2014 Kasım Anneleri

Sagol canim insallah iyilesir cunku nazli olan kizim hastalaninca tahammulumun sinirlarini zorlamaktan öteye gidiyor.. Kpss ye de calismaya basladim güya sinav öne alinmis sabahtir iki satir okuyamadim..

Soguk buhari neyle veriyorsun buhar mak. mi var ben buhar denilince sicak su buhari sanmistim..

Benim ev seerin biraz canim.iyi geliyo terliyo ama cok degil yanii benimki normal tulum gibi ayni

instagram hesabın varsa carters ürünlerini daha ucuza satanlardan alabilirsin

Gerçekten Görüntüsü çok güzeldi. Ben de fırsat bulunca denicem o tarifi. Patateslere o Şekli elimize verebilir miyiz ki? Bir de en son üstüne kaşar konulup fırınlanıyor değil mi
Canm ben elimle verdim seklini ama uzerine kasar degil sarmisakli mayonezli yogurt doktum coj guzel oldu ablm ve komsum yedi cook begendiler ama senin dedigin gibide olur kiymaya yogurt yakisiyo manti gibi oluyo

34ist evet hasldm icine dereotu maydnz yesilsogan koydum iyice pure haline getitdim kiymayi soganla kavurdum en ustede mayonezli yogurt yaptm cok guzel oldu cok kolay yani goruntusu sık duruyo

Canm ben elimle verdim seklini ama uzerine kasar degil sarmisakli mayonezli yogurt doktum coj guzel oldu ablm ve komsum yedi cook begendiler ama senin dedigin gibide olur kiymaya yogurt yakisiyo manti gibi oluyo
Eğer kıyma koymak istemezseniz havuçta yakışıyor ben kıymayı hiç denememiştim havuçlu yapıyorum

[QUTE="HAMSTER, post: 43021169, member: 137481"]Kızlar ikramlıklar konuşulmuş bende az çok menüyü kafamda hazırladım masaya bu jelibondan ve Eti puflardan yapmayı düşünüyorum Eki Görüntüle 1656388 o[/QUOTE]
Bu Icindeki top nerede var kii

[QUTE="HAMSTER, post: 43021169, member: 137481"]Kızlar ikramlıklar konuşulmuş bende az çok menüyü kafamda hazırladım masaya bu jelibondan ve Eti puflardan yapmayı düşünüyorum Eki Görüntüle 1656388 o
Bu Icindeki top nerede var kii[/QUOTE]
Eminönü'nden aldım ben eğer bulamazsan küçük olur ama elma yada portakalada yapabilirsin

11aylıkken diş çıkaran oğlum dişlere alışamadı emerken mahvediyor beni
2göğsum de yarık bu akşam altın vuruşu da yaptı 3dişi geçirdi 3yerden kanadı zor durdu kanama nasıl yapacağım nasıl geçecek bilmiyorum ilk baştaki çatlaklar hiçbirşeymiş

Evet canım makine var. Gerçekten zor Allah yardımcın olsun. İnşallah çalışabilece gin zamanda bulursun minikten

wc için biraz erken sanki ama hemencecik öğrenirse de rahatlarsınız

biz de bugün yine drdaydık.ventolin ve purnikot başlattı.3 ay önce yine ayni soğuk buhar tedavisi olmuştu.beraberinde antibiyotik ve allerji ilaçları..sıkıntılı bi dönem olacak bu hastalık geçinceye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…