Yokk bizimki mama IçiyorrCanm cok gecms olsun emzitiyorsan eger sutunden sur derim banada cook sacma gelmisti ama tecrubeyle sabitledm yani
Madecasol kullandım ben sabah akşam sürüyordum hemen toparladıKizlar yardimmm lütfenn.
Bizimki pisik oldu ve cani yaniyor poposunu yigkadim elletmiyorr.bezini baglamayim diye oyle bir sarilisi varkizor bagladim.
Bepanten surdum uyudu simdi.
Ne yapabilirim başkaa
Ohh ne güzel sizde hala havalar güzellBugun oglusumun gezmece gunuydu bugunden karelr
Bondigo da davet ediyor ama icabet eden yok malesefKızlar aktivite Masası almayı Düşünen varsa kesinlikle fisher price ı öneririm. Eren normalde oyuncaklardan çabuk sıkılır, fazla oynamaz ama bu masa baya bi ilgisini çekti. Masanın başından ayrılınca, bir kaç saniye sonra masa oyuna davet ediyor. Işıklar falan yanıyor, bizimki de hemen masaya gidiyor. Tabi bugün ilk gün. İnşallah böyle devam eder. Bu arada masada farklı modlar var. Türkçe, İngilizce, oyun zamanı, Müzikler. İstediğinizi seçiyonuz, ona göre oynayabiliyor. Fisher price bu işi biliyor
Süper süper süperEki Görüntüle 1658563 Eki Görüntüle 1658564
Doğum günü için kolonya siselerini hazırladım kızlar. Fikir olmasi acisindan paylasiyorum.Küçük ayiciklari da ağaca takicam inşallah. Onları hazır halde aldım ama duvak eklicem. Şişelerin tanesi 3 liraya falan mal oldu
Bübchen kullanıyorum ben güzel Konak falan yapmadıİlkini ben de zeytinyağı ile kurtardim mustelata gectik bitmisti uni kullanıcı tekrar etti 1 tadinda
Şu Oğluma bir ben Çorba içiremedim heralde asla Çorba içmiyor aslaAz önce oğluma farklı bir Çorba yaptım. Kemik suyu, azıcık Soğan, domates, 4-5 bamya ve azıcık bulgur. Bunların hepsini az suda haşladım. Birazdan yediricem, inşallah yer. Bu aralar her zamankinden daha iştahsız. Besleyici bir Çorba, severse arada yapılabilir.
Lcw tulum 40 tl carputi öneriyorYa dün alışverişe çıktık bir çok şeyi aldık mont ve uyku tulumu alamadık..
İnternetten alırız dedik ama ben bakıyorum bakıyorum karar veremiyorum.. Çok aşırı bir para vermeyi de düşünmüyorum çok kısa süre giyiyorlar ya.. Ne yapsam bilemedim alan arkadaşlar varsa öneriniz olsa....
İshali geçti mi bebisin bizim ishale dolayı fena olmuştu fito kremle gecirdik geçmiş olsunKizlar yardimmm lütfenn.
Bizimki pisik oldu ve cani yaniyor poposunu yigkadim elletmiyorr.bezini baglamayim diye oyle bir sarilisi varkizor bagladim.
Ne yapabilirim başkaa
canim benim cok zarifsin cok tesekkurlerCanım benim çok teşekkürler. Beklerim tabikii çok da sevinirmm:)
bezini sik degistir her degistirdiginde ilik suyla yika ve iyice kurula annesi.. Biz bezimizi her actigimizda hametan sürdük sabah aksam 3 gun de hametanla travazol kremi karistirip sürdük ancak oyle gecti sukur ki cok gecmis olsun..Kizlar yardimmm lütfenn.
Ne yapabilirim başkaa
Burdada yavas yavs sogumaya basliyor guzel havann tadina doysun oglum kisin cikamz disari adanadayim bu aradaOhh ne güzel sizde hala havalar güzell
ben uzun kollu ve pijama altina külotlu corap bile giydiriyorumm surekli yerlerde geziyor diyee
Bi kaç hafta sonra tekrar deneme yaparsın şimdilik verme bende 3 gündür yaman a nar veriyordum bugün emin oldum alerji yapıyorKızlar ceviz oğluma alerji yaptı. Tadını sevmediği için meyve püresinin içine koyupta yediriyodum. Bir kaç gündür dudaklarının üstü kırmızı benek benek. Alerji belirtisiymiş. Napıcaz şimdi hiç veremicek miyim
Nasıl anladın pekiBi kaç hafta sonra tekrar deneme yaparsın şimdilik verme bende 3 gündür yaman a nar veriyordum bugün emin oldum alerji yapıyor
bul tak bizde de bikaç çeşit var ama maalesef henüz kesinlikle anlamıyor ne yapılması gerektiğini..defalarca göstermemize rağmenBul tak bende aldim sadece kemiriyorrr.
Digerleride var ama dis kasimak icin kullaniyorr
geçmiş olsunKizlar yardimmm lütfenn.
Ne yapabilirim başkaa
o kadar soğuk mu ne güzel nerde yaşıyosunuz??soğuk severim ben..Ohh ne güzel sizde hala havalar güzell
ben uzun kollu ve pijama altina külotlu corap bile giydiriyorumm surekli yerlerde geziyor diyee
Bildiğin nokta nokta kırmızı döküntüleri olduNasıl anladın peki
Hadi ya dün niyetlenmistim bende vermedim alerji hiç aklıma gelmedi nardan beklemezdim geçmiş olsun sarı kuzuyaBildiğin nokta nokta kırmızı döküntüleri oldu
Tam geçti derken hastalqndi yine başladı anlamadımki.İshali geçti mi bebisin bizim ishale dolayı fena olmuştu fito kremle gecirdik geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?