2014 Kasım Anneleri

Kızlar aktivite Masası almayı Düşünen varsa kesinlikle fisher price ı öneririm. Eren normalde oyuncaklardan çabuk sıkılır, fazla oynamaz ama bu masa baya bi ilgisini çekti. Masanın başından ayrılınca, bir kaç saniye sonra masa oyuna davet ediyor. Işıklar falan yanıyor, bizimki de hemen masaya gidiyor. Tabi bugün ilk gün. İnşallah böyle devam eder. Bu arada masada farklı modlar var. Türkçe, İngilizce, oyun zamanı, Müzikler. İstediğinizi seçiyonuz, ona göre oynayabiliyor. Fisher price bu işi biliyor

Kizlar yardimmm lütfenn.
Bizimki pisik oldu ve cani yaniyor poposunu yigkadim elletmiyorr.bezini baglamayim diye oyle bir sarilisi varkizor bagladim.
Bepanten surdum uyudu simdi.
Ne yapabilirim başkaa
Madecasol kullandım ben sabah akşam sürüyordum hemen toparladı

Bondigo da davet ediyor ama icabet eden yok malesef

Şu Oğluma bir ben Çorba içiremedim heralde asla Çorba içmiyor asla

Lcw tulum 40 tl carputi öneriyor

Kizlar yardimmm lütfenn.
Bizimki pisik oldu ve cani yaniyor poposunu yigkadim elletmiyorr.bezini baglamayim diye oyle bir sarilisi varkizor bagladim.
Ne yapabilirim başkaa
İshali geçti mi bebisin bizim ishale dolayı fena olmuştu fito kremle gecirdik geçmiş olsun

Canım benim çok teşekkürler. Beklerim tabikii çok da sevinirmm:)
canim benim cok zarifsin cok tesekkurler

Kizlar yardimmm lütfenn.
Ne yapabilirim başkaa
bezini sik degistir her degistirdiginde ilik suyla yika ve iyice kurula annesi.. Biz bezimizi her actigimizda hametan sürdük sabah aksam 3 gun de hametanla travazol kremi karistirip sürdük ancak oyle gecti sukur ki cok gecmis olsun..

Bi kaç hafta sonra tekrar deneme yaparsın şimdilik verme bende 3 gündür yaman a nar veriyordum bugün emin oldum alerji yapıyor

İshali geçti mi bebisin bizim ishale dolayı fena olmuştu fito kremle gecirdik geçmiş olsun
Tam geçti derken hastalqndi yine başladı anlamadımki.
Antibiyotikten filanmi acaba yada balgamı atiyor diyolar ama ben ole bisey goremedimm.bilemedi vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…