2014 Kasım Anneleri

Ah ah aynı valla Büyüdükçe daha bir zor olmaya başladılar herşeyi Ağlayarak yaptırmaya Çalışıyor en sinir Olduğum şey benimde

Bu hafta dis bugdayimizi yaptikkk.
O aradan xikti darisi dogum gununee.
Minik bi kutlamaydi tabi adet yerini bulsun diye heditelik filan almadim.
Sadece uc cesit mamacik ve pastaa
Dis bugdayini ben bardaklara koyup ustune tavuk goğsü yaptımm ve cilekli soss

bizim orda şirin bi cafe var,orda yapmayı planlıyorum..bide daha çok çocuklu arkadaşları çağırmayı(arkadaş olsunlar kızıma diye)konsept hellokitty..evde şeker hamuruyla beceremiyceğim için hazır olcak..ama evde yapmakta iyi fikir..el emeği sonuçta..şimdiden mutlu yaşlar olsun kuzuna

Bebegimin bacaginda asi oldugu yerdr sertlesme var
Bi kitle bi yumru gibi
Bikac gunfur fark ettik
Bu durum yasanan var mi
Ya acilde vurduklari novalginden yada dokuz ay asisindan
Merhaba lili mesajini geç gördüm muhtemelen navolgin yapmıştır dr kontrolunde bi gosteriverrsin:) öpüyorum yakisiklini

Merhaba çok teşekkür ederim bu açıklayıcı anlatım için. Süpermiş herşey. Bnde pasta yapcm ama evde kendim baska çeştlrde yapacam. Fakat su varkı elazığ da yaşıyorum ve burda o konseptlr yok aradım bulamadım. Diş temalı hazırlıklar kaldı

çok geçmiş olsun bizimki 40.ı çıkınca yapılmıştı.hemen iyileşti.2 güne bişeyi kalmaz inşallah

Günaydın hatunlarrr.
Zor bi geceydii.ogluş grip oldu burnu tikali oyyyy oyyyy.hep aglayarak uyandisayisini hatirlamiyorumm.buze yine doktor yolu gözüktü.rabbim çocuklarimiza saglik sıhhat versin.

Günaydın hatunlarrr.
Zor bi geceydii.ogluş grip oldu burnu tikali oyyyy oyyyy.hep aglayarak uyandisayisini hatirlamiyorumm.buze yine doktor yolu gözüktü.rabbim çocuklarimiza saglik sıhhat versin.
Gunaydinlar canm gecmis olsun beninkinin de burnu tikaliydi gece aglayark uyandi ve bu defa 10dk agladi ancak babasinin kucaginda sakinlesti ve kucaginda yatti ve kac uyandi hatirlamiyrm bile sabhtn beride hapsiriyr

Gunaydinlar canm gecmis olsun beninkinin de burnu tikaliydi gece aglayark uyandi ve bu defa 10dk agladi ancak babasinin kucaginda sakinlesti ve kucaginda yatti ve kac uyandi hatirlamiyrm bile sabhtn beride hapsiriyr
Ay kac gecedir ayni
Niye ole oluyor
Durmadan uyaniyor burnu akio
Mahvoldum gece

Maşallah olmuş da bitmiş... Anlattıklarını okurken yüreğim titredi oğlumu ameliyat günü geldi aklıma fena oldum... Allah oralara düşürmesin yavrularımızı böyle güzel şeyler için gidelim inşallah... Darısı bizlere olsun...

Valla bilemedim... Düşüne düşüne doğumgünü gelecek olmazsa bi yemeğe götürürüm : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…