2014 Kasım Anneleri

Biz çeyrek diş çıkardık ve nakavt olduk iyice huyu değişti iştahsız zor uyuyan sürekli Ağlayan bişey oldu valla diyorum hep işte Allah hepimize sabır versin
ayy hala uyutmaya calisiyorum 9 dan berii valla cildirmmaamak.elde degil. Surekli aglama modunda uyanikk kalip dursa tamam oda yokk hemde cokkk sabir versin Allah hepimize hicc kolay degil valla .iyiki bura varda.bakiyorum.benzer seyler var rahatliyorum biraZ

Ben dünden dolayı ceva verdim bu gün uyumak için yalvardı resmen yürüteçte giderken kafayı koydu öne doğru öyle yatırdım uyudu çok sükür cırcırlı horoz

Kızlar yarın a101 de bebek gereçleri geliyormus biberon emzik banyo malzemeleri nevresim takımı alez battaniye falan bilginiz olsun loveren den önce haber vereyim dedim

Yemin ederim gece gece hiç güleceğim yokken güldürdün beni, çok tatlısın. Uyuz siyahinci sinir etti beni Sayende moralim düzeldi

evet normal. bunu sezeryan yaparım gibi 2. kolay olur ama çok korkuyorum yaa
Sezaryen olsaydı birinci doğum iknci şimdi belki zor olurdu.. Normal doğum da ikinci daha kolay oluyor zaten şimdi hiç düşünmeye gerek yok bunları daha zaman çok var Rabbim Hakkında Hayırlısı neyse onu versin inşallah

Nedir bu veletlerin dertleri böyle ya uyumayınca iyice Mızmız oluyorlar zaten

Canım bebekler öyle doğarmış zaten... Kalplerinde minik bir açıklıkla doğarmış.. Zamanla o kapanırmış.. Çoğu bilmeden kapanırmış zaten kapanmayanlar da demekki ilerde çocukta kalp hastalığı yapıyor Allah korusun...
Yemedi dedi ne bilim... Bir de ben ne desem yok öyle yemiyor, yok onu yemez bilmem ne.. İki gün önce söylemesi ayıp etli karnabahar yaptım acaip sevdi oğlum koca bir tabak yedi.. Ertesi gün sabahtan dedim öğlene o yemeğimi yr yok ya onu yemez bilmem ne.. Nitekim öğlen yemedi yoğurt kattım yemedi kendi yaptığım çorbayı verdim felan dedi... Kahvaltısını bile tek tek yaptır diyorum ama yemiyor öyle diyor kolayına geliyor bulamaç yapıyor sinir oluyorum gözüm de görmüyor ne diyeyim...

Bizde ilk ay ve 3 ay goturmstk kapanmis demisti kontrol yazmadi tekrardan acababidaha baktrsammi esim ozamnlar cok evham yapmisti bu durumu

Canım her bebek böyle doğarmış sonra kapanırmış... Doktor kapandı dediyse evham yapmayın... Biz de valla çok minikti ama kaç aylıktı inan hiç hatırlamıyorum o zaman doktor demişti 1 yaşına kadar kapanması lazım 1 yaşında getirirsiniz demişti..

Ben memleketteyken kan değerleri için götürmüştük burda yaptıramamıştım ordaki hemşireye bayıldım inan ki.. Koluna taktı sımsıkı dedim elinden almayacak mısınız yok daha büyüdü damarını görürsek kolundan alıcam dedi.. Ve o kadar kolay oldu ki anlatamam neydi o öyle damla damla.. Kolundan inan anlaamadık bile 2-3 saniye abartısız hemen bitti.. Oğlum sadece bir kere bağırdı o kadar bitti gitti..

Evet canım doktorumuz da demişti bebekler kalbinde delikle doğarmış yani hepsi kapanmazmış 1 yaşına kadar tamamen kapanırmış.. Bu yüzden kontrole gidicez biz.. Sizin kapanmış biz daha götürmedik bakalım..

kızlar bende 2014 kasım annesiydim şuan yine hamileyim malesef çok dikkat edin

Canım vardır bir hayır tebrik ederim... Çalışmasam ben de oğlum iki yaşına geldiğinde düşünürdüm mutlaka ama göze alamıyorum.. Allah kucağında göstersin.. Kalbine göre versin canım

kızlar bende 2014 kasım annesiydim şuan yine hamileyim malesef çok dikkat edin
hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin benim kızlarımın arasında 1,5 yaş var iyiki doğurmuşum ikinciyi diyorum gerçekten aradan çıkmış oluyor çalışmıyorsan daha kolay çalışıyorsan da Allah güç kuvvet versin birlikte büyütmüş olursun

Hayırlı olsun. Resmen heyecanlandım okuyunca:). Arkadas olacaklar birbirlerine insaallah. Çalışmıyor olsam ben hemen isterdim açıkçası ikinciyi.
Valla calismiyorum biraktim iside ama ciook korkuyorum simdi cocuktan 3 4 yasina gelsin oyle olsun 2. Insallh bole olur
Allah isteyene versin

Bizimde bir yaş kontrolümüz var..açıklık kapanmamıştı erken doğduğu için.

Cnm geçen hafta bizde kan verdik aynı şekilde çok ağladı yavrum allahtan bir tüptü.bileğini sıkıp bıraktılar kan damlasın diye (

Benimki oyuncaklarlaa oynamiyo en guzel oyuncagi cezve tencere tahta kasik sarj kablolari kumanda yete vurmaca kacinci kumanda kirisi

günaydın canlar..iş yoğunluğundan yazamadım..
dün oğluşun doğum günü için birkaç şey aldım..
bu hafta sonuda kendim ahzırlayıp çıktı falan alıcam bakalım inş yapabiliriz..
sizlerden naber

Günaydın canım...
valla ben baktıkça neler görüyorum ya.. Aklım şimdi de kurabiyelere takıldı... 20 tane felan öyle temalı bişi yaptırsam mı diyorum yoksa gereksiz bir masraf mı bilemedim.. Hoşuma da gitti neler var ya..

Ay bu A101 den birsey almak için sabahin 8.30 unda kapiya dizilenlere sinir oldum ya. Gene birsey bırakmamislar nevresim takimi ve bebek alezi alacaktim yok hepsi bitmiş. Baska baska şubelere yonlendiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…