bende bunu anlamıyorum ben kıyamıyorum öpmeye millet şapur şupur çocuk yabancıyı ayırt etmeli ben sevmelerine bile karşıyım ama malesef durum bu.sOpüyorlar bende tavrimi koyamiyorum ama sonrasinda içim içimi yiyor
O kadar cok seven oluyor ki benim bir sey yapmama kalmadan kizim direk engelliyor zaten.. O kadar huysuz bir bebek ki hemen ağlamaya basliyor.. Bu huyu bir bu konuda ise yariyor herhalde..Arkadaşlar dışarda bebislerinizi sevenler oluyordur yabancı kisilere tavriniz nasıl oluyor bu durumda
Ben oglum bebek arabasindaysa sevmelerine karismiyorumArkadaşlar dışarda bebislerinizi sevenler oluyordur yabancı kisilere tavriniz nasıl oluyor bu durumda
Bu cimcime poposuna bi şaplak istiyor artık sanki yamanın da günü Gününü tutmaz bi gün iyi bi gün kötü gidiyoruz uyuttum şimdi odadan sürekli Öksürük sesi geliyor bide bu çıktı BaşımızaO kadar cok seven oluyor ki benim bir sey yapmama kalmadan kizim direk engelliyor zaten.. O kadar huysuz bir bebek ki hemen ağlamaya basliyor.. Bu huyu bir bu konuda ise yariyor herhalde..
Dün esimin okuldakilerle bir yere gidiyorduk aglamaktan mahvoldu yolda indik artik 1 saat agladi ne kedi ne kopek ne salincak gördü gözü pasa pasa eve geri döndük..
disimi cikiyor bizimkide cikacagı zamn oksurdu fazla tükürükten heraldeBu cimcime poposuna bi şaplak istiyor artık sanki yamanın da günü Gününü tutmaz bi gün iyi bi gün kötü gidiyoruz uyuttum şimdi odadan sürekli Öksürük sesi geliyor bide bu çıktı Başımıza
En nefret ettigim seydir benim... benim oğlum ise bayılır yabancılara hemen gülümsemeler falan hatta kucağa hoop atlamalar bazen... ben mümkün oldugunca engelliyorum. Öpmek kesinlikle yasak.. hatta elleriyle agiz çevresine dokunmalari da.. uzaktan uzaktan gayet sıcak davransamda yakin sevmeye geldilermi direk söylüyorum. Bozulan bozulsun çocuğumdan değerli değil...Arkadaşlar dışarda bebislerinizi sevenler oluyordur yabancı kisilere tavriniz nasıl oluyor bu durumda
Bi saplak da yaman in popise geliyor sanki.Bu cimcime poposuna bi şaplak istiyor artık sanki yamanın da günü Gününü tutmaz bi gün iyi bi gün kötü gidiyoruz uyuttum şimdi odadan sürekli Öksürük sesi geliyor bide bu çıktı Başımıza
Benim oğlum 1 haftadır öyle üstüne birde burun akıntısı var. Zaten cok kiziyorum kendime. doktora gözü için aldık orda ki bebeklerden kapti şifayi. Ayni ortamda bulunmasi bile yetti. Zaten doktora gitmekten bu yüzden nefret ediyorum.Bu cimcime poposuna bi şaplak istiyor artık sanki yamanın da günü Gününü tutmaz bi gün iyi bi gün kötü gidiyoruz uyuttum şimdi odadan sürekli Öksürük sesi geliyor bide bu çıktı Başımıza
Size de masallah canim. Biz daha kaydirakdan kayamiyoruz.Maşallah ya :)
Masallh sizr ve oglusunuza nazardan korusun mevlam
ah sorma artik kendimi kaybedecegim.. B belindamm arkadasimiz sagolsun cok yardimci oldu uyku egitimi konusunda ben de motive ettim kendimi her sey cok guzel olacak deyip inandim tüm umitlerimde bir saat once yerle bir oldu.. Tam yarim saat agladi ve akilli ben sonunda dayanamayip aldim.. Sanirim boyle yasamaya alismam gerek artik 1 yasinda oldu ama hala dogdugu gunden beri cok zorBu cimcime poposuna bi şaplak istiyor artık sanki yamanın da günü Gününü tutmaz bi gün iyi bi gün kötü gidiyoruz uyuttum şimdi odadan sürekli Öksürük sesi geliyor bide bu çıktı Başımıza
Hepimizi insallahMasallh sizr ve oglusunuza nazardan korusun mevlam
Hahahaha :) ewet aşağıdan yukari emeklemeye çalışarak kaymayi öğrendi bizim sapsikSize de masallah canim. Biz daha kaydirakdan kayamiyoruz.
ah sorma artik kendimi kaybedecegim.. B belindamm arkadasimiz sagolsun cok yardimci oldu uyku egitimi konusunda ben de motive ettim kendimi her sey cok guzel olacak deyip inandim tüm umitlerimde bir saat once yerle bir oldu.. Tam yarim saat agladi ve akilli ben sonunda dayanamayip aldim.. Sanirim boyle yasamaya alismam gerek artik 1 yasinda oldu ama hala dogdugu gunden beri cok zor
Benim zaten kizimla kpss yi düşünmem de koca bir hayalmis...
Yaman beye de bak sen annesiyle temizlik yapiyor ne guzel tabiki benim nazli kizim supurgeden de feci halde korkuyor kirli kirli yasiyoruz.. Ne cekiyormusum be :)[/UOTE]
Canm benim oglumda bu zamana kadar supurgeden korkuyrdu uyurkn yapmiyrdum uyanikken yapamiyrdum sansima ablam cok onlar gelip yapiyorlar ben anneme gidiyordum bugun actim supurgeyi korktu kacti biraz mixmixlandi almadim kucagima orumc3kte kaldi sonra geldi oynadi bile hatta kaldirdim die agladi bile yeniyorlar korkularini hemen
Aynen. bizi bu havalar mahvetti.Offffffff offffff oğul hastaa, koca hastaa ,ben hasta
Ogul bi hasta oldu bizede gecirdii
Bebişlerimizin genelide hasta galiba yaa
benim kide korkyodu kucağına alıp süpürüyordum kapatıp dokunsuedum aüpürgeye falan kendi oynadı zamanlada alıştı şükür yeni yeni süpürüyorum inşalah branşın çok puan isteyen bir bölüm değildir Rabbim kolaylık versin biraz uykusu düEne girse çalışırsın 1yaşla değişir belki herşeyah sorma artik kendimi kaybedecegim.. B belindamm arkadasimiz sagolsun cok yardimci oldu uyku egitimi konusunda ben de motive ettim kendimi her sey cok guzel olacak deyip inandim tüm umitlerimde bir saat once yerle bir oldu.. Tam yarim saat agladi ve akilli ben sonunda dayanamayip aldim.. Sanirim boyle yasamaya alismam gerek artik 1 yasinda oldu ama hala dogdugu gunden beri cok zor
Benim zaten kizimla kpss yi düşünmem de koca bir hayalmis...
Yaman beye de bak sen annesiyle temizlik yapiyor ne guzel tabiki benim nazli kizim supurgeden de feci halde korkuyor kirli kirli yasiyoruz.. Ne cekiyormusum be :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?