 saat AC kalmasi gerekliymis..ben sabah 8 de emzirmistim..
Saat 11:30 diye belirlediler...
Musti bizi sadece meme istemede zorladı biraz..ama neyse ki odanın ışığını kapatıp uyuttum..operasyondan 10 dk önce hemşire geldi ve hazırlanmamizi söyledi...
O ani hatirkadikca hala titriyorum...çok fena bir şeydi...
Bebeğini elimle verdim Dr a etrafa bakarak gitti ameliyathaneye..
Tamda Dr un söylediği gibi 20 dk sonra kucagimdaydi..geçmek bilmeyen 20 dk tabiki...aglamamiyor ama aşırı sınırlı geldi...benden başkasına gitmiyor ve asla bir yerine dokundurtmuyordu..bu durum 1 saate yakın surdu ve düzeldi..sonra 1 saat kadar uyuduk ve operasyon sonrası 2 saat geçince taburcu olduk...
Şimdi sukur iyi.. Sadece bezi değişirken biraz huysuz...
Rabbime çok sukur biz atlattık darısı sizlere olsun..
Ogluma dua eden iyi niyette olan herkese çok TSK ederim...
Çok.opuldunuz
annenizin dediği gibi daha iri taneli buğday..Kizlar dis bugdayini bildigimiz asurelik bugdaydanmi yapiyoruz annem onunki farkli bugday dedi de bilginiz varmi
Gunaydinlar canm gecmis olsun beninkinin de burnu tikaliydi gece aglayark uyandi ve bu defa 10dk agladi ancak babasinin kucaginda sakinlesti ve kucaginda yatti ve kac uyandi hatirlamiyrm bile sabhtn beride hapsiriyrGünaydın hatunlarrr.
Zor bi geceydii.ogluş grip oldu burnu tikali oyyyy oyyyy.hep aglayarak uyandisayisini hatirlamiyorumm.buze yine doktor yolu gözüktü.rabbim çocuklarimiza saglik sıhhat versin.
Evt cnm acilde yaptilarMerhaba lili mesajini geç gördüm muhtemelen navolgin yapmıştır dr kontrolunde bi gosteriverrsin:) öpüyorum yakisiklini
Ay kac gecedir ayniGunaydinlar canm gecmis olsun beninkinin de burnu tikaliydi gece aglayark uyandi ve bu defa 10dk agladi ancak babasinin kucaginda sakinlesti ve kucaginda yatti ve kac uyandi hatirlamiyrm bile sabhtn beride hapsiriyr
6 aydan sonra heray cagitmiyor drKizlar bu arada hala her ay goturuyomusunuz dr kontrolüne?
Günaydın güzel annisler...
Sunnetimizi atlattık çok sukur... Düşündüğumden çok kolay geçti...boşuna 2 gece heyecandan uyuyamamisim..
Sabah 9 da hastanedeydik..önce urolog kontrol etti sonra çocuk Dr u ve yatis yapıldi..kan alındı.. Genel.olacağı için 3-4 saat AC kalmasi gerekliymis..ben sabah 8 de emzirmistim..
Saat 11:30 diye belirlediler...
Musti bizi sadece meme istemede zorladı biraz..ama neyse ki odanın ışığını kapatıp uyuttum..operasyondan 10 dk önce hemşire geldi ve hazırlanmamizi söyledi...
O ani hatirkadikca hala titriyorum...çok fena bir şeydi...
Bebeğini elimle verdim Dr a etrafa bakarak gitti ameliyathaneye..
Tamda Dr un söylediği gibi 20 dk sonra kucagimdaydi..geçmek bilmeyen 20 dk tabiki...aglamamiyor ama aşırı sınırlı geldi...benden başkasına gitmiyor ve asla bir yerine dokundurtmuyordu..bu durum 1 saate yakın surdu ve düzeldi..sonra 1 saat kadar uyuduk ve operasyon sonrası 2 saat geçince taburcu olduk...
Şimdi sukur iyi.. Sadece bezi değişirken biraz huysuz...
Rabbime çok sukur biz atlattık darısı sizlere olsun..
Ogluma dua eden iyi niyette olan herkese çok TSK ederim...
Çok.opuldunuz
Hmm zor bi durum
Napsan ne alsan ki
Ben dogum gunlerinde ne aldim onu yazayim
Gomlek
Sweat
Ayakkabi
Tespih
Kazak
Mont
Cuzdan
Bunlarin turevlerini aldim dusundumde :)
Taaammm 10 dogum
Gunu kutladk
Hediye almak cok zorlasti
Bence butcen el veriyorsaevsimlik bi mont al derim ama sizin ora soguk
Kazak al sen :) en iyisi
Ya da atki bere eldiven
evet öyleymiş nerden bulucam bende bilemiyorum bakalım olmazsa bizde normalinden yaparızCnm banada oyle dediler ara ara bulamadim .
Sonra markette bi teyze bizler normal bugdaydan yapiyoruz dedii.
Bendebugdaydan yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?