ince yani bence kafi sen bilirsin istersen kalın yaptırırsınhmm ama böle karton gibi değil dimi
öleyse güzel aslında bende bilemiorum ya
resmini koyarsan bakarım yinede.poşetinden aldın mı
sende cnm.
evet çok zor oluyor bende ne yapacağımı bilemez durumdayım çileği iki kere sahiplendirdik ikisinde de alışamadı geri aldık şimdi alışamıyor diye de birdaha sahiplendirmeye korkuyoruz oda biz de çok bunalıyoruz öyle olunca neyapağımızı şaşırdık, bilmiyorum...Bende çok zor karar verdim ama günde iki defa ev süpürüp silmekten Fenalık gelmişti ek gıdaya geçince yemeklerin içinden tüy çıkmaya başlayınca mecbur böyle bir karar aldım bir odaya kapatmam gibi bir durumda olamazdı kıyamam onada Sağolsun bi bayan sahiplendi sevdi de Orayı ben artık hiç ilgileniyordum bir daha eve hayvan sokmam ama duygusal olarak çok yıpratıcı evinde yardımcın varsa kedi de beslersin Çocukta bakarsın ama tek başına bunlar zor valla
bende bu konuda çok zor durumdayım bizim kedimiz biraz yabani sahiplendirdiğimizde gittiği yere alışamıyorbizde de 5 senedir bebekken aldığımız ve çok sevdiğimiz british short hair vardı..bebek doğdu tabi vermeyi düşünen asla yoktu eşim benden çok seviyo..bebeğe yardım için annem biz de kalırken maalesef ilk kez pire oldu.annem baya otoriterdir.bebğin olduğu evde kedi asla olmayacak dedi kendi evine götürüp ilaçla filan geçirdi..sonra onun evinde koltukları tırmalamaya başlayınca orda da istemedi..eşimin sevdiği bir müvekkiline verdik.6 aydır orda evleri yakın ayda bir gidip görüyoruz.onlar da memnun kedimiz de gayet memnun Allah.a bin şükür
Canim karton gibi degil ince magnetler tupculerin dagittigi gibi benimki boylehmm ama böle karton gibi değil dimi
öleyse güzel aslında bende bilemiorum ya
resmini koyarsan bakarım yinede.poşetinden aldın mı
sende cnm.
Bizde bir defa sahiplendirdik 3 gün dolaptan çıkmadan ağlamış o da bizde çok Üzüldük geri aldık Allah'tan bu ikinci yere alıştı çocukları sevmiyor o Yüzden ilk evdeki çocuk Yüzünden sevmemişti Orayı valla ne yalan söyleyim sahiplendirince benim de işim kolaylaştı ev eskisi kadar kirlenmiyor tüm Kapılar açık camı istediğim gibi açıyorumevet çok zor oluyor bende ne yapacağımı bilemez durumdayım çileği iki kere sahiplendirdik ikisinde de alışamadı geri aldık şimdi alışamıyor diye de birdaha sahiplendirmeye korkuyoruz oda biz de çok bunalıyoruz öyle olunca neyapağımızı şaşırdık, bilmiyorum...ama dediğin gibi yekta hep yerlerde üstü başı tüy içinde çocuğun...
Canim karton gibi degil ince magnetler tupculerin dagittigi gibi benimki boyle
digeride afis 20 tl afisin fiyati
Ikramlik olarak kafamda az cok belirledim ama gorseli iyi die bunlarida yapcm posetli olan etipuf copsisle birlestirilmis sık olmus yapcm ondanda digeride patatesli kiymali bise
iyi alışmış ne güzel için de rahattır. bizimde düzelir inşallah problemlerimizBizde bir defa sahiplendirdik 3 gün dolaptan çıkmadan ağlamış o da bizde çok Üzüldük geri aldık Allah'tan bu ikinci yere alıştı çocukları sevmiyor o Yüzden ilk evdeki çocuk Yüzünden sevmemişti Orayı valla ne yalan söyleyim sahiplendirince benim de işim kolaylaştı ev eskisi kadar kirlenmiyor tüm Kapılar açık camı istediğim gibi açıyorum
canımbenimm..teşekkür ederizSağol cnm seninde yavrucuna şimdiden iyi yaşlar. Çok güzel görünüyorsunuz resimde.
Canim kardan adam gibi olan 2 tane bildigimz etipuf cop sis takiyosun dis posetinide suslu kagitlarla susluysn nette var kardan adam etipuf yaz cesitleride varsendemi ince yaptırdın bide yandan çekseydin resmi inceliğine bakardım
afiş yaptrmıcam ben ya gerek yok.
aa 2 side güzel bu kardanadam gibi olan şey nasıl yapılıo
güzelmiş diğeride tarif nedir hoş doyurucu.
canım yanında yatır beşiğine koy.ilk başlarda. beşiğinde uyansın.daha sonraları beşiğinde uyutmaya çalış.biraz direnecektir ama pes etmekızlar bizim baya sorunlarımız var yardımcı olursanız sevinirim. yekta doğduğunda kıştı ve püskürterek kusuyordu bende de bi panik olmuştu ve yanımda yatırmaya başlamıştım daha sonra beşiğe koyarım diye deye zaman geçti ve bizim yanımızda uyumaya alıştı artık beşiğe koyduğumda sürekli uyanıyor ve uykusuzluktan mecbur kalıp yine yanıma alıyorum ama artık olmuyor ve beşiğine alıştırmam lazım zaten yeterince hata yaptım ama beşiğine nasıl alıştıracağımı bilemiyorum ne yapmalıyım
canım bendede aynı heyecan var .ben ce kapı süsü çok güzel olmuş. ben beğendim.Eki Görüntüle 1654451 Kapı süsü de şimdi sipariş verdim... Sizce nasıl olmuş? Erkek için tuhaf olmamış değil mi güvercin felan : )
Yaklaştıkça heyecan yapıyorum ya sanki ikramlıkları felan yetiştiremeyeceğim gibime geliyor... Umut Aras la hiçbişi yapamıyorum ki...
MAŞALLAHHH paşama.Allahım nazarlardan sakınsınEki Görüntüle 1654433 Eki Görüntüle 1654434 Sere serpe müzik keyfi yaptı oğlum haftasonu...
Eki Görüntüle 1654435 Minik prensim benim...
İştahı az biraz düzelir gibi oldu sanırım üstten bir tane diş kabarmış o rahatsız ediyor.. Diş jelini de sen al bi yeri dişiyle mi artık patlatmış ordan onu yiyodu resmen aldık elinden bi sıkıntı yaratmaz herhalde..
sağlık ocağına her ay gidiyoruz.hemen karşımız olduğu için kolayda oluyor.boy kilo ölçümü yapıyor o kadar.Kizlar bu arada hala her ay goturuyomusunuz dr kontrolüne?
tvnin yasak olmasını sen gel benim herife anlat.tv den mr policeman şarkısını açıyor, benim oğlanda azcık oynak olduğu için başlıyor sallanmaya.baba mutlu uşak mutlu ben mutsuzOlmaz Bişey heralde bizim tv yaman seviyesinde Olduğu için açarsam eğer gidip vuruyor kendine çekiyor birde öyle tehlikeli yani zaten izleyecek zaman yok ki anca gece yatınca 1 saat açıyoruz
ellerine sağlık daha ne olacak canım.Bu hafta dis bugdayimizi yaptikkk.
O aradan xikti darisi dogum gununee.
Minik bi kutlamaydi tabi adet yerini bulsun diye heditelik filan almadim.
Sadece uc cesit mamacik ve pastaaEki Görüntüle 1654144
Dis bugdayini ben bardaklara koyup ustune tavuk goğsü yaptımm ve cilekli soss
isyan kız daha 9 ay önce 3 aylık hamile göbüşünün resminiGünaydın güzel annisler...
Sunnetimizi atlattık çok sukur... Düşündüğumden çok kolay geçti...boşuna 2 gece heyecandan uyuyamamisim..
Sabah 9 da hastanedeydik..önce urolog kontrol etti sonra çocuk Dr u ve yatis yapıldi..kan alındı.. Genel.olacağı için 3-4 saat AC kalmasi gerekliymis..ben sabah 8 de emzirmistim..
Saat 11:30 diye belirlediler...
Musti bizi sadece meme istemede zorladı biraz..ama neyse ki odanın ışığını kapatıp uyuttum..operasyondan 10 dk önce hemşire geldi ve hazırlanmamizi söyledi...
O ani hatirkadikca hala titriyorum...çok fena bir şeydi...
Bebeğini elimle verdim Dr a etrafa bakarak gitti ameliyathaneye..
Tamda Dr un söylediği gibi 20 dk sonra kucagimdaydi..geçmek bilmeyen 20 dk tabiki...aglamamiyor ama aşırı sınırlı geldi...benden başkasına gitmiyor ve asla bir yerine dokundurtmuyordu..bu durum 1 saate yakın surdu ve düzeldi..sonra 1 saat kadar uyuduk ve operasyon sonrası 2 saat geçince taburcu olduk...
Şimdi sukur iyi.. Sadece bezi değişirken biraz huysuz...
Rabbime çok sukur biz atlattık darısı sizlere olsun..
Ogluma dua eden iyi niyette olan herkese çok TSK ederim...
Çok.opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?