- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
8 aylık galiba çok tatlı hele çorba icisi tabağa yumuldu resmen :)))Çınar kaç aylık acaba? Ben başını kaçırdım. Uyku eğitimi veriyolar çocuğa, tam bizlik
Aynen aynen, resmen Ayağında sallar gibi yemek yediriyorBen anneye sinir oldum çok inatlasiyor buyukle yatirarak yemek yedirmesi bitirdi beni
Sorma Çınar maşallah sildi süpürdü herşeyi8 aylık galiba çok tatlı hele çorba icisi tabağa yumuldu resmen :)))
sağlıklı mutlu nice yıllarınız olsun birlikte..Teşekkür ederiz arkadaşlar cok duygulandım okuyunca zaman gerçekten hızlı geriye bakıldığında Allah hepimizin çocukları na sağlıklı uzun ömürler versin
ohh çok iyi yapmışsın çok faydalıı
bizd yaparız artık çok iyi olmuş.
elektrik mi doğalgazmı gerçi 2 side gelio yakınca ama
ohh iyisiniz masraflar onlara aitmiş ne güzel.
paylaşırsan iyi olur cnm bende yapmayı düşünüorum da
geçi dışardan falan alamam netden sipariş vermeye çalışıorum
valla benimdeel becerim hiç yoktur alıp dikemem yani.
çok mutlu olacağınız nice yıllarınız olsuncok tesekkurler arkadaslar eksik olmayin.. Rabbim korusun hepsini guzel yaslarini görelim hep beraber..
geçmiş olsunKizlar oglan hasta iki uc gündür. Antibiyotik vermek istemiyorum. Bi doktor verdi biri vermedi. Ne yapacagim bilmiyorum. Halsiz oksuruyr burnu tikali (burnuna kesinlikle dokundurtmuyo; ne damla neaspiratör) uykusundan uyaniyo devamli. Gece bi ara 38i gördü atesi. Bu gece nasıl olacak bilmiyorum umarım atlatir.
ay cnm geçmiş olsun paşama
bi anda nasıl ateşleniolar ya üşüttümü
acabaa ateş ölçeri kontrol et cnm kaç derece olduğunu bilmek
çok önemli şimdi nasıl kuzu peki.
Canim ishal varsa dr a al mutlaka. Bizimde basimiza geldi 3 aylıkken zehirli ishal çıktı. Mikrop kapmisti Emir.
Cok gecmis olsun canim
Kerim de grip ve oksuruyo.bugun hastanede gecti gunumuz. Once o sonra kendim kbb a muayne oldum bana da bulasti sanirim. Salgin var herkes hasta umarim kisa surede sifa bulur hasta bebek ve anneleri
İshal icin maflor damla yada toz halini alin eczaneden aninda etki etmiyo ama hemn geciryo bize dr umuz bunu onerdi.
Yada 1kase yogurt icine 1yemek kasigi misir nisastasi koy yedir buda kesiyo ishali canim
çok geçmiş olsun..bizimki yeni yeni düzeliyo
kızlar yardım edın
neredeyse bı aydır gece asırı derecede uyanıyor
dün mahvldum
neden boyle oluyor çözemedim
bır fıkrınız var mı?
gece yatmadan once ne yedırıyorsunuz?
ac mı acaba?
iyi geceler kuzularbenim canım sıkkın. Ferhat ın yıllarım gitti sini dinleyip duruyorum. kavga ettik şu an yazabileceğim en uygun yer. artık derdimizi ailemize bile anlatmaya korkuyoruz malum....
Teşekkür ederim canım sağol.. Bilmiyorum valla.. O geceden sonra sabah baya bir halsizdi sürekli uyudu 1,5 a kadar ara ara uyanıp hep uyudu.. Sonra akşamüstü düzeldi şükür.. Halsizliği ateşi gitti ama ishali sürüyor.. Su gibi..
Canım ateş o gecelikti geçti de ishal sürüyor hala.. Diştendir diye ümit ediyorum bir de sürekli yerlerde biz de havalar soğudu hele güneş batar batmaz buz gibi oluyor her yer yakıyoruz artık akşamları biz.. O yüzden üşüyordur da diye düşünüyorum... Bakayım muz felan yedirdim ama geçmeid..
Teşekkürler.. canım sağol..
Canım muz felan yedirdim ama pek bir fayda etmedi henüz bakayım diştendir ya da üşütüyordur diyorum bakalım yoğurdu çok seviyor bir de nişastayı deneyeyim..
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun..
Benim oğlum da nerdeyse 1 haftadır öyle canım... Sürekli uyanıyor sürekli... Ya emziği çıkıyor ağzından ya yatağında ters dönüyor sıkışıyor bişi bahane oluyor yani... Dişten herhalde diyorum..
Günaydın arkadaşlar...
İki gün eğitimim vardı...
Pazartesi sabah gelmiştim bir ara unutmuşum eğitimi sonra gittim tabi : )
Oğlum şükür iyi ama ishali çok o geçmedi bir tek...
Yeni yaramazlık öğrendi cuma akşamı... Kutuyu itti sonra üzerine çıktı yaramaz : )
Eki Görüntüle 1664178
Salonda oynamaya da bayılıyor ama hayır cevabı alınca yüzünü böyle döküyor
Eki Görüntüle 1664179
Eki Görüntüle 1664180 Eki Görüntüle 1664181 Cumartesi sabahımızdan oyun saatimiz : ) Pijamalarımızı bile çıkarmamışız daha
hayırdır cnm noluo bu kadar üzülme cnm boşver
düzelir inş.çözülemeyecek bişeyse anlatın ailelere madem.
ishal salgın sanırım bu aralar baya kişide var
geçer cnm merak etme bol bol muz ve patates haşlayıp yedir
uzun süre düzelmezse bakarsın ozaman bişiler.doktora gitmişmiydin
kızzzzzzz yerim ben bunu yaaa
nasıl tatlı bu maşallahh tam ısırmalıkk suratını yediğimmm
aklına şunun ya kafaları nasıl çalışıoo
evinde çok güzelmişşş bu arada :):):)
Günaydın hatunlarr.
Bizimki hala aynı ateş yok allahtan.öksürük burun tıkanıklığı bakalım ne zmn geçer.
Doktor bu sefer balık yağı ve çinko şurup yazdı bize bağışıklığı biraz kuvvetlensin dedi.
Bu arada yine kansızlık vardı sabah 7 akşam 7 damla yaptı kan damlasını. sadece 7 damla veriyorduk damlayı.
Ya kızlar bizimki oyuncakların pek öyle yüzüne bakmıyor.sıkılıyor beraber oynuyoruz ama yetemiyorum.değişik önerisi olan varmı ben nasıl oynayacağımı şaşaırdımm artıkk
Doktora götürmedik canım ya... Geçmezse belki götürürüz...
3 Kasımda zaten aşısı var.. Aynı gün diyorum kardiyolojiye de alalım o kontrolü de bitsin...
Bakalım..
Teşekkür ederiz.. Hele o pijamalı bir resminde boynunu bükmüş durmuş ya dedim benim bir kızım mı var da haberim yok ne çok kıza benzemiş..
Sağol canım Allah her isteyene daha güzelini nasip etsin..
Eki Görüntüle 1664183
günaydın bayanlar.bizim magnetimizde böle oldu gelicek bakalım
inşallah güzel olur hediye paketlerinin fotolarını alamadım.
sorma hepsinde ayrı bi tatlı çıkmışş
valla favorim zaten zatrn oğluşunnn çok tatlı maşallah..
Eki Görüntüle 1664193
birde böle bişey yaptrdım 1 adet sadece
birde takvim hediye ediyolardı 2016 magnet onada 3 müzün resmni
yaptım altına bişiler yazdırdımm :):)
günaydınn hanımlarrr....
hasta bebişlere geçmiş olsun...
34ist magnet çokgüzel olmuş tatlım..
perikanadi bu çovuğu yerim çok tatlı yaa maşallajh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?