Hangi vitamini kullanıyorsun.
El ayak hastalığı için goturdum doktora vitamin verdi. Adı polivit. Yanı zorla yemek yediriyorum normalde. Bugün iştahla yedi. Muhtemelen vitamindenNe kullaniyorsun Dr mu verdi
Allah şifa versin cidden yavruların hasta olmasi çok zor. İyileşir bir an önce inş.Kizlar oglan hasta iki uc gündür. Antibiyotik vermek istemiyorum. Bi doktor verdi biri vermedi. Ne yapacagim bilmiyorum. Halsiz oksuruyr burnu tikali (burnuna kesinlikle dokundurtmuyo; ne damla neaspiratör) uykusundan uyaniyo devamli. Gece bi ara 38i gördü atesi. Bu gece nasıl olacak bilmiyorum umarım atlatir.
Ben de içerdim küçükken, tadı çok güzel :)El ayak hastalığı için goturdum doktora vitamin verdi. Adı polivit. Yanı zorla yemek yediriyorum normalde. Bugün iştahla yedi. Muhtemelen vitaminden
Ben icmedigim ıcın mi kısa kaldım acepBen de içerdim küçükken, tadı çok güzel :)
Daha nöbetin basindayizNöbetçilere selam olsun
Aynen çok lezzetli:)Ben de içerdim küçükken, tadı çok güzel :)
Belki kalsiyum eksikliği vardır ki bir sene önce doğum yaptık bir çok şeyin eksik olması da normal. Kan tahlili yaptırmak daha mantıklı sanırım. Çünkü ağrı tek bir yerde değilmisYa kızlar benim heryerim cok ağrıyor ya eklem yerlerim sırtım boynum cok feci. I icmimarmelike vitamin yazinca aklima geldi. Aranizda bu durumda olupta vitamin falan kullanan var mi? Yani bunun için ortopedi uzmanina mi gitmem lazim Fizyoterapiste mi nereye gitmem lazim onu bile bilmiyorum.
Hıı bilmiyorum kiiii
Ben icmedigim ıcın mi kısa kaldım acep
Daha ilk dişten perişanları oynuyoruz valla Allah hepimize sabır ve güç versinDaha nöbetin basindayiz
Ya iste bu şikayet ile hangi bölüme gidecegimi bilemedim ki...Aynen çok lezzetli:)
Belki kalsiyum eksikliği vardır ki bir sene önce doğum yaptık bir çok şeyin eksik olması da normal. Kan tahlili yaptırmak daha mantıklı sanırım. Çünkü ağrı tek bir yerde değilmis
alıştırabildim sonunda çok şükür sende kolay halledersin imşallahAyni ben(
Ortapediye gitmen lazım geçmiş olsunYa iste bu şikayet ile hangi bölüme gidecegimi bilemedim ki...
Ben de şuan onu izliyorum. 2 çocukla kadın bitmiş yazıkSüper dadi da emerek uyuyan bebek var kizlar uyku alışkanlığı için izleyin isterseniz star da
Ya iste bu şikayet ile hangi bölüme gidecegimi bilemedim ki...
Çınar kaç aylık acaba? Ben başını kaçırdım. Uyku eğitimi veriyolar çocuğa, tam bizlikSüper dadi da emerek uyuyan bebek var kizlar uyku alışkanlığı için izleyin isterseniz star da
Ben anneye sinir oldum çok inatlasiyor buyukle yatirarak yemek yedirmesi bitirdi beniBen de şuan onu izliyorum. 2 çocukla kadın bitmiş yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?