kucagima alip da supurdum en dusuk seviyede de supurup yavasca artirdim ama yok bana misin demiyor cok korkuyor ben de hemen kapatiyorum tabi..benim kide korkyodu kucağına alıp süpürüyordum kapatıp dokunsuedum aüpürgeye falan kendi oynadı zamanlada alıştı şükür yeni yeni süpürüyorum inşalah branşın çok puan isteyen bir bölüm değildir Rabbim kolaylık versin biraz uykusu düEne girse çalışırsın 1yaşla değişir belki herşey
En azindan 1yerden baslamak gerek deyip direk mevzuya girisHahahaha :) ewet aşağıdan yukari emeklemeye çalışarak kaymayi öğrendi bizim sapsik
hadiya yaz saydın keşke biryer eş durumunda yıl şartıda yok gelirdn hemen ilçe emride varkucagima alip da supurdum en dusuk seviyede de supurup yavasca artirdim ama yok bana misin demiyor cok korkuyor ben de hemen kapatiyorum tabi..
Cok puan istemiyor ama istanbul istedigimden cok puan almam gerekiyor canim yoksa bu seneki puanimla atanmistim..
Hiç sormaBi saplak da yaman in popise geliyor sanki.
Bunlar buyumus de parmaklarinda oynatir olmus anneleri
Gazdan çektik şimdi de diş başladı üzerine geniz akıntısı Öksürük bu aralar beni en iyi anlatan kelime = mutsuzah sorma artik kendimi kaybedecegim.. @belindamm arkadasimiz sagolsun cok yardimci oldu uyku egitimi konusunda ben de motive ettim kendimi her sey cok guzel olacak deyip inandim tüm umitlerimde bir saat once yerle bir oldu.. Tam yarim saat agladi ve akilli ben sonunda dayanamayip aldim.. Sanirim boyle yasamaya alismam gerek artik 1 yasinda oldu ama hala dogdugu gunden beri cok zor
Benim zaten kizimla kpss yi düşünmem de koca bir hayalmis...
Yaman beye de bak sen annesiyle temizlik yapiyor ne guzel tabiki benim nazli kizim supurgeden de feci halde korkuyor kirli kirli yasiyoruz.. Ne cekiyormusum be :)
Diş çıkarıyor evet ama geniz akıntısı vardisimi cikiyor bizimkide cikacagı zamn oksurdu fazla tükürükten heralde
Aday ogretmenlik var 1 yil ondan sonra tayin istenebiliyor diye bilgi aldik.. Kizimla yabanci yerlere gitmek mi evde bile zorlanmanin otesindeyim canim ya cok düşündük ama olmadi malesef..hadiya yaz saydın keşke biryer eş durumunda yıl şartıda yok gelirdn hemen ilçe emride var
Kalkmayi ogrendi ya ben mutgakta yemek yaparken geliyor yapisiyo dizlerime kalkiyor benden destek alipHiç sorma
Masallah. Kokos olmus bu cimcime yaa. Ceketi cok sirinmisAday ogretmenlik var 1 yil ondan sonra tayin istenebiliyor diye bilgi aldik.. Kizimla yabanci yerlere gitmek mi evde bile zorlanmanin otesindeyim canim ya cok düşündük ama olmadi malesef..
Benim evimde bildiğin pisleniyor ya. Çok korkuyor supurgeden evde tek basima iken calistiramiyorum bu yüzden. Çamaşır makinasi, mutfak robotu, süpürge deli ediyor onu...kucagima alip da supurdum en dusuk seviyede de supurup yavasca artirdim ama yok bana misin demiyor cok korkuyor ben de hemen kapatiyorum tabi..
Cok puan istemiyor ama istanbul istedigimden cok puan almam gerekiyor canim yoksa bu seneki puanimla atanmistim..
Maşallah ona... artik yolunda kimse duramaz :)En azindan 1yerden baslamak gerek deyip direk mevzuya giris
Yapmis annesi
bizim Sipacan daha yeni tutunarak kalkmayi ogrendi yandan yandan yuruyor
:)Istanbuldayim cnm yaaa ama evler sogukk.
Benmi abartiyorum kizzz yoksaa
Sagol canim benimmMasallah. Kokos olmus bu cimcime yaa. Ceketi cok sirinmis
fotoğraflarda görünmekten hoşlanmaz.. bilse sanal ortamda foto paylaştığımı kızar :)bayancan yanlış anlama espiri olsun diye yazıyorum. oğlanı bulunca herifi çizmişsin
ben de doğum gününde misafirlere hediye vermiycem..baby showerda hatıra hediyelik (biblo parfüm)verdik..hastaneye gelenlere lavanta kesesi-sabun-şeker..mevlütte tabiki mevlüt şekeri..diş buğdayında magnet-lavanta..diş buğdayı hariç diğerlerine gelenler zaten hep aynı akraba eşdost doğum gününe de onlar gelecek..insanların evi bizim hatıra malzemeleriyle dolduCanim bende daha hazirlik yapmadim. Ama iyi ki dogdun temali bayraklar alip asarim duvarlara ve cerceve alacagim yazili karton olanlardan icine girip cekeriz fotograf hatira olur .kendim yapamam susleme malzemelerini oglum hareketli.
Hazir alacagim tabaklari bardaklari.
Misafirlere hediye vermeyi dusunmuy orum
Buzdolabının kapağını veya vitrini süslüyorlar işteben de doğum gününde misafirlere hediye vermiycem..baby showerda hatıra hediyelik (biblo parfüm)verdik..hastaneye gelenlere lavanta kesesi-sabun-şeker..mevlütte tabiki mevlüt şekeri..diş buğdayında magnet-lavanta..diş buğdayı hariç diğerlerine gelenler zaten hep aynı akraba eşdost doğum gününe de onlar gelecek..insanların evi bizim hatıra malzemeleriyle doldu
Evet 1 yıl çalıştıktan sonra eş durumu isteniyor.insallah emeklerinin karşılığını alırsınAday ogretmenlik var 1 yil ondan sonra tayin istenebiliyor diye bilgi aldik.. Kizimla yabanci yerlere gitmek mi evde bile zorlanmanin otesindeyim canim ya cok düşündük ama olmadi malesef..
Bende böyle yapıcam artık tak ettiEn nefret ettigim seydir benim... benim oğlum ise bayılır yabancılara hemen gülümsemeler falan hatta kucağa hoop atlamalar bazen... ben mümkün oldugunca engelliyorum. Öpmek kesinlikle yasak.. hatta elleriyle agiz çevresine dokunmalari da.. uzaktan uzaktan gayet sıcak davransamda yakin sevmeye geldilermi direk söylüyorum. Bozulan bozulsun çocuğumdan değerli değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?