2014 Kasım Anneleri

ben hippin pirinc unlu tahilli ve 7 tahillisini kullanmistim süt alerjisi oldugu icin sutsuz bunlar.. Sonra bir daha almadim ama bazen de gerekli olmuyor değil.. Kilo da almiyor hic küçücük kaldi Hipp markanin alabilirsin canim..

güzel olmuştur ya bende hala sipariş vermedim de
senden şu notluğu gördüm notluk kısmı defter gibi dimi mıknastılı kalemde gönderiyorlarmı?
birde takvim ve notluk ince mi?
canım sipariş vermediysen bide hepsi magnet sitesine bak ben foto magnet ve hepsi magnete yaptırdım ama hepsi magnetinki çok parlak ve çok kaliteli ben çok memnun kaldım

Grapon kagidindan canim.. ya ben öyle parti gibi seyler yapmadığım için bunları yapiyim dedim zaten 4 kişi olucaz sadece evi susleyip foto çekilecez
Biz hic kutlamadik sadece studyo fotografi hic yoktu suslenip puslenip orda foto cekildik :) iki tane sececektik ama babasi dayanamadi albüm yaptirdik bakalim merakla bekliyorum.. İnsallah pisman olmayiz kutlamadigimiza ya da ilerde kizim demez hani 1 yas dogum günüm diye

o dislerle nasil
Sevimli olmus maşallah
bende aynen oyle yapacam kimsem yok burda fotocekincez studyoda pasta alsak dogum günü icin fotoyu çekecek 3uncu kisi yok:)ispatlamak lazim yani yaptik diye:)

o dislerle nasil
Sevimli olmus maşallah
bende aynen oyle yapacam kimsem yok burda fotocekincez studyoda pasta alsak dogum günü icin fotoyu çekecek 3uncu kisi yok:)ispatlamak lazim yani yaptik diye:)

Zaten daha da dişi yok ya yavrumun.. İki dişle kaldı
Teşekkür ederim

yakın olsan valla gelirdim kaçırmazım bunu ısırmayı :):):)
tabi cnm güzel gene dandik durmuo.

güzel olmuştur ya bende hala sipariş vermedim de
senden şu notluğu gördüm notluk kısmı defter gibi dimi mıknastılı kalemde gönderiyorlarmı?
birde takvim ve notluk ince mi?

evet kalemide geldi ama sipariş verirken
kalemli olmasına dikkat et bazılarında yok çünkü
evet ince güzel ama.hemen gelio
zaten 1 günde geldi bana.

Bayanlar biz o aşamaları geçirdik ama şimdi görümcem hamile 8 aylık..ve baby shower yapmak istiyo fikirleriniz varmı??yapanlar varmı..ben yapmamıştım doğrusu keşke de yapsaydım şimdi bride shpwer baby shower hepsini yapıyolar

Grapon kagidindan canim.. ya ben öyle parti gibi seyler yapmadığım için bunları yapiyim dedim zaten 4 kişi olucaz sadece evi susleyip foto çekilecez

hmm beceremem sanırım
vaktim de olmaz zatenn akşamdan
akşama evdeyim uyumaya zor fırsat buluorum
ikramlıkları yapsam dahada bişey istemicem.

canım sipariş vermediysen bide hepsi magnet sitesine bak ben foto magnet ve hepsi magnete yaptırdım ama hepsi magnetinki çok parlak ve çok kaliteli ben çok memnun kaldım

evet cnm orası var ama buraya göre biraz pahalı
baya farkedio yani.

Ben de kasım annesiyim forumu takip ediyordum şimdi üye oldum ve konuşmaya katılmak istiyorum

hoşgeldin cnmm baya geç oldu gelmen
çok şey paylaştık bura sayesinde çok şey öğrendik falan.
neyse mennun olduk geldiğin için.
baby shower bizler yapmadık mevlüt de bişiler yapmaya çalıştık
şimdide doğum günü işte tabi durumun varsa isteğinde varsa yapabilirsiniz.
allah bağışlasın bebişini..

Kızlar bunlarda benim yaptığım ponponlar :) daha 3-4 renk var onlarda bugun yarin yapılır :) biz bunları perdeye asip perdeyi fon olarak kullanıp foto cekilecegiz
Bende bu akşam yapayım ya zaman daraldı sende benim kafadansın valla bizde foto çekicez parti yok

Ay yavrum yerim ben onu ya bu kızlarda tam Cadı oluyor ya benim yeğende öyle Kardeşine göz açtırmıyor hiç

Canm bende de grapon vardi ama guzel durmadi ponponumn kabarti olmadi beceremdm
normalde yaparimda bole seyler ponponu yapmadim graponla tavani susledim bende

Ya bende deneme amacli bir tane yaptim uçları sivri olacak sekilde kabarmadi dedigin gibi böyle sonuk kaldi. Bu sekilde yuvarlayinca cok daha guzel durdu. Birde ne kadar kat olursa o kadar guzel oluyor bunlar 8 katli mesela ama 10-15 kat olsa çok daha iyi olur.

Ya bizim dayi ve hala gelecek bir yaspasta kesecegiz. Stüdyo çekimini bizde düşündük hala düşünme asamasindayiz diyebilirim. Aslinda ben Emir'e özel onun kendi kendine yiyebilecegi bir pasta yapicam evde koyacam önüne o etrafi dağıtırken biz fotosunu cekecegiz :) yani böyle planladim olur mu bilmiyorum. :)

Bende bu akşam yapayım ya zaman daraldı sende benim kafadansın valla bizde foto çekicez parti yok

Ya partiyi o biseylerin farkina varacagi zamanlar yaparim belki ama o henüz bu günün ayrımında bile değil. İşte dayi ve halasi gelecek o yüzden evi susleyip pasta kesip foto cekilecez mini kutlama yani :) pinterestte gördüm bebeklerin önüne pastayı koyup o dagitirken foto cekiolar çok güzel oluyor. Emir de eglenmis olur hem öyle bir şey yaparim belki. :)

Ben ikramliklari denemeye basladim bile havuc topu yaptim 7 8 havuc rendeledm 1 cay bardagindan az seker le kavurdum icine tarcin ve cevuz ekledim ayri bi yerde 3 kasik yagi erittim 2 paket etiborun icine doktum yagi petiborleri elimle ufaldm sonra havuclu karisimi petiborkere doktum top top yapip hindistan cevizine buladim oldu da bitti yarinda perikanadinin paylastigi beyaz toplardan denicem onun tarifi biraz farkli denedikce paylasrm

Pasta guzel fikir canim onu ben de dusundum uygulayamadim.. Niyeyse hic gücüm kalmadi bu tarz seyleri ne dusunmeye ne yapmaya yapanlara masallah valla..
Arrik uyku duzensizligi mahvediyor beni gece beslenmesini kesmeyi deneyecegim bakalim bir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…