ben hippin pirinc unlu tahilli ve 7 tahillisini kullanmistim süt alerjisi oldugu icin sutsuz bunlar.. Sonra bir daha almadim ama bazen de gerekli olmuyor değil.. Kilo da almiyor hic küçücük kaldikızlar nalsınız nediyecem size ya kızım 1 yaşına gircek gerçş büyüdü herşeyi yiyor ama çok acil durumlarda kaşık maması vermeyi düşünüyorum daha önce bir kere aldım hero bayb ama bana çok tatlı geldi önerebilieceğiniz bir mama var aksam yatarken yedirebilecegım vede acil durumda verebılecegım
canım sipariş vermediysen bide hepsi magnet sitesine bak ben foto magnet ve hepsi magnete yaptırdım ama hepsi magnetinki çok parlak ve çok kaliteli ben çok memnun kaldımgüzel olmuştur ya bende hala sipariş vermedim de
senden şu notluğu gördüm notluk kısmı defter gibi dimi mıknastılı kalemde gönderiyorlarmı?
birde takvim ve notluk ince mi?
Nasıl verem buyur gel kapım açık bir iki sever dönersin : )
Sağol canım..
Bilmez mi.. Görünce keyfi yerindeyse cilve yapıyor değilse hiç bakmıyor çağırsan da bakmıyor..
Kiz bende yemk istiyorum bu cocugu cok tatli masallh Allahim esirgesin
Canım ben de öyle bekliyordum ama kağıt gibi de değil ya üstü pasparlak kaliteli bişiydi.. Hatta geldiğinde şaşırmıştım...
Yani çoğu şeyi zaten yapacağız.. En önemlisi bebeğimizin ve sevdiklerimizin hoş vakit geçirmesi..
Biz hic kutlamadik sadece studyo fotografi hic yoktu suslenip puslenip orda foto cekildik :) iki tane sececektik ama babasi dayanamadi albüm yaptirdik bakalim merakla bekliyorum.. İnsallah pisman olmayiz kutlamadigimiza ya da ilerde kizim demez hani 1 yas dogum günüm diyeGrapon kagidindan canim.. ya ben öyle parti gibi seyler yapmadığım için bunları yapiyim dedim zaten 4 kişi olucaz sadece evi susleyip foto çekilecez
o dislerle nasilÖğlen gittim oğluma çorbasını yaptım.. Canı çok sıkılmıştı dışarda dolaştık beraber oğluşumla..
Eki Görüntüle 1665313 İki dişli canavarım benim
Eki Görüntüle 1665314 Kocaman dilini yesin annen
bende aynen oyle yapacam kimsem yok burda fotocekincez studyoda pasta alsak dogum günü icin fotoyu çekecek 3uncu kisi yok:)ispatlamak lazim yani yaptik diye:)Biz hic kutlamadik sadece studyo fotografi hic yoktu suslenip puslenip orda foto cekildik :) iki tane sececektik ama babasi dayanamadi albüm yaptirdik bakalim merakla bekliyorum.. İnsallah pisman olmayiz kutlamadigimiza ya da ilerde kizim demez hani 1 yas dogum günüm diye
o dislerle nasil
Sevimli olmus maşallah
bende aynen oyle yapacam kimsem yok burda fotocekincez studyoda pasta alsak dogum günü icin fotoyu çekecek 3uncu kisi yok:)ispatlamak lazim yani yaptik diye:)
cikar elbet olsun bizimki daha biri yeni cikardi:)Zaten daha da dişi yok ya yavrumun.. İki dişle kaldı
Teşekkür ederim
cikar elbet olsun bizimki daha biri yeni cikardi:)
Nasıl verem buyur gel kapım açık bir iki sever dönersin : )
Sağol canım..
Bilmez mi.. Görünce keyfi yerindeyse cilve yapıyor değilse hiç bakmıyor çağırsan da bakmıyor..
Canım ben de öyle bekliyordum ama kağıt gibi de değil ya üstü pasparlak kaliteli bişiydi.. Hatta geldiğinde şaşırmıştım...
Yani çoğu şeyi zaten yapacağız.. En önemlisi bebeğimizin ve sevdiklerimizin hoş vakit geçirmesi..
güzel olmuştur ya bende hala sipariş vermedim de
senden şu notluğu gördüm notluk kısmı defter gibi dimi mıknastılı kalemde gönderiyorlarmı?
birde takvim ve notluk ince mi?
Grapon kagidindan canim.. ya ben öyle parti gibi seyler yapmadığım için bunları yapiyim dedim zaten 4 kişi olucaz sadece evi susleyip foto çekilecez
canım sipariş vermediysen bide hepsi magnet sitesine bak ben foto magnet ve hepsi magnete yaptırdım ama hepsi magnetinki çok parlak ve çok kaliteli ben çok memnun kaldım
Ben de kasım annesiyim forumu takip ediyordum şimdi üye oldum ve konuşmaya katılmak istiyorum
Bayanlar biz o aşamaları geçirdik ama şimdi görümcem hamile 8 aylık..ve baby shower yapmak istiyo fikirleriniz varmı??yapanlar varmı..ben yapmamıştım doğrusu keşke de yapsaydım şimdi bride shpwer baby shower hepsini yapıyolar
Bende bu akşam yapayım ya zaman daraldı sende benim kafadansın valla bizde foto çekicez parti yokKızlar bunlarda benim yaptığım ponponlar :) daha 3-4 renk var onlarda bugun yarin yapılır :) biz bunları perdeye asip perdeyi fon olarak kullanıp foto cekilecegiz
Ay yavrum yerim ben onu ya bu kızlarda tam Cadı oluyor ya benim yeğende öyle Kardeşine göz açtırmıyor hiçcarputi
Benim oğlum da aynı yırtıyor gösterip kitaptakileri kaldırmak lazım galiba. Bizdeki kitaplar bir de ablamızdan kalma abla cıldırıyor :) ablası neye dokunsa onu almaya çalışıyor ablamız kızıp itiyor onu ciddi harp var evde. Mutfak setinin ocağını kırmış, en buyuk keyfi onu devirmek.
Dün kızım resim yaparken heyecanla gıdıp kalem aldı eline baktım kağıda çizer gibi yapıyor cok tatlıydı ama sonra abladan azarı yedi tabi kısa sürdü heyecan :)
Canm bende de grapon vardi ama guzel durmadi ponponumn kabarti olmadi beceremdm
normalde yaparimda bole seyler ponponu yapmadim graponla tavani susledim bende
Biz hic kutlamadik sadece studyo fotografi hic yoktu suslenip puslenip orda foto cekildik :) iki tane sececektik ama babasi dayanamadi albüm yaptirdik bakalim merakla bekliyorum.. İnsallah pisman olmayiz kutlamadigimiza ya da ilerde kizim demez hani 1 yas dogum günüm diye
Bende bu akşam yapayım ya zaman daraldı sende benim kafadansın valla bizde foto çekicez parti yok
Yok henüz sipariş vermedimcanım sipariş vermediysen bide hepsi magnet sitesine bak ben foto magnet ve hepsi magnete yaptırdım ama hepsi magnetinki çok parlak ve çok kaliteli ben çok memnun kaldım
Pasta guzel fikir canim onu ben de dusundum uygulayamadim.. Niyeyse hic gücüm kalmadi bu tarz seyleri ne dusunmeye ne yapmaya yapanlara masallah valla..Ya bende deneme amacli bir tane yaptim uçları sivri olacak sekilde kabarmadi dedigin gibi böyle sonuk kaldi. Bu sekilde yuvarlayinca cok daha guzel durdu. Birde ne kadar kat olursa o kadar guzel oluyor bunlar 8 katli mesela ama 10-15 kat olsa çok daha iyi olur.
Ya bizim dayi ve hala gelecek bir yaspasta kesecegiz. Stüdyo çekimini bizde düşündük hala düşünme asamasindayiz diyebilirim. Aslinda ben Emir'e özel onun kendi kendine yiyebilecegi bir pasta yapicam evde koyacam önüne o etrafi dağıtırken biz fotosunu cekecegiz :) yani böyle planladim olur mu bilmiyorum. :)
Ya partiyi o biseylerin farkina varacagi zamanlar yaparim belki ama o henüz bu günün ayrımında bile değil. İşte dayi ve halasi gelecek o yüzden evi susleyip pasta kesip foto cekilecez mini kutlama yani :) pinterestte gördüm bebeklerin önüne pastayı koyup o dagitirken foto cekiolar çok güzel oluyor. Emir de eglenmis olur hem öyle bir şey yaparim belki. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?