2014 Kasım Anneleri

Cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Ben de son karar olarak hamak almaya karar verdim.Uzun süre de kullanılır ve rahat rahat sallarım diye düşündüm.
canım bebeği sallayarak uyutmaya alıştırırsan. yatağa koyduğunda kendi kendine uyuyan bebeklere ilerde gıpta eli bakarsın.örnek ben

yaz boyu aynı hatayı ben de yaptım annemde kaldığımiz sürede 2ay kadar sonra eve dönünce de beni uyutmuyor diye devam ettim önünü alamayınca inat ettim gündüz uykuları da dahil hep beşiğe yatirdim gece cok uyandı tabi ben de ama sonunda alıştı cok şükür artık yerinde uyuyor

İnceligi bukadar canim

tvnin yasak olmasını sen gel benim herife anlat.tv den mr policeman şarkısını açıyor, benim oğlanda azcık oynak olduğu için başlıyor sallanmaya.baba mutlu uşak mutlu ben mutsuz
Ya ben yerim o oynak popoyu çok şeker senin oğlan ya bizimki de pek seviyor kıvırmayı

canım bebeği sallayarak uyutmaya alıştırırsan. yatağa koyduğunda kendi kendine uyuyan bebeklere ilerde gıpta eli bakarsın.örnek ben
Kolik olan bir Bebeğin sallanmadan uyuyacağına inanamıyorum yaman da böylece alıştı maalesef

Keşke yardımcı olabilsem ama ben beşiği harici hiçbir yerde uyutmadım umutsuz olma illa ki alışacak ama bir öyle bir böyle uyutursan olmaz kararlı olmalısın

Kızlar internette doğumgünü sus paketi buldum bloglardan birinde.. oradan indirip çıktı alıp kullanacağım ben. İsteyen olursa link atarim size aklinizda bulunsun...

demekoylee canim nasilsin oglun nasil? 1 yas asilari cok agir mi ates yapti mi sizde? Agir gelip ates fln yapiyorsa bir hafta sonra yaptiracagim da asisini eger oluyorsa..

demekoylee canim nasilsin oglun nasil? 1 yas asilari cok agir mi ates yapti mi sizde? Agir gelip ates fln yapiyorsa bir hafta sonra yaptiracagim da asisini eger oluyorsa..
Bir sıkıntı çıkmadı şu ana kadar canım 3 gün geçti.ilk gün dikkat edersin dokunurken kollarına sorun olmaz.daha zamaniniz var sizin

Bir sıkıntı çıkmadı şu ana kadar canım 3 gün geçti.ilk gün dikkat edersin dokunurken kollarına sorun olmaz.daha zamaniniz var sizin
Sagol canim 24 unde nisanimiz var da il disinda ondan sordum.. Dogum gununu de daha sonra kutlayacagim o zaman dogum gününden sonraki gün yaptiririm sikinti olmuyorsa..

Günaydın hatunlarrr.
Zor bi geceydii.ogluş grip oldu burnu tikali oyyyy oyyyy.hep aglayarak uyandisayisini hatirlamiyorumm.buze yine doktor yolu gözüktü.rabbim çocuklarimiza saglik sıhhat versin.
aynı dert bizde de var bikaç gündür.ctesi dr.a gitmiştik..ateşi de vardı.ateş düştü ama hastalık devam ağlayarak uyanma hep var geceleri..çok üzülüyorum ağlamasına nefes almakta zorluk çekmesine Allah hepsine şifa versin

bebek çok tatlı herşeyi de çok tatlı..ne zaman yaş günü??

Gribi yeni atlatti derken tekrar cok agir bir sekilde grip oldu kizim.. gunlerdir uyuyamiyordu burun tıkanıklığına tam gecti derken
Sabaha kadar uyumadik.. Uyuyamadikca sinirleniyor.. Serum fizyolojikle burnunu acmak ve ihlamur icirmekten baska ne yapabilirim kizlar? Kuzucuklar hasta olmasin ya

Gündüz biraz sallamayı , gece yatağına yatırmayı düşünüyorum bakalım .Harvey Karp'ın kitabından sonra aldım.Umarım dediğin gibi olmaz.Ben de kendi kendine uyku alışkanlığı kazansın isterim.Okuduğum kitaplarda 4.aydan itibaren kesintisiz uyku uyuyabilir ama ağlamasına göz yumun yazıyordu.Yapabilir miyim , bilmiyorum

MAŞALLAHHH paşama.Allahım nazarlardan sakınsın

Amin canım hepsini sakınsın Rabbim... Sağol..

bebek çok tatlı herşeyi de çok tatlı..ne zaman yaş günü??

Teşekkür ederim canım... 3 Kasım doğumlu oğlum ama 7 sinde yapacağız muhtemelen..

Canım çok geçmiş olsun... Buhar çok iyi geliyor bebişlere... Ben o zamanlarda bol bol buhara tutuyordum burnunu temizliyordum ıhlamur ve dut çayları içiriyordum ılık ılık... Hiç ilaç kullanmadan atlatmıştık... 4-5 günde...

canım bendede aynı heyecan var .ben ce kapı süsü çok güzel olmuş. ben beğendim.

Sağol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…