saol cnm hiç beklenmedik zamanda çıkıverdi.inş erkek olsa kızım var :) .(ama içime kız doğuyor.)Hayırlı olsun gelişmeleri ve cinsiyetini öğrenince bizimle de paylaş. Şaşırdım ve heyecanlandimm
ayy hala uyutmaya calisiyorum 9 dan berii valla cildirmmaamak.elde degil. Surekli aglama modunda uyanikk kalip dursa tamam oda yokk hemde cokkk sabir versin Allah hepimize hicc kolay degil valla .iyiki bura varda.bakiyorum.benzer seyler var rahatliyorum biraZBiz çeyrek diş çıkardık ve nakavt olduk iyice huyu değişti iştahsız zor uyuyan sürekli Ağlayan bişey oldu valla diyorum hep işte Allah hepimize sabır versin
Ben dünden dolayı ceva verdim bu gün uyumak için yalvardı resmen yürüteçte giderken kafayı koydu öne doğru öyle yatırdım uyudu çok sükür cırcırlı horozayy hala uyutmaya calisiyorum 9 dan berii valla cildirmmaamak.elde degil. Surekli aglama modunda uyanikk kalip dursa tamam oda yokk hemde cokkk sabir versin Allah hepimize hicc kolay degil valla .iyiki bura varda.bakiyorum.benzer seyler var rahatliyorum biraZ
Kızlar yarın a101 de bebek gereçleri geliyormus biberon emzik banyo malzemeleri nevresim takımı alez battaniye falan bilginiz olsunloveren den önce haber vereyim dedim
Allah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, sağlıkla kucağına al inşallahsaol cnm hiç beklenmedik zamanda çıkıverdi.inş erkek olsa kızım var :) .(ama içime kız doğuyor.)
Sezaryen olsaydı birinci doğum iknci şimdi belki zor olurdu.. Normal doğum da ikinci daha kolay oluyor zaten şimdi hiç düşünmeye gerek yok bunları daha zaman çok var Rabbim Hakkında Hayırlısı neyse onu versin inşallahevet normal. bunu sezeryan yaparım gibi 2. kolay olur ama çok korkuyorum yaa
Nedir bu veletlerin dertleri böyle ya uyumayınca iyice Mızmız oluyorlar zatenayy hala uyutmaya calisiyorum 9 dan berii valla cildirmmaamak.elde degil. Surekli aglama modunda uyanikk kalip dursa tamam oda yokk hemde cokkk sabir versin Allah hepimize hicc kolay degil valla .iyiki bura varda.bakiyorum.benzer seyler var rahatliyorum biraZ
he üfürüm varmıydı sizde onu anlamadım
benim oğlum küvezde kaldı ya orda ortaya çıktı
yoksa çıkarmıydı bilmem 3 ayda bir kontrole gidioduk
kapandı 3.üncüde çok şükür.
niye yedirmemiş cnm komşun anlamadım resimlerde iyi görünüo
paşanın kilosu ama ne bilim.
Bizde ilk ay ve 3 ay goturmstk kapanmis demisti kontrol yazmadi tekrardan acababidaha baktrsammi esim ozamnlar cok evham yapmisti bu durumu
Kizlar kan testi yaptiranlar bebeginizin kanini nasil aldilar?
Ya ben alerji doktoruna götürdüm bir sürü test istedi uc tüp kan alindi..hemsire elinin ustunden aldi igneyi takti bekliyor ki kan gelsin sonra damla damla o uc tüpu doldurdu yarılarina kadar.. Tabi bu sirada biz kolunu fln da sıkıyoruz yavrumun kan gitsin diye.. Bitmek bilmeyen iskence gibiydi 15 dakika araliksiz elinde igneyle, biz onu siki siki tutarken felaket agladi icim parçalandı.. Sizde de oyle mi oldu niye gelmedi kan anlamadim damla damla tüp mu dolar ya.. Tabi bir de kan degerlerine bakilsin demeyi unuttum insallah o da çıkar sonucta.. Bir de dana eti yemem de yasaklanabilirmis test sonucuna gore, insallah guzel sonuclar cikar bize dua edin..
Canım bu üfürüm dedğin şey ney kalpte delikmi acaba
Bizdede doğduğunda vardı direk felik denildi mm sölendi ilk 3 ay küçüldü 9. Aydada baktı kapanmış dedi ama çocuk hiç durmadı Nasıl gördü o ara anlamadım ben çok korkmuştum benim oğlumda zayıf kilo almıyor pek
kızlar bende 2014 kasım annesiydim şuan yine hamileyim malesef çok dikkat edin
hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin benim kızlarımın arasında 1,5 yaş var iyiki doğurmuşum ikinciyi diyorum gerçekten aradan çıkmış oluyor çalışmıyorsan daha kolay çalışıyorsan da Allah güç kuvvet versin birlikte büyütmüş olursunkızlar bende 2014 kasım annesiydim şuan yine hamileyim malesef çok dikkat edin
Valla calismiyorum biraktim iside ama ciook korkuyorum simdi cocuktan 3 4 yasina gelsin oyle olsun 2. Insallh bole olurHayırlı olsun. Resmen heyecanlandım okuyunca:). Arkadas olacaklar birbirlerine insaallah. Çalışmıyor olsam ben hemen isterdim açıkçası ikinciyi.
Hayirli olsun bebisin saglikla al kucagina Allahim gonlune goreversinevet normal. bunu sezeryan yaparım gibi 2. kolay olur ama çok korkuyorum yaa
Bizimde bir yaş kontrolümüz var..açıklık kapanmamıştı erken doğduğu için.Anladım canım sağol.. Yani marketten aldığımız sütleri de verebiliyoruz değil mi? İnek sütünü iki haftada bir yoğurt mayalamak için aldığım zaman iki gün veriyorum sadece..
Tamam canım sağol..
Canım çok küçükken doktorumuz kardiyolojiye de kontrole göndermişti.. Normal bir kontrolmüş..
Çocuk kardiyoloji uzmanı da 1 yaşında yine kontrol var demişti..
Rutin bir şeymiş yani..
Bebekler kalplerinde üfürüm olarak doğuyorlar ya belli bir açıklık oluyormuş..
1 yaşına kadar onun kapanması gerekiyormuş.. Onun için götüreceğiz..
Cnm geçen hafta bizde kan verdik aynı şekilde çok ağladı yavrum allahtan bir tüptü.bileğini sıkıp bıraktılar kan damlasın diyeKizlar kan testi yaptibirlginizin kanini nasil aldilar?
Ya ben alerji doktoruna götürdüm bir sürü test istedi uc tüp kan alindi..hemsire elinin ustunden aldi igneyi takti bekliyor ki kan gelsin sonra damla damla o uc tüpu doldurdu yarılarina kadar.. Tabi bu sirada biz kolunu fln da sıkıyoruz yavrumun kan gitsin diye.. Bitmek bilmeyen iskence gibiydi 15 dakika araliksiz elinde igneyle, biz onu siki siki tutarken felaket agladi icim parçalandı.. Sizde de oyle mi oldu niye gelmedi kan anlamadim damla damla tüp mu dolar ya.. Tabi bir de kan degerlerine bakilsin demeyi unuttum insallah o da çıkar sonucta.. Bir de dana eti yemem de yasaklanabilirmis test sonucuna gore, insallah guzel sonuclar cikar bize dua edin..
Yaman da aldıklarımı yırtmaya Çalışıyor sadeceazman valla bunlara demirden kitap almak Lazım bizimki de diş macununa takmış Kafayı birde şarjlı süpürgeye
aferin ona ne güzel yapmış kitap böyle okunur zatenEki Görüntüle 1665130 Kitabın son halii
günaydın canlar..iş yoğunluğundan yazamadım..
dün oğluşun doğum günü için birkaç şey aldım..
bu hafta sonuda kendim ahzırlayıp çıktı falan alıcam bakalım inş yapabiliriz..
sizlerden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?