çok güzel olmuşBu hafta dis bugdayimizi yaptikkk.
O aradan xikti darisi dogum gununee.
Minik bi kutlamaydi tabi adet yerini bulsun diye heditelik filan almadim.
Sadece uc cesit mamacik ve pastaaEki Görüntüle 1654144
Dis bugdayini ben bardaklara koyup ustune tavuk goğsü yaptımm ve cilekli soss
aa negüzel olmuş tarif edermsiin hemen bende yapıyımBu da bizim ev yapımı bir maketimiz(çevirmeye çalıştım ama yan atıyor fotoyu)
maşallahh çok tatlıEki Görüntüle 1654433 Eki Görüntüle 1654434 Sere serpe müzik keyfi yaptı oğlum haftasonu...
Eki Görüntüle 1654435 Minik prensim benim...
İştahı az biraz düzelir gibi oldu sanırım üstten bir tane diş kabarmış o rahatsız ediyor.. Diş jelini de sen al bi yeri dişiyle mi artık patlatmış ordan onu yiyodu resmen aldık elinden bi sıkıntı yaratmaz herhalde..
Bebegin cok sıkmıstir kendini hemsire de acele etmiş olabilir 10 gune kadar geçerEvt cnm acilde yaptilar
Neden oyle oluyor gecer mi ki
Çok geçmiş olsun mustiyeGünaydın güzel annisler...
Sunnetimizi atlattık çok sukur... Düşündüğumden çok kolay geçti...boşuna 2 gece heyecandan uyuyamamisim..
Sabah 9 da hastanedeydik..önce urolog kontrol etti sonra çocuk Dr u ve yatis yapıldi..kan alındı.. Genel.olacağı için 3-4 saat AC kalmasi gerekliymis..ben sabah 8 de emzirmistim..
Saat 11:30 diye belirlediler...
Musti bizi sadece meme istemede zorladı biraz..ama neyse ki odanın ışığını kapatıp uyuttum..operasyondan 10 dk önce hemşire geldi ve hazırlanmamizi söyledi...
O ani hatirkadikca hala titriyorum...çok fena bir şeydi...
Bebeğini elimle verdim Dr a etrafa bakarak gitti ameliyathaneye..
Tamda Dr un söylediği gibi 20 dk sonra kucagimdaydi..geçmek bilmeyen 20 dk tabiki...aglamamiyor ama aşırı sınırlı geldi...benden başkasına gitmiyor ve asla bir yerine dokundurtmuyordu..bu durum 1 saate yakın surdu ve düzeldi..sonra 1 saat kadar uyuduk ve operasyon sonrası 2 saat geçince taburcu olduk...
Şimdi sukur iyi.. Sadece bezi değişirken biraz huysuz...
Rabbime çok sukur biz atlattık darısı sizlere olsun..
Ogluma dua eden iyi niyette olan herkese çok TSK ederim...
Çok.opuldunuz
ben senin oğlunu yerim yaaaaEki Görüntüle 1654433 Eki Görüntüle 1654434 Sere serpe müzik keyfi yaptı oğlum haftasonu...
İştahı az biraz düzelir gibi oldu sanırım üstten bir tane diş kabarmış o rahatsız ediyor.. Diş jelini de sen al bi yeri dişiyle mi artık patlatmış ordan onu yiyodu resmen aldık elinden bi sıkıntı yaratmaz herhalde..
Çok geçmiş olsun mustiye
Allah damatlığını göstersin inş. isyan
ben senin oğlunu yerim yaaaamaşallah
kendi ayrı tulumu ayrı güzel
algıda seçicilik battaniyelerimiz aynı
File market gaziosmanpaşa avrupa konutları altında, bir de eyüp alibeyköyde var canım bizim burada. Cok süs var gercekten.
Mickey mouse lu pipetler alıp koyabilirsin isteyen kullanır. Kürdan koyulacak ikramlıkların varsa mickey li kürdanlar var bulabilirsen. Ben lokumlara takmıştım doğumda. Eminönünden almıştım.
Günaydın güzel annisler...
Sunnetimizi atlattık çok sukur... Düşündüğumden çok kolay geçti...boşuna 2 gece heyecandan uyuyamamisim..
Sabah 9 da hastanedeydik..önce urolog kontrol etti sonra çocuk Dr u ve yatis yapıldi..kan alındı.. Genel.olacağı için 3-4 saat AC kalmasi gerekliymis..ben sabah 8 de emzirmistim..
Saat 11:30 diye belirlediler...
Musti bizi sadece meme istemede zorladı biraz..ama neyse ki odanın ışığını kapatıp uyuttum..operasyondan 10 dk önce hemşire geldi ve hazırlanmamizi söyledi...
O ani hatirkadikca hala titriyorum...çok fena bir şeydi...
Bebeğini elimle verdim Dr a etrafa bakarak gitti ameliyathaneye..
Tamda Dr un söylediği gibi 20 dk sonra kucagimdaydi..geçmek bilmeyen 20 dk tabiki...aglamamiyor ama aşırı sınırlı geldi...benden başkasına gitmiyor ve asla bir yerine dokundurtmuyordu..bu durum 1 saate yakın surdu ve düzeldi..sonra 1 saat kadar uyuduk ve operasyon sonrası 2 saat geçince taburcu olduk...
Şimdi sukur iyi.. Sadece bezi değişirken biraz huysuz...
Rabbime çok sukur biz atlattık darısı sizlere olsun..
Ogluma dua eden iyi niyette olan herkese çok TSK ederim...
Çok.opuldunuz
Herkese Günaydın arkadaşlar. Topiğin Çoktandır takip edemedim. Malum Doğum günü hazırlığı icindeyiz. Sizler neler planladıNiz fikirlerinizi planlarınızi merak ediyorum. Pastasını kendim yapmak istiyorum ama karar veremedim. Magnet yaptırmak istiyorum. Birde kendim yapacağım hamur işleri. Sizler neler yapacaksınız. Pastayi hazır mi ya da kendiniz mi yapacaksiniz
Bu da bizim ev yapımı bir maketimiz(çevirmeye çalıştım ama yan atıyor fotoyu)
çok güzel olmuş
bende iki kere uğraşmamak için diş buğdayını doğumgünüyle beraber yapıcam inşallah az kaldı doğum günümüze stresi başladı şimdiden
Eki Görüntüle 1654433 Eki Görüntüle 1654434 Sere serpe müzik keyfi yaptı oğlum haftasonu...
Benimde en çok tuhafıma giden sosyal ağlara girebilen bunu becerebilen vakit ayırabilen insanların, çocukları hakkında araştırma yapmadan dediğin gibi saçma istatiksel sonuçlara dayalı tutumları, yanlış şeyleri doğru gibi dayatmalarıTabi cnm herkesin kendi tercihleri var
Bana sadece okumadan arastirmadan uzak, o bunu yemistide nolmus su bunu yapti da bak bak tarzi bi istatistiksel analizle sonuca varip cocuk yetistirrnler garip gelirken, onlarin dunyasinda anormallesmis olmam tuhafima gidiyor :)
Eki Görüntüle 1654451 Kapı süsü de şimdi sipariş verdim... Sizce nasıl olmuş? Erkek için tuhaf olmamış değil mi güvercin felan : )
Yaklaştıkça heyecan yapıyorum ya sanki ikramlıkları felan yetiştiremeyeceğim gibime geliyor... Umut Aras la hiçbişi yapamıyorum ki...
ayyyy yerimm yaaa
nasıl tatlı bu keyfe bak sen bunlara ögre tulum varmı ya bayılırım
ben tulumlara.maşallahhhhhhh sanaaaa
Güzel omuş cnm niye tuhaf olsun ki
dış kapı için mi bu.
aynen bende hadi çoğu şeyi netden falan vermeye çalışıorum da
ikramlıkları bende yetiştiremicem die korkuorumm..
battaniyesinden çok sevdiğim çok memnun kaldığımTeşekkür ederim canımm
Yaaa.. Ben çok severek almıştım o takımı.. Şimdi oğlum için yere seriyorum renkli renkli oynasın ve üşümesin diye : )
battaniyesinden çok sevdiğim çok memnun kaldığım
nevresiminden bir o kadar nefret ettiğim takım diyebiliriz
Dış kapıya babası izin vermez de girişte girer girmez görünecek bir yere asarız artık canım..
Vallahi annemlere güveniyorum inşallah Allah nasip etsin de gelsinler Umut Aras'a bakacak biri olursa her şeyi yaparım : )
nie izin vermesin dicem de :):)
ben bundan yaptrmıcam ya abartı gelir bizimkilere
evet yanında biri olunca rahat yaparsın yeterki ne yapıcağını
bil gerisi kolay.
Çok güzel görünüyor. Capkekler hazır miBu hafta dis bugdayimizi yaptikkk.
O aradan xikti darisi dogum gununee.
Minik bi kutlamaydi tabi adet yerini bulsun diye heditelik filan almadim.
Sadece uc cesit mamacik ve pastaaEki Görüntüle 1654144
Dis bugdayini ben bardaklara koyup ustune tavuk goğsü yaptımm ve cilekli soss
Sağol cnm seninde yavrucuna şimdiden iyi yaşlar. Çok güzel görünüyorsunuz resimde.bizim orda şirin bi cafe var,orda yapmayı planlıyorum..bide daha çok çocuklu arkadaşları çağırmayı(arkadaş olsunlar kızıma diye)konsept hellokitty..evde şeker hamuruyla beceremiyceğim için hazır olcak..ama evde yapmakta iyi fikir..el emeği sonuçta..şimdiden mutlu yaşlar olsun kuzuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?