Geçmiş olsun canım 1hafta önce bizde geçirdik ben serum f. İle kids klear dönüşümlü kullandım doktor tuzlu su burnu açar ama nemlendirme için diğerini de kullanmami söylemişti bi de günde 4-5kez 10dk soğuk buhar verdim inşallah çabuk iyileşir prenses
Benim ev seerin biraz canim.iyi geliyo terliyo ama cok degil yanii benimki normal tulum gibi ayniEvet paylaş bakalım cupcake önemli ya
gerisi normal şeyler olur sende paylaş bakalım neler varmış.
hadi ya bendeyaparım görüntüsü de güzeldi naptın haşlayıp
yeşillikli püre yaptın sonra iç harcını mı yaptın kolay aslında ya
yanına da bi kaç börek çörek tmmdır aslında :)
uyku tulumu bi kaç zamandır bende giydiriorum özelliklee
banyo yapınca iyi oluo ama benimki bu çuval gibi olandan askılı
çok terlio içine mecbur bişey giydiriorum kolsuz ya
siz nasıl yapıosunuz yada istanbula göre daha erken mi tulum için.
instagram hesabın varsa carters ürünlerini daha ucuza satanlardan alabilirsinPoster olarak canım yani kapı süsü olarak
Canım carters'in ürünü... Çok beğeniyorum neler var neler de çok pahalı... Bir aydır tulumlarına bakıyorum bakıyorum bir türlü içim elvermiyordu dayanamadım aldım gitti bunu... 60 Tl canım..
http://www.cartersoshkosh.com.tr/
Burda canım bak..
Öyle canım tabi ki.. Az kaldı az : )
Canm ben elimle verdim seklini ama uzerine kasar degil sarmisakli mayonezli yogurt doktum coj guzel oldu ablm ve komsum yedi cook begendiler ama senin dedigin gibide olur kiymaya yogurt yakisiyo manti gibi oluyoGerçekten Görüntüsü çok güzeldi. Ben de fırsat bulunca denicem o tarifi. Patateslere o Şekli elimize verebilir miyiz ki? Bir de en son üstüne kaşar konulup fırınlanıyor değil mi
Eğer kıyma koymak istemezseniz havuçta yakışıyor ben kıymayı hiç denememiştim havuçlu yapıyorumCanm ben elimle verdim seklini ama uzerine kasar degil sarmisakli mayonezli yogurt doktum coj guzel oldu ablm ve komsum yedi cook begendiler ama senin dedigin gibide olur kiymaya yogurt yakisiyo manti gibi oluyo
Cok guzellermis hem jelibon hem hediyeliklerinEki Görüntüle 1656393 Eki Görüntüle 1656394 Bunlarda yaptığım hediyeliklerim
Gordum yapimini tek tek kurdana takiliyo sonra yuvarlak sunger gibi top var ona diziliyor super bise cocuklar icinEki Görüntüle 1656393 Eki Görüntüle 1656394 Bunlarda yaptığım hediyeliklerim
Canim keyfekedersaatlerim.blogspot.com.tr/2013/09/kucuk-prens.htmlben istiyorumm
Benimde çok hoşuma gitti topunu aldım jelibonlarıda bimde var masada renk olsun diye yapıcamGordum yapimini tek tek kurdana takiliyo sonra yuvarlak sunger gibi top var ona diziliyor super bise cocuklar icin
Bu Icindeki top nerede var kii[/QUOTE][QUTE="HAMSTER, post: 43021169, member: 137481"]Kızlar ikramlıklar konuşulmuş bende az çok menüyü kafamda hazırladım masaya bu jelibondan ve Eti puflardan yapmayı düşünüyorum Eki Görüntüle 1656388 o
Evet canım makine var. Gerçekten zor Allah yardımcın olsun. İnşallah çalışabilece gin zamanda bulursun miniktenSagol canim insallah iyilesir cunku nazli olan kizim hastalaninca tahammulumun sinirlarini zorlamaktan öteye gidiyor.. Kpss ye de calismaya basladim güya sinav öne alinmis sabahtir iki satir okuyamadim..
Soguk buhari neyle veriyorsun buhar mak. mi var ben buhar denilince sicak su buhari sanmistim..
wc için biraz erken sanki ama hemencecik öğrenirse de rahatlarsınızGünaydın herkese..
Oğlumun hediyelerini şimdiden öğreniyorum ya : )
Sürpriz olmadı henüz : )
Küçük ananesi Bondigo eğitici aktivite masası almış.. Eki Görüntüle 1655670
Büyük ananesi çok tatlı bir tuvalet almış oğluma ya bayıldım (Fisher price eğlenceli müzikli)Eki Görüntüle 1655672
Kuzenim de bundan yaptırıyormuş Eki Görüntüle 1655674
Daha babasıyla biz karar veremedik ne alalım diye...
biz de bugün yine drdaydık.ventolin ve purnikot başlattı.3 ay önce yine ayni soğuk buhar tedavisi olmuştu.beraberinde antibiyotik ve allerji ilaçları..sıkıntılı bi dönem olacak bu hastalık geçinceye kadar.Ne guzel bizimkide kendiliginden atlatsa ama oyle bi sansi yok.
düşun gece basladi sabah burnu tikanikti.doktora goturduk oksurük ve nefes almada degisiklik oldu orda hirilti başladı nefes alırkende.yine antibiyotik igne ve devaminda surubu oksuruk icin ilac.
Bir ayda aldigimiz kiloda sadece 300 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?