2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar dışarda bebislerinizi sevenler oluyordur yabancı kisilere tavriniz nasıl oluyor bu durumda
O kadar cok seven oluyor ki benim bir sey yapmama kalmadan kizim direk engelliyor zaten.. O kadar huysuz bir bebek ki hemen ağlamaya basliyor.. Bu huyu bir bu konuda ise yariyor herhalde..
Dün esimin okuldakilerle bir yere gidiyorduk aglamaktan mahvoldu yolda indik artik 1 saat agladi ne kedi ne kopek ne salincak gördü gözü pasa pasa eve geri döndük..

Arkadaşlar dışarda bebislerinizi sevenler oluyordur yabancı kisilere tavriniz nasıl oluyor bu durumda
Ben oglum bebek arabasindaysa sevmelerine karismiyorum
Ama kucagimda ise almaya yeltendikleri an geri cekiliyorum
Opmek istiyorum diyenlere elinden opturuyorum tabi bunlar yabancilar icin takindigim tavir.
Akraba arasinda pek tavir koymak mumkun olmayabiliyor hele ki bayram dugun dernekler de cok sakinsamda kiyidan koseden yakalaniyoruz

Bu cimcime poposuna bi şaplak istiyor artık sanki yamanın da günü Gününü tutmaz bi gün iyi bi gün kötü gidiyoruz uyuttum şimdi odadan sürekli Öksürük sesi geliyor bide bu çıktı Başımıza

disimi cikiyor bizimkide cikacagı zamn oksurdu fazla tükürükten heralde

En nefret ettigim seydir benim... benim oğlum ise bayılır yabancılara hemen gülümsemeler falan hatta kucağa hoop atlamalar bazen... ben mümkün oldugunca engelliyorum. Öpmek kesinlikle yasak.. hatta elleriyle agiz çevresine dokunmalari da.. uzaktan uzaktan gayet sıcak davransamda yakin sevmeye geldilermi direk söylüyorum. Bozulan bozulsun çocuğumdan değerli değil...

Bi saplak da yaman in popise geliyor sanki.
Bunlar buyumus de parmaklarinda oynatir olmus anneleri

Benim oğlum 1 haftadır öyle üstüne birde burun akıntısı var. Zaten cok kiziyorum kendime. doktora gözü için aldık orda ki bebeklerden kapti şifayi. Ayni ortamda bulunmasi bile yetti. Zaten doktora gitmekten bu yüzden nefret ediyorum.

Valla bende bu konuya sinir oluyorum hem ogluma hem yabnclara herkese gidiyor kimi gorse ozellikle erkeklere gulucukler cilve isve herkeste opmeye kalkismasiyla opturmuyrum diyorum ama olan oluyor yani yetmiyormus gibi cocuklarinada opturuyorlar

ah sorma artik kendimi kaybedecegim.. B belindamm arkadasimiz sagolsun cok yardimci oldu uyku egitimi konusunda ben de motive ettim kendimi her sey cok guzel olacak deyip inandim tüm umitlerimde bir saat once yerle bir oldu.. Tam yarim saat agladi ve akilli ben sonunda dayanamayip aldim.. Sanirim boyle yasamaya alismam gerek artik 1 yasinda oldu ama hala dogdugu gunden beri cok zor
Benim zaten kizimla kpss yi düşünmem de koca bir hayalmis...

Yaman beye de bak sen annesiyle temizlik yapiyor ne guzel tabiki benim nazli kizim supurgeden de feci halde korkuyor kirli kirli yasiyoruz.. Ne cekiyormusum be :)

Offffffff offffff oğul hastaa, koca hastaa ,ben hasta
Ogul bi hasta oldu bizede gecirdii

Bebişlerimizin genelide hasta galiba yaa

benim kide korkyodu kucağına alıp süpürüyordum kapatıp dokunsuedum aüpürgeye falan kendi oynadı zamanlada alıştı şükür yeni yeni süpürüyorum inşalah branşın çok puan isteyen bir bölüm değildir Rabbim kolaylık versin biraz uykusu düEne girse çalışırsın 1yaşla değişir belki herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…