evett ve dogdgundan beri oylee dr gazdan diyor gercktende oyle pirtlatinca uyuyor yoksa agliyor durmadan sütüm gaZli ondan oluyormus.s okula baslamadan iyiydi onunla yatip onunla kalkiyoduk cok sorun etmiyordum kendi acimdan suan ise baslayinca 6da kalkiyorum biirkac saat uykuyla durmaktan sersem.gibiyim yasinaa geldi hala gaz nasil.biseyseO kadar sık mı uyanıyor canım?
Canm benimki normalde guzel yatarda bu aralar biberona alistirdim gece sut iciyor ondanmi uyaniyr aliskanlikmi bilmiyorum 1den sonra sık sık uyaniyr sut veya su icip yatyor gece emzrmiyorum hic birakmk istemiyor biraknca agliyor die gece emxirmiyorumO kadar sık mı uyanıyor canım?
TskLer teyzesi evet serbest :)))
maşallah hem sana hem yavruna Allah ım esirgesin.oğluşu mıncırmak serbest mi.
evett ve dogdgundan beri oylee dr gazdan diyor gercktende oyle pirtlatinca uyuyor yoksa agliyor durmadan sütüm gaZli ondan oluyormus.s okula baslamadan iyiydi onunla yatip onunla kalkiyoduk cok sorun etmiyordum kendi acimdan suan ise baslayinca 6da kalkiyorum biirkac saat uykuyla durmaktan sersem.gibiyim yasinaa geldi hala gaz nasil.biseyse
Canm benimki normalde guzel yatarda bu aralar biberona alistirdim gece sut iciyor ondanmi uyaniyr aliskanlikmi bilmiyorum 1den sonra sık sık uyaniyr sut veya su icip yatyor gece emzrmiyorum hic birakmk istemiyor biraknca agliyor die gece emxirmiyorum
Aminn İnşallah canimmHmm baya zorluyor seni canım.. Uykusuzluk insanı mahvediyor.. Allah kolaylık versin.. Yaramaz bıdık..
Alışkanlık olabilir canım ama memeyi bıraktığı en azından gece bıraktığı iyi olmuş.. Yani yalancı emzik niyetine emiyorlar zannedersem..
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inş hafif atlatırsınızKizim iki gundur atesli ve sürekli ağlıyor. Poposunda da küçük küçük iltihaplı sivilcelerden çıktı. Gecemiz kabus gibi geçince doktora gittim sabah hemen el ayak hastalığı dedi. Bulasiciymis bu aralar çok varmış. Daha önce yaşayanlar vardı bu hastalığı. Çok uzun suruyormu merak ediyorum??
demek ki her bebek aynı.3 kumanda var 2 sini veriyorum elimdekini istiyor. içime biraz su serptin biraz.doğum günü hediyesi olarak masayı tekrar araştırayım o zaman.Bizimki genel olarak oyuncaklara pek ilgi duyan bi çocuk değil. Ilk başta ilgilense bile çabuk sıkılıyor. Aktivite Masasıyla oynuyor ama çabuk sıkılıyor, ara ara gidip 3-5 düğmesine basıyor. Bir de şunu anladım, biz neyle ilgilenirsek çocukta onunla ilgileniyor. Mesela benim elimde telefonu, tableti gördü mü elinde ne varsa atıp, Ağlayarak bendekileri almaya Çalışıyor. Bende bugün onunla oturup, aktivite Masasıyla oynadım, o zaman daha mutlu oldu ve daha çok ilgilendi. Aslında bizim çocuklarımızla beraber oynamamız gerekiyor. Tabi bunca işin arasında bu da sürekli mümkün olmuyor.
nie gayet güzel görünüo ama bana güzel geldi yani
resimleri sen oraya verdin onlarmı taktı iyiymiş yok bayrak
1 yaşındayım yazıo ya onu dedim isimliyi görmedim öle bayraktamı var.
bizde de oldu ara ara hala da oluo benkomili krem vardı zeytinyağı
özlü evde ondan var die hep ondan sürdüm hemen geçirio bi ara baya oldu
yıkarken yakıodu herlade ağlıodu çünkü bi kaç gün sonra geçti ama o kremle
ben başka krem kullanmıorum.
günaydın cnm
alla alla bu pişik herkesde var bu ara galiba bende
pek sormadım olur die ama herkesde olmuş neden ki
acaba benimki farklı şeylerde yemio ama ara ara oluo
kan falan yok allahtan kızarık sadece bizim senn kötüymüş cnm ya idrarı
yakar valla hemen ay kıyamam..yeni olmadıysa ve geçmiosa götür istersen ama
oda krem verir burda öneren arkadaşların kreminden kullan cnm istersen
eczacıyada sorarsın yeni bişey verdiysen ara ver belki alerjidir.hakiki zeytinyağıda sürebilirsin
Can'ım geçmiş olsun rabbim şifa versinKizim iki gundur atesli ve sürekli ağlıyor. Poposunda da küçük küçük iltihaplı sivilcelerden çıktı. Gecemiz kabus gibi geçince doktora gittim sabah hemen el ayak hastalığı dedi. Bulasiciymis bu aralar çok varmış. Daha önce yaşayanlar vardı bu hastalığı. Çok uzun suruyormu merak ediyorum??
cok gecmis olsun canim cok zor bilirim insallah hemen atlatir kuzucuk.. 3 gun surekli atesliydi kizim atesten sonra da bir kac gün devam etti sonra gecti.. Surekli aglardi..Kizim iki gundur atesli ve sürekli ağlıyor. Poposunda da küçük küçük iltihaplı sivilcelerden çıktı. Gecemiz kabus gibi geçince doktora gittim sabah hemen el ayak hastalığı dedi. Bulasiciymis bu aralar çok varmış. Daha önce yaşayanlar vardı bu hastalığı. Çok uzun suruyormu merak ediyorum??
Eki Görüntüle 1659192 Boyle bayraklarim cnm
Canim bende daha hazirlik yapmadim. Ama iyi ki dogdun temali bayraklar alip asarim duvarlara ve cerceve alacagim yazili karton olanlardan icine girip cekeriz fotograf hatira olur .kendim yapamam susleme malzemelerini oglum hareketli.canım fikirlerine ihtiyacım var benim pek görsel zekam yoktur:) bana önerebileceğin süslemeler ve yapımları hakkında fikkir verebilir msiin?
canım fikirlerine ihtiyacım var benim pek görsel zekam yoktur:) bana önerebileceğin süslemeler ve yapımları hakkında fikkir verebilir msiin?
Çok sağol arkadaşım.Can'ım geçmiş olsun rabbim şifa versin
Çok tesekkur ederim inşallah. Gerçekten öyle sürekli ağlıyor.cok gecmis olsun canim cok zor bilirim insallah hemen atlatir kuzucuk.. 3 gun surekli atesliydi kizim atesten sonra da bir kac gün devam etti sonra gecti.. Surekli aglardi..
Aminn inşallah çok teşekkürler. Gerçekten enteresan hastalıklar. Allah im çaresiz dert vermesinI icmimarmelike cnm çok geçmiş olsunn
kuzucuğuna inş.çabuk atlatır ne tuhaf hastalıklar
çıkıo yaa rabbim korusun hepsini..
İşte ben Öyleyim Önümüze alıyoruz oyuncakları bir yandan masal dinliyoruz bir yandan Lego yapıyoruz aktivite masasıyla oynarken yanında duruyorum marakas sallayıp şarkı söylüyoruz tabi eşim akşam 5 de işe gidiyorsa kahvaltı yemek sorun olmuyor o yamanla oynarken ben herşeyi yapıyorum bütün akşam ona vaktim kalıyor ama gündüz çalışıyorsa iki Ayağım bir pabuca giriyor sürekli paçama Yapışıyor her işim kalıyor yetiştircem diye strese giriyorum Allahtan süpürge delisi evi beraber süpürüyoruz siliyoruz çok eğleniyor Ev temizliği çıkıyor öyle aradanBizimki genel olarak oyuncaklara pek ilgi duyan bi çocuk değil. Ilk başta ilgilense bile çabuk sıkılıyor. Aktivite Masasıyla oynuyor ama çabuk sıkılıyor, ara ara gidip 3-5 düğmesine basıyor. Bir de şunu anladım, biz neyle ilgilenirsek çocukta onunla ilgileniyor. Mesela benim elimde telefonu, tableti gördü mü elinde ne varsa atıp, Ağlayarak bendekileri almaya Çalışıyor. Bende bugün onunla oturup, aktivite Masasıyla oynadım, o zaman daha mutlu oldu ve daha çok ilgilendi. Aslında bizim çocuklarımızla beraber oynamamız gerekiyor. Tabi bunca işin arasında bu da sürekli mümkün olmuyor.
öpmesinlerde sevsinler sıkıntı etmiyorum ama yabancı kişiler değil tanıdık kişiler için geçerli buArkadaşlar dışarda bebislerinizi sevenler oluyordur yabancı kisilere tavriniz nasıl oluyor bu durumda
yabancı kişiler demişin zaten pardon:)çok hoşuma gitmiyor ama tepkide göstermiyorum.sArkadaşlar dışarda bebislerinizi sevenler oluyordur yabancı kisilere tavriniz nasıl oluyor bu durumda
Opüyorlar bende tavrimi koyamiyorum ama sonrasinda içim içimi yiyoryabancı kişiler demişin zaten pardon:)çok hoşuma gitmiyor ama tepkide göstermiyorum.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?