Dokun Öğren almıcam ya bi kaç o tarz şeyi vardı evde kutusu var içinde çeşitli Şeyler var o yeter zaten bu kitap olayı çok masraflı yacanım hayırlı olsun.bunların birde dokun öğren seti var.
2 günde geldi ama gerizekalı yurtiçi kargoyla çalıştıkları için ben parka gidince evde yoktunuz diye yazı asıp gitmişler firmaya gidip aldık arama zorunlulukları yokmuş 60 tl üzeri Kargo ücretsiz eğer daha az şey alacaksan idefix de fiyatlar aynı 30 tl üzeri ücretsiz kargo...Inşallah Yamanıma faydası olur. Ben de bugün kitaplara bakıyordum netten. Hemen D&R ın sitesine bakayım. Ürünler kaç günde eline ulaştı, bir de ben sana şu kan damlasını soracaktım. Ferrum Kabızlık yapıyor, bir tane daha vardı neydi adaşım onun adı? Bir de onu deneyelim.
Anladım canım sağol.. Yani marketten aldığımız sütleri de verebiliyoruz değil mi? İnek sütünü iki haftada bir yoğurt mayalamak için aldığım zaman iki gün veriyorum sadece..
Tamam canım sağol..
Canım çok küçükken doktorumuz kardiyolojiye de kontrole göndermişti.. Normal bir kontrolmüş..
Çocuk kardiyoloji uzmanı da 1 yaşında yine kontrol var demişti..
Rutin bir şeymiş yani..
Bebekler kalplerinde üfürüm olarak doğuyorlar ya belli bir açıklık oluyormuş..
1 yaşına kadar onun kapanması gerekiyormuş.. Onun için götüreceğiz..
evet benim oğlum öyleydi 3 kere falan kontrole
götürdük 9 aylıkken kapandı çok şükür.1 yaş demedi
ama çok güzel kapanmış dedi kardiyolog ama.
Magnet yaptırdın mıben hiç vermedim cnm birkere hero baby
devam sütü vermiştim okadar ama sıkıntı olmuosa ver tabi seni
emmiodu dimi ondan gerek duymuş olabilirsin herzama nerden bulıcaz
köy sütü yada keçi sütü günlük şişeler varya markette onlardan olabilir bence
yada pınarın organik sütü var ondan alabilirsin.
bu arada kardiyolojiyi sordum nedir oo söylemedin
ben olmadım halaRegl olanlar kategorisine bugun girdim. :)) adet görmeyen var mı hala?
Kaç aylıkken götürdük inan hatırlamıyorum 2 miydi 3 müydü.. 1 yaşına kadar kapanması lazım dedi o yüzden bekledik bakalım.. İnşallah o kontrolü de sıkıntısız atlatırız..
Ben oğlumun yanına gideyim...
Sabah 9 da kahvaltısını yapmış.. Öğlen gittiğimde yemek istemedi tam acıkmamıştı... Komşuma yedirirsin dedim ama o da yemedi uyuttum dedi.. Aç aç uyuyormuş şimdi 6 saati geçti aç yavrum.. Sinirim bozuldu.. Böyle böyle kilo almaz tabi
Magnet yaptırdın mı
Bizde ilk ay ve 3 ay goturmstk kapanmis demisti kontrol yazmadi tekrardan acababidaha baktrsammi esim ozamnlar cok evham yapmisti bu durumu
Kaç aylıkken götürdük inan hatırlamıyorum 2 miydi 3 müydü.. 1 yaşına kadar kapanması lazım dedi o yüzden bekledik bakalım.. İnşallah o kontrolü de sıkıntısız atlatırız..
Ben oğlumun yanına gideyim...
Sabah 9 da kahvaltısını yapmış.. Öğlen gittiğimde yemek istemedi tam acıkmamıştı... Komşuma yedirirsin dedim ama o da yemedi uyuttum dedi.. Aç aç uyuyormuş şimdi 6 saati geçti aç yavrum.. Sinirim bozuldu.. Böyle böyle kilo almaz tabi
Bizimkide 5 gunkuvezde yatti ordan cikti 3 ayda gecti ama bin sukrhe üfürüm varmıydı sizde onu anlamadım
benim oğlum küvezde kaldı ya orda ortaya çıktı
yoksa çıkarmıydı bilmem 3 ayda bir kontrole gidioduk
kapandı 3.üncüde çok şükür.
niye yedirmemiş cnm komşun anlamadım resimlerde iyi görünüo
paşanın kilosu ama ne bilim.
carputi su renk sayi sarkilar iceren grup ayri ayri kitap mi set halinde oyleyse boyutu ne kadar ortalamaArkadaşlar d&r internet sitesinde mağazaya göre fiyatlar uygun bende kitaplar aldım bizim minnoşaloveren adaşım senin Yaptığın listeden de yararlandım teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun arkadaşımKizlar kan testi yaptiranlar bebeginizin kanini nasil aldilar?
Ya ben alerji doktoruna götürdüm bir sürü test istedi uc tüp kan alindi..hemsire elinin ustunden aldi igneyi takti bekliyor ki kan gelsin sonra damla damla o uc tüpu doldurdu yarılarina kadar.. Tabi bu sirada biz kolunu fln da sıkıyoruz yavrumun kan gitsin diye.. Bitmek bilmeyen iskence gibiydi 15 dakika araliksiz elinde igneyle, biz onu siki siki tutarken felaket agladi icim parçalandı.. Sizde de oyle mi oldu niye gelmedi kan anlamadim damla damla tüp mu dolar ya.. Tabi bir de kan degerlerine bakilsin demeyi unuttum insallah o da çıkar sonucta.. Bir de dana eti yemem de yasaklanabilirmis test sonucuna gore, insallah guzel sonuclar cikar bize dua edin..
Bizde ilk ay ve 3 ay goturmstk kapanmis demisti kontrol yazmadi tekrardan acababidaha baktrsammi esim ozamnlar cok evham yapmisti bu durumu
Kizlar kan testi yaptiranlar bebeginizin kanini nasil aldilar?
Ya ben alerji doktoruna götürdüm bir sürü test istedi uc tüp kan alindi..hemsire elinin ustunden aldi igneyi takti bekliyor ki kan gelsin sonra damla damla o uc tüpu doldurdu yarılarina kadar.. Tabi bu sirada biz kolunu fln da sıkıyoruz yavrumun kan gitsin diye.. Bitmek bilmeyen iskence gibiydi 15 dakika araliksiz elinde igneyle, biz onu siki siki tutarken felaket agladi icim parçalandı.. Sizde de oyle mi oldu niye gelmedi kan anlamadim damla damla tüp mu dolar ya.. Tabi bir de kan degerlerine bakilsin demeyi unuttum insallah o da çıkar sonucta.. Bir de dana eti yemem de yasaklanabilirmis test sonucuna gore, insallah guzel sonuclar cikar bize dua edin..
Dokun öğren bizde bir ise yaramadı sesli kitaplar da cabası çocuğum ne yapsın terlik ,priz ve damacanayla oynamaktan onlara fırsatı olmuyor kitap almıycam bir süre çiftlik halısı var doğum günü hediyesi çok beğendim eğitici ve eğlenceli bizimki yüzüne bakmadı sadece kırmızı ısığını seviyor harfli olanı da var aynı halının belki sizde ise yararDokun Öğren almıcam ya bi kaç o tarz şeyi vardı evde kutusu var içinde çeşitli Şeyler var o yeter zaten bu kitap olayı çok masraflı ya
Eşim 1 saattir eczaneleri dolaşıyor, ferromixin hiçbirinde yokmuş, firma üretmiyormuş artık2 günde geldi ama gerizekalı yurtiçi kargoyla çalıştıkları için ben parka gidince evde yoktunuz diye yazı asıp gitmişler firmaya gidip aldık arama zorunlulukları yokmuş 60 tl üzeri Kargo ücretsiz eğer daha az şey alacaksan idefix de fiyatlar aynı 30 tl üzeri ücretsiz kargo...
Kan ilacının adı ferromixin
Anladım canım sağol.. Yani marketten aldığımız sütleri de verebiliyoruz değil mi? İnek sütünü iki haftada bir yoğurt mayalamak için aldığım zaman iki gün veriyorum sadece..
Tamam canım sağol..
Canım çok küçükken doktorumuz kardiyolojiye de kontrole göndermişti.. Normal bir kontrolmüş..
Çocuk kardiyoloji uzmanı da 1 yaşında yine kontrol var demişti..
Rutin bir şeymiş yani..
Bebekler kalplerinde üfürüm olarak doğuyorlar ya belli bir açıklık oluyormuş..
1 yaşına kadar onun kapanması gerekiyormuş.. Onun için götüreceğiz..
Set halinde ilk kitap setim ismi küçük kitaplar 8cm ye 8 cm boyutu 20 küsür fiyatıcarputi su renk sayi sarkilar iceren grup ayri ayri kitap mi set halinde oyleyse boyutu ne kadar ortalama
Yaman da aldıklarımı yırtmaya Çalışıyor sadeceDokun öğren bizde bir ise yaramadı sesli kitaplar da cabası çocuğum ne yapsın terlik ,priz ve damacanayla oynamaktan onlara fırsatı olmuyor kitap almıycam bir süre çiftlik halısı var doğum günü hediyesi çok beğendim eğitici ve eğlenceli bizimki yüzüne bakmadı sadece kırmızı ısığını seviyor harfli olanı da var aynı halının belki sizde ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?