Kisa dusunuyorum aslinda ama karar veremdim bacilarmda gec yaptr eglenceli yaptr diyorda amaben eglnecm diyede cocuguma aci hissetiremm yani gecn haftlrda 3 yasnda yegnim oldu aci hissetigndn degil baktikca agliyr kilot giymiyo cok zor oldu annesine o yuzden erkn yaptrmayi dusnyorum
Benim eşimin bir de okulu var.. Çoğu zaman yüzünü gördüğümüz yok yani.. 10 u geçerken evde oluyor çoğu gün.. Cumartesi bile full dolu.. Eşimin huyudur o sabahları hiçbişi olmasa da biraz suratsız kalkar.. AŞırı uykuya aşık bir adam olduğu için... Sabahları çoğu zaman konuşmam bile ben de sinir olduğum zaman : ) Sonra dedim ya kendi kendine bişi olmamış gibi devam ediyor gün içinde... Taksam ne olacak.. Sonra "ne oldu" diye sorunu ben çıkartmış oluyorum : )
valla ben takıyorum canım..
gece boyu kalkan ben somurtan o yaniii...
gün içinde zaten konuşmuyoruz..
akşamda evde musti ile vakit geçiyor..
aman neyse bir şekilde zamanla düzelecektir..
sizden naber..
yok ya musti hala 7-8 arası uyanıyor biz bırakıyoruz..
uyanmasa bende düşünürdüm ama yapacak birşey yok mecbur kaldıracağız yani
Benim eşimin bir de okulu var.. Çoğu zaman yüzünü gördüğümüz yok yani.. 10 u geçerken evde oluyor çoğu gün.. Cumartesi bile full dolu.. Eşimin huyudur o sabahları hiçbişi olmasa da biraz suratsız kalkar.. AŞırı uykuya aşık bir adam olduğu için... Sabahları çoğu zaman konuşmam bile ben de sinir olduğum zaman : ) Sonra dedim ya kendi kendine bişi olmamış gibi devam ediyor gün içinde... Taksam ne olacak.. Sonra "ne oldu" diye sorunu ben çıkartmış oluyorum : )
Regl olanlar kategorisine bugun girdim. :)) adet görmeyen var mı hala?
Regl olanlar kategorisine bugun girdim. :)) adet görmeyen var mı hala?
Güzel olmuş Can'ım sonunda karar verebildin demekkiEki Görüntüle 1664183
günaydın bayanlar.bizim magnetimizde böle oldu gelicek bakalım
inşallah güzel olur hediye paketlerinin fotolarını alamadım.
Güzel olmuş Can'ım sonunda karar verebildin demekki
kaloriferleri yakan varmı arkadaşlar ev durumları
nasıl gece sanki soğuk oluo...
Arkadaşlar bebeğimize marketteki sütleri ne zaman verebiliriz?
1 yaşından sonra öneriliyor süt cnm ama
bulunduğum yerde ovit yaylası var. bir an seni Erzurumlu olarak hatırladım.erzurumlular da ovit yaylasına çıkıyorlar ondan öyle yazdım.kusura bakmaCanm oviti anlamadim ama ulukisla nigde yaylalari bu sene birax geciktiler
burda hala hava guzel tek citcitliyla durulabiliyo adanadaym
canım hayırlı olsun.bunların birde dokun öğren seti var.Arkadaşlar d&r internet sitesinde mağazaya göre fiyatlar uygun bende kitaplar aldım bizim minnoşaloveren adaşım senin Yaptığın listeden de yararlandım teşekkür ederim
Inşallah Yamanıma faydası olur. Ben de bugün kitaplara bakıyordum netten. Hemen D&R ın sitesine bakayım. Ürünler kaç günde eline ulaştı, bir de ben sana şu kan damlasını soracaktım. Ferrum Kabızlık yapıyor, bir tane daha vardı neydi adaşım onun adı? Bir de onu deneyelim.Arkadaşlar d&r internet sitesinde mağazaya göre fiyatlar uygun bende kitaplar aldım bizim minnoşaloveren adaşım senin Yaptığın listeden de yararlandım teşekkür ederim
Ben 1 yaşını geçtikten sonra Pınar çocuk sütünü denemeyi düşünüyorum. Tabi Öncesinde kan durumuna baktırıcam. Inek sütü kansızlık durumlarında çok önerilmiyor.Arkadaşlar bebeğimize marketteki sütleri ne zaman verebiliriz?
Canım biliyorum ama oğlum zaten az kilo alıyor çok az.. Bu yüzden ben bayadır içiriyorum.. Keçi sütü yani.. Şimdi de mayalamak için süt alıyorum kaynatıyorum onu da içiriyorum bir sıkıntı olmadı şükür.. Ama hep keçi sütü ya da böyle köy sütü mü içicek market sütlerini içebilir mi onu bilmiyorum..
Ben 1 yaşını geçtikten sonra Pınar çocuk sütünü denemeyi düşünüyorum. Tabi Öncesinde kan durumuna baktırıcam. Inek sütü kansızlık durumlarında çok önerilmiyor.
ben hiç vermedim cnm birkere hero baby
devam sütü vermiştim okadar ama sıkıntı olmuosa ver tabi seni
emmiodu dimi ondan gerek duymuş olabilirsin herzama nerden bulıcaz
köy sütü yada keçi sütü günlük şişeler varya markette onlardan olabilir bence
yada pınarın organik sütü var ondan alabilirsin.
bu arada kardiyolojiyi sordum nedir oo söylemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?