2014 Kasım Anneleri

2 günde geldi ama gerizekalı yurtiçi kargoyla çalıştıkları için ben parka gidince evde yoktunuz diye yazı asıp gitmişler firmaya gidip aldık arama zorunlulukları yokmuş 60 tl üzeri Kargo ücretsiz eğer daha az şey alacaksan idefix de fiyatlar aynı 30 tl üzeri ücretsiz kargo...

Kan ilacının adı ferromixin

evet benim oğlum öyleydi 3 kere falan kontrole
götürdük 9 aylıkken kapandı çok şükür.1 yaş demedi
ama çok güzel kapanmış dedi kardiyolog ama.

evet benim oğlum öyleydi 3 kere falan kontrole
götürdük 9 aylıkken kapandı çok şükür.1 yaş demedi
ama çok güzel kapanmış dedi kardiyolog ama.

Kaç aylıkken götürdük inan hatırlamıyorum 2 miydi 3 müydü.. 1 yaşına kadar kapanması lazım dedi o yüzden bekledik bakalım.. İnşallah o kontrolü de sıkıntısız atlatırız..

Ben oğlumun yanına gideyim...
Sabah 9 da kahvaltısını yapmış.. Öğlen gittiğimde yemek istemedi tam acıkmamıştı... Komşuma yedirirsin dedim ama o da yemedi uyuttum dedi.. Aç aç uyuyormuş şimdi 6 saati geçti aç yavrum.. Sinirim bozuldu.. Böyle böyle kilo almaz tabi

Magnet yaptırdın mı

he üfürüm varmıydı sizde onu anlamadım
benim oğlum küvezde kaldı ya orda ortaya çıktı
yoksa çıkarmıydı bilmem 3 ayda bir kontrole gidioduk
kapandı 3.üncüde çok şükür.
niye yedirmemiş cnm komşun anlamadım resimlerde iyi görünüo
paşanın kilosu ama ne bilim.

Bizde ilk ay ve 3 ay goturmstk kapanmis demisti kontrol yazmadi tekrardan acababidaha baktrsammi esim ozamnlar cok evham yapmisti bu durumu

Bizimkide 5 gunkuvezde yatti ordan cikti 3 ayda gecti ama bin sukr

Arkadaşlar d&r internet sitesinde mağazaya göre fiyatlar uygun bende kitaplar aldım bizim minnoşa loveren adaşım senin Yaptığın listeden de yararlandım teşekkür ederim
carputi su renk sayi sarkilar iceren grup ayri ayri kitap mi set halinde oyleyse boyutu ne kadar ortalama

Kizlar kan testi yaptiranlar bebeginizin kanini nasil aldilar?
Ya ben alerji doktoruna götürdüm bir sürü test istedi uc tüp kan alindi.. hemsire elinin ustunden aldi igneyi takti bekliyor ki kan gelsin sonra damla damla o uc tüpu doldurdu yarılarina kadar.. Tabi bu sirada biz kolunu fln da sıkıyoruz yavrumun kan gitsin diye.. Bitmek bilmeyen iskence gibiydi 15 dakika araliksiz elinde igneyle, biz onu siki siki tutarken felaket agladi icim parçalandı.. Sizde de oyle mi oldu niye gelmedi kan anlamadim damla damla tüp mu dolar ya.. Tabi bir de kan degerlerine bakilsin demeyi unuttum insallah o da çıkar sonucta.. Bir de dana eti yemem de yasaklanabilirmis test sonucuna gore, insallah guzel sonuclar cikar bize dua edin..

Çok geçmiş olsun arkadaşım
bizde geçirdiğimiz hastalık sonucu birkaç hafta önce 3 tüp kan verdik oğlumun
ama senin anlattığın kadar uzun sürmedi sadece üçüncü tüptü baya sıkma zorunda kaldılar kolunu
3 tüp kanla tam kan sayımı ve ekstra bir kaç değer bakıldı d3 tiroid vs
bizim sonuçlarımız güzel çıktı inş sizinde çok güzel çıkar

Bizde ilk ay ve 3 ay goturmstk kapanmis demisti kontrol yazmadi tekrardan acababidaha baktrsammi esim ozamnlar cok evham yapmisti bu durumu

kapandıysa daha götürmene gerek yok cnm
boşuna sıkıntı yapmayın bizde ilk 3.ayda küçülmüştü
9.ayda tamamen kapandı çok şükür bizim küvez sebebimiz
başkaydı aslında tam çıkıcakken üfürüm çıktı ortaya.

ben 1 kere yaptırdım elinden aldılar ama
hiç ağlamadı şaşırdık hatta ama bizim az bişey
almışlardı sizden nie okadar çok aldılar ki.
inşallah iyi sonuçlar alıcaksınız cnm iyi düşün iyi olsunn.

Dokun Öğren almıcam ya bi kaç o tarz şeyi vardı evde kutusu var içinde çeşitli Şeyler var o yeter zaten bu kitap olayı çok masraflı ya
Dokun öğren bizde bir ise yaramadı sesli kitaplar da cabası çocuğum ne yapsın terlik ,priz ve damacanayla oynamaktan onlara fırsatı olmuyor kitap almıycam bir süre çiftlik halısı var doğum günü hediyesi çok beğendim eğitici ve eğlenceli bizimki yüzüne bakmadı sadece kırmızı ısığını seviyor harfli olanı da var aynı halının belki sizde ise yarar

Eşim 1 saattir eczaneleri dolaşıyor, ferromixin hiçbirinde yokmuş, firma üretmiyormuş artık Pofff canım sıkıldı, hangi kan ilacını kullanıcaz şimdi

Canım bu üfürüm dedğin şey ney kalpte delikmi acaba
Bizdede doğduğunda vardı direk felik denildi mm sölendi ilk 3 ay küçüldü 9. Aydada baktı kapanmış dedi ama çocuk hiç durmadı Nasıl gördü o ara anlamadım ben çok korkmuştum benim oğlumda zayıf kilo almıyor pek

Yaman da aldıklarımı yırtmaya Çalışıyor sadece azman valla bunlara demirden kitap almak Lazım bizimki de diş macununa takmış Kafayı birde şarjlı süpürgeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…