2014 Kasım Anneleri

Evet o şekilde alınıyor arkadaşım bir sorun yok Malesef her çocuk damar bakımından Şanslı değil bazılarında zor oluyor inşallah sonuclar güzel çıkar

Son düzenleme:
Eşim 1 saattir eczaneleri dolaşıyor, ferromixin hiçbirinde yokmuş, firma üretmiyormuş artık Pofff canım sıkıldı, hangi kan ilacını kullanıcaz şimdi
Kabız yapıyorsa eğer her sabah kahvaltı da iki kuru erik yedir yada hipp marka kuru erik var kavanozda ondan ver

Canm bize denilen suydu her gebekte olurmus o aciklik o olmazsa zaten anne karninda olurms ama bebek gelistikce kapanirmis o aciklik kapnmadgnda cerrahi islm gerektirirmis bizimki dogdugunda bi sac teli kadr acikligi vardi 3 ayda kapnmisti bin sukur

Yurumesi ne zormus yaaa suyum cikiyor arkasinda dolasmktn duseck diye 1dk durmuyor yerinde zor bi surec valla artik orumcekte durmuyor kendini atiyor

Kabız yapıyorsa eğer her sabah kahvaltı da iki kuru erik yedir yada hipp marka kuru erik var kavanozda ondan ver
Ferrum kabız yapıyor, sağlık Ocağı'nın verdiği vegaferon kabız yapmıyor. İkisinde de paraben olduğu için başka kan ilacı arıyordum ama sanırım alternatif yok

sagol canim size de cok gecmis olsun.. Bizim sut alerjisi icin degerlerine bakilacak bir de surekli burnunu kasiyor burnu tikali toz alerjisi cikmaz insallah.. Ya iste dedim acaba hemsire mi beceremedi..

kızlar bende 2014 kasım annesiydim şuan yine hamileyim malesef çok dikkat edin
ayyy ilk.hamilemiz sensin ozaman kasim annelerinden Rabbim saglikla kucağına almayi.nasip etsin uzulme vardir bir hayir İnşallah birlikte buyurr minikler

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin Herşeyde bir hayır vardır aslında böyle uğraşırken ikisini birden büyütmüş olacaksın üzme kendini
ole cnm da daha yeni atlattık korkuorm bnde yazıodum buraya heveslydim bunda yok ole tabi hayrlısı bakalım.doğum daha gözümün önünde unutsaydk bari:)

Çok geçmiş olsun canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…