2014 Kasım Anneleri

kızlar mickey mouse cupcake kapları 1 yaş balon masa örtüsü
1 yaş balonlar mickey mouse peçete cup cake raf gibi bişey varya ondan
alıcam başka ne olabilir ben tabak çatal almayı düşünümorum çocuk yok çünkü bizde hepsi
büyük onlarda komik olur birde masa önüne perde üzerine yazı başka neler var...

File market hiç duymadım ya nerde var acaba.

File market gaziosmanpaşa avrupa konutları altında, bir de eyüp alibeyköyde var canım bizim burada. Cok süs var gercekten.
Mickey mouse lu pipetler alıp koyabilirsin isteyen kullanır. Kürdan koyulacak ikramlıkların varsa mickey li kürdanlar var bulabilirsen. Ben lokumlara takmıştım doğumda. Eminönünden almıştım.

nasıl davetiye büyük mü bizim arkadaş
matbaacı ya o bastı baya büyük olduğu için uzun
yazmışlar netden bakmış eşim güzel de..
Yok canmya kucuk bise

Eklentiler

• received_545562925591401.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 258
inşallah siz de sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz..desteksiz oturmaya başlayana kadar bumbo çok işe yarıyo

carputi acun un burda demek isterdim de ilgi delisi sevimli canavaryla ugraşıor.zaman gectikçe hem bu kadar tatlı hemde nasıl bu kadar yorucu olabiliyolar.sizler neler yapıosunuz tatlı kasım annişeri.geçen sene buzamanlarda heyecanla meleklerimizi bekliorduk.hatrladıkça duygulanıyorum
.opuyorum sizleri ve büyümüş minnakları

Günaydın güzel annisler...
Sunnetimizi atlattık çok sukur... Düşündüğumden çok kolay geçti...boşuna 2 gece heyecandan uyuyamamisim..
Sabah 9 da hastanedeydik..önce urolog kontrol etti sonra çocuk Dr u ve yatis yapıldi..kan alındı.. Genel.olacağı için 3-4 saat AC kalmasi gerekliymis..ben sabah 8 de emzirmistim..
Saat 11:30 diye belirlediler...
Musti bizi sadece meme istemede zorladı biraz..ama neyse ki odanın ışığını kapatıp uyuttum..operasyondan 10 dk önce hemşire geldi ve hazırlanmamizi söyledi...
O ani hatirkadikca hala titriyorum...çok fena bir şeydi...
Bebeğini elimle verdim Dr a etrafa bakarak gitti ameliyathaneye..
Tamda Dr un söylediği gibi 20 dk sonra kucagimdaydi..geçmek bilmeyen 20 dk tabiki...aglamamiyor ama aşırı sınırlı geldi...benden başkasına gitmiyor ve asla bir yerine dokundurtmuyordu..bu durum 1 saate yakın surdu ve düzeldi..sonra 1 saat kadar uyuduk ve operasyon sonrası 2 saat geçince taburcu olduk...
Şimdi sukur iyi.. Sadece bezi değişirken biraz huysuz...
Rabbime çok sukur biz atlattık darısı sizlere olsun..
Ogluma dua eden iyi niyette olan herkese çok TSK ederim...
Çok.opuldunuz

Geçmiş olsun minik Musti erkek Musti

Kizlar dis bugdayini bildigimiz asurelik bugdaydanmi yapiyoruz annem onunki farkli bugday dedi de bilginiz varmi

Geçmiş olsun rabbim damatlığını ve daha güzel günlerini göstersin

Merhaba paylastığınız sallanan besik bliss bizim için en kullanıslısı oldu kraft dolly sallanan besikte bir kere bile yatmadı ayrıca mama sandalyesi olarak hic kullanıslı degil bosuna almayın derim

Merhaba paylastığınız sallanan besik bliss bizim için en kullanıslısı oldu kraft dolly sallanan besikte bir kere bile yatmadı ayrıca mama sandalyesi olarak hic kullanıslı degil bosuna almayın derim
Cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Ben de son karar olarak hamak almaya karar verdim.Uzun süre de kullanılır ve rahat rahat sallarım diye düşündüm.

Herkese Günaydın arkadaşlar. Topiğin Çoktandır takip edemedim. Malum Doğum günü hazırlığı icindeyiz. Sizler neler planladıNiz fikirlerinizi planlarınızi merak ediyorum. Pastasını kendim yapmak istiyorum ama karar veremedim. Magnet yaptırmak istiyorum. Birde kendim yapacağım hamur işleri. Sizler neler yapacaksınız. Pastayi hazır mi ya da kendiniz mi yapacaksiniz

çok sevindim canmm
erkek anası olmanın zorluğu işte..
ne derler,damatlığını gör inşallah

Cnm peki tv açıkken sırtı dönük oluyor genelde. Tv sesini duyuyor sadece, bunun bir zararı olur mu. Yani aman aman izlemiyor oylee
Olmaz Bişey heralde bizim tv yaman seviyesinde Olduğu için açarsam eğer gidip vuruyor kendine çekiyor birde öyle tehlikeli yani zaten izleyecek zaman yok ki anca gece yatınca 1 saat açıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…