Ellerine sağlık çok güzelEki Görüntüle 1658563 Eki Görüntüle 1658564
Doğum günü için kolonya siselerini hazırladım kızlar. Fikir olmasi acisindan paylasiyorum.Küçük ayiciklari da ağaca takicam inşallah. Onları hazır halde aldım ama duvak eklicem. Şişelerin tanesi 3 liraya falan mal oldu
Büyük ihtimal Yediği birşey yapıyor. Bizde ceviz alerji yaptı, sende bir gözlemle bence. Poposu çok acıyodur kıyamam
ahh yavrum geçmiş olsun canım yaGünaydın arkadaşlar..
Bebeği alerjisi olan arkadaşlarım belki daha iyi bilir..
Oğlum da ara ara pişik oluyor ama öyle böyle değil... Sadece belli zamanlarda yaptığı k.k.sı tenine değer değmez öyle bir tahriş ediyor yakıyor ki anlatamam bebeğim yapar yapmaz ağlamaya rahatsız olmaya başlıyor hemen açıyorum beklemiyorum bile ama bakıyorum hafif kabar kabar bile olmuş silerken teninden kan geliyor resmen aşırı piştiğinden... Alerjide böyle oluyor mu? Keçi sütü içiyor o mu yapıyor bir türlü bilemedim.. Doktora götürmek lazım mı...
hayda bende oğluma doğum günü hediyesi olarak aktivite masası alacaktım. benimkinin de ön sevgiği şey tuvalete girdiğimde tuvaletin önüne gelerek paspası çekerek orda oturmak.Şaka gibi aktivite masasının yüzüne bakmıyor Eren1 günlük heyecan bitti. Artık kesin kararlıyım, zamane çocuklarını fazla oyuncak şımarttı. Gidip sehpaların arasına sıkışıp oturmuş, sehpalarla oynuyor
Süper süper süper
Tesekkur ederim kızlar:)Ellerine sağlık çok güzel
bayancan yanlış anlama espiri olsun diye yazıyorum. oğlanı bulunca herifi çizmişsinbul tak bizde de bikaç çeşit var ama maalesef henüz kesinlikle anlamıyor ne yapılması gerektiğini..defalarca göstermemize rağmen
maşallah hem sana hem yavruna Allah ım esirgesin.oğluşu mıncırmak serbest mi.Bugun oglusumun gezmece gunuydu bugunden karelr
partiler partiler ne mutluBizim susler geldii kizlarrEki Görüntüle 1658600 Eki Görüntüle 1658602
ahh yavrum geçmiş olsun canım ya
ceviz yapıyor olabilir
benimki ben süt içsem bide ekşi yoğurt yesem hemen kabarıyo her yeri vede ishal oluyo
bir bardak bile süt içemiyorum
bide hurma pekmezi veriyoruz bir çay kaşığı ağzının kenarlarında küçük küçük kırmızılıklar çıkıyo bilginize
Kizlar oglumda 2 3 gundr oksrk var balli limonlu karisim versemmi acaba daha erknmi bala bilemedim yaaa oksrukte sinir bozuyu
hayda bende oğluma doğum günü hediyesi olarak aktivite masası alacaktım. benimkinin de ön sevgiği şey tuvalete girdiğimde tuvaletin önüne gelerek paspası çekerek orda oturmak.
Bizimki genel olarak oyuncaklara pek ilgi duyan bi çocuk değil. Ilk başta ilgilense bile çabuk sıkılıyor. Aktivite Masasıyla oynuyor ama çabuk sıkılıyor, ara ara gidip 3-5 düğmesine basıyor. Bir de şunu anladım, biz neyle ilgilenirsek çocukta onunla ilgileniyor. Mesela benim elimde telefonu, tableti gördü mü elinde ne varsa atıp, Ağlayarak bendekileri almaya Çalışıyor. Bende bugün onunla oturup, aktivite Masasıyla oynadım, o zaman daha mutlu oldu ve daha çok ilgilendi. Aslında bizim çocuklarımızla beraber oynamamız gerekiyor. Tabi bunca işin arasında bu da sürekli mümkün olmuyor.
ev islerinden nefret ediyorum.okadar zaman aliyorki simdi cocuktan dolayi daha sık temizleniyor ne bulsa agzinda çünkü mutfak her yemkten sonra supurmelik oluyor hicbirzaman cocuguma karsi gerilmedim.ama.su nezamna yetisecek.aksama ne pişecek.diye dusunmek strese sokuyor insani tek iisimiz oyun olsa keskeÇok doğru bir tespit canım... Aynen öyle oluyor.. Ben de koştur koştur eve gidiyorum yemek işimin çoğunu öğln arası gittiğimde halletmiş oluyorum.. Bu yüzden oğlumla kaliteli vakit geçirmeye çabalıyorum... Hep onunla yerde beraber oturuyoruz.. Davulla müzik yapıyoruz.. Bul-tak oynamayı çok seviyor şimdi onları atıyoruz tek tek küpün içine.. Masalcı arımız var onu dinliyoruz.. Sesli kitabını okuyoruz denilenleri yapıyoruz beraber.. Belki şu an bilmeyerek yapıyor ama benim yaptığımı tekrarlıyor : )Çekmeceleri beraber karıştırıyoruz : ) Beraber olunca mızmızlanmıyor.. Daha rahat daha mutlu...
ev islerinden nefret ediyorum.okadar zaman aliyorki simdi cocuktan dolayi daha sık temizleniyor ne bulsa agzinda çünkü mutfak her yemkten sonra supurmelik oluyor hicbirzaman cocuguma karsi gerilmedim.ama.su nezamna yetisecek.aksama ne pişecek.diye dusunmek strese sokuyor insani tek iisimiz oyun olsa keske
bende aynenoyle yapiyorum once çocuğun yemegi sonra bizim aksamda babayyla oyun.vaktinde bulasik camasr ugrasiyorum iste saat 11i buluyo tam.yatacam.yada oturacam dyorum saat basi yada 40 dakda bir uyanma.seanslari.basliyor.s sabaha kadar devamMuhakkak orası öyle canım ama inan benim önceliğim oğlum ve yemek.. Yani diğer işleri eşim evdeyken yapıyorum evde değilken yapmıyorum kalıyor.. Kalsın.. Eşim de bilsin bişilerin zor olduğunu.. Bi yemeğimi aksatmam onun dışında vaktim hep oğluma.. Eşim gelince babasını özlemiş oluyor zaten onla oynuyorlarken ben bir çok işimi hallediyorum zaten.. Dediğin gibi mutfak öyle oluyor Umut Aras ın mama sandalyesinin altın güzel genişçe bir örtü serdim ben formülü öyle buldum çok da rahat oluyor ne bulsa ne dökse ona dökülüyor sonra iri parçaları elimle alıyorum gerisini silkeliyorum çok leke olmadıysa tekrar seriyorum.. Bunu bile iki üç günde bir yapıyorum.. Ne yapayım bebeğim özgür olsun biraz..
bende aynenoyle yapiyorum once çocuğun yemegi sonra bizim aksamda babayyla oyun.vaktinde bulasik camasr ugrasiyorum iste saat 11i buluyo tam.yatacam.yada oturacam dyorum saat basi yada 40 dakda bir uyanma.seanslari.basliyor.s sabaha kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?