kızlar yardım edın
neredeyse bı aydır gece asırı derecede uyanıyor
dün mahvldum
neden boyle oluyor çözemedim
bır fıkrınız var mı?
gece yatmadan once ne yedırıyorsunuz?
ac mı acaba?
Bugun kizima karnabahari buharda hasladim Zeytinyagi ve sarimsak.rendesinideE uzerine doktum elinde yedi azcik sonrada ustune yogurt doktum.birazda oyle yedi elle yemesi kolay blwcilere duyurulur:)yanina brokoli falanda eklenebilir
Cook sukur k.v let yayladan donuyor oglusun masraflarin cogu onlara aitte biraz rahtlariz heleki bu kis soguk gececkmis elektrik parasi gozumu korkutyor
benim elişi becerim hiç yok..herşeyi eminönünden alırım..baykuş şekli verilmiş bir kesenin içinde (kapalı) lavanta 12.lik poşette..onları ağaç biçiminde metale asmıştık.. doğumda hastaneye gelenlere yaptığımız hediye çantasında verdik..melek te benzer..biraz daha basiti.galiba havuzlu han'dan almıştık baykuş lavantayı..eşim fotoları saklar ondan alıp paylaşırım
Evet o satırlar hiç bitmez rabbim uzun hayırlı ömür versin prensese
Amin canım sizinde doğum gününüz kutlu olsun cok duygulandım geçen yılı düşünce annelik ne değişik bir şeymiş böyle Allah a cok şükür nasip etti ve yaşadık
Nice mutlu guzel sağlıklı yaslari olsun yavrucuklarin anne babalariyla birlikte İnşallah.
suan gÖZlerim yaniyor kac gecedir artik acmi tokmu onuda bilmiyorum dra goturecem bugun rahat iki haftadr boyle oncedendne cok iyi uyumuyordu ama haftada iki uc gunde olsa 3 saat uyurdu enazindan
hemde ne düşkünlük.s
cok tesekkurler arkadaslar eksik olmayin.. Rabbim korusun hepsini guzel yaslarini görelim hep beraber..
Teşekkür ederiz arkadaşlar cok duygulandım okuyunca zaman gerçekten hızlı geriye bakıldığında Allah hepimizin çocukları na sağlıklı uzun ömürler versin
cok tesekkurler arkadaslar eksik olmayin.. Rabbim korusun hepsini guzel yaslarini görelim hep beraber..
ya mustide öyle..
akşam zorla birşeylerde veriyoerum az buz yiyor ama gece çok aşırı uyanıyor..
bu zamanlarda memeye düşkünlük ve anne kokusuna düşkünlük olurmuş..
dün gece yanıma yatırdım bana yanaşa yanaşa iyi uyudu..
Nice mutlu guzel sağlıklı yaslari olsun yavrucuklarin anne babalariyla birlikte İnşallah.
suan gÖZlerim yaniyor kac gecedir artik acmi tokmu onuda bilmiyorum dra goturecem bugun rahat iki haftadr boyle oncedendne cok iyi uyumuyordu ama haftada iki uc gunde olsa 3 saat uyurdu enazindan
hemde ne düşkünlük.s
Gece yatmadan önce yedirmeye çalışıyorum ama yemiyor, sadece emmek istiyor. Malum artık büyüdüler, sadece anne sütü tok tutmuyor. Arada irmik ve pirinç unlu Muhallebi yapıp, meyveyle tadlandırıyorum. Birkaç Kaşık bile yese o gece daha az Uyanıyor. Yemediği zaman nerdeyse 2 saatte bir Uyanıyor, ağlıyor, emmek istiyor. Emince de yatağa koyunca tekrar ağlıyor, tabi ben de Yorgunluktan bitmiş oluyorum
canim bugun dra gttm buyuzden dedim baska bisey mi var artk dayanamıyorum bende dr asla emziretek uyutmayacaksin ve yatmadan 2saat once sebze puresi ver o tok tutar dedi artik yetiiskin gibi dusun dedi gece birsey verme dedi emdkce agzina geliuor oda uyandiriyor sık sık dedi deniycem dediklerino umarim ise yarar yaaya cnm bu dogru olabılır aslında, nasıl duzelecek bu durum?
aynen cnm zaten cok kalkardı neredeyse bı aydır dayanılacak gıbı degıl
napacagız?
bu aksam bı deneyım cnm bakalım ne olacak
uyanıyor aglyor gerı koyuyorsun yıne aglıyor emıyor yıne aglıyor poff
E efsunkarr G guzidelll F _fiona_
Kuzucuklarına mutlu yaşlarr, sağlklı ömürler, hep beraberce inşllah
artık beşiğini unuttu. Her daim birlikte yatıyoruz. Beşiğe koy al koy al hal kalmıyor. Gerçi ben bu durumdam yakınmıyorum, aksine hoşuma gidiyor:)canim bugun dra gttm buyuzden dedim baska bisey mi var artk dayanamıyorum bende dr asla emziretek uyutmayacaksin ve yatmadan 2saat once sebze puresi ver o tok tutar dedi artik yetiiskin gibi dusun dedi gece birsey verme dedi emdkce agzina geliuor oda uyandiriyor sık sık dedi deniycem dediklerino umarim ise yarar yaa
bende besigi bosa aldik bile dedmm yani:) yo birlikte yatmak cokk guzel zaten uyanip yatagin icinde oturmasa sıkıntı yok:)bu ara bildigin ustumde uyuyor bu zamanlar birdahagelmiycek kaçırmak istemiyorum ama yarim saate kalkinca sinirleri zipliyor insanin:)artık beşiğini unuttu. Her daim birlikte yatıyoruz. Beşiğe koy al koy al hal kalmıyor. Gerçi ben bu durumdam yakınmıyorum, aksine hoşuma gidiyor:)
Nice nice yılları olsun miniklerin inşallah. Rabbim sağlık sıhhat versin yokluklarini göstermesin bize. Onlarla birlikte biz de yeniden doğduk sanırım.:)Oyy cok tesekkur ederiz teyzesi cok mutlu ettin bizi ilk kutlayan sen oldun cansinRabbim tüm kuzulara hayirli saglikli ömürler versin.. Ah ahh bu gunleri de gormek nasipmis elhamdulillah..
Oyle karmakarisik duygular icindeyim ki tam bir sene once bugun sabah doguma gidecegiz dusuncesiyle uyuyamamistik esimle.. Sancilarim geliyor sonra aklima.. Sonra zamanin ne de hizli gectigi ama kizimin her uykusuz biraktigi geceler de hic de gecmedigini dusunmelerim..
Bu satirlar boyle gider..
G guzidelll canim sizin de dogum gununuz kutlu olsun.. Cok guzel gunleriniz olsun insallah.. Rabbim hepsini hayirli evlatlar etsin bizi onlarla imtihan etmesin..
Gerçekten hep gelişimleri ve tepkileri aynı cocuklarin. Berin de surekli meme istiyor. Kötü olan sokakta memeee memeee diye bağırması. Millet gülüyor birde rezil oluyorum. Bu arada arkadaşlar vitamin vermeye başladım ve resmen kızımın iştahı açıldı. Kullanmayanlara tavsiye ederimNice mutlu guzel sağlıklı yaslari olsun yavrucuklarin anne babalariyla birlikte İnşallah.
hemde ne düşkünlük.s
Eheee az önce kuzene onu diyordum, artık üstümde uyuyor bizim ki demrymerhn post: 43134239 .!.:bende besigi bosa aldik bile dedmm yani:) yo birlikte yatmak cokk guzel zaten uyanip yatagin icinde oturmasa sıkıntı yok:)bu ara bildigin ustumde uyuyor bu zamanlar birdahagelmiycek kaçırmak istemiyorum ama yarim saate kalkinca sinirleri zipliyor insanin:)
Hangi vitamini kullanıyorsun.Gerçekten hep gelişimleri ve tepkileri aynı cocuklarin. Berin de surekli meme istiyor. Kötü olan sokakta memeee memeee diye bağırması. Millet gülüyor birde rezil oluyorum. Bu arada arkadaşlar vitamin vermeye başladım ve resmen kızımın iştahı açıldı. Kullanmayanlara tavsiye ederim
Ne kullaniyorsun Dr mu verdiGerçekten hep gelişimleri ve tepkileri aynı cocuklarin. Berin de surekli meme istiyor. Kötü olan sokakta memeee memeee diye bağırması. Millet gülüyor birde rezil oluyorum. Bu arada arkadaşlar vitamin vermeye başladım ve resmen kızımın iştahı açıldı. Kullanmayanlara tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?