File market hiç duymadım ya nerde var acaba.
File markette de doğum günü süsleri gördüm bu gün rozet,mum,balon,kaynan dili mi nedir o zımbırtıdan bile vardı
Evettt sen nerdesin
Yakiniz vialandin tam karşısındayim ben deYeşilpınar ın altındayım ben.
Az önce oradaydım :)Yakiniz vialandin tam karşısındayim ben de
Yok canmya kucuk bisenasıl davetiye büyük mü bizim arkadaş
matbaacı ya o bastı baya büyük olduğu için uzun
yazmışlar netden bakmış eşim güzel de..
inşallah siz de sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz..desteksiz oturmaya başlayana kadar bumbo çok işe yarıyoKızlar günaydın ,
Sizinkilerin doğum günleri yaklaşıyor.Bizimkilerin de doğum tarihleri :)Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.
Size sorum olacak.Ben bebeğime Calipso Park Yatak ve Tiny Love ana kucağı aldım.Beşik de alayım diyordum. ( Aslında sadece heves için ) E-Bebek ' te böyle bir beşik var sallanan ; ama sonradan dedim çok mu gereksiz olur hepsi birlikte.Ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 1652840
Chicco Polly Salıncak ' a baktım , onda da kilo sınırı çok az geldi,8 kg olunca eledim.
E-Bebek 'te şu şekilde bir bebek hamağı var , 20 kg ya kadar da taşıyabiliyor.Rahat uyutabileceğini düşünüyorum , sizce alayım mı ? Mantıklı mı ? Fikrilerinizi benim için önemli.
Eki Görüntüle 1652841
bayancan
Maaşallah çok tatlı , darısı bizlere inşallah.Bumbo oturduğu sanırım değil mi ? Onu da araştırmıştım.Kullanışlı mı ?
Geçmiş olsun minik Musti erkek MustiGünaydın güzel annisler...
Sunnetimizi atlattık çok sukur... Düşündüğumden çok kolay geçti...boşuna 2 gece heyecandan uyuyamamisim..
Sabah 9 da hastanedeydik..önce urolog kontrol etti sonra çocuk Dr u ve yatis yapıldi..kan alındı.. Genel.olacağı için 3-4 saat AC kalmasi gerekliymis..ben sabah 8 de emzirmistim..
Saat 11:30 diye belirlediler...
Musti bizi sadece meme istemede zorladı biraz..ama neyse ki odanın ışığını kapatıp uyuttum..operasyondan 10 dk önce hemşire geldi ve hazırlanmamizi söyledi...
O ani hatirkadikca hala titriyorum...çok fena bir şeydi...
Bebeğini elimle verdim Dr a etrafa bakarak gitti ameliyathaneye..
Tamda Dr un söylediği gibi 20 dk sonra kucagimdaydi..geçmek bilmeyen 20 dk tabiki...aglamamiyor ama aşırı sınırlı geldi...benden başkasına gitmiyor ve asla bir yerine dokundurtmuyordu..bu durum 1 saate yakın surdu ve düzeldi..sonra 1 saat kadar uyuduk ve operasyon sonrası 2 saat geçince taburcu olduk...
Şimdi sukur iyi.. Sadece bezi değişirken biraz huysuz...
Rabbime çok sukur biz atlattık darısı sizlere olsun..
Ogluma dua eden iyi niyette olan herkese çok TSK ederim...
Çok.opuldunuz
Geçmiş olsun rabbim damatlığını ve daha güzel günlerini göstersinGünaydın güzel annisler...
Sunnetimizi atlattık çok sukur... Düşündüğumden çok kolay geçti...boşuna 2 gece heyecandan uyuyamamisim..
Sabah 9 da hastanedeydik..önce urolog kontrol etti sonra çocuk Dr u ve yatis yapıldi..kan alındı.. Genel.olacağı için 3-4 saat AC kalmasi gerekliymis..ben sabah 8 de emzirmistim..
Musti bizi sadece meme istemede zorladı biraz..ama neyse ki odanın ışığını kapatıp uyuttum..operasyondan 10 dk önce hemşire geldi ve hazırlanmamizi söyledi...
Tamda Dr un söylediği gibi 20 dk sonra kucagimdaydi..geçmek bilmeyen 20 dk tabiki...aglamamiyor ama aşırı sınırlı geldi...benden başkasına gitmiyor ve asla bir yerine dokundurtmuyordu..bu durum 1 saate yakın surdu ve düzeldi..sonra 1 saat kadar uyuduk ve operasyon sonrası 2 saat geçince taburcu olduk...
Çok.opuldunuz
Merhaba paylastığınız sallanan besik bliss bizim için en kullanıslısı oldu kraft dolly sallanan besikte bir kere bile yatmadı ayrıca mama sandalyesi olarak hic kullanıslı degil bosuna almayın derimKızlar günaydın ,
Sizinkilerin doğum günleri yaklaşıyor.Bizimkilerin de doğum tarihleri :)Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.
Size sorum olacak.Ben bebeğime Calipso Park Yatak ve Tiny Love ana kucağı aldım.Beşik de alayım diyordum. ( Aslında sadece heves için ) E-Bebek ' te böyle bir beşik var sallanan ; ama sonradan dedim çok mu gereksiz olur hepsi birlikte.Ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 1652840
Chicco Polly Salıncak ' a baktım , onda da kilo sınırı çok az geldi,8 kg olunca eledim.
E-Bebek 'te şu şekilde bir bebek hamağı var , 20 kg ya kadar da taşıyabiliyor.Rahat uyutabileceğini düşünüyorum , sizce alayım mı ? Mantıklı mı ? Fikrilerinizi benim için önemli.
Eki Görüntüle 1652841
bayancan
Maaşallah çok tatlı , darısı bizlere inşallah.Bumbo oturduğu sanırım değil mi ? Onu da araştırmıştım.Kullanışlı mı ?
Cevap yazan herkese teşekkür ederim.Merhaba paylastığınız sallanan besik bliss bizim için en kullanıslısı oldu kraft dolly sallanan besikte bir kere bile yatmadı ayrıca mama sandalyesi olarak hic kullanıslı degil bosuna almayın derim
Cnm peki tv açıkken sırtı dönük oluyor genelde. Tv sesini duyuyor sadece, bunun bir zararı olur mu. Yani aman aman izlemiyor oyleeBizde tv yasak fişini çektim
çok sevindim canmmGünaydın güzel annisler...
Çok.opuldunuz
Olmaz Bişey heralde bizim tv yaman seviyesinde Olduğu için açarsam eğer gidip vuruyor kendine çekiyor birde öyle tehlikeli yani zaten izleyecek zaman yok ki anca gece yatınca 1 saat açıyoruzCnm peki tv açıkken sırtı dönük oluyor genelde. Tv sesini duyuyor sadece, bunun bir zararı olur mu. Yani aman aman izlemiyor oylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?