2014 Kasım Anneleri

kucagima alip da supurdum en dusuk seviyede de supurup yavasca artirdim ama yok bana misin demiyor cok korkuyor ben de hemen kapatiyorum tabi..
Cok puan istemiyor ama istanbul istedigimden cok puan almam gerekiyor canim yoksa bu seneki puanimla atanmistim..

hadiya yaz saydın keşke biryer eş durumunda yıl şartıda yok gelirdn hemen ilçe emride var

Gazdan çektik şimdi de diş başladı üzerine geniz akıntısı Öksürük bu aralar beni en iyi anlatan kelime = mutsuz

hadiya yaz saydın keşke biryer eş durumunda yıl şartıda yok gelirdn hemen ilçe emride var
Aday ogretmenlik var 1 yil ondan sonra tayin istenebiliyor diye bilgi aldik.. Kizimla yabanci yerlere gitmek mi evde bile zorlanmanin otesindeyim canim ya cok düşündük ama olmadi malesef..

Benim evimde bildiğin pisleniyor ya. Çok korkuyor supurgeden evde tek basima iken calistiramiyorum bu yüzden. Çamaşır makinasi, mutfak robotu, süpürge deli ediyor onu...

ben de doğum gününde misafirlere hediye vermiycem..baby showerda hatıra hediyelik (biblo parfüm)verdik..hastaneye gelenlere lavanta kesesi-sabun-şeker..mevlütte tabiki mevlüt şekeri..diş buğdayında magnet-lavanta..diş buğdayı hariç diğerlerine gelenler zaten hep aynı akraba eşdost doğum gününe de onlar gelecek..insanların evi bizim hatıra malzemeleriyle doldu

Buzdolabının kapağını veya vitrini süslüyorlar işte

Aday ogretmenlik var 1 yil ondan sonra tayin istenebiliyor diye bilgi aldik.. Kizimla yabanci yerlere gitmek mi evde bile zorlanmanin otesindeyim canim ya cok düşündük ama olmadi malesef..
Evet 1 yıl çalıştıktan sonra eş durumu isteniyor.insallah emeklerinin karşılığını alırsın

Bende böyle yapıcam artık tak etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…