2014 Kasım Anneleri

kızlar ya oğluma dün gece uyku tulumu giydirdim
sanki rahat edemedi ya nasıl olması lazım böle ayaklı olanlardan değil
çuval gibi varya onlardan üzeri askılı ama uzun kollu bişey giydirmem lazım yani.
hep beşikten kalkardı uyanınca dün kalkmadı sadece öle ağladı önceden kalkar öle
ağlayıp beni uyandırırdı.

hmm ama böle karton gibi değil dimi
öleyse güzel aslında bende bilemiorum ya
resmini koyarsan bakarım yinede.poşetinden aldın mı
sende cnm.
ince yani bence kafi sen bilirsin istersen kalın yaptırırsın
evet aldım poşetle daha hoş duruyo ama şart değil arkadaşlarımdan poşetle yapanını görmemiştim

evet çok zor oluyor bende ne yapacağımı bilemez durumdayım çileği iki kere sahiplendirdik ikisinde de alışamadı geri aldık şimdi alışamıyor diye de birdaha sahiplendirmeye korkuyoruz oda biz de çok bunalıyoruz öyle olunca neyapağımızı şaşırdık, bilmiyorum... ama dediğin gibi yekta hep yerlerde üstü başı tüy içinde çocuğun...

bende bu konuda çok zor durumdayım bizim kedimiz biraz yabani sahiplendirdiğimizde gittiği yere alışamıyor

kızlar bizim baya sorunlarımız var yardımcı olursanız sevinirim. yekta doğduğunda kıştı ve püskürterek kusuyordu bende de bi panik olmuştu ve yanımda yatırmaya başlamıştım daha sonra beşiğe koyarım diye deye zaman geçti ve bizim yanımızda uyumaya alıştı artık beşiğe koyduğumda sürekli uyanıyor ve uykusuzluktan mecbur kalıp yine yanıma alıyorum ama artık olmuyor ve beşiğine alıştırmam lazım zaten yeterince hata yaptım ama beşiğine nasıl alıştıracağımı bilemiyorum ne yapmalıyım

hmm ama böle karton gibi değil dimi
öleyse güzel aslında bende bilemiorum ya
resmini koyarsan bakarım yinede.poşetinden aldın mı
sende cnm.
Canim karton gibi degil ince magnetler tupculerin dagittigi gibi benimki boyle
digeride afis 20 tl afisin fiyati

Eklentiler

• received_542255885922105.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 228
  • received_542256359255391.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 218
Ikramlik olarak kafamda az cok belirledim ama gorseli iyi die bunlarida yapcm posetli olan etipuf copsisle birlestirilmis sık olmus yapcm ondanda digeride patatesli kiymali bise

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-12-00-03-55.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 285
  • Screenshot_2015-10-11-09-48-12.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 227
Bizde bir defa sahiplendirdik 3 gün dolaptan çıkmadan ağlamış o da bizde çok Üzüldük geri aldık Allah'tan bu ikinci yere alıştı çocukları sevmiyor o Yüzden ilk evdeki çocuk Yüzünden sevmemişti Orayı valla ne yalan söyleyim sahiplendirince benim de işim kolaylaştı ev eskisi kadar kirlenmiyor tüm Kapılar açık camı istediğim gibi açıyorum

Canim karton gibi degil ince magnetler tupculerin dagittigi gibi benimki boyle
digeride afis 20 tl afisin fiyati

sendemi ince yaptırdın bide yandan çekseydin resmi inceliğine bakardım
afiş yaptrmıcam ben ya gerek yok.

Ikramlik olarak kafamda az cok belirledim ama gorseli iyi die bunlarida yapcm posetli olan etipuf copsisle birlestirilmis sık olmus yapcm ondanda digeride patatesli kiymali bise

aa 2 side güzel bu kardanadam gibi olan şey nasıl yapılıo
güzelmiş diğeride tarif nedir hoş doyurucu.

iyi alışmış ne güzel için de rahattır. bizimde düzelir inşallah problemlerimiz

kızlar bizim baya sorunlarımız var yardımcı olursanız sevinirim. yekta doğduğunda kıştı ve püskürterek kusuyordu bende de bi panik olmuştu ve yanımda yatırmaya başlamıştım daha sonra beşiğe koyarım diye deye zaman geçti ve bizim yanımızda uyumaya alıştı artık beşiğe koyduğumda sürekli uyanıyor ve uykusuzluktan mecbur kalıp yine yanıma alıyorum ama artık olmuyor ve beşiğine alıştırmam lazım zaten yeterince hata yaptım ama beşiğine nasıl alıştıracağımı bilemiyorum ne yapmalıyım carputi bana bu konuda yardımcı olabilirmisin ya

Canim kardan adam gibi olan 2 tane bildigimz etipuf cop sis takiyosun dis posetinide suslu kagitlarla susluysn nette var kardan adam etipuf yaz cesitleride var
digeride patatesi hasliyp dereotu maydnz soganla pure haline getirysun elinle sekil veriyosun yada kuck kaseyede koyup sekil cikartabilirsin icine kiyma kavurup koyuyrsun en ustede sarmisakli yogurt maydnz hem doyurucu hem gorseli iyi

canım yanında yatır beşiğine koy.ilk başlarda. beşiğinde uyansın.daha sonraları beşiğinde uyutmaya çalış.biraz direnecektir ama pes etme

canım bendede aynı heyecan var .ben ce kapı süsü çok güzel olmuş. ben beğendim.

Olmaz Bişey heralde bizim tv yaman seviyesinde Olduğu için açarsam eğer gidip vuruyor kendine çekiyor birde öyle tehlikeli yani zaten izleyecek zaman yok ki anca gece yatınca 1 saat açıyoruz
tvnin yasak olmasını sen gel benim herife anlat.tv den mr policeman şarkısını açıyor, benim oğlanda azcık oynak olduğu için başlıyor sallanmaya.baba mutlu uşak mutlu ben mutsuz

isyan kız daha 9 ay önce 3 aylık hamile göbüşünün resmini paylaşıyordun.şimdi oğlanı sünnet ettirdim diyon.okurken çok duygulandım.çok geçmiş olsun.maşallahlar olsun. darısı da benim hüdayime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…