- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Ne guzel bizimkide kendiliginden atlatsa ama oyle bi sansi yok.Amin caepsini sakınsın Rabbim... Sağol..
Teşekkür ederim canım... 3 Kasım doğumlu oğlum ama 7 sinde yapacağız muhtemelen..
Canım çok geçmiş olsun... Buhar çok iyi geliyor bebişlere... Ben o zamanlarda bol bol buhara tutuyordum burnunu temizliyordum ıhlamur ve dut çayları içiriyordum ılık ılık... Hiç ilaç kullanmadan atlatmıştık... 4-5 günde...
Sağol canım..
Ne guzel bizimkide kendiliginden atlatsa ama oyle bi sansi yok.
düşun gece basladi sabah burnu tikanikti.doktora goturduk oksurük ve nefes almada degisiklik oldu orda hirilti başladı nefes alırkende.yine antibiyotik igne ve devaminda surubu oksuruk icin ilac.
Bir ayda aldigimiz kiloda sadece 300 gr
,Günaydın herkese..
Oğlumun hediyelerini şimdiden öğreniyorum ya : )
Sürpriz olmadı henüz : )
Küçük ananesi Bondigo eğitici aktivite masası almış.. Eki Görüntüle 1655670
Büyük ananesi çok tatlı bir tuvalet almış oğluma ya bayıldım (Fisher price eğlenceli müzikli)Eki Görüntüle 1655672
Kuzenim de bundan yaptırıyormuş Eki Görüntüle 1655674
Daha babasıyla biz karar veremedik ne alalım diye...
,
ohh umut aras paşa çok şanslı ne güzel şeyler alınmış
bize bunlardan alan pek olmaz heralde kıyafet alınır şuan zaten oğluşumun
kıyafete ihtiyacı var öle alsınlar bunlarada artık bakarız aktivite masasına
gerek yok ama belki lazımlık olabilir :):)
ay bizde hiç düşünmedik ya ne bilim ki
ayrıca tişört güzelmiş keçeden galiba nerde yapılıomuş ben boyama falan gibi
istiyorum da bulamıorum hiç ya.
Bende hazır yapmak istiyorum ama çocukla nadil yetiştiricim bilmiyorum ekim 24 te olacakYok hazir degil cnm eltim yaptii
Canım valla biz kıyafet işini babasıyla yapıcaz bu hafta içi... Baya baya harcama yapıcaz.. Mont, çorap, tayt, uyku tulumu, süveter, yelek, kalın takımlar vs...
Annem öyle düşünmüş valla bize sormadan almışlar... Hoşuma da gitmedi değil valla çok sevindim... Burda kış çok uzun sürüyor oğlum hep evde olacak bari evde güzel vakit geçirsin...
Valal instagramda galiba yaptıracakmış canım... Daha bilmiyorum valla gerisini...
benim oğluşumun valla çok ihtiyacı var mont uyku tulumu değilde
giyim olarak eşorfman sweet vs gibi bizde aslında harcama yapmamız
lazım da fazla yapamayız şuan doğum gününde alıncaklar işte inş.bakalım.
evet ev de önemli tabi aktivite masası falan inş.hoşuna gider paşanın benimkinin
pek bişiler dikkatini çekmio ama şöleki küçükken çıngrıkları vardı onlardan bitanesini çok
sevio onla oynarken öle keyifliki :):) anlamadım ben çocuğu
Hic deme benimkide cekmeceyi aciyr cezveyle oynuyo kactanede bardak altini kirdi ama simdi yine kirdi bitane yeni temizlik yapmistim :)))Bebişler hakikaten çok ilginç.. O kadar oyuncak var gidip çekmecelerdeki lüzumsuz şeylerle oynuyor : )
Hic deme benimkide cekmeceyi aciyr cezveyle oynuyo kactanede bardak altini kirdi ama simdi yine kirdi bitane yeni temizlik yapmistim :)))
Bizede genelde kiyafet gelir mont felan cok ablamdan kalmisti oglunun kuculmusleri
Babaanne kunye alcak die biliyorum dedesi bot alck baskada bise bilmiyrum
bigun esimin ailesine bigun benim ailemle yapcm evim kucuk cunku
Bebişler hakikaten çok ilginç.. O kadar oyuncak var gidip çekmecelerdeki lüzumsuz şeylerle oynuyor : )
Yerim ya kızamıyor ki insan... Bir de ara ara düşüyor... Başını vurmasından çok korkuyorum.. Geçen gün emeklerken parkede eşofmanı kaydı sanırım çenesini çok kötü yere vurdu mosmor oldu çenesinin altı öyle üzüldüm öyle kötü oldum ki... Yaramazlar.. 15-20 saniye ağladı yine yaramazlığa devam :)
sorma cnm benimkide geçenlerde gündüz çekyatın
kenarına vurmuş tam kafası kaşının üstü mosmordu
soramadım çok ağladımı die canı baya yanmıştır belli
ama napalım ne kadar dikkat etsek de oluo yürüme heyecanı
die durmuolar ki.
Kunyeyi babaanne botu k.p alack bizimkileri bilmiyorum ne alacklarsorma cnm benimkide geçenlerde gündüz çekyatın
kenarına vurmuş tam kafası kaşının üstü mosmordu
soramadım çok ağladımı die canı baya yanmıştır belli
ama napalım ne kadar dikkat etsek de oluo yürüme heyecanı
die durmuolar ki.
Gerçekten Görüntüsü çok güzeldi. Ben de fırsat bulunca denicem o tarifi. Patateslere o Şekli elimize verebilir miyiz ki? Bir de en son üstüne kaşar konulup fırınlanıyor değil miKunyeyi babaanne botu k.p alack bizimkileri bilmiyorum ne alacklar
bu arada gecen paylastgim patatesli bi tarif vardiya simdi denedim mukemmel oldu 1 taneyle doydum diyebilirim kesinlikle yapcm
uyku tulumu bnde yeni aldm gerçekten cok iyi bisey biraz donemeyince uyaniyo ama usumesinden iyidir üzerinde hic birsey birakmiyor kizim iyi oldu bu ,Canım valla biz kıyafet işini babasıyla yapıcaz bu hafta içi... Baya baya harcama yapıcaz.. Mont, çorap, tayt, uyku tulumu, süveter, yelek, kalın takımlar vs...
Annem öyle düşünmüş valla bize sormadan almışlar... Hoşuma da gitmedi değil valla çok sevindim... Burda kış çok uzun sürüyor oğlum hep evde olacak bari evde güzel vakit geçirsin...
Valal instagramda galiba yaptıracakmış canım... Daha bilmiyorum valla gerisini...
Geçmiş olsun canım 1hafta önce bizde geçirdik ben serum f. İle kids klear dönüşümlü kullandım doktor tuzlu su burnu açar ama nemlendirme için diğerini de kullanmami söylemişti bi de günde 4-5kez 10dk soğuk buhar verdim inşallah çabuk iyileşir prensesGribi yeni atlatti derken tekrar cok agir bir sekilde grip oldu kizim..gunlerdir uyuyamiyordu burun tıkanıklığına tam gecti derken
Sabaha kadar uyumadik.. Uyuyamadikca sinirleniyor.. Serum fizyolojikle burnunu acmak ve ihlamur icirmekten baska ne yapabilirim kizlar? Kuzucuklar hasta olmasin ya
Aynen öyle... Ya araştırdım ikramlıklar süper şeyler var aklıma yatanları sık kullanılanlara aldım.. Vaktim yok şimdi gidiyorum inşallah yarın paylaşırım... Ve inşallah da istediğim gibi yapabilirim yetiştirebilirim : )
Kunyeyi babaanne botu k.p alack bizimkileri bilmiyorum ne alacklar
bu arada gecen paylastgim patatesli bi tarif vardiya simdi denedim mukemmel oldu 1 taneyle doydum diyebilirim kesinlikle yapcm
uyku tulumu bnde yeni aldm gerçekten cok iyi bisey biraz donemeyince uyaniyo ama usumesinden iyidir üzerinde hic birsey birakmiyor kizim iyi oldu bu ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?