Anlıyorum hem heves ediyo insan hem de biraz cevrenin etkisi var bu olayda.Aynen sana katiliyorum yeni yeni adetler cikiyo ama bende yapiyorum insan yapmak istiyo nedense
Canm oviti anlamadim ama ulukisla nigde yaylalari bu sene birax geciktilerovit yaylasından mi dönüyorlar yoksa.bende şimdi elektrikli soba yakıyom .faturayı düşünmek bile istemiyorum.
benim elişi becerim hiç yok..herşeyi eminönünden alırım..baykuş şekli verilmiş bir kesenin içinde (kapalı) lavanta 12.lik poşette..onları ağaç biçiminde metale asmıştık.. doğumda hastaneye gelenlere yaptığımız hediye çantasında verdik..melek te benzer..biraz daha basiti.galiba havuzlu han'dan almıştık baykuş lavantayı..eşim fotoları saklar ondan alıp paylaşırımohh bana da gelsene
ne zamandır yapıorum oda oda bitiremedi komple bitene kadar diğer taraflar pislenio
deli olcamm çocuk uyudukça ancak yapıorum ne kadar yapabilirsem yaa..
arkadaş arası yapsam olurduda cnm akrabalar falan olıcak oyüzden açmıcam.
ama belki pasta kesme anında sevdiği şarklılarI açarım belki aslında ailecek
oynamayı çojk severiz de bunun için ev uygun olmazz.
o nedemek miş yaaa alla alla
öle şeymi olurr.saçmaaaaa
nasıl oldu oo kendin mi yaptınn paylaşabilirmsin.
cnm marka laıpta okadar para verme bence şimdilik ilk adım al
alışsın iyice biraz zaman sonra al puma hem daha uzun süreli giyer.
herkes herşeye nie karışıo yaa sananee arkadaşş
sanane yaaa.çok sinir oluoruym böle insanlara yaa
öle cnm düşe kalka alışıcak canı yanmasında
öle olsun boşver dengeleri sağlıolar zatenn.
ay cnm geçmiş olsun paşama
bi anda nasıl ateşleniolar ya üşüttümü
acabaa ateş ölçeri kontrol et cnm kaç derece olduğunu bilmek
çok önemli şimdi nasıl kuzu peki.
bende magnet yaptırıcam çıkaramazlar oğluşumu
zaten akraba hep geneli oyüzden çıkarma olmaz çerçeve de olsa
ayıpp ya öle şeymi olurrmuşşş...
çok geçmiş olsun..bizimki yeni yeni düzeliyoGüneşli, açık ama bir o kadar da soğuk Erzurum sabahından günaydın arkadaşlar...
Oğlum bu yaşına kadar bi 6 aylık aşısında bi kere ateşlenmişti o da 37,5 idi.. Ondan sonra cumartesi gecesi baktım inliyor gibi ses geliyor fırladım yataktan baktım yanıyor oğlum... O kadar panik oldum ki.. Bu zamana kadar böyle rastlamadığım için ne yapacağımı bilemedim eşim de uyandı zaten hemen.. Ateş ölçerin pili de bitmiş aksilik üstüne aksilik.. Calpol verdik başında bekledim düşene kadar sabah 4 gibi uyudum.. Pazar sabahı öyle bitkin uyandı ki.. Sürekli uyudu tüm gün.. Sanırım grip mi olacak ne.. Burnu akıyor.. Acaip de ishal olmuş.. Akşam üstü gözünü açabildi yavrum.. Ondan sonra başladı yaramazlığa... Yerim onu.. Sağlıklı olsunlar canları içinde olsun da her yer darmadağın olsun.. Öyle üzüldüm ki..
bizimki de merakla izler..Bi çocuk bu kadarmı çamaşır makinesine meraklı olur.
Çalışırken yanından ayrılmıyor yaa
Oyy cok tesekkur ederiz teyzesi cok mutlu ettin bizi ilk kutlayan sen oldun cansin
ya mustide öyle..kızlar yardım edın
neredeyse bı aydır gece asırı derecede uyanıyor
dün mahvldum
neden boyle oluyor çözemedim
bır fıkrınız var mı?
gece yatmadan once ne yedırıyorsunuz?
ac mı acaba?
Evet o satırlar hiç bitmez rabbim uzun hayırlı ömür versin prenseseOyy cok tesekkur ederiz teyzesi cok mutlu ettin bizi ilk kutlayan sen oldun cansinRabbim tüm kuzulara hayirli saglikli ömürler versin.. Ah ahh bu gunleri de gormek nasipmis elhamdulillah..
Oyle karmakarisik duygular icindeyim ki tam bir sene once bugun sabah doguma gidecegiz dusuncesiyle uyuyamamistik esimle.. Sancilarim geliyor sonra aklima.. Sonra zamanin ne de hizli gectigi ama kizimin her uykusuz biraktigi geceler de hic de gecmedigini dusunmelerim..
Bu satirlar boyle gider..
G guzidelll canim sizin de dogum gununuz kutlu olsun.. Cok guzel gunleriniz olsun insallah.. Rabbim hepsini hayirli evlatlar etsin bizi onlarla imtihan etmesin..
Oyy cok tesekkur ederiz teyzesi cok mutlu ettin bizi ilk kutlayan sen oldun cansinRabbim tüm kuzulara hayirli saglikli ömürler versin.. Ah ahh bu gunleri de gormek nasipmis elhamdulillah..
Oyle karmakarisik duygular icindeyim ki tam bir sene once bugun sabah doguma gidecegiz dusuncesiyle uyuyamamistik esimle.. Sancilarim geliyor sonra aklima.. Sonra zamanin ne de hizli gectigi ama kizimin her uykusuz biraktigi geceler de hic de gecmedigini dusunmelerim..
G guzidelll canim sizin de dogum gununuz kutlu olsun.. Cok guzel gunleriniz olsun insallah.. Rabbim hepsini hayirli evlatlar etsin bizi onlarla imtihan etmesin..
Oyy cok tesekkur ederiz teyzesi cok mutlu ettin bizi ilk kutlayan sen oldun cansinRabbim tüm kuzulara hayirli saglikli ömürler versin.. Ah ahh bu gunleri de gormek nasipmis elhamdulillah..
Nice mutlu guzel sağlıklı yaslari olsun yavrucuklarin anne babalariyla birlikte İnşallah.Oyy cok tesekkur ederiz teyzesi cok mutlu ettin bizi ilk kutlayan sen oldun cansinRabbim tüm kuzulara hayirli saglikli ömürler versin.. Ah ahh bu gunleri de gormek nasipmis elhamdulillah..
suan gÖZlerim yaniyor kac gecedir artik acmi tokmu onuda bilmiyorum dra goturecem bugun rahat iki haftadr boyle oncedendne cok iyi uyumuyordu ama haftada iki uc gunde olsa 3 saat uyurdu enazindankızlar yardım edın
neredeyse bı aydır gece asırı derecede uyanıyor
dün mahvldum
neden boyle oluyor çözemedim
bır fıkrınız var mı?
gece yatmadan once ne yedırıyorsunuz?
ac mı acaba?
hemde ne düşkünlük.sya mustide öyle..
akşam zorla birşeylerde veriyoerum az buz yiyor ama gece çok aşırı uyanıyor..
bu zamanlarda memeye düşkünlük ve anne kokusuna düşkünlük olurmuş..
dün gece yanıma yatırdım bana yanaşa yanaşa iyi uyudu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?