2014 Kasım Anneleri

kışlar benim oğlan hertarafımı ısırmaya başladı. bildiğin koparacak meme vermeye korkar oludum.acep var mı bunun çaresi

ovit yaylasından mi dönüyorlar yoksa.bende şimdi elektrikli soba yakıyom .faturayı düşünmek bile istemiyorum.
Canm oviti anlamadim ama ulukisla nigde yaylalari bu sene birax geciktiler
burda hala hava guzel tek citcitliyla durulabiliyo adanadaym

benim elişi becerim hiç yok..herşeyi eminönünden alırım..baykuş şekli verilmiş bir kesenin içinde (kapalı) lavanta 12.lik poşette..onları ağaç biçiminde metale asmıştık.. doğumda hastaneye gelenlere yaptığımız hediye çantasında verdik..melek te benzer..biraz daha basiti.galiba havuzlu han'dan almıştık baykuş lavantayı..eşim fotoları saklar ondan alıp paylaşırım

çok geçmiş olsun..bizimki yeni yeni düzeliyo

Eslem ve Mete'nin doğum günü kutlu olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin tabi sizlere de anneleri E efsunkarr ve G guzidelll
Oyy cok tesekkur ederiz teyzesi cok mutlu ettin bizi ilk kutlayan sen oldun cansin Rabbim tüm kuzulara hayirli saglikli ömürler versin.. Ah ahh bu gunleri de gormek nasipmis elhamdulillah..
Oyle karmakarisik duygular icindeyim ki tam bir sene once bugun sabah doguma gidecegiz dusuncesiyle uyuyamamistik esimle.. Sancilarim geliyor sonra aklima.. Sonra zamanin ne de hizli gectigi ama kizimin her uykusuz biraktigi geceler de hic de gecmedigini dusunmelerim..
Bu satirlar boyle gider..

G guzidelll canim sizin de dogum gununuz kutlu olsun.. Cok guzel gunleriniz olsun insallah.. Rabbim hepsini hayirli evlatlar etsin bizi onlarla imtihan etmesin..

kızlar yardım edın
neredeyse bı aydır gece asırı derecede uyanıyor
dün mahvldum
neden boyle oluyor çözemedim
bır fıkrınız var mı?

gece yatmadan once ne yedırıyorsunuz?
ac mı acaba?

merhabaler şekerler...
sünnet sonraso koşturmacada anne hasta olur ve yatar..
raporluydum..sonr aişe başladım işler yığılmış giremedim..
sizler nasılsınızz..

doğum günü olan bebişlerimiz eslem ve metenin doğum günü kutlu olsun..nice güzel yılları olsun inşşş @guzidelll E efsunkarr

kızlar yardım edın
dün mahvldum
bır fıkrınız var mı?

ac mı acaba?
ya mustide öyle..
akşam zorla birşeylerde veriyoerum az buz yiyor ama gece çok aşırı uyanıyor..
bu zamanlarda memeye düşkünlük ve anne kokusuna düşkünlük olurmuş..
dün gece yanıma yatırdım bana yanaşa yanaşa iyi uyudu..

Evet o satırlar hiç bitmez rabbim uzun hayırlı ömür versin prensese

Teşekkür ederiz arkadaşlar cok duygulandım okuyunca zaman gerçekten hızlı geriye bakıldığında Allah hepimizin çocukları na sağlıklı uzun ömürler versin

Eslem ve Mete'nin doğum günü kutlu olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin tabi sizlere de anneleri E efsunkarr ve G guzidelll

Amin canım sizinde doğum gününüz kutlu olsun cok duygulandım geçen yılı düşünce annelik ne değişik bir şeymiş böyle Allah a cok şükür nasip etti ve yaşadık

Nice mutlu guzel sağlıklı yaslari olsun yavrucuklarin anne babalariyla birlikte İnşallah.
kızlar yardım edın
dün mahvldum
bır fıkrınız var mı?

ac mı acaba?
suan gÖZlerim yaniyor kac gecedir artik acmi tokmu onuda bilmiyorum dra goturecem bugun rahat iki haftadr boyle oncedendne cok iyi uyumuyordu ama haftada iki uc gunde olsa 3 saat uyurdu enazindan

hemde ne düşkünlük.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…