2014 Kasım Anneleri

kızlar yardım edın
neredeyse bı aydır gece asırı derecede uyanıyor
dün mahvldum
neden boyle oluyor çözemedim
bır fıkrınız var mı?

gece yatmadan once ne yedırıyorsunuz?
ac mı acaba?

Gece yatmadan önce yedirmeye çalışıyorum ama yemiyor, sadece emmek istiyor. Malum artık büyüdüler, sadece anne sütü tok tutmuyor. Arada irmik ve pirinç unlu Muhallebi yapıp, meyveyle tadlandırıyorum. Birkaç Kaşık bile yese o gece daha az Uyanıyor. Yemediği zaman nerdeyse 2 saatte bir Uyanıyor, ağlıyor, emmek istiyor. Emince de yatağa koyunca tekrar ağlıyor, tabi ben de Yorgunluktan bitmiş oluyorum

Bugun kizima karnabahari buharda hasladim Zeytinyagi ve sarimsak.rendesinideE uzerine doktum elinde yedi azcik sonrada ustune yogurt doktum.birazda oyle yedi elle yemesi kolay blwcilere duyurulur:)yanina brokoli falanda eklenebilir

ohh çok iyi yapmışsın çok faydalıı
bizd yaparız artık çok iyi olmuş.

Cook sukur k.v let yayladan donuyor oglusun masraflarin cogu onlara aitte biraz rahtlariz heleki bu kis soguk gececkmis elektrik parasi gozumu korkutyor

elektrik mi doğalgazmı gerçi 2 side gelio yakınca ama
ohh iyisiniz masraflar onlara aitmiş ne güzel.

paylaşırsan iyi olur cnm bende yapmayı düşünüorum da
geçi dışardan falan alamam netden sipariş vermeye çalışıorum
valla benimdeel becerim hiç yoktur alıp dikemem yani.

E efsunkarr G guzidelll @_fiona_doğum günü çocukları varmışş iyi ki doğmuşlar rabbimin verdiği bugüne şükürler olsun sizlerle sağlıklı huzurlu musmutlu seneler olsun inş.
eslem mete ve poyraz doğum gününüz kutlu olsun kuzucuklarımm...

E efsunkarr G guzidelll F _fiona_ nice mutlu huzurlu yillar olsun insallh saglikla neseyle bir omur diliyorum

Evet o satırlar hiç bitmez rabbim uzun hayırlı ömür versin prensese

Amin canım sizinde doğum gününüz kutlu olsun cok duygulandım geçen yılı düşünce annelik ne değişik bir şeymiş böyle Allah a cok şükür nasip etti ve yaşadık

cok tesekkurler arkadaslar eksik olmayin.. Rabbim korusun hepsini guzel yaslarini görelim hep beraber..

Teşekkür ederiz arkadaşlar cok duygulandım okuyunca zaman gerçekten hızlı geriye bakıldığında Allah hepimizin çocukları na sağlıklı uzun ömürler versin

cok tesekkurler arkadaslar eksik olmayin.. Rabbim korusun hepsini guzel yaslarini görelim hep beraber..

Kizlar F _fiona_ bebislerim doğum günü kutlu olsun bir ömür birlikte inşallah saglikla huzurla....

Poyraz Ege doğum günün kutlu olsun minnos uzun mutlu sağlıklı yılların olsun F _fiona_ hayırlı evlat olsun kuzun insallah

ya cnm bu dogru olabılır aslında, nasıl duzelecek bu durum?

aynen cnm zaten cok kalkardı neredeyse bı aydır dayanılacak gıbı degıl

napacagız?

bu aksam bı deneyım cnm bakalım ne olacak

uyanıyor aglyor gerı koyuyorsun yıne aglıyor emıyor yıne aglıyor poff

E efsunkarr G guzidelll F _fiona_

Kuzucuklarına mutlu yaşlarr, sağlklı ömürler, hep beraberce inşllah

canim bugun dra gttm buyuzden dedim baska bisey mi var artk dayanamıyorum bende dr asla emziretek uyutmayacaksin ve yatmadan 2saat once sebze puresi ver o tok tutar dedi artik yetiiskin gibi dusun dedi gece birsey verme dedi emdkce agzina geliuor oda uyandiriyor sık sık dedi deniycem dediklerino umarim ise yarar yaa

artık beşiğini unuttu. Her daim birlikte yatıyoruz. Beşiğe koy al koy al hal kalmıyor. Gerçi ben bu durumdam yakınmıyorum, aksine hoşuma gidiyor:)

artık beşiğini unuttu. Her daim birlikte yatıyoruz. Beşiğe koy al koy al hal kalmıyor. Gerçi ben bu durumdam yakınmıyorum, aksine hoşuma gidiyor:)
bende besigi bosa aldik bile dedmm yani:) yo birlikte yatmak cokk guzel zaten uyanip yatagin icinde oturmasa sıkıntı yok:)bu ara bildigin ustumde uyuyor bu zamanlar birdahagelmiycek kaçırmak istemiyorum ama yarim saate kalkinca sinirleri zipliyor insanin:)

Nice nice yılları olsun miniklerin inşallah. Rabbim sağlık sıhhat versin yokluklarini göstermesin bize. Onlarla birlikte biz de yeniden doğduk sanırım.:)

Gece uyku sorunu yasayn arkadaslara sunu soyleyebilirim benimki cok guzel uyuyn ve yiyen bi cocuk olmasna ragmen benimkide bu aralar uyaniyr artik geceleri devam sutu veriyorum 240lik bitiyor hala uyaniyr aclikla alakasi yok yani yatmadn oncede irmikli princ unu yer 1kase dolusu tek careyi yanimda yatirarak buldum onada korkuyorum dusecek die
inswllh gecici bi surectir

Gerçekten hep gelişimleri ve tepkileri aynı cocuklarin. Berin de surekli meme istiyor. Kötü olan sokakta memeee memeee diye bağırması. Millet gülüyor birde rezil oluyorum. Bu arada arkadaşlar vitamin vermeye başladım ve resmen kızımın iştahı açıldı. Kullanmayanlara tavsiye ederim

Eheee az önce kuzene onu diyordum, artık üstümde uyuyor bizim ki de

Hangi vitamini kullanıyorsun.

Ne kullaniyorsun Dr mu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…