Evet o şekilde alınıyor arkadaşım bir sorun yok Malesef her çocuk damar bakımından Şanslı değil bazılarında zor oluyor inşallah sonuclar güzel çıkarKizlar kan testi yaptiranlar bebeginizin kanini nasil aldilar?
Ya ben alerji doktoruna götürdüm bir sürü test istedi uc tüp kan alindi..hemsire elinin ustunden aldi igneyi takti bekliyor ki kan gelsin sonra damla damla o uc tüpu doldurdu yarılarina kadar.. Tabi bu sirada biz kolunu fln da sıkıyoruz yavrumun kan gitsin diye.. Bitmek bilmeyen iskence gibiydi 15 dakika araliksiz elinde igneyle, biz onu siki siki tutarken felaket agladi icim parçalandı.. Sizde de oyle mi oldu niye gelmedi kan anlamadim damla damla tüp mu dolar ya.. Tabi bir de kan degerlerine bakilsin demeyi unuttum insallah o da çıkar sonucta.. Bir de dana eti yemem de yasaklanabilirmis test sonucuna gore, insallah guzel sonuclar cikar bize dua edin..
Kabız yapıyorsa eğer her sabah kahvaltı da iki kuru erik yedir yada hipp marka kuru erik var kavanozda ondan verEşim 1 saattir eczaneleri dolaşıyor, ferromixin hiçbirinde yokmuş, firma üretmiyormuş artıkPofff canım sıkıldı, hangi kan ilacını kullanıcaz şimdi
Set halinde ilk kitap setim ismi küçük kitaplar 8cm ye 8 cm boyutu 20 küsür fiyatı
Canm bize denilen suydu her gebekte olurmus o aciklik o olmazsa zaten anne karninda olurms ama bebek gelistikce kapanirmis o aciklik kapnmadgnda cerrahi islm gerektirirmis bizimki dogdugunda bi sac teli kadr acikligi vardi 3 ayda kapnmisti bin sukurCanım bu üfürüm dedğin şey ney kalpte delikmi acaba
Bizdede doğduğunda vardı direk felik denildi mm sölendi ilk 3 ay küçüldü 9. Aydada baktı kapanmış dedi ama çocuk hiç durmadı Nasıl gördü o ara anlamadım ben çok korkmuştum benim oğlumda zayıf kilo almıyor pek
Ferrum kabız yapıyor, sağlık Ocağı'nın verdiği vegaferon kabız yapmıyor. İkisinde de paraben olduğu için başka kan ilacı arıyordum ama sanırım alternatif yokKabız yapıyorsa eğer her sabah kahvaltı da iki kuru erik yedir yada hipp marka kuru erik var kavanozda ondan ver
sagol canim size de cok gecmis olsun.. Bizim sut alerjisi icin degerlerine bakilacak bir de surekli burnunu kasiyor burnu tikali toz alerjisi cikmaz insallah.. Ya iste dedim acaba hemsire mi beceremedi..Çok geçmiş olsun arkadaşım
bizde geçirdiğimiz hastalık sonucu birkaç hafta önce 3 tüp kan verdik oğlumun
ama senin anlattığın kadar uzun sürmedi sadece üçüncü tüptü baya sıkma zorunda kaldılar kolunu
3 tüp kanla tam kan sayımı ve ekstra bir kaç değer bakıldı d3 tiroid vs
bizim sonuçlarımız güzel çıktı inş sizinde çok güzel çıkar
ayyy ilk.hamilemiz sensin ozaman kasim annelerinden Rabbim saglikla kucağına almayi.nasip etsin uzulme vardir bir hayir İnşallah birlikte buyurr miniklerkızlar bende 2014 kasım annesiydim şuan yine hamileyim malesef çok dikkat edin
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin Herşeyde bir hayır vardır aslında böyle uğraşırken ikisini birden büyütmüş olacaksın üzme kendinikızlar bende 2014 kasım annesiydim şuan yine hamileyim malesef çok dikkat edin
ole cnm da daha yeni atlattık korkuorm bnde yazıodum buraya heveslydim bunda yok ole tabi hayrlısı bakalım.doğum daha gözümün önünde unutsaydk bari:)Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin Herşeyde bir hayır vardır aslında böyle uğraşırken ikisini birden büyütmüş olacaksın üzme kendini
ilk bnm ilk magdur:)ayyy ilk.hamilemiz sensin ozaman kasim annelerinden Rabbim saglikla kucağına almayi.nasip etsin uzulme vardir bir hayir İnşallah birlikte buyurr minikler
Hayırlı olsun. Resmen heyecanlandım okuyunca:). Arkadas olacaklar birbirlerine insaallah. Çalışmıyor olsam ben hemen isterdim açıkçası ikinciyi.kızlar bende 2014 kasım annesiydim şuan yine hamileyim malesef çok dikkat edin
Çok geçmiş olsun canım benim.Kizlar kan testi yaptiranlar bebeginizin kanini nasil aldilar?
Ya ben alerji doktoruna götürdüm bir sürü test istedi uc tüp kan alindi..hemsire elinin ustunden aldi igneyi takti bekliyor ki kan gelsin sonra damla damla o uc tüpu doldurdu yarılarina kadar.. Tabi bu sirada biz kolunu fln da sıkıyoruz yavrumun kan gitsin diye.. Bitmek bilmeyen iskence gibiydi 15 dakika araliksiz elinde igneyle, biz onu siki siki tutarken felaket agladi icim parçalandı.. Sizde de oyle mi oldu niye gelmedi kan anlamadim damla damla tüp mu dolar ya.. Tabi bir de kan degerlerine bakilsin demeyi unuttum insallah o da çıkar sonucta.. Bir de dana eti yemem de yasaklanabilirmis test sonucuna gore, insallah guzel sonuclar cikar bize dua edin..
Normal doğum mu olmuştu seninole cnm da daha yeni atlattık korkuorm bnde yazıodum buraya heveslydim bunda yok ole tabi hayrlısı bakalım.doğum daha gözümün önünde unutsaydk bari:)
7. Diş geliyor, ağlama - sızlama - uykuya dalamama - ağlayarak uyanma........Daha ilk dişten perişanları oynuyoruz valla Allah hepimize sabır ve güç versin
Hayırlı olsun gelişmeleri ve cinsiyetini öğrenince bizimle de paylaş. Şaşırdım ve heyecanlandimmkızlar bende 2014 kasım annesiydim şuan yine hamileyim malesef çok dikkat edin
Biz çeyrek diş çıkardık ve nakavt olduk iyice huyu değişti iştahsız zor uyuyan sürekli Ağlayan bişey oldu valla diyorum hep işte Allah hepimize sabır versin7. Diş geliyor, ağlama - sızlama - uykuya dalamama - ağlayarak uyanma........
evet normal. bunu sezeryan yaparım gibi 2. kolay olur ama çok korkuyorum yaaNormal doğum mu olmuştu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?